Our, Recipe in our blog is available in ENGLISH, HINDI, FRENCH, GERMAN, SPANISH, JAPANESE, RUSSIAN languages .PATREON ACCOUNT
Hello guys how are you guys hope all will be well and we are also better with you guys then friends today we have brought a new indian sweet recipe for you guys indian sweet rice zarda recipe which you like so much So let's tell you today how to make this recipe about Tasty Zarda, let's start ……
Material
1. RICE - 500 GM
2 . FOOD COLOR - ORANGE AND GREEN 1/2 TSP
3. CASHEW NUTS -10
4. ALMOND -15
5. MAWA(KHOYA) - 200 GM
6. RAISIN - 15
7. CHERRY - 10
8. CARDAMOM - 10 PC
9. CLOVES - 5 PC
10. CINNAMON POWDER - 1/2 TSP
11. Sugar - 500 GM (SUGAR-500 GM
12. KEORA WATER - 1 TBS
13. CLARIFIED BUTTER - 200 GM
Recipe
1. First we will take rice and heat water in 3 separate utensils and add orange color in one and green color in one and only water in one and all the rice you want to make, divide them into 3 equal portions and put 80 The percent will boil .......... If you want to make only 1 color then prepare the color of your choice in the same vessel, but if you keep 2, 3 colors then your This view also Boht'll love and will Tasty then eat ....
2 . Now when the rice boils well 80 percent, now take only one vessel and after removing all the water from the rice, add all the boiled rice to 1 pot.
3. Now put all the rice in a vessel and mix sugar in it and place the pan on the gas, cover the rice vessel on it and keep the gas on medium flame and let it cook for 2 to 3 minutes ..
4. As soon as the sugar leaves the water, then it will add some fine ghee to it and they will also mix well ..
5. Now put ghee in a vessel and break cardamom in it and add long ones, with frying cashew almonds a little, turn off the cinnamon powder in the gas and shake it lightly, now add all the ghee to the rice and add some sugar, kewda water and Will mix well ..
6. Now put some more khoya, cashew nuts, almonds, cherries, pistachios on top of the rice and close the pot well and place it on the pan and keep the gas on low flame and allow it to cook for about 10 minutes so that the rice is 80 percent cooked. When cooked completely and all are well mixed, take your zarda is very good ………………………… ..
HINDI
हेल्लो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे ही होंगे और आप लोगो के साथ से हम भी अच्छे है तो दोस्तों आज आप लोगो के लिए हम एक नई इंडियन स्वीट रेसिपी लाये है इंडियन स्वीट राइस ज़र्दा रेसिपी जिसे आप लोग बोहत पसंद करते है तो चलिए बताते है आज आपको इस रेसिपी के बारे में कैसे बनाने है टेस्टी ज़र्दा तो चलिए शुरू करते है ......
सामग्री
1 . राइस - 500 GM (RICE - 500 GM)
2 . खाने वाला कलर ऑरेंज , ग्रीन - 1/2 छोटे चम्मच (FOOD COLOUR - ORANGE AND GREEN 1/2 TSP)
3 . काजू - 15(CASHEW NUTS-10)
4 . बादाम - 15(ALMOND-15)
5 . खोया - 200 GM(MAWA-200 GM)
6 . किशमिश - 15(RAISIN-15)
7 . चेरी - 10 (CHERRY - 10 )
8 . इलाइची - 10 PC(CARDAMOM-10 PC)
9 . लॉन्ग - 5 PC(CLOVES-5 PC)
10 . दालचीनी पाउडर - 1/2 छोटा चम्मच (CINNAMON POWDER-1/2 TSP)
11 . चीनी - 500 GM(SUGAR-500 GM)
12 . केवड़ा वाटर - 1 बड़ा चम्मच (KEORA WATER-1 TBS)
13 . घी - 200 GM(CLARIFIED BUTTER-200 GM)
बनाने की विधि
1 . पहले हम राइस लेंगे और 3 अलग बर्तन में पानी गरम करेंगे और उसमे एक में ऑरेंज कलर डालेंगे और एक में ग्रीन कलर और एक में सिर्फ पानी गरम करेंगे और जितने भी आपने राइस बनाने है उनको 3 हिस्सों में बराबर बाट कर इन बर्तन में डालकर 80 परसेंट उबाल लेंगे ..........अगर आपको सिर्फ 1 कलर में बनाने है तो एक ही बर्तन में अपनी पसंद का कलर डालकर तैयार करले लेकिन अगर 2 , 3 कलर रखेंगे तो आपके राइस देखने में भी बोहत अच्छे लगेंगे और खाने में तो टेस्टी लगेंगे ही ....
2 . अब राइस अच्छे से 80 परसेंट उबाल जाने पर अब सिर्फ एक बर्तन लेंगे और सभी राइस का पानी अच्छे से निकाल कर ये सारे उबले राइस 1 बर्तन में डालेंगे ..
