Our, Recipe in our blog is available in ENGLISH, HINDI, FRENCH, GERMAN, SPANISH, JAPANESE, RUSSIAN languages .PATREON ACCOUNT.
Hello friends, how do you guys hope everyone will be good and we are good with you too, today we are going to tell you the new recipe mutton recipe mutton korma in our own style, so let's start the recipe today and tell you so much. Making Tasty Mutton .....
Material
1. Meat - 1 KG
2 . Onion - 200 GM
3. Salt - to taste (SALT AS PER TASTE)
4. Red Chili Powder - 1 Tbsp
5. Turmeric - 1 tsp (TURMERIC-1 TSP)
6. Garam Masala - 1/2 tsp (ALL MIX INDIAN SPICES INDIAN GARAM MASALA-1/2 TSP)
7. Bay leaf - 3 to 4 (BAY LEAF-3 TO 4)
8. Large cardamom - 3 (BLACK CARDAMOM-3)
9. Cumin seeds - 1/2 tsp (CUMIN SEEDS-1/2 TSP)
10. Black pepper - 1/2 teaspoon (BLACK PEPPER-1/2 TSP)
11. Mace - 3 (MACE-3)
12. Cinnamon - 2 (CINNAMON-2)
13. Khoya - 100 GM (MAWA-100 GM)
14. Green coriander - 3 tablespoons (FRESH GREEN CORIANDER-3 TBS)
15. Green chili - 2 (GREEN CHILI-2)
16. Ginger Garlic Paste - 3 Tbsp (GINGER GARLIC PASTE-3 TBS)
17. Oil - 400 GM (OIL-400 GM)
18. Cardamom - 4 to 5 (CARDAMOM-4 TO 5)
19. Coriander Powder - 1 tsp (CORIANDER POWDER-1 TSP)
20. Meat masala - 1 tbsp (MOTTON SPICE POWDER PACKET-1 TBS)
Recipe
1. First we will take the meat and wash it well and put ginger garlic paste in it with some salt and garam masala and keep it covered for 3 to 4 hours.
2 . Now take onion and thinly chop the onion.
3. Now take onion, chopped and fry it till it turns golden brown and then take it out and keep it aside.
4. Now take a vessel, put oil in it, add ginger garlic paste and fry it a little and then put all the dried spices one by one in the oil, add cumin, black pepper, mace, bay leaf, cinnamon, big cardamom, green cardamom, and fry a little Will put meat in it and allow it to cook well for about half an hour on slow gas ..
5. Then after half an hour we will add spices, add salt, red chilli, turmeric, coriander powder, and meat masala and fry them well for about half an hour and
6. And the gas will keep slow and then after half an hour, grind the fried onions in it and add the khoya and allow it to cook only 1 part of the onion and half an hour…
7. Now as soon as your meat is ready, cut it into chopped coriander and mint and serve it hot with bread or rice.
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे होंगे और आपके साथ से हम भी अच्छे है तो आज हम आपको बताने वाले है नई रेसिपी मटन की रेसिपी मटन कोरमा हमारे अपने स्टाइल में तो चलिए शुरू करते है रेसिपी आज की और बताते है बोहत ही टेस्टी मटन बनाना .....
