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Sunday, September 15, 2019

MUTTON PAYA CURRY I INDIAN PAYA CURRY I HYDERABADI PAYA I SPICY PAYA CURRY I MUTTON PAYA CURRY I INDIAN PAYA CURRY I HYDERABADI PAYA I SPICY LAMB TROTTERS RECIPE IN HINDI




MUTTON PAYA CURRY I INDIAN PAYA CURRY I HYDERABADI PAYA I SPICY PAYA CURRY



Hello friends, how do you hope everyone will be good and you are also better than us, so today we are going to tell you about the new recipe, which is said, you guys found spicy Indian mutton (LAMB TROTTERS ) Very easy, let's start the recipe today ..........

Material

1. LAMB TROTTERS - 6 PC

2 . GINGER GARLIC PASTE - 1 TBS

3. RED CHILI POWDER - 1 TSP

4. SALT AS PER TASTE

5. TURMERIC - 1/2 TSP

6. FRESH GREEN CORIANDER - 2 TBS

7. OIL - 200 GM

8. BLACK PEPPER - 5 TO 7 PC

9. BAY LEAF - 2 TO 3

10. ONION - 3 BIG

11. ALL INDIAN MIX SPICES - 1/2 TSP - INDIAN GARAM MASALA

12. CORIANDER POWDER - 1/2 TSP

Recipe

1. First we will take a pot and add oil in it, then fry the black pepper lightly, then add ginger garlic paste along with it, fry it a little and then add some salt and fry it well.

2 . Now after roasting it well, add ground onion and fry it well then add red chilli, turmeric, coriander powder, garam masala and roast it well.

3 Now after roasting the masala properly, turn off the cooker and slow down the gas, now 4 to 5 whistles will come and then your vegetable is ready.

............ Now on serving, you will put it in a bowl and add green coriander and finely chopped ginger, long cut and serve hot.

HINDI

हेलो  दोस्तों  कैसे  है  आप  लोग आशा  करता  हूँ  सब  अच्छे  ही होंगे और  आप  लोगो  के  साथ  से  हम भी  अच्छे  है  तो  आज  हम  आप  लोगो  को  नई  रेसिपी  के  बारे  में बताने  जा  रहे  है  जिसे  कहते  है आप  लोग  स्पाइसी  इंडियन  मटन  पाया  (LAMB TROTTERS) बोहत  ही  आसान  तरीके  से  तो  चलिए  शुरू  करते  है  रेसिपी  आज  की   ..........

सामग्री  

1 . पाया - 6 PC(LAMB TROTTERS - 6 PC)

2 . अदरक  लहसुन  पेस्ट - 1 बड़ा  चम्मच (GINGER GARLIC PASTE-1 TBS)

3 . लाल  मिर्च - 1 छोटा  चम्मच (RED CHILI POWDER-1 TSP)

4 . नमक - स्वाद अनुसार (SALT AS PER TASTE)

5 . हल्दी - 1/2 छोटा  चम्मच (TURMERIC-1/2 TSP)

6 . हरा धनिया - 2 बड़े  चम्मच (FRESH GREEN CORIANDER-2 TBS)

7. तेल - 200  GM(OIL-200 GM)

8 . काली मिर्च - 5 से  7 PC(BLACK PEPPER-5 TO 7 PC)

9 . तेज पत्ता - 2  से 3(BAY LEAF-2 TO 3)

10 . प्याज - 3 बड़ी (ONION-3 BIG)

11 . गरम  मसाला - 1/2 छोटा चम्मच (ALL INDIAN MIX SPICES-1/2 TSP)

12 . धनिया  पाउडर - 1/2 छोटा  चम्मच (CORIANDER POWDER-1/2 TSP)

बनाने  की  विधि 

1 . पहले  हम  एक  बर्तन  लेंगे  और  उसमे  तेल  डालेंगे  फिर  तेज  पत्ता  काली  मिर्च  हल्का  सा  भूनेंगे  फिर  साथ  में  अदरक  लहसुन  पेस्ट  डालेंगे  थोड़ा  भूनते  ही  फिर  इसमें  पाया  डालेंगे  और  थोड़ा  नमक  और  भूनेंगे  अच्छे  से  .

2 . अब  अच्छे  से  भुनने  पर  अब  पिसा  हुआ  प्याज  डालेंगे  और  अच्छे  से  भूनेंगे  फिर  इसमें  लाल  मिर्च , हल्दी  , धनिया  पाउडर  , गरम  मसाला  डालकर  अच्छे  से  भूंलेंगे  मसाले  में  .

3  अब  सब  अच्छे  से  मसाला  भुनने  के  बाद  कुकर  बंद  करेंगे  और  गैस  मंदी  करदेंगे  , अब  4 से  5 सीटी  आने  देंगे  और  फिर  आपका  पाया  सब्जी  तैयार  है  .