3 . अब सरे राइस एक बर्तन में डालकर उसमे चीनी मिक्स करेंगे और गैस पर तवा रखकर उसके ऊपर राइस के बर्तन को अच्छे से ढककर रखेंगे और गैस मध्यम फ्लेम पर रखेंगे और 2 से 3 मिनट तक पकने देंगे ..
4 . जैसे ही चीनी पानी छोड़ दे सारा तो अब इसमें अच्छे से खोया घीस कर डालेंगे और वो भी अच्छे से मिक्स करलेंगे ..
5 . अब एक बर्तन में घी डालेंगे और उसमे इलाइची को अच्छे से तोड़कर डालेंगे और लोंग डालेंगे साथ में काजू बादाम थोड़ा भूनते ही लास्ट में दालचीनी पाउडर गैस बंद करके हलके से हिलाकर अब ये सब घी राइस में डालेंगे और थोड़ी चीनी डालेंगे , केवड़ा वाटर डालेंगे और अच्छे से मिक्स करदेंगे ..
6 . अब बर्तन राइस के ऊपर थोड़ा और खोया , काजू , बादाम ,चेरी , पिस्ता डालकर अच्छे से बर्तन को बंद करदेंगे और इसको तवे पर रखदेंगे और गैस को धीमी फ्लेम पर रखेंगे और करीब 10 मिनट पकने देंगे ताकि जो 80 परसेंट पका हुआ राइस है वो पूरी तरह से पक जाए और सब अच्छे से मिक्स हो जाये तो लीजिये तैयार है आपका ज़र्दा बोहत ही बढ़िया ...............................
FRENCH
Bonjour les gars comment allez-vous les gars espérons que tout ira bien et nous sommes aussi meilleurs avec vous les amis alors nous avons apporté une nouvelle recette douce indienne pour vous les gars une recette de zarda de riz doux indien que vous aimez tant Alors disons aujourd'hui comment faire cette recette sur Tasty Zarda, commençons ……
Matériel
1. RIZ - 500 GM
2 COULEUR ALIMENTAIRE - ORANGE ET VERT 1/2 PST
3. NOIX DE CAJOU -10
4. AMANDES -15
5. MAWA (KHOYA) - 200 GM
6. RAISIN - 15
7. CERISE - 10
8. CARDAMOM - 10 PC
9. CLOVES - 5 PC
10. POUDRE DE CANNELLE - 1/2 TSP
11. Sucre - 500 GM (SUCRE-500 GM
12. EAU DE KEORA - 1 TBS
13. BEURRE CLARIFIÉ - 200 GM
Recette
1. Nous allons d’abord prendre le riz et faire chauffer l’eau dans 3 ustensiles séparés, puis ajouter la couleur orange en un et la couleur verte en une seule eau en un et tout le riz que vous souhaitez préparer, divisez-les en 3 portions égales et mettez 80 Le pour cent bouillira .......... Si vous voulez faire seulement 1 couleur, alors préparez la couleur de votre choix dans le même récipient, mais si vous conservez 2, 3 couleurs, alors cette vue aussi Boht'll love and sera savoureux alors manger ....
2 Maintenant, quand le riz bout bien à 80%, prenez maintenant un seul récipient et après avoir retiré toute l'eau du riz, ajoutez tout le riz bouilli dans un pot.
3. Maintenant, mettez tout le riz dans un récipient, mélangez le sucre, placez la casserole sur le gaz, recouvrez le récipient de riz, laissez le gaz à feu moyen et laissez cuire pendant 2 à 3 minutes.
4. Dès que le sucre quitte l’eau, il ajoute un peu de ghee fin et se mélange bien.
5. Maintenant, mettez le ghee dans un récipient, casser la cardamome et ajoutez-en de longues, avec un peu d'amandes frites, éteignez la cannelle en poudre dans le gaz et secouez-la légèrement, ajoutez maintenant tout le ghee au riz et ajoutez du sucre , Kewda eau et va bien mélanger ..
6. Maintenant, mettez un peu plus de khoya, de noix de cajou, d’amandes, de cerises, de pistaches sur le riz, fermez bien le pot et placez-le sur la casserole. Gardez le gaz à feu doux et laissez cuire environ 10 minutes. le riz est cuit à 80%. Quand cuit complètement et tous sont bien mélangés, prenez votre zarda est très bon ………………………… ..
RUSSIAN
Привет, ребята, как вы, ребята, надеюсь, что все будет хорошо, и мы также лучше с вами, ребята, сегодня друзья, мы принесли новый индийский сладкий рецепт для вас, ребята, рецепт индийского сладкого риса Зарда, который вам так нравится. Итак, давайте расскажем вам сегодня, как сделайте этот рецепт о Вкусной Зарде, начнем…
материал
1. РИС - 500 ГМ
2 ПИЩЕВОЙ ЦВЕТ - ОРАНЖЕВЫЙ И ЗЕЛЕНЫЙ 1/2 TSP
3. ОРЕХОВЫЕ ОРЕХИ -10
4. МИНДАЛЬ -15
5. МАВА (ХОЯ) - 200 ГМ
6. Изюм - 15
7. ВИШНЯ - 10
8. КАРДАМОМ - 10 ПК
9. КЛЕВЫ - 5 ПК
10. Коричный порошок - 1/2 ч.л.