सामग्री
1 . मीट - 1 KG(MUTTON-1 KG)
2 . प्याज - 200 GM(ONION-200 GM)
3 . नमक - स्वाद अनुसार (SALT AS PER TASTE)
4 . लाल मिर्च पाउडर - 1 बड़ा चम्मच (RED CHILI POWDER-1 TBS)
5 . हल्दी - 1 छोटा चम्मच (TURMERIC-1 TSP)
6 . गरम मसाला - 1/2 छोटा चम्मच (ALL MIX INDIAN SPICES INDIAN GARAM MASALA-1/2 TSP)
7 . तेज पत्ता - 3 से 4(BAY LEAF-3 TO 4)
8 . बड़ी इलाइची - 3 (BLACK CARDAMOM-3)
9 . जीरा - 1/2 छोटा चम्मच (CUMIN SEEDS-1/2 TSP)
10 . काली मिर्च - 1 /2 छोटा चम्मच (BLACK PEPPER-1/2 TSP)
11 . जावित्री - 3 (MACE-3)
12 . दालचीनी - 2(CINNAMON-2)
13 . खोया - 100 GM(MAWA-100 GM)
14 . हरा धनिया - 3 बड़े चम्मच (FRESH GREEN CORIANDER-3 TBS)
15 . हरी मिर्च - 2(GREEN CHILI-2)
16 . अदरक लहसुन पेस्ट - 3 बड़े चम्मच (GINGER GARLIC PASTE-3 TBS)
17 . तेल - 400 GM(OIL-400 GM)
18 . इलाइची - 4 से 5(CARDAMOM-4 TO 5)
19 . धनिया पाउडर - 1 छोटा चम्मच (CORIANDER POWDER-1 TSP)
20 . मीट मसाला - 1 बड़ा चम्मच (MOTTON SPICE POWDER PACKET-1 TBS)
बनाने की विधि
1 . पहले हम मीट लेंगे और अच्छे से धोकर उसमे अदरक लहसुन का पेस्ट थोड़ा नमक और गरम मसाला लगाकर 3 से 4 घंटे के लिए रख देंगे अच्छे से ढककर ..
2 . अब प्याज लेंगे और प्याज को पतला करके काटलेंगे .
3 . अब प्याज लेंगे कटी हुए इसको अच्छे से गोल्डन ब्राउन होने तक फ्राई करेंगे और फिर बहार निकाल कर साइड रख लेंगे .
4 . अब एक बर्तन लेंगे इसमें तेल डालकर इसमें अदरक लहसुन का पेस्ट डालकर थोड़ा भूनेंगे और फिर सारे सूखे मसाले एक एक करके डालेंगे तेल में , जीरा , काली मिर्च , जावित्री , तेज पत्ता , दालचीनी , बड़ी इलाइची , हरी इलाइची , डालकर थोड़ा सा भूनते ही इसमें मीट डालेंगे और अच्छे से पकने देंगे करीब आधा घंटा धीमी गैस पर ..
5 . फिर आधे घंटे बाद इसमें अब मसाले डालेंगे नमक , लाल मिर्च , हल्दी , धनिया पाउडर , और मीट मसाला डाल कर अच्छे से भूंलेंगे करीब आधा घंटा और
6 . और गैस धीमी ही रखेंगे और फिर इस आधे घंटे बाद इसमें फ्राई की हुए प्याज को अच्छे से पीस कर डालेंगे और खोया डालेंगे जितने प्याज है उसका सिर्फ 1 हिस्सा और आधा घंटा पकने देंगे ...
7 . अब आपका मीट तैयार होते ही इसमें कटा हरा धनिया और पुदीना और बिलकुल पतली अदरक काटकर गरमा गरम परोसेंगे रोटी या राइस के साथ
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout le monde sera bon et nous sommes bons avec vous aussi, aujourd'hui, nous allons vous dire la nouvelle recette de la recette de mouton korma de mouton dans notre propre style, alors commençons la recette aujourd'hui et disons tellement . Faire du mouton savoureux .....
Matériel
1. Viande - 1 KG
2. Oignon - 200 GM
3. Sel - au goût (SEL AU GOÛT)
4. Red Chili Powder - 1 cuillère à soupe
5. Curcuma - 1 cuillère à café
6. ALL MIX INDIAN SPICES INDIAN GARAM MASALA - 1/2 TSP
7. Feuille de laurier - 3 à 4
8. Grande cardamome - 3
9. Graines de cumin - 1/2 cuillère à café
10. Poivre noir - 1/2 cuillère à café
11. Masse - 3
12. Cannelle - 2
13. Khoya - 100 GM
14. Coriandre verte - 3 cuillères à soupe
15. Piment vert - 2
16. Pâte d'ail au gingembre - 3 cuillères à soupe
17. Pétrole - 400 GM
18. Cardamome - 4 à 5
19. Coriandre en poudre - 1 cuillère à café
20. Masala de viande - 1 cuillère à soupe
Recette
1. D'abord, nous allons prendre la viande et bien la laver et y mettre de la pâte d'ail au gingembre avec du sel et du garam masala et la garder couverte pendant 3 à 4 heures.