...........तो  अब  परोसने  पर  इसको  बाउल  में  डालेंगे  और  ऊपर  से  हरा  धनिया  और  बिलकुल  बारीक़  कटी  अदरक  लम्बी  कटी  हुए  डालेंगे  और  गरमा  गरम   परोसेंगे  ....


FRENCH 

Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout le monde sera bon et que vous serez également meilleur que nous, alors aujourd'hui nous allons vous parler de la nouvelle recette, qui est dit, vous avez trouvé du mouton épicé (LAMB TROTTERS) Très facile, commencez la recette aujourd'hui ..........

Matériel

1. LAMB TROTTERS - 6 PC

2 PÂTE À L'AIL ET AU GINGEMBRE - 1 TBS

3. POUDRE DE RED CHILI - 1 TSP

4. SEL EN TANT QUE GOÛT

5. CURCUMA - 1/2 TSP

6. CORIANDRE VERT VERT - 2 TBS

7. HUILE - 200 GM

8. POIVRE NOIR - 5 À 7 PC

9. FEUILLE DE BAIE - 2 À 3

10. OIGNON - 3 GRANDS

11. TOUTES ÉPICES INDIENNES - 1/2 TSP - INDIAN GARAM MASALA

12. POUDRE DE CORIANDRE - 1/2 TSP

Recette

1. Nous allons d’abord prendre une casserole et y ajouter de l’huile, puis faire cuire légèrement le poivre noir, puis ajouter la pâte de gingembre et d’ail, faire cuire un peu puis ajouter du sel et bien cuire.

2 Maintenant, après avoir bien grillé, ajoutez l'oignon moulu et faites-le bien frire, puis ajoutez le piment rouge, le curcuma, la poudre de coriandre, le garam masala et faites bien griller.

3 Maintenant, après avoir fait rôtir correctement le masala, éteignez la cuisinière et ralentissez le gaz. Maintenant, 4 à 5 sifflets vont arriver et votre légume est prêt.

............ Au moment de servir, mettez-le dans un bol et ajoutez-y de la coriandre verte et du gingembre finement haché, une coupe longue et un plat chaud.


RUSSIAN

Привет друзья, как вы надеетесь, что все будут хорошими, и вы тоже лучше нас, поэтому сегодня мы расскажем вам о новом рецепте, в котором говорится, что вы, ребята, нашли острую индийскую баранину (LAMB TROTTERS) Очень просто, давайте начать рецепт сегодня ..........

материал

1. БРЮКИ ЛАМБА - 6 ПК

2 Имбирная паста с чесноком - 1 столовая ложка

3. Красный красный порошок - 1 чайная ложка

4. Соль как на вкус

5. ТУРМЕРНЫЙ - 1/2 ч.л.

6. Свежий зеленый кориандр - 2 TBS

7. НЕФТЬ - 200 гм

8. ЧЕРНЫЙ ПЕРЕЦ - 5-7 ПК

9. БАЙ ЛИСТ - от 2 до 3

10. ЛУК - 3 БОЛЬШИХ

11. ВСЕ ИНДИЙСКИЕ СПЕЦИАЛИСТЫ - 1/2 ЧАСА - ИНДИЙСКИЙ ГАРАМ МАСАЛА

12. Кориандр Порошок - 1/2 ч.л.

Рецепт

1. Сначала мы возьмем горшок и добавим в него масло, затем слегка обжарим черный перец, затем добавим имбирно-чесночную пасту, немного поджарим его, затем добавим немного соли и хорошо обжарим.

2 Теперь, хорошо прожарив его, добавьте молотый лук и хорошо обжарьте, затем добавьте красный перец чили, куркуму, порошок кориандра, гарам масалу и хорошо обжарьте.

3 Теперь, после правильного обжаривания масалы, выключите плиту и замедлите подачу газа, теперь придет от 4 до 5 свистков, и тогда ваш овощ готов.

............ Теперь на подаче вы положите его в миску и добавите зеленый кориандр и мелко нарезанный имбирь, долго нарезайте и подавайте в горячем виде.



SPANISH


Hola amigos, ¿cómo esperan que todos sean buenos y ustedes también sean mejores que nosotros, así que hoy les vamos a contar acerca de la nueva receta, que dicen, ustedes encontraron el cordero indio picante (TROTTERS DE CORDERO) Muy fácil, vamos comience la receta hoy ..........

