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Hello friends, how are you guys, I hope everyone will be good, we are also better than you, today we are going to tell you a new recipe, like you will have eaten Indian potato tikki(cutlet). We are going to tell you another new type of tikki(cutlet), please will definitely try, which will be very tasty, it is very easy to make, so let's start the recipe today…
Material
1. WHITE CHICKPEAS- A BOWL
2 . BOIL CORN-A BOWL
3. SALT TO TASTE
4. BLACK SALT-TO TASTE
5. CASHEW-4 TO 5
6. ALMOND-4 TO 5
7. RAISIN-4 TO 5
8. FRESH GREEN CORIANDER- 3 TO 4 STEMS
9. GREEN CHILI-2 PC
10. BLACK PEPPER POWDER-1/2 TSP
11. WHITE PEPPER-1/2 TSP
12. INDIAN SPICE GARAM MASALA-1/4 TSP
13. All PURPOSE FLOUR-1 TBS
14. CORNSTARCH -1 TBS
15. BLACK CARDAMOM-2 PC
16. MINT SAUCE- 1 TSP
17. COTTAGE CHEESE- 50 GM
Recipe
1. First we will leave the white leaves and soak them in the first 4 to 5 hours by adding salt in a little hot water and keep it in it with big cardamom.
2 . Now take corn in a vessel and after taking out the grains from it, add some salt to the pot and boil it well and then take it out and keep it aside.
3. Now after 4 to 5 hours we will boil the white chickpeas after melting well and in this boiling green coriander will boil along with it.
4. Now take the mixer and add boiled chickpeas along with some corn and add all the spices and grind it well ..
5. After removing this paste, add finely chopped onion, finely chopped green chilies, salt to taste, finely chopped coriander, and a little all purpose flour and mix a little corn finely and finely and mix it well…
6. Now finely chopped cashews, almonds, raisins, cottage cheese, coriander leaves, mint chutney. Mix everything well and keep it.
7. Now after mixing it well, we will give it a round tikki(cutlet) shape and then put the filling of cashew almond and cottage cheese in it in the center, then close it well and round it back and apply light corn flour on top of it and then fry Pour some oil in the pan and roast it from both sides until it becomes crispy, then your tikkis(cutlet) are ready, which you can now like the sauce It can be served hot ……………
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग , आशा करता हूँ सब अच्छे ही होंगे , आप लोगो के साथ से हम भी अच्छे है , आज हम आप लोगो को बताने वाले है एक नई रेसिपी , आपने जैसे की इंडियन आलू की टिक्की तो खाई ही होगी आज हम आपको एक और नई तरह की टिक्की आपको बताने वाले है , किर्प्या कोशिश जरूर करियेगा जो की बोहत ही टेस्टी होगी , इसको बनाना भी बोहत आसान है तो चलिए शुरू करते है रेसिपी आज की .......
सामग्री
1 . सफ़ेद छोले -1 कटोरी (WHITE CHICKPEAS- A BOWL)
2 . उबला हुआ मक्का - 1 कटोरी (BOIL CORN-A BOWL)
3 . नमक - स्वाद अनुसार (SALT TO TASTE)
4 . कला नमक -स्वाद अनुसार (BLACK SALT-TO TASTE)
5 . काजू - 4 से 5(CASHEW-4 TO 5)
6 . बादाम - 4 से 5(ALMOND-4 TO 5)
7 . किशमिश - 4 से 5(RAISIN-4 TO 5)
8 . हरा धनिया - थोड़ा सा (FRESH GREEN CORIANDER- 3 TO 4 STEMS)
9 . हरी मिर्च - 2 (GREEN CHILI-2 PC)
10 . काली मिर्च पाउडर -1/2 छोटा चम्मच (BLACK PEPPER POWDER-1/2 TSP)
11 . सफ़ेद मिर्च का पाउडर -1/2 छोटा चम्मच (WHITE PEPPER-1/2 TSP)
12 . गर्म मसाला -1/4 छोटा चम्मच (ALL MIX INDIAN SPICES GARAM MASALA-1/4 TSP)
13 . मैदा -1 बड़ा चम्मच (ALL PURPOSE FLOUR-1 TBS)
14 . मक्के का आटा (CORNSTARCH -1 TBS)
15 . बड़ी इलाइची - 2 PC(BLACK CARDAMOM-2 PC)
16 . पुदीने की कटनी - 1 छोटा चम्मच (MINT SAUCE- 1 TSP)
17 . पनीर -50 GM (COTTAGE CHEESE- 50 GM)
बनाने की विधि
1 . पहले हम सफ़ेद छोले लेंगे और इनको पहले 4 से 5 घंटे थोड़े गरम पानी में नमक डाल कर भिगो कर रख देंगे और साथ में इसमें बड़ी इलाइची भी डालकर रखेंगे .