2. Maintenant, prenez l'oignon et hachez-le finement.
3. Maintenant, prenez l'oignon, haché et faites-le frire jusqu'à ce qu'il devienne brun doré, puis sortez-le et gardez-le de côté.
4. Maintenant, prenez un récipient, mettez de l'huile dedans, ajoutez de la pâte d'ail au gingembre et faites-le frire un peu puis mettez toutes les épices séchées une à une dans l'huile, ajoutez le cumin, le poivre noir, le macis, le laurier, la cannelle, la grosse cardamome , cardamome verte et frire un peu Va y mettre de la viande et lui permettre de bien cuire pendant environ une demi-heure au gaz lent ..
5. Ensuite, après une demi-heure, nous ajouterons des épices, du sel, du piment rouge, du curcuma, de la poudre de coriandre et de la viande masala et les ferons bien frire pendant environ une demi-heure et
6. Et le gaz restera lent, puis après une demi-heure, broyez-y les oignons frits et ajoutez le khoya et laissez-le cuire seulement 1 partie de l'oignon et une demi-heure…
7. Dès que votre viande est prête, coupez-la en coriandre hachée et à la menthe et servez-la chaude avec du pain ou du riz.
RUSSIAN
Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что все будут хорошими, и мы хороши с вами тоже, сегодня мы расскажем вам новый рецепт баранины, баранина корма в нашем собственном стиле, так что давайте начнем рецепт сегодня и расскажем вам так много , Приготовление вкусной баранины .....
материал
1. мясо - 1 кг
2 Лук - 200 гм
3. Соль - по вкусу (соль на вкус)
4. Красный молотый чили - 1 ст. Л.
5. Куркума - 1 ч.л.
6. ВСЕ МИКСЫ ИНДИЙСКИХ СПЕЦИЙ ИНДИЙСКИЙ ГАРАМ МАСАЛА - 1/2 ЧАСА
7. Лавровый лист - от 3 до 4
8. Большой кардамон - 3
9. Семена тмина - 1/2 ч. Л.
10. Черный перец - 1/2 чайной ложки
11. Булава - 3
12. Корица - 2
13. Хоя - 100 гм
14. Зеленый кориандр - 3 столовые ложки
15. Зеленый перец чили - 2
16. Имбирная паста с чесноком - 3 ст. Л.
17. Масло - 400 гм
18. Кардамон - от 4 до 5
19. Порошок кориандра - 1 ч.л.
20. Мясо масала - 1 ст. Л.
Рецепт
1. Сначала мы возьмем мясо, тщательно вымыть его и положить в него имбирно-чесночную пасту с небольшим количеством соли и гарам масала и держать его накрытым в течение 3-4 часов.
2 Теперь возьмите лук и тонко нарежьте лук.
3. Теперь возьмите лук, порежьте его и обжарьте, пока он не станет золотисто-коричневым, а затем выньте его и отложите в сторону.
4. Теперь возьмите сосуд, налейте в него масло, добавьте имбирно-чесночную пасту и немного обжарьте, а затем положите все подсушенные специи в масло, добавьте тмин, черный перец, булаву, лавровый лист, корицу, большой кардамон. Зелёный кардамон и немного поджарить. Поместить в него мясо и дать ему хорошо готовиться около получаса на медленном газе.
5. Затем через полчаса мы добавим специи, добавим соль, красный перец чили, куркуму, порошок кориандра и мясную масалу и хорошо обжариваем их около получаса.
6. И газ будет оставаться медленным, а затем через полчаса растереть в нем жареный лук, добавить койя и дать ему приготовить только 1 часть лука и полчаса ...