11. Сахар - 500 гм (САХАР-500 гм)
12. КЕОРА ВОДА - 1 TBS
13. УТОЧНЕННЫЙ БАБОЧКА - 200 ГМ
Рецепт
1. Сначала мы возьмем рис и нагреем воду в 3 отдельных столовых приборах и добавим оранжевый цвет в один и зеленый цвет в одну и только воду в один и весь рис, который вы хотите приготовить, разделите их на 3 равные части и положите 80 процентов будет кипеть .......... Если вы хотите сделать только 1 цвет, то подготовьте цвет по вашему выбору в том же сосуде, но если вы оставите 2, 3 цвета, тогда ваш вид также понравится Boht и Вкусно будет тогда кушать ....
2 Теперь, когда рис хорошо прокипел на 80 процентов, теперь возьмите только один сосуд и, удалив всю воду из риса, добавьте весь вареный рис в 1 горшок.
3. Теперь поместите весь рис в сосуд и смешайте в нем сахар, поместите сковороду на газ, накройте на него емкость с рисом и держите газ на среднем огне и дайте ему готовиться в течение 2-3 минут.
4. Как только сахар покинет воду, он добавит в него немного топленого масла, и они также хорошо перемешаются.
5. Теперь поместите топленое масло в сосуд, разбейте в нем кардамон и добавьте длинные, с небольшим количеством жареного миндаля кешью, выключите порошок корицы в газе и слегка встряхните его, теперь добавьте в рис все топленое масло и добавьте немного сахара. Кевда воды и хорошо перемешается.
6. Теперь положите на рис еще несколько койя, орехи кешью, миндаль, вишню, фисташки и хорошо закройте горшок, поместите его на сковороду и держите газ на слабом огне и дайте ему готовиться около 10 минут, чтобы рис приготовлен на 80 процентов. Когда приготовлено полностью и все хорошо перемешано, примите свою зарду очень хорошо ………………………… ..
SPANISH
Hola chicos, cómo están, espero que todo salga bien y también estamos mejor con ustedes, amigos, hoy hemos traído una nueva receta dulce india para ustedes, receta de zarda de arroz dulce indio que tanto les gusta, así que les diremos hoy cómo haga esta receta sobre Tasty Zarda, comencemos ......
Material
1. ARROZ - 500 GM
2) COLOR ALIMENTARIO - NARANJA Y VERDE 1/2 TSP
3. TUERCA -10
4. ALMENDRA -15
5. MAWA (KHOYA) - 200 GM
6. PASA - 15
7. CEREZA - 10
8. CARDAMOMA - 10 PC
9. CLAVES - 5 PC
10. POLVO DE CANELA - 1/2 TSP
11. Azúcar - 500 GM (SUGAR-500 GM
12. AGUA KEORA - 1 TBS
13. MANTEQUILLA CLARIFICADA - 200 GM
Receta
1. Primero tomaremos arroz y calentaremos agua en 3 utensilios separados y agregaremos color naranja en uno y color verde en uno y solo agua en uno y todo el arroz que desee hacer, divídalos en 3 porciones iguales y ponga 80% hervirá .......... Si desea hacer solo 1 color, prepare el color de su elección en el mismo recipiente, pero si mantiene 2, 3 colores, entonces esta vista también le encantará y sabrosa entonces comer ...
2) Ahora, cuando el arroz hierva bien en un 80 por ciento, ahora tome solo un recipiente y, después de eliminar toda el agua del arroz, agregue todo el arroz hervido en una olla.
3. Ahora ponga todo el arroz en un recipiente y mezcle el azúcar en él y coloque la sartén sobre el gas, cubra el recipiente de arroz y mantenga el gas a fuego medio y déjelo cocinar durante 2 a 3 minutos.
4. Tan pronto como el azúcar salga del agua, le agregará un poco de manteca fina y también se mezclarán bien.
5. Ahora ponga ghee en un recipiente y rompa el cardamomo en él y agregue los largos, con un poco de almendras anacardos, apague la canela en polvo en el gas y agítelo ligeramente, ahora agregue todo el ghee al arroz y agregue un poco de azúcar , agua kewda y se mezclarán bien ..
6. Ahora ponga un poco más de khoya, anacardos, almendras, cerezas, pistachos sobre el arroz y cierre bien la olla y colóquela en la sartén y mantenga el gas a fuego lento y deje que se cocine durante unos 10 minutos para que el arroz está cocido al 80 por ciento. Cuando esté completamente cocido y todos estén bien mezclados, tomar su zarda es muy bueno ………………………… ..