2 . अब एक बर्तन में मक्का लेंगे और उसके दाने निकल कर बर्तन में पानी डालकर थोड़ा नमक डालकर अच्छे से उबाल लेंगे और फिर निकाल कर एक तरफ रख लेंगे .
3 . अब 4 से 5 घंटे बाद सफ़ेद छोले को उबाल लेंगे अच्छे से गलने पर और उबलते टाइम इसमें हरा धनिया भी इसके साथ ही उबाल लेंगे .
4 . अब मिक्सर लेंगे और इसमें उबले हुए छोले साथ में थोड़े मक्का डालेंगे और इसमें सभी मसाले डालकर अच्छे से पीस लेंगे ..
5 . इस पेस्ट को निकाल कर इसमें बारीक़ कटी प्याज , बारीक़ कटी हरी मिर्च , नमक स्वाद अनुसार , बारीक़ कटा हरा धनिया , और थोड़ी मैदा डालकर और थोड़ा मक्का को अच्छे से और बारीक़ काट कर इसमें मिक्स करलेंगे अच्छे से ...
6 . अब बारीक़ कटा काजू , बादाम , किशमिश , पनीर , हरा धनिया , पुदीने की चटनी . सब अच्छे से मिक्स करके रख लेंगे .
7 . अब सब अच्छे से मिक्स करने बाद इसको गोल टिक्की शेप दे देंगे और फिर इसमें काजू बादाम और पनीर की जो भराई है उसको इसके बीच में डालेंगे फिर अच्छे से बंद करके वापस गोल करके इसके ऊपर से हल्का हल्का मक्के का आटा लगा लेंगे और फिर फ्राई पैन में थोड़ा तेल डालकर अच्छे से दोनों साइड से करारा होने तक सेक लेंगे बस फिर तैयार है आपकी टिक्की , जिसको आप अब अपनी पसंद की चटनी की साथ गरमा गरम परोस सकते है ...............
FRENCH
Hello friends, how are you guys, I hope everyone will be good, we are also better than you, today we are going to tell you a new recipe, like you will have eaten Indian potato tikki(cutlet). We are going to tell you another new type of tikki(cutlet), please will definitely try, which will be very tasty, it is very easy to make, so let's start the recipe today…
Material
1. WHITE CHICKPEAS- A BOWL
2 . BOIL CORN-A BOWL
3. SALT TO TASTE
4. BLACK SALT-TO TASTE
5. CASHEW-4 TO 5
6. ALMOND-4 TO 5
7. RAISIN-4 TO 5
8. FRESH GREEN CORIANDER- 3 TO 4 STEMS
9. GREEN CHILI-2 PC
10. BLACK PEPPER POWDER-1/2 TSP
11. WHITE PEPPER-1/2 TSP
12. INDIAN SPICE GARAM MASALA-1/4 TSP
13. All PURPOSE FLOUR-1 TBS
14. CORNSTARCH -1 TBS
15. BLACK CARDAMOM-2 PC
16. MINT SAUCE- 1 TSP
17. COTTAGE CHEESE- 50 GM
Recipe
1. First we will leave the white leaves and soak them in the first 4 to 5 hours by adding salt in a little hot water and keep it in it with big cardamom.
2 . Now take corn in a vessel and after taking out the grains from it, add some salt to the pot and boil it well and then take it out and keep it aside.
3. Now after 4 to 5 hours we will boil the white chickpeas after melting well and in this boiling green coriander will boil along with it.
4. Now take the mixer and add boiled chickpeas along with some corn and add all the spices and grind it well ..
5. After removing this paste, add finely chopped onion, finely chopped green chilies, salt to taste, finely chopped coriander, and a little all purpose flour and mix a little corn finely and finely and mix it well…
6. Now finely chopped cashews, almonds, raisins, cottage cheese, coriander leaves, mint chutney. Mix everything well and keep it.