7. Теперь, как только ваше мясо будет готово, нарежьте его нарезанным кориандром и мятой и подайте горячим с хлебом или рисом.
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todos sean buenos y nosotros también somos buenos con ustedes? Hoy les vamos a contar la nueva receta de la receta de cordero de cordero a nuestro propio estilo, así que comencemos la receta hoy y les contamos mucho . Hacer sabroso cordero .....
Material
1. Carne - 1 KG
2) Cebolla - 200 GM
3. Sal - al gusto (SAL según el gusto)
4. Polvo de chile rojo - 1 cucharada
5. Cúrcuma - 1 cucharadita
6. TODAS LAS MEZCLAS DE ESPECIAS INDIAS GARAM MASALA INDIA - 1/2 TSP
7. Hoja de laurel - 3 a 4
8. Cardamomo grande - 3
9. Semillas de comino - 1/2 cucharadita
10. Pimienta negra - 1/2 cucharadita
11. Maza - 3
12. Canela - 2
13. Khoya - 100 GM
14. Cilantro verde - 3 cucharadas
15. Chile verde - 2
16. Pasta de ajo y jengibre - 3 cucharadas
17. Petróleo - 400 GM
18. Cardamomo - 4 a 5
19. Polvo de cilantro - 1 cucharadita
20. Masala de carne - 1 cucharada
Receta
1. Primero tomaremos la carne y la lavaremos bien y le pondremos pasta de jengibre y ajo con un poco de sal y garam masala y la mantendremos cubierta durante 3 a 4 horas.
2) Ahora tome cebolla y pique finamente la cebolla.
3. Ahora tome la cebolla, picada y fríala hasta que se dore y luego sáquela y guárdela.
4. Ahora tome un recipiente, ponga aceite, agregue pasta de ajo y jengibre y fríalo un poco y luego ponga todas las especias secas una por una en el aceite, agregue comino, pimienta negra, macis, laurel, canela, cardamomo grande , cardamomo verde y freír un poco Pondrá carne y permitirá que se cocine bien durante aproximadamente media hora con gas lento.
5. Luego, después de media hora, agregaremos especias, sal, chile rojo, cúrcuma, cilantro en polvo y masala de carne y las freiremos durante aproximadamente media hora y
6. Y el gas se mantendrá lento y luego, después de media hora, moler las cebollas fritas y agregar el khoya y dejar que se cocine solo 1 parte de la cebolla y media hora ...
7. Ahora, cuando la carne esté lista, córtela en cilantro picado y menta y sírvala caliente con pan o arroz.
JAPANESE
みなさんこんにちは、みんなが良くなり、私たちもあなたと一緒にいることを願っていますか、今日は新しいレシピマトンレシピマトンコルマを私たちのスタイルで教えてくれるので、今日からレシピを始めましょう。おいしいマトンを作る.....
材料
1.肉-1キロ
2。タマネギ-200 GM
3.塩-味に(味覚ごとの塩)
4.レッドチリパウダー-大さじ1
5.ウコン-小さじ1
6.オールミックスインドスパイスインドガラムマサラ-1/2 TSP
7.ベイリーフ-3〜4
8.大きいカルダモン-3
9.クミンの種-小さじ1/2
10.黒胡pepper-小さじ1/2
11.メイス-3
12.シナモン-2
13.コヤ-100 GM
14.コリアンダー-大さじ3
15.グリーンチリ-2
16.ジンジャーガーリックペースト-大さじ3
17.オイル-400 GM
18.カルダモン-4〜5
19.コリアンダーパウダー-小さじ1
20.肉マサラ-大さじ1
レシピ
1.最初に肉を取り、よく洗って塩とガラムマサラを加えた生ingerにんにくペーストを入れ、3〜4時間覆います。
2。タマネギを取り、タマネギを薄く切ります。
3.タマネギを取り、みじん切りにし、黄金色になるまで炒め、取り出して脇に置きます。
4.今、容器を取り、それに油を入れ、生garにんにくペーストを加えて少し炒めてから、すべての乾燥スパイスを油に入れ、クミン、黒胡pepper、メイス、ベイリーフ、シナモン、大きなカルダモンを加える、緑のカルダモン、そして少し炒めますそれに肉を入れて、遅いガスで約30分間よく調理できるようにします..