JAPANESE
みなさんこんにちは、みんな元気になってほしいと願っています。今日も友達と仲良くなりました。今日はインドの甘いライスザルダの新しいレシピをお届けします。 Tasty Zardaについてこのレシピを作成しましょう。始めましょう……
材料
1.ライス-500 GM
2。食品の色-オレンジと緑1/2 TSP
3.カシューナッツ-10
4.アーモンド-15
5. MAWA(KHOYA)-200 GM
6.レーズン-15
7.チェリー-10
8.カルダモン-10 PC
9.クローバー-5 PC
10.シナモンパウダー-1/2 TSP
11.シュガー-500 GM(SUGAR-500 GM
12.ケオラ水-1 TBS
13.明確化されたバター-200 GM
レシピ
1.まず、3つの調理器具にご飯とお湯を入れ、オレンジ色を1つ、緑色を1つだけの水を加えます。これを3つに分け、80を入れます。沸騰します.......... 1色のみを作成したい場合は、同じ容器でお好みの色を準備しますが、2、3色を保持した場合、このビューもBoht'll愛し、おいしいし、食べます....
2。米が80%よく沸騰したら、容器を1つだけ取り、米からすべての水を取り除いた後、ご飯をすべて1つの鍋に入れます。
3.すべての米を容器に入れて砂糖を混ぜ、鍋をガスの上に置き、その上に米容器をかぶせ、ガスを中火にかけ、2〜3分間調理します。
4.砂糖が水を離れるとすぐに、それはそれにいくつかの細かいギーを追加し、彼らはまたよく混ざります..
5.ギーを容器に入れ、カルダモンを割って長いものを加え、カシューアーモンドを少し炒め、ガス中のシナモンパウダーをオフにして軽く振ってから、ギーをすべてご飯に加えて砂糖を加えます、ケウダ水とよく混ぜます..
6.さらにホヤ、カシューナッツ、アーモンド、チェリー、ピスタチオをご飯の上に置き、鍋をよく閉じて鍋に置き、ガスを弱火に保ち、約10分間調理できるようにしますご飯は80%調理済みです。完全に調理され、すべてが十分に混合されたら、あなたのザルダを取ることは非常に良いです…………………………..
GERMAN
Hallo Leute, wie geht es euch? Hoffentlich geht es allen gut und wir sind auch besser mit euch, dann Freunde. Heute haben wir ein neues indisches süßes Rezept für euch mitgebracht, das ihr so sehr mögt. Also lasst uns euch heute sagen, wie es geht Machen Sie dieses Rezept über Tasty Zarda, fangen wir an ...
Material
1. Reis - 500 GM
2. ESSEN FARBE - ORANGE UND GRÜN 1/2 TL
3. CASHEW-MUTTERN -10
4. Mandel -15
5. MAWA (KHOYA) - 200 GM
6. RAISIN - 15
7. KIRSCHE - 10
8. KARDAMOM - 10 PC
9. CLOVES - 5 PC
10. ZIMTPULVER - 1/2 TL
11. Zucker - 500 GM (Zucker-500 GM
12. KEORA WATER - 1 TBS
13. CLARIFIED BUTTER - 200 GM
Rezept
1. Zuerst nehmen wir Reis und erhitzen Wasser in 3 getrennten Utensilien und fügen orange Farbe in einer und grüne Farbe in einem und nur Wasser in einem und allen Reis hinzu, den Sie machen möchten, teilen sie in 3 gleiche Portionen und geben 80 Prozent wird kochen .......... Wenn Sie nur 1 Farbe machen wollen, dann bereiten Sie die Farbe Ihrer Wahl im selben Gefäß vor, aber wenn Sie 2, 3 Farben behalten, dann werden Sie diese Ansicht auch lieben und lieben wird dann lecker essen ....
2. Wenn der Reis zu 80 Prozent gut kocht, nehmen Sie nur ein Gefäß und geben Sie den gesamten gekochten Reis in einen Topf, nachdem Sie das gesamte Wasser aus dem Reis entfernt haben.
3. Geben Sie nun den ganzen Reis in ein Gefäß und mischen Sie Zucker hinein und stellen Sie die Pfanne auf das Gas, decken Sie das Reisgefäß darauf und halten Sie das Gas auf mittlerer Flamme und lassen Sie es 2 bis 3 Minuten kochen.
4. Sobald der Zucker das Wasser verlässt, fügt er etwas feines Büffelbutter hinzu und sie mischen sich auch gut.
5. Jetzt Ghee in ein Gefäß geben und Kardamom darin zerbrechen und lange hinzufügen, mit etwas Cashewmandeln anbraten, das Zimtpulver im Gas abstellen und leicht schütteln, jetzt alles Ghee in den Reis geben und etwas Zucker dazugeben , Kewda Wasser und gut mischen ..
6. Nun noch etwas Khoya, Cashewnüsse, Mandeln, Kirschen, Pistazien auf den Reis geben und den Topf gut verschließen, auf die Pfanne stellen und das Gas auf kleiner Flamme halten und ca. 10 Minuten kochen lassen Der Reis ist zu 80 Prozent gekocht. Wenn alles fertig gekocht und gut durchmischt ist, ist Ihre Zarda sehr gut ………………………… ..