7. Now after mixing it well, we will give it a round tikki(cutlet) shape and then put the filling of cashew almond and cottage cheese in it in the center, then close it well and round it back and apply light corn flour on top of it and then fry Pour some oil in the pan and roast it from both sides until it becomes crispy, then your tikkis(cutlet) are ready, which you can now like the sauce It can be served hot ……………
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग , आशा करता हूँ सब अच्छे ही होंगे , आप लोगो के साथ से हम भी अच्छे है , आज हम आप लोगो को बताने वाले है एक नई रेसिपी , आपने जैसे की इंडियन आलू की टिक्की तो खाई ही होगी आज हम आपको एक और नई तरह की टिक्की आपको बताने वाले है , किर्प्या कोशिश जरूर करियेगा जो की बोहत ही टेस्टी होगी , इसको बनाना भी बोहत आसान है तो चलिए शुरू करते है रेसिपी आज की .......
सामग्री
1 . सफ़ेद छोले -1 कटोरी (WHITE CHICKPEAS- A BOWL)
2 . उबला हुआ मक्का - 1 कटोरी (BOIL CORN-A BOWL)
3 . नमक - स्वाद अनुसार (SALT TO TASTE)
4 . कला नमक -स्वाद अनुसार (BLACK SALT-TO TASTE)
5 . काजू - 4 से 5(CASHEW-4 TO 5)
6 . बादाम - 4 से 5(ALMOND-4 TO 5)
7 . किशमिश - 4 से 5(RAISIN-4 TO 5)
8 . हरा धनिया - थोड़ा सा (FRESH GREEN CORIANDER- 3 TO 4 STEMS)
9 . हरी मिर्च - 2 (GREEN CHILI-2 PC)
10 . काली मिर्च पाउडर -1/2 छोटा चम्मच (BLACK PEPPER POWDER-1/2 TSP)
11 . सफ़ेद मिर्च का पाउडर -1/2 छोटा चम्मच (WHITE PEPPER-1/2 TSP)
12 . गर्म मसाला -1/4 छोटा चम्मच (ALL MIX INDIAN SPICES GARAM MASALA-1/4 TSP)
13 . मैदा -1 बड़ा चम्मच (ALL PURPOSE FLOUR-1 TBS)
14 . मक्के का आटा (CORNSTARCH -1 TBS)
15 . बड़ी इलाइची - 2 PC(BLACK CARDAMOM-2 PC)
16 . पुदीने की कटनी - 1 छोटा चम्मच (MINT SAUCE- 1 TSP)
17 . पनीर -50 GM (COTTAGE CHEESE- 50 GM)
बनाने की विधि
1 . पहले हम सफ़ेद छोले लेंगे और इनको पहले 4 से 5 घंटे थोड़े गरम पानी में नमक डाल कर भिगो कर रख देंगे और साथ में इसमें बड़ी इलाइची भी डालकर रखेंगे .
2 . अब एक बर्तन में मक्का लेंगे और उसके दाने निकल कर बर्तन में पानी डालकर थोड़ा नमक डालकर अच्छे से उबाल लेंगे और फिर निकाल कर एक तरफ रख लेंगे .
3 . अब 4 से 5 घंटे बाद सफ़ेद छोले को उबाल लेंगे अच्छे से गलने पर और उबलते टाइम इसमें हरा धनिया भी इसके साथ ही उबाल लेंगे .
4 . अब मिक्सर लेंगे और इसमें उबले हुए छोले साथ में थोड़े मक्का डालेंगे और इसमें सभी मसाले डालकर अच्छे से पीस लेंगे ..
5 . इस पेस्ट को निकाल कर इसमें बारीक़ कटी प्याज , बारीक़ कटी हरी मिर्च , नमक स्वाद अनुसार , बारीक़ कटा हरा धनिया , और थोड़ी मैदा डालकर और थोड़ा मक्का को अच्छे से और बारीक़ काट कर इसमें मिक्स करलेंगे अच्छे से ...
6 . अब बारीक़ कटा काजू , बादाम , किशमिश , पनीर , हरा धनिया , पुदीने की चटनी . सब अच्छे से मिक्स करके रख लेंगे .