Material

1. TROTTERS DE CORDERO - 6 PC

2) PASTA DE AJO DE JENGIBRE - 1 TBS

3. POLVO DE CHILE ROJO - 1 TSP

4. SAL POR GUSTO

5. TURMÉRICO - 1/2 TSP

6. CORIANDER VERDE FRESCO - 2 TBS

7. ACEITE - 200 GM

8. PIMIENTA NEGRA - 5 A 7 PC

9. BAY HOJA - 2 A 3

10. CEBOLLA - 3 GRANDES

11. TODAS LAS ESPECIAS DE LA MEZCLA INDIA - 1/2 TSP - INDIAN GARAM MASALA

12. POLVO DE PASILLO - 1/2 TSP

Receta

1. Primero tomaremos una olla y agregaremos aceite, luego freiremos ligeramente la pimienta negra, luego agregaremos la pasta de jengibre y ajo, la freiremos un poco y luego agregaremos un poco de sal y freímosla bien.

2) Ahora, después de asarlo bien, agregue la cebolla molida y fríalo bien, luego agregue el chile rojo, la cúrcuma, el cilantro en polvo, el garam masala y tómelo bien.

3 Ahora, después de asar la masala correctamente, apague la olla y reduzca la velocidad del gas, ahora vendrán de 4 a 5 silbatos y su verdura estará lista.

............ Ahora al servir, lo colocará en un tazón y agregará cilantro verde y jengibre finamente picado, corte largo y sirva caliente.


JAPANESE

みなさんこんにちは、どうやってみんなが良くなり、あなたも私たちよりも優れていることを願っていますので、今日は新しいレシピについてお話します、あなたはスパイシーなインドのマトンを見つけました今日からレシピを始めてください....

材料

1.ラムトロッター-6 PC

2。生INGにんにくペースト-1 TBS

3.レッドチリパウダー-1 TSP

4.テイストごとの塩

5. TURMERIC-1/2 TSP

6.新鮮な緑のコリアンダー-2 TBS

7.オイル-200 GM

8.ブラックペッパー-5〜7台のPC

9.ベイリーフ-2〜3

10.オニオン-3 BIG

11.すべてのインドミックススパイス-1/2 TSP-インドガラムマサラ

12.コリアンダーパウダー-1/2 TSP

レシピ

1.まず鍋に油を入れ、黒胡、を軽く炒め、それに生ingerにんにくペーストを加え、少し炒め、塩を入れてよく炒めます。

2。よく炒めた後、挽いたタマネギを加えてよく炒め、赤唐辛子、ターメリック、コリアンダーパウダー、ガラムマサラを加えてよく炒めます。

3マサラを適切にローストした後、炊飯器の電源を切り、ガスの速度を落とすと、4〜5個のホイッスルが鳴り、野菜の準備が整います。

............サービングに、あなたはそれをボウルに入れて、緑のコリアンダーと細かく刻んだ生inger、ロングカットを加えて、熱いサーブをします。



GERMAN

Hallo Freunde, wie hoffen Sie, dass alle gut werden und Sie auch besser als wir, und heute werden wir Ihnen von dem neuen Rezept erzählen, von dem gesagt wird, Ihr habt würziges indisches Hammelfleisch (LAMB TROTTERS) gefunden. Sehr einfach, lasst uns starte das Rezept noch heute ..........

Material

1. LAMB TROTTERS - 6 PC

2. Ingwer-Knoblauch-Paste - 1 EL

3. ROTES PAPRIKAPULVER - 1 TL

4. SALZ NACH GESCHMACK

5. TURMERIC - 1/2 TSP

6. FRISCHGRÜNER KORIANDER - 2 EL

7. ÖL - 200 GM

8. SCHWARZER PFEFFER - 5 BIS 7 PC

9. JACHTBLATT - 2 BIS 3

10. Zwiebel - 3 groß

11. ALLE INDISCHEN MISCHGEWÜRZE - 1/2 TL - INDISCHER GARAM MASALA

12. KORIANDERPULVER - 1/2 TL

Rezept

1. Zuerst nehmen wir einen Topf und fügen Öl hinzu, dann braten wir den schwarzen Pfeffer leicht an, dann fügen wir Ingwer-Knoblauch-Paste hinzu, braten ihn ein wenig und fügen dann etwas Salz hinzu und braten ihn gut an.

2. Nun, nachdem Sie es gut geröstet haben, fügen Sie gemahlene Zwiebeln hinzu und braten Sie es gut, dann fügen Sie rote Chili, Kurkuma, Korianderpulver, Garam Masala hinzu und rösten Sie es gut.

3 Nachdem Sie den Masala richtig geröstet haben, schalten Sie den Herd aus und verlangsamen das Gas. Jetzt ertönen 4 bis 5 Pfeifen und das Gemüse ist fertig.

............ Jetzt beim Servieren werden Sie es in eine Schüssel geben und grünen Koriander und fein gehackten Ingwer hinzufügen, lang schneiden und heiß servieren.


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