(we need a lot of support from you to make our blog better and every RECIPE of the blog with VIDEO logo. PLEASE SUPPORT US TO SHARE WITH YOU THANK YOU ALL PEOPLE ON OUR PATREON ACCOUNT
Hello guys how are you guys hope all will be well and we are also better with you guys then friends today we have brought a new indian sweet recipe for you guys indian sweet rice zarda recipe which you like so much So let's tell you today how to make this recipe about Tasty Zarda, let's start ……
Material
1. RICE - 500 GM
2 . FOOD COLOR - ORANGE AND GREEN 1/2 TSP
3. CASHEW NUTS -10
4. ALMOND -15
5. MAWA(KHOYA) - 200 GM
6. RAISIN - 15
7. CHERRY - 10
8. CARDAMOM - 10 PC
9. CLOVES - 5 PC
10. CINNAMON POWDER - 1/2 TSP
11. Sugar - 500 GM (SUGAR-500 GM
12. KEORA WATER - 1 TBS
13. CLARIFIED BUTTER - 200 GM
Recipe
1. First we will take rice and heat water in 3 separate utensils and add orange color in one and green color in one and only water in one and all the rice you want to make, divide them into 3 equal portions and put 80 The percent will boil .......... If you want to make only 1 color then prepare the color of your choice in the same vessel, but if you keep 2, 3 colors then your This view also Boht'll love and will Tasty then eat ....
2 . Now when the rice boils well 80 percent, now take only one vessel and after removing all the water from the rice, add all the boiled rice to 1 pot.
3. Now put all the rice in a vessel and mix sugar in it and place the pan on the gas, cover the rice vessel on it and keep the gas on medium flame and let it cook for 2 to 3 minutes ..
4. As soon as the sugar leaves the water, then it will add some fine ghee to it and they will also mix well ..
5. Now put ghee in a vessel and break cardamom in it and add long ones, with frying cashew almonds a little, turn off the cinnamon powder in the gas and shake it lightly, now add all the ghee to the rice and add some sugar, kewda water and Will mix well ..
6. Now put some more khoya, cashew nuts, almonds, cherries, pistachios on top of the rice and close the pot well and place it on the pan and keep the gas on low flame and allow it to cook for about 10 minutes so that the rice is 80 percent cooked. When cooked completely and all are well mixed, take your zarda is very good ………………………… ..
HINDI
हेल्लो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे ही होंगे और आप लोगो के साथ से हम भी अच्छे है तो दोस्तों आज आप लोगो के लिए हम एक नई इंडियन स्वीट रेसिपी लाये है इंडियन स्वीट राइस ज़र्दा रेसिपी जिसे आप लोग बोहत पसंद करते है तो चलिए बताते है आज आपको इस रेसिपी के बारे में कैसे बनाने है टेस्टी ज़र्दा तो चलिए शुरू करते है ......
सामग्री
1 . राइस - 500 GM (RICE - 500 GM)
2 . खाने वाला कलर ऑरेंज , ग्रीन - 1/2 छोटे चम्मच (FOOD COLOUR - ORANGE AND GREEN 1/2 TSP)
3 . काजू - 15(CASHEW NUTS-10)
4 . बादाम - 15(ALMOND-15)
5 . खोया - 200 GM(MAWA-200 GM)
6 . किशमिश - 15(RAISIN-15)
7 . चेरी - 10 (CHERRY - 10 )
8 . इलाइची - 10 PC(CARDAMOM-10 PC)
9 . लॉन्ग - 5 PC(CLOVES-5 PC)
10 . दालचीनी पाउडर - 1/2 छोटा चम्मच (CINNAMON POWDER-1/2 TSP)
11 . चीनी - 500 GM(SUGAR-500 GM)
12 . केवड़ा वाटर - 1 बड़ा चम्मच (KEORA WATER-1 TBS)
13 . घी - 200 GM(CLARIFIED BUTTER-200 GM)
बनाने की विधि
1 . पहले हम राइस लेंगे और 3 अलग बर्तन में पानी गरम करेंगे और उसमे एक में ऑरेंज कलर डालेंगे और एक में ग्रीन कलर और एक में सिर्फ पानी गरम करेंगे और जितने भी आपने राइस बनाने है उनको 3 हिस्सों में बराबर बाट कर इन बर्तन में डालकर 80 परसेंट उबाल लेंगे ..........अगर आपको सिर्फ 1 कलर में बनाने है तो एक ही बर्तन में अपनी पसंद का कलर डालकर तैयार करले लेकिन अगर 2 , 3 कलर रखेंगे तो आपके राइस देखने में भी बोहत अच्छे लगेंगे और खाने में तो टेस्टी लगेंगे ही ....
2 . अब राइस अच्छे से 80 परसेंट उबाल जाने पर अब सिर्फ एक बर्तन लेंगे और सभी राइस का पानी अच्छे से निकाल कर ये सारे उबले राइस 1 बर्तन में डालेंगे ..
3 . अब सरे राइस एक बर्तन में डालकर उसमे चीनी मिक्स करेंगे और गैस पर तवा रखकर उसके ऊपर राइस के बर्तन को अच्छे से ढककर रखेंगे और गैस मध्यम फ्लेम पर रखेंगे और 2 से 3 मिनट तक पकने देंगे ..