5.次に、30分後にスパイスを加え、塩、赤唐辛子、ターメリック、コリアンダーパウダー、肉マサラを加え、約30分間よく炒めます。
6.そして、ガスはゆっくりと保たれ、その後30分後に揚げたタマネギを挽いてホヤを加え、タマネギの1部分と30分だけを調理させます...
7.肉の準備ができたらすぐに、切り刻んだコリアンダーとミントに切り、パンまたはご飯と一緒に温めます。
GERMAN
Hallo Freunde, wie geht es euch, hoffentlich geht es allen gut und wir sind auch gut mit euch. Heute werden wir euch das neue Rezept Hammelrezept Hammel Korma in unserem eigenen Stil erzählen. Lasst uns also das Rezept heute beginnen und euch so viel erzählen . Schmackhaftes Hammelfleisch machen .....
Material
1. Fleisch - 1 kg
2. Zwiebel - 200 GM
3. Salz - nach Geschmack (SALZ NACH GESCHMACK)
4. Red Chili Powder - 1 EL
5. Kurkuma - 1 TL
6. ALLE MIX INDIAN GEWÜRZE INDIAN GARAM MASALA - 1/2 TSP
7. Lorbeerblatt - 3 bis 4
8. Großer Kardamom - 3
9. Kreuzkümmel - 1/2 TL
10. Schwarzer Pfeffer - 1/2 Teelöffel
11. Streitkolben - 3
12. Zimt - 2
13. Khoya - 100 GM
14. Grüner Koriander - 3 Esslöffel
15. Grüner Chili - 2
16. Ingwer-Knoblauch-Paste - 3 EL
17. Öl - 400 GM
18. Kardamom - 4 bis 5
19. Korianderpulver - 1 TL
20. Fleisch Masala - 1 EL
Rezept
1. Zuerst nehmen wir das Fleisch und waschen es gut und geben Ingwer-Knoblauch-Paste mit etwas Salz und Garam Masala hinein und lassen es 3 bis 4 Stunden bedeckt.
2. Nun Zwiebel nehmen und die Zwiebel dünn hacken.
3. Nehmen Sie nun die Zwiebel, hacken Sie sie und braten Sie sie, bis sie goldbraun wird. Nehmen Sie sie dann heraus und legen Sie sie beiseite.
4. Nehmen Sie nun ein Gefäß, geben Sie Öl hinein, fügen Sie Ingwer-Knoblauch-Paste hinzu und braten Sie es ein wenig an. Geben Sie dann alle getrockneten Gewürze nacheinander in das Öl, fügen Sie Kreuzkümmel, schwarzen Pfeffer, Muskatblüte, Lorbeerblatt, Zimt und großen Kardamom hinzu , grüner Kardamom, und etwas braten. Wird Fleisch hineingeben und mit langsamem Gas etwa eine halbe Stunde lang gut garen lassen.
5. Nach einer halben Stunde fügen wir Gewürze, Salz, rote Chilis, Kurkuma, Korianderpulver und Fleisch-Masala hinzu und braten sie ungefähr eine halbe Stunde lang gut an
6. Und das Gas wird langsam bleiben und dann nach einer halben Stunde die gebratenen Zwiebeln darin mahlen und den Khoya hinzufügen und es nur 1 Teil der Zwiebel und eine halbe Stunde kochen lassen ...
7. Sobald Ihr Fleisch fertig ist, schneiden Sie es in gehackten Koriander und Minze und servieren Sie es heiß mit Brot oder Reis.