7 . अब सब अच्छे से मिक्स करने बाद इसको गोल टिक्की शेप दे देंगे और फिर इसमें काजू बादाम और पनीर की जो भराई है उसको इसके बीच में डालेंगे फिर अच्छे से बंद करके वापस गोल करके इसके ऊपर से हल्का हल्का मक्के का आटा लगा लेंगे और फिर फ्राई पैन में थोड़ा तेल डालकर अच्छे से दोनों साइड से करारा होने तक सेक लेंगे बस फिर तैयार है आपकी टिक्की , जिसको आप अब अपनी पसंद की चटनी की साथ गरमा गरम परोस सकते है ...............
FRENCH
Bonjour les amis, comment allez-vous, j'espère que tout le monde sera bon, nous sommes aussi meilleurs que vous, aujourd'hui, nous allons vous raconter une nouvelle recette, comme si vous aviez mangé des tikki aux pommes de terre indiennes. Nous allons vous dire un autre nouveau type de tikki, Kirpya va certainement essayer, ce qui sera très savoureux, très facile à préparer, alors commençons la recette aujourd'hui…
Matériel
1. CHICKPEAS BLANCS - UN BOL
2 Maïs bouilli - 1 bol (BOL D'ÉBULLITION)
3. Sel - Au goût (SEL AU GOÛT)
4. Sel d'artiste - goût (goût noir au sel)
5. Noix de cajou - 4 à 5 (CASHEW-4 À 5)
6. Amandes - 4 à 5 (AMANDES-4 À 5)
7. Raisins secs - 4 à 5 (RAISIN-4 à 5)
8. Coriandre - petite (CORIANDRE VERT VERT - 3 À 4 TIGES)
9. Piment vert - 2 (GREEN CHILI-2 PC)
10. Poudre de poivre noir - 1/2 cuillère à thé (POUDRE DE POIVRE NOIR - 1/2 TSP)
11. Poudre de poivre blanc - 1/2 cuillère à thé (POIVRE BLANC - 1/2 TSP)
12. TOUS LES ÉPICES INDIENNES GARAM MASALA-1/4 TSP
13. TOUT USAGE FLOUR-1 TBS
14. Farine de maïs (CORNSTARCH -1 TBS)
15. Grand cardamome - 2 PC (BLACK CARDAMOM-2 PC)
16. Récolte de menthe - 1 c. À thé (SAUCE À LA MENTHE - 1 TSP)
17. Fromage-50 GM (COTTAGE FROMAGE-50 GM)
recette
1. Nous allons d’abord laisser les feuilles blanches et les faire tremper dans les 4 à 5 premières heures en ajoutant du sel dans un peu d’eau chaude et en les conservant avec une grosse cardamome.
2 Maintenant, prenez le maïs dans un récipient et après en avoir retiré les grains, ajoutez du sel dans la casserole et faites bien bouillir, puis sortez-le et gardez-le de côté.
3. Maintenant, après 4 à 5 heures, nous allons faire bouillir les pois chiches blancs après les avoir bien fondus et dans cette coriandre bouillante, la faire bouillir.
4. Maintenant, prenez le mixeur et ajoutez les pois chiches bouillis avec un peu de maïs et ajoutez toutes les épices et bien les moudre.
5. Après avoir enlevé cette pâte, ajoutez un oignon finement haché, des piments verts finement hachés, du sel à votre goût, de la coriandre finement hachée et un peu de maida et mélangez un peu de maïs finement et bien finement…
6. Maintenant les noix de cajou, les amandes, les raisins secs, le fromage cottage, les feuilles de coriandre et le chutney à la menthe finement hachées. Bien mélanger le tout et le garder.
7. Maintenant, après avoir bien mélangé le mélange, nous allons lui donner une forme ronde en tikki, puis nous placerons au centre la garniture aux amandes de cajou et au paneer, puis bien le fermer et le retourner, puis appliquer de la farine de maïs allégée et puis faites frire Versez de l'huile dans la poêle et faites-la rôtir des deux côtés jusqu'à ce qu'elle devienne croustillante, puis vos tikkis sont prêts. Vous pouvez maintenant aimer la sauce. Elle peut être servie chaude ……………
SPANICH
Hola amigos, cómo están, espero que todos sean buenos, también somos mejores que ustedes, hoy les vamos a contar una nueva receta, como si hubieran comido tikki de papa india. Le diremos otro nuevo tipo de tikki, Kirpya definitivamente lo intentará, que será muy sabroso, es muy fácil de hacer, así que comencemos la receta hoy ...