4 . जैसे ही चीनी पानी छोड़ दे सारा तो अब इसमें अच्छे से खोया घीस कर डालेंगे और वो भी अच्छे से मिक्स करलेंगे ..
5 . अब एक बर्तन में घी डालेंगे और उसमे इलाइची को अच्छे से तोड़कर डालेंगे और लोंग डालेंगे साथ में काजू बादाम थोड़ा भूनते ही लास्ट में दालचीनी पाउडर गैस बंद करके हलके से हिलाकर अब ये सब घी राइस में डालेंगे और थोड़ी चीनी डालेंगे , केवड़ा वाटर डालेंगे और अच्छे से मिक्स करदेंगे ..
6 . अब बर्तन राइस के ऊपर थोड़ा और खोया , काजू , बादाम ,चेरी , पिस्ता डालकर अच्छे से बर्तन को बंद करदेंगे और इसको तवे पर रखदेंगे और गैस को धीमी फ्लेम पर रखेंगे और करीब 10 मिनट पकने देंगे ताकि जो 80 परसेंट पका हुआ राइस है वो पूरी तरह से पक जाए और सब अच्छे से मिक्स हो जाये तो लीजिये तैयार है आपका ज़र्दा बोहत ही बढ़िया ...............................
FRENCH
Bonjour les gars comment allez-vous les gars espérons que tout ira bien et nous sommes aussi meilleurs avec vous les amis alors nous avons apporté une nouvelle recette douce indienne pour vous les gars une recette de zarda de riz doux indien que vous aimez tant Alors disons aujourd'hui comment faire cette recette sur Tasty Zarda, commençons ……
Matériel
1. RIZ - 500 GM
2 COULEUR ALIMENTAIRE - ORANGE ET VERT 1/2 PST
3. NOIX DE CAJOU -10
4. AMANDES -15
5. MAWA (KHOYA) - 200 GM
6. RAISIN - 15
7. CERISE - 10
8. CARDAMOM - 10 PC
9. CLOVES - 5 PC
10. POUDRE DE CANNELLE - 1/2 TSP
11. Sucre - 500 GM (SUCRE-500 GM
12. EAU DE KEORA - 1 TBS
13. BEURRE CLARIFIÉ - 200 GM
Recette
1. Nous allons d’abord prendre le riz et faire chauffer l’eau dans 3 ustensiles séparés, puis ajouter la couleur orange en un et la couleur verte en une seule eau en un et tout le riz que vous souhaitez préparer, divisez-les en 3 portions égales et mettez 80 Le pour cent bouillira .......... Si vous voulez faire seulement 1 couleur, alors préparez la couleur de votre choix dans le même récipient, mais si vous conservez 2, 3 couleurs, alors cette vue aussi Boht'll love and sera savoureux alors manger ....
2 Maintenant, quand le riz bout bien à 80%, prenez maintenant un seul récipient et après avoir retiré toute l'eau du riz, ajoutez tout le riz bouilli dans un pot.
3. Maintenant, mettez tout le riz dans un récipient, mélangez le sucre, placez la casserole sur le gaz, recouvrez le récipient de riz, laissez le gaz à feu moyen et laissez cuire pendant 2 à 3 minutes.
4. Dès que le sucre quitte l’eau, il ajoute un peu de ghee fin et se mélange bien.
5. Maintenant, mettez le ghee dans un récipient, casser la cardamome et ajoutez-en de longues, avec un peu d'amandes frites, éteignez la cannelle en poudre dans le gaz et secouez-la légèrement, ajoutez maintenant tout le ghee au riz et ajoutez du sucre , Kewda eau et va bien mélanger ..
6. Maintenant, mettez un peu plus de khoya, de noix de cajou, d’amandes, de cerises, de pistaches sur le riz, fermez bien le pot et placez-le sur la casserole. Gardez le gaz à feu doux et laissez cuire environ 10 minutes. le riz est cuit à 80%. Quand cuit complètement et tous sont bien mélangés, prenez votre zarda est très bon ………………………… ..
RUSSIAN
Привет, ребята, как вы, ребята, надеюсь, что все будет хорошо, и мы также лучше с вами, ребята, сегодня друзья, мы принесли новый индийский сладкий рецепт для вас, ребята, рецепт индийского сладкого риса Зарда, который вам так нравится. Итак, давайте расскажем вам сегодня, как сделайте этот рецепт о Вкусной Зарде, начнем…
материал
1. РИС - 500 ГМ
2 ПИЩЕВОЙ ЦВЕТ - ОРАНЖЕВЫЙ И ЗЕЛЕНЫЙ 1/2 TSP
3. ОРЕХОВЫЕ ОРЕХИ -10
4. МИНДАЛЬ -15
5. МАВА (ХОЯ) - 200 ГМ
6. Изюм - 15
7. ВИШНЯ - 10
8. КАРДАМОМ - 10 ПК
9. КЛЕВЫ - 5 ПК
10. Коричный порошок - 1/2 ч.л.