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Hello friends, how do you guys hope everyone will be good and we are good with you too, today we are going to tell you the new recipe mutton recipe mutton korma in our own style, so let's start the recipe today and tell you so much. Making Tasty Mutton .....
Material
1. Meat - 1 KG
2 . Onion - 200 GM
3. Salt - to taste (SALT AS PER TASTE)
4. Red Chili Powder - 1 Tbsp
5. Turmeric - 1 tsp (TURMERIC-1 TSP)
6. Garam Masala - 1/2 tsp (ALL MIX INDIAN SPICES INDIAN GARAM MASALA-1/2 TSP)
7. Bay leaf - 3 to 4 (BAY LEAF-3 TO 4)
8. Large cardamom - 3 (BLACK CARDAMOM-3)
9. Cumin seeds - 1/2 tsp (CUMIN SEEDS-1/2 TSP)
10. Black pepper - 1/2 teaspoon (BLACK PEPPER-1/2 TSP)
11. Mace - 3 (MACE-3)
12. Cinnamon - 2 (CINNAMON-2)
13. Khoya - 100 GM (MAWA-100 GM)
14. Green coriander - 3 tablespoons (FRESH GREEN CORIANDER-3 TBS)
15. Green chili - 2 (GREEN CHILI-2)
16. Ginger Garlic Paste - 3 Tbsp (GINGER GARLIC PASTE-3 TBS)
17. Oil - 400 GM (OIL-400 GM)
18. Cardamom - 4 to 5 (CARDAMOM-4 TO 5)
19. Coriander Powder - 1 tsp (CORIANDER POWDER-1 TSP)
20. Meat masala - 1 tbsp (MOTTON SPICE POWDER PACKET-1 TBS)
Recipe
1. First we will take the meat and wash it well and put ginger garlic paste in it with some salt and garam masala and keep it covered for 3 to 4 hours.
2 . Now take onion and thinly chop the onion.
3. Now take onion, chopped and fry it till it turns golden brown and then take it out and keep it aside.
4. Now take a vessel, put oil in it, add ginger garlic paste and fry it a little and then put all the dried spices one by one in the oil, add cumin, black pepper, mace, bay leaf, cinnamon, big cardamom, green cardamom, and fry a little Will put meat in it and allow it to cook well for about half an hour on slow gas ..
5. Then after half an hour we will add spices, add salt, red chilli, turmeric, coriander powder, and meat masala and fry them well for about half an hour and
6. And the gas will keep slow and then after half an hour, grind the fried onions in it and add the khoya and allow it to cook only 1 part of the onion and half an hour…
7. Now as soon as your meat is ready, cut it into chopped coriander and mint and serve it hot with bread or rice.
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे होंगे और आपके साथ से हम भी अच्छे है तो आज हम आपको बताने वाले है नई रेसिपी मटन की रेसिपी मटन कोरमा हमारे अपने स्टाइल में तो चलिए शुरू करते है रेसिपी आज की और बताते है बोहत ही टेस्टी मटन बनाना .....