material
1. Garbanzos blancos: un tazón
2) Maíz hervido - 1 tazón (BOIL CORN-A BOWL)
3. Sal - al gusto (SAL AL GUSTO)
4. Sal de arte - sabor (SALADO NEGRO AL GUSTO)
5. Anacardos - 4 a 5 (CASHEW-4 A 5)
6. Almendras - 4 a 5 (ALMENDRA-4 A 5)
7. Pasas - 4 a 5 (PASA-4 A 5)
8. Cilantro - pequeño (CORIANDER VERDE FRESCO - 3 A 4 TALLOS)
9. Chile verde - 2 (GREEN CHILI-2 PC)
10. Pimienta negra en polvo - 1/2 cucharadita (PIMIENTA NEGRA EN POLVO-1/2 TSP)
11. Pimienta blanca en polvo - 1/2 cucharadita (PIMIENTA BLANCA-1/2 TSP)
12. TODAS LAS MEZCLAS DE ESPECIAS INDIAS GARAM MASALA-1/4 TSP
13. Todos los TBS PROPÓSITO DE HARINA-1
14. Harina de maíz (CORNSTARCH -1 TBS)
15. Cardamomo grande - 2 PC (NEGRO CARDAMOM-2 PC)
16. Cosecha de menta - 1 cucharadita (SALSA DE MENTA - 1 TSP)
17. Queso-50 GM (QUESO COTTAGE- 50 GM)
receta
1. Primero dejaremos las hojas blancas y las remojaremos en las primeras 4 a 5 horas agregando sal en un poco de agua caliente y la mantendremos con gran cantidad de cardamomo.
2) Ahora tome el maíz en un recipiente y después de sacarle los granos, agregue un poco de sal a la olla y hierva bien y luego sáquelo y déjelo a un lado.
3. Ahora, después de 4 a 5 horas, herviremos los garbanzos blancos después de que se hayan derretido bien y en este hervir el cilantro verde hervirá junto con él.
4. Ahora tome la batidora y agregue los garbanzos hervidos junto con un poco de maíz y agregue todas las especias y muela bien.
5. Después de quitar esta pasta, agregue cebolla finamente picada, chiles verdes finamente picados, sal al gusto, cilantro finamente picado y un poco de maida y mezcle un poco de maíz fino y fino y mezcle bien ...
6. Ahora anacardos finamente picados, almendras, pasas, requesón, hojas de cilantro, chutney de menta. Mezcle todo bien y guárdelo.
7. Ahora, después de mezclarlo bien, le daremos una forma redonda de tikki y luego colocaremos el relleno de anacardo y paneer en el centro, luego lo cerramos bien y lo redondearemos y aplicaremos harina de maíz ligera encima y luego freír Vierte un poco de aceite en la sartén y rostízalo por ambos lados hasta que esté crujiente, luego tus tikkis estarán listos, lo que ahora te puede gustar de la salsa Se puede servir caliente ……………
RUSSIAN
Привет друзья, как вы, ребята, я надеюсь, что все будет хорошо, мы тоже лучше, чем вы, сегодня мы расскажем вам новый рецепт, как вы съели индийскую картошку тикки. Мы расскажем вам еще один новый тип тикки, который обязательно попробует Кирпя, который будет очень вкусным, его очень легко приготовить, поэтому давайте начнем рецепт сегодня…
материал
1. БЕЛЫЙ НУШ - ЧАША
2 Вареная кукуруза - 1 чаша (ЧАША КОРОБКИ А)
3. Соль - по вкусу (Соль, чтобы попробовать)
4. Художественная соль - вкус (черный соленый вкус)
5. Кешью - от 4 до 5 (ДЕНЬГИ - от 4 до 5)
6. Миндаль - от 4 до 5 (миндаль от 4 до 5)
7. Изюм - от 4 до 5 (изюм-4 до 5)
8. Кориандр - маленький (свежий зеленый кориандр - 3 - 4 стебля)
9. Зеленый перец чили - 2 (Зеленый перец чили-2 шт)
10. Порошок черного перца - 1/2 чайной ложки (ЧЕРНЫЙ ПЕРЕЦ-ПОРОШОК-1/2 TSP)
11. Порошок белого перца - 1/2 чайной ложки (белый перец-1/2 ч.л.)