11. Сахар - 500 гм (САХАР-500 гм)
12. КЕОРА ВОДА - 1 TBS
13. УТОЧНЕННЫЙ БАБОЧКА - 200 ГМ
Рецепт
1. Сначала мы возьмем рис и нагреем воду в 3 отдельных столовых приборах и добавим оранжевый цвет в один и зеленый цвет в одну и только воду в один и весь рис, который вы хотите приготовить, разделите их на 3 равные части и положите 80 процентов будет кипеть .......... Если вы хотите сделать только 1 цвет, то подготовьте цвет по вашему выбору в том же сосуде, но если вы оставите 2, 3 цвета, тогда ваш вид также понравится Boht и Вкусно будет тогда кушать ....
2 Теперь, когда рис хорошо прокипел на 80 процентов, теперь возьмите только один сосуд и, удалив всю воду из риса, добавьте весь вареный рис в 1 горшок.
3. Теперь поместите весь рис в сосуд и смешайте в нем сахар, поместите сковороду на газ, накройте на него емкость с рисом и держите газ на среднем огне и дайте ему готовиться в течение 2-3 минут.
4. Как только сахар покинет воду, он добавит в него немного топленого масла, и они также хорошо перемешаются.
5. Теперь поместите топленое масло в сосуд, разбейте в нем кардамон и добавьте длинные, с небольшим количеством жареного миндаля кешью, выключите порошок корицы в газе и слегка встряхните его, теперь добавьте в рис все топленое масло и добавьте немного сахара. Кевда воды и хорошо перемешается.
6. Теперь положите на рис еще несколько койя, орехи кешью, миндаль, вишню, фисташки и хорошо закройте горшок, поместите его на сковороду и держите газ на слабом огне и дайте ему готовиться около 10 минут, чтобы рис приготовлен на 80 процентов. Когда приготовлено полностью и все хорошо перемешано, примите свою зарду очень хорошо ………………………… ..
SPANISH
Hola chicos, cómo están, espero que todo salga bien y también estamos mejor con ustedes, amigos, hoy hemos traído una nueva receta dulce india para ustedes, receta de zarda de arroz dulce indio que tanto les gusta, así que les diremos hoy cómo haga esta receta sobre Tasty Zarda, comencemos ......
Material
1. ARROZ - 500 GM
2) COLOR ALIMENTARIO - NARANJA Y VERDE 1/2 TSP
3. TUERCA -10
4. ALMENDRA -15
5. MAWA (KHOYA) - 200 GM
6. PASA - 15
7. CEREZA - 10
8. CARDAMOMA - 10 PC
9. CLAVES - 5 PC
10. POLVO DE CANELA - 1/2 TSP
11. Azúcar - 500 GM (SUGAR-500 GM
12. AGUA KEORA - 1 TBS
13. MANTEQUILLA CLARIFICADA - 200 GM
Receta
1. Primero tomaremos arroz y calentaremos agua en 3 utensilios separados y agregaremos color naranja en uno y color verde en uno y solo agua en uno y todo el arroz que desee hacer, divídalos en 3 porciones iguales y ponga 80% hervirá .......... Si desea hacer solo 1 color, prepare el color de su elección en el mismo recipiente, pero si mantiene 2, 3 colores, entonces esta vista también le encantará y sabrosa entonces comer ...
2) Ahora, cuando el arroz hierva bien en un 80 por ciento, ahora tome solo un recipiente y, después de eliminar toda el agua del arroz, agregue todo el arroz hervido en una olla.
3. Ahora ponga todo el arroz en un recipiente y mezcle el azúcar en él y coloque la sartén sobre el gas, cubra el recipiente de arroz y mantenga el gas a fuego medio y déjelo cocinar durante 2 a 3 minutos.
4. Tan pronto como el azúcar salga del agua, le agregará un poco de manteca fina y también se mezclarán bien.
5. Ahora ponga ghee en un recipiente y rompa el cardamomo en él y agregue los largos, con un poco de almendras anacardos, apague la canela en polvo en el gas y agítelo ligeramente, ahora agregue todo el ghee al arroz y agregue un poco de azúcar , agua kewda y se mezclarán bien ..
6. Ahora ponga un poco más de khoya, anacardos, almendras, cerezas, pistachos sobre el arroz y cierre bien la olla y colóquela en la sartén y mantenga el gas a fuego lento y deje que se cocine durante unos 10 minutos para que el arroz está cocido al 80 por ciento. Cuando esté completamente cocido y todos estén bien mezclados, tomar su zarda es muy bueno ………………………… ..