सामग्री
1 . मीट - 1 KG(MUTTON-1 KG)
2 . प्याज - 200 GM(ONION-200 GM)
3 . नमक - स्वाद अनुसार (SALT AS PER TASTE)
4 . लाल मिर्च पाउडर - 1 बड़ा चम्मच (RED CHILI POWDER-1 TBS)
5 . हल्दी - 1 छोटा चम्मच (TURMERIC-1 TSP)
6 . गरम मसाला - 1/2 छोटा चम्मच (ALL MIX INDIAN SPICES INDIAN GARAM MASALA-1/2 TSP)
7 . तेज पत्ता - 3 से 4(BAY LEAF-3 TO 4)
8 . बड़ी इलाइची - 3 (BLACK CARDAMOM-3)
9 . जीरा - 1/2 छोटा चम्मच (CUMIN SEEDS-1/2 TSP)
10 . काली मिर्च - 1 /2 छोटा चम्मच (BLACK PEPPER-1/2 TSP)
11 . जावित्री - 3 (MACE-3)
12 . दालचीनी - 2(CINNAMON-2)
13 . खोया - 100 GM(MAWA-100 GM)
14 . हरा धनिया - 3 बड़े चम्मच (FRESH GREEN CORIANDER-3 TBS)
15 . हरी मिर्च - 2(GREEN CHILI-2)
16 . अदरक लहसुन पेस्ट - 3 बड़े चम्मच (GINGER GARLIC PASTE-3 TBS)
17 . तेल - 400 GM(OIL-400 GM)
18 . इलाइची - 4 से 5(CARDAMOM-4 TO 5)
19 . धनिया पाउडर - 1 छोटा चम्मच (CORIANDER POWDER-1 TSP)
20 . मीट मसाला - 1 बड़ा चम्मच (MOTTON SPICE POWDER PACKET-1 TBS)
बनाने की विधि
1 . पहले हम मीट लेंगे और अच्छे से धोकर उसमे अदरक लहसुन का पेस्ट थोड़ा नमक और गरम मसाला लगाकर 3 से 4 घंटे के लिए रख देंगे अच्छे से ढककर ..
2 . अब प्याज लेंगे और प्याज को पतला करके काटलेंगे .
3 . अब प्याज लेंगे कटी हुए इसको अच्छे से गोल्डन ब्राउन होने तक फ्राई करेंगे और फिर बहार निकाल कर साइड रख लेंगे .
4 . अब एक बर्तन लेंगे इसमें तेल डालकर इसमें अदरक लहसुन का पेस्ट डालकर थोड़ा भूनेंगे और फिर सारे सूखे मसाले एक एक करके डालेंगे तेल में , जीरा , काली मिर्च , जावित्री , तेज पत्ता , दालचीनी , बड़ी इलाइची , हरी इलाइची , डालकर थोड़ा सा भूनते ही इसमें मीट डालेंगे और अच्छे से पकने देंगे करीब आधा घंटा धीमी गैस पर ..
5 . फिर आधे घंटे बाद इसमें अब मसाले डालेंगे नमक , लाल मिर्च , हल्दी , धनिया पाउडर , और मीट मसाला डाल कर अच्छे से भूंलेंगे करीब आधा घंटा और
6 . और गैस धीमी ही रखेंगे और फिर इस आधे घंटे बाद इसमें फ्राई की हुए प्याज को अच्छे से पीस कर डालेंगे और खोया डालेंगे जितने प्याज है उसका सिर्फ 1 हिस्सा और आधा घंटा पकने देंगे ...
7 . अब आपका मीट तैयार होते ही इसमें कटा हरा धनिया और पुदीना और बिलकुल पतली अदरक काटकर गरमा गरम परोसेंगे रोटी या राइस के साथ
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout le monde sera bon et nous sommes bons avec vous aussi, aujourd'hui, nous allons vous dire la nouvelle recette de la recette de mouton korma de mouton dans notre propre style, alors commençons la recette aujourd'hui et disons tellement . Faire du mouton savoureux .....
Matériel
1. Viande - 1 KG
2. Oignon - 200 GM
3. Sel - au goût (SEL AU GOÛT)
4. Red Chili Powder - 1 cuillère à soupe
5. Curcuma - 1 cuillère à café
6. ALL MIX INDIAN SPICES INDIAN GARAM MASALA - 1/2 TSP
7. Feuille de laurier - 3 à 4
8. Grande cardamome - 3
9. Graines de cumin - 1/2 cuillère à café
10. Poivre noir - 1/2 cuillère à café
11. Masse - 3
12. Cannelle - 2
13. Khoya - 100 GM
14. Coriandre verte - 3 cuillères à soupe
15. Piment vert - 2
16. Pâte d'ail au gingembre - 3 cuillères à soupe
17. Pétrole - 400 GM
18. Cardamome - 4 à 5
19. Coriandre en poudre - 1 cuillère à café
20. Masala de viande - 1 cuillère à soupe
Recette
1. D'abord, nous allons prendre la viande et bien la laver et y mettre de la pâte d'ail au gingembre avec du sel et du garam masala et la garder couverte pendant 3 à 4 heures.