12. ВСЕ СМЕСЬ ИНДИЙСКИХ СПЕЦИЙ GARAM MASALA-1/4 TSP
13. НАЗНАЧЕНИЕ МУКИ-1 TBS
14. Кукурузная мука (CORNSTARCH -1 TBS)
15. Большой кардамон - 2 ПК (ЧЕРНЫЙ КАРДАМОМ-2 ПК)
16. Мятный урожай - 1 чайная ложка (MINT SOUCE- 1 чайная ложка)
17. Сыр-50 ГМ (КОТТ-СЫР-50 ГМ)
рецепт
1. Сначала мы оставим белые листья и замачиваем их в течение первых 4-5 часов, добавляя соль в немного горячей воды и сохраняя в ней большой кардамон.
2 Теперь возьмите кукурузу в сосуд и, вынув из нее зерна, добавьте немного соли в кастрюлю, хорошо вскипятите, затем выньте и отложите в сторону.
3. Теперь через 4-5 часов мы будем варить белый нут после хорошего таяния, и в этом кипящем зеленом кориандре будет кипеть вместе с ним.
4. Теперь возьмите миксер и добавьте отварной нут вместе с кукурузой, добавьте все специи и хорошо измельчите.
5. После удаления этой пасты добавьте мелко нарезанный лук, мелко нарезанный зеленый перец чили, соль по вкусу, мелко нарезанный кориандр и немного майды, а также мелко и мелко смешайте немного кукурузы и хорошо перемешайте…
6. Теперь мелко нарезанные кешью, миндаль, изюм, творог, листья кориандра, мятная чатни. Все хорошо перемешать и хранить.
7. Теперь, хорошо перемешав, мы дадим ему круглую форму тикки, а затем положим в него начинку из кешью, миндаля и панира в центре, затем закроем его и закруглим назад, а затем нанесем на него легкую кукурузную муку и затем обжарить. Вылейте немного масла в сковороду и обжарьте его с обеих сторон, пока он не станет хрустящим, тогда ваши тикки будут готовы, и теперь вы можете любить соус. Его можно подавать горячим ……………
JAPANESE
こんにちは、皆さん、元気ですか、みんなが元気であることを願っています、私たちもあなたよりも良いです、今日はインドのジャガイモのティッキを食べたような新しいレシピを教えます。別の新しいタイプのtikkiをお伝えします。Kirpyaは間違いなく試してみます。これはとても美味しく、作るのはとても簡単なので、今日からレシピを始めましょう…
材料
1.ホワイトチックピース-ボウル
2。ゆでたトウモロコシ-1ボウル(BOIL CORN-A BOWL)
3.塩-味へ(SALT TO TASTE)
4.アートソルト-味(黒塩味)
5.カシューナッツ-4〜5(CASHEW-4〜5)
6.アーモンド-4〜5(ALMOND-4〜5)
7.レーズン-4〜5(レーズン4〜5)
8.コリアンダー-リトル(フレッシュグリーンコリアンダー-3〜4アイテム)
9.緑唐辛子-2(緑唐辛子-2 PC)
10.ブラックペッパーパウダー-小さじ1/2(ブラックペッパーパウダー-1/2 TSP)
11.ホワイトペッパーパウダー-小さじ1/2(ホワイトペッパー-1/2 TSP)
12.オールミックスインドスパイスガラムマサラ-1/4 TSP
13.すべての用途FLOUR-1 TBS
14.コーンフラワー(CORNSTARCH -1 TBS)
15.大きいカルダモン-2 PC(BLACK CARDAMOM-2 PC)
16.ミントハーベスト-小さじ1(ミントソース-1 TSP)
17.チーズ-50 GM(コテージチーズ-50 GM)
レシピ
1.最初に、白い葉を残し、最初の4〜5時間で、少量のお湯に塩を加えて浸し、大きなカルダモンで塩を保持します。
2。今、容器にトウモロコシを取り、そこから穀物を取り出した後、鍋に塩を加えてよく煮てから取り出して脇に置きます。
3. 4〜5時間後、白いヒヨコマメをよく溶かしてから煮ます。この沸騰した緑色のコリアンダーで一緒に煮ます。
4.今ミキサーを取り、いくつかのトウモロコシと一緒にゆでたヒヨコマメを加え、すべてのスパイスを加えてよく挽きます..