JAPANESE
みなさんこんにちは、みんな元気になってほしいと願っています。今日も友達と仲良くなりました。今日はインドの甘いライスザルダの新しいレシピをお届けします。 Tasty Zardaについてこのレシピを作成しましょう。始めましょう……
材料
1.ライス-500 GM
2。食品の色-オレンジと緑1/2 TSP
3.カシューナッツ-10
4.アーモンド-15
5. MAWA(KHOYA)-200 GM
6.レーズン-15
7.チェリー-10
8.カルダモン-10 PC
9.クローバー-5 PC
10.シナモンパウダー-1/2 TSP
11.シュガー-500 GM(SUGAR-500 GM
12.ケオラ水-1 TBS
13.明確化されたバター-200 GM
レシピ
1.まず、3つの調理器具にご飯とお湯を入れ、オレンジ色を1つ、緑色を1つだけの水を加えます。これを3つに分け、80を入れます。沸騰します.......... 1色のみを作成したい場合は、同じ容器でお好みの色を準備しますが、2、3色を保持した場合、このビューもBoht'll愛し、おいしいし、食べます....
2。米が80%よく沸騰したら、容器を1つだけ取り、米からすべての水を取り除いた後、ご飯をすべて1つの鍋に入れます。
3.すべての米を容器に入れて砂糖を混ぜ、鍋をガスの上に置き、その上に米容器をかぶせ、ガスを中火にかけ、2〜3分間調理します。
4.砂糖が水を離れるとすぐに、それはそれにいくつかの細かいギーを追加し、彼らはまたよく混ざります..
5.ギーを容器に入れ、カルダモンを割って長いものを加え、カシューアーモンドを少し炒め、ガス中のシナモンパウダーをオフにして軽く振ってから、ギーをすべてご飯に加えて砂糖を加えます、ケウダ水とよく混ぜます..
6.さらにホヤ、カシューナッツ、アーモンド、チェリー、ピスタチオをご飯の上に置き、鍋をよく閉じて鍋に置き、ガスを弱火に保ち、約10分間調理できるようにしますご飯は80%調理済みです。完全に調理され、すべてが十分に混合されたら、あなたのザルダを取ることは非常に良いです…………………………..
GERMAN
Hallo Leute, wie geht es euch? Hoffentlich geht es allen gut und wir sind auch besser mit euch, dann Freunde. Heute haben wir ein neues indisches süßes Rezept für euch mitgebracht, das ihr so sehr mögt. Also lasst uns euch heute sagen, wie es geht Machen Sie dieses Rezept über Tasty Zarda, fangen wir an ...
Material
1. Reis - 500 GM
2. ESSEN FARBE - ORANGE UND GRÜN 1/2 TL
3. CASHEW-MUTTERN -10
4. Mandel -15
5. MAWA (KHOYA) - 200 GM
6. RAISIN - 15
7. KIRSCHE - 10
8. KARDAMOM - 10 PC
9. CLOVES - 5 PC
10. ZIMTPULVER - 1/2 TL
11. Zucker - 500 GM (Zucker-500 GM
12. KEORA WATER - 1 TBS
13. CLARIFIED BUTTER - 200 GM
Rezept
1. Zuerst nehmen wir Reis und erhitzen Wasser in 3 getrennten Utensilien und fügen orange Farbe in einer und grüne Farbe in einem und nur Wasser in einem und allen Reis hinzu, den Sie machen möchten, teilen sie in 3 gleiche Portionen und geben 80 Prozent wird kochen .......... Wenn Sie nur 1 Farbe machen wollen, dann bereiten Sie die Farbe Ihrer Wahl im selben Gefäß vor, aber wenn Sie 2, 3 Farben behalten, dann werden Sie diese Ansicht auch lieben und lieben wird dann lecker essen ....
2. Wenn der Reis zu 80 Prozent gut kocht, nehmen Sie nur ein Gefäß und geben Sie den gesamten gekochten Reis in einen Topf, nachdem Sie das gesamte Wasser aus dem Reis entfernt haben.
3. Geben Sie nun den ganzen Reis in ein Gefäß und mischen Sie Zucker hinein und stellen Sie die Pfanne auf das Gas, decken Sie das Reisgefäß darauf und halten Sie das Gas auf mittlerer Flamme und lassen Sie es 2 bis 3 Minuten kochen.
4. Sobald der Zucker das Wasser verlässt, fügt er etwas feines Büffelbutter hinzu und sie mischen sich auch gut.
5. Jetzt Ghee in ein Gefäß geben und Kardamom darin zerbrechen und lange hinzufügen, mit etwas Cashewmandeln anbraten, das Zimtpulver im Gas abstellen und leicht schütteln, jetzt alles Ghee in den Reis geben und etwas Zucker dazugeben , Kewda Wasser und gut mischen ..
6. Nun noch etwas Khoya, Cashewnüsse, Mandeln, Kirschen, Pistazien auf den Reis geben und den Topf gut verschließen, auf die Pfanne stellen und das Gas auf kleiner Flamme halten und ca. 10 Minuten kochen lassen Der Reis ist zu 80 Prozent gekocht. Wenn alles fertig gekocht und gut durchmischt ist, ist Ihre Zarda sehr gut ………………………… ..
(we need a lot of support from you to make our blog better and every RECIPE of the blog with VIDEO logo. PLEASE SUPPORT US TO SHARE WITH YOU THANK YOU ALL PEOPLE ON OUR PATREON ACCOUNT
0 comments:
Post a Comment
Please Do Not Enter Any Spam Link In The Comment Box .