2. Maintenant, prenez l'oignon et hachez-le finement.
3. Maintenant, prenez l'oignon, haché et faites-le frire jusqu'à ce qu'il devienne brun doré, puis sortez-le et gardez-le de côté.
4. Maintenant, prenez un récipient, mettez de l'huile dedans, ajoutez de la pâte d'ail au gingembre et faites-le frire un peu puis mettez toutes les épices séchées une à une dans l'huile, ajoutez le cumin, le poivre noir, le macis, le laurier, la cannelle, la grosse cardamome , cardamome verte et frire un peu Va y mettre de la viande et lui permettre de bien cuire pendant environ une demi-heure au gaz lent ..
5. Ensuite, après une demi-heure, nous ajouterons des épices, du sel, du piment rouge, du curcuma, de la poudre de coriandre et de la viande masala et les ferons bien frire pendant environ une demi-heure et
6. Et le gaz restera lent, puis après une demi-heure, broyez-y les oignons frits et ajoutez le khoya et laissez-le cuire seulement 1 partie de l'oignon et une demi-heure…
7. Dès que votre viande est prête, coupez-la en coriandre hachée et à la menthe et servez-la chaude avec du pain ou du riz.
RUSSIAN
Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что все будут хорошими, и мы хороши с вами тоже, сегодня мы расскажем вам новый рецепт баранины, баранина корма в нашем собственном стиле, так что давайте начнем рецепт сегодня и расскажем вам так много , Приготовление вкусной баранины .....
материал
1. мясо - 1 кг
2 Лук - 200 гм
3. Соль - по вкусу (соль на вкус)
4. Красный молотый чили - 1 ст. Л.
5. Куркума - 1 ч.л.
6. ВСЕ МИКСЫ ИНДИЙСКИХ СПЕЦИЙ ИНДИЙСКИЙ ГАРАМ МАСАЛА - 1/2 ЧАСА
7. Лавровый лист - от 3 до 4
8. Большой кардамон - 3
9. Семена тмина - 1/2 ч. Л.
10. Черный перец - 1/2 чайной ложки
11. Булава - 3
12. Корица - 2
13. Хоя - 100 гм
14. Зеленый кориандр - 3 столовые ложки
15. Зеленый перец чили - 2
16. Имбирная паста с чесноком - 3 ст. Л.
17. Масло - 400 гм
18. Кардамон - от 4 до 5
19. Порошок кориандра - 1 ч.л.
20. Мясо масала - 1 ст. Л.
Рецепт
1. Сначала мы возьмем мясо, тщательно вымыть его и положить в него имбирно-чесночную пасту с небольшим количеством соли и гарам масала и держать его накрытым в течение 3-4 часов.
2 Теперь возьмите лук и тонко нарежьте лук.
3. Теперь возьмите лук, порежьте его и обжарьте, пока он не станет золотисто-коричневым, а затем выньте его и отложите в сторону.
4. Теперь возьмите сосуд, налейте в него масло, добавьте имбирно-чесночную пасту и немного обжарьте, а затем положите все подсушенные специи в масло, добавьте тмин, черный перец, булаву, лавровый лист, корицу, большой кардамон. Зелёный кардамон и немного поджарить. Поместить в него мясо и дать ему хорошо готовиться около получаса на медленном газе.
5. Затем через полчаса мы добавим специи, добавим соль, красный перец чили, куркуму, порошок кориандра и мясную масалу и хорошо обжариваем их около получаса.
6. И газ будет оставаться медленным, а затем через полчаса растереть в нем жареный лук, добавить койя и дать ему приготовить только 1 часть лука и полчаса ...
7. Теперь, как только ваше мясо будет готово, нарежьте его нарезанным кориандром и мятой и подайте горячим с хлебом или рисом.
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todos sean buenos y nosotros también somos buenos con ustedes