5.このペーストを取り除いた後、細かく刻んだタマネギ、細かく刻んだ青唐辛子、塩、味、細かく刻んだコリアンダー、少量のマイダを加え、少量のトウモロコシを細かく混ぜてよく混ぜます…
6.細かく刻んだカシューナッツ、アーモンド、レーズン、カッテージチーズ、コリアンダーの葉、ミントチャツネ。すべてをうまく混ぜて保管してください。
7.よく混ぜた後、丸いティッキの形にし、中央にカシューアーモンドとパニールの詰め物を入れ、それをよく閉じて丸くし、その上に軽いコーンフラワーを塗ります。フライパンに油を注ぎ、両面からサクサクになるまでローストすれば、ティッキができあがり、ソースが好きになります。
GERMAN
Hallo Freunde, wie geht es euch, ich hoffe, alle werden gut, wir sind auch besser als ihr, heute werden wir euch ein neues Rezept erzählen, als hättet ihr indisches Kartoffel-Tikki gegessen. Wir werden Ihnen eine weitere neue Art von Tikki vorstellen, die Kirpya auf jeden Fall probieren wird. Sie wird sehr lecker sein und ist sehr einfach zuzubereiten. Beginnen wir also noch heute mit dem Rezept.
Material
1. WHITE CHICKPEAS-A BOWL
2. Gekochter Mais - 1 Schüssel (BOIL CORN-A BOWL)
3. Salz - nach Geschmack (SALZ NACH GESCHMACK)
4. Kunstsalz - Geschmack (SCHWARZES SALZ ZUM GESCHMACK)
5. Cashewnüsse - 4 bis 5 (CASHEW-4 bis 5)
6. Mandeln - 4 bis 5 (Mandel-4 bis 5)
7. Rosinen - 4 bis 5 (RAISIN-4 bis 5)
8. Koriander - klein (FRISCHER GRÜNER KORIANDER - 3 BIS 4 STÄHLE)
9. Grüner Chili - 2 (GRÜNER CHILI-2 PC)
10. Schwarzes Pfefferpulver - 1/2 Teelöffel (SCHWARZES PFEFFERPULVER-1/2 TSP)
11. Weißes Pfefferpulver - 1/2 Teelöffel (WEISSER PFEFFER-1/2 TL)
12. ALLE MIX INDIAN SPICES GARAM MASALA-1/4 TSP
13. Alle PURPOSE FLOUR-1 TBS
14. Maismehl (CORNSTARCH -1 TBS)
15. Großer Kardamom - 2 PC (SCHWARZER KARDAMOM-2 PC)
16. Mint Harvest - 1 TL (MINT SAUCE - 1 TL)
17. Cheese-50 GM (COTTAGE CHEESE-50 GM)
Rezept
1. Zuerst lassen wir die weißen Blätter stehen und tränken sie in den ersten 4 bis 5 Stunden, indem wir Salz in etwas heißem Wasser hinzufügen und mit großem Kardamom darin aufbewahren.
2. Nehmen Sie nun Mais in ein Gefäß und nachdem Sie die Körner herausgenommen haben, geben Sie etwas Salz in den Topf und kochen Sie ihn gut. Nehmen Sie ihn heraus und legen Sie ihn beiseite.
3. Nach 4 bis 5 Stunden kochen wir die weißen Kichererbsen, nachdem wir sie gut geschmolzen haben, und in diesem kochenden grünen Koriander kochen sie mit.
4. Nehmen Sie nun den Mixer und fügen Sie gekochte Kichererbsen zusammen mit etwas Mais hinzu und fügen Sie alle Gewürze hinzu und mahlen Sie es gut.
5. Nachdem Sie diese Paste entfernt haben, fügen Sie fein gehackte Zwiebeln, fein gehackte grüne Chilischoten, Salz nach Geschmack, fein gehackten Koriander und etwas Maida hinzu und mischen Sie ein wenig Mais fein und fein und mischen Sie es gut.
6. Nun fein gehackte Cashewnüsse, Mandeln, Rosinen, Quark, Korianderblätter, Minz-Chutney. Alles gut mischen und aufbewahren.
7. Nachdem wir es gut gemischt haben, geben wir ihm eine runde Tikki-Form und geben dann die Füllung aus Cashewmandel und Paneer in die Mitte, schließen es gut und runden es zurück und tragen leichtes Maismehl darauf und auf dann braten Gießen Sie etwas Öl in die Pfanne und rösten Sie es von beiden Seiten, bis es knusprig wird, dann sind Ihre Tikkis fertig, die Sie jetzt mit der Soße genießen können. Es kann heiß serviert werden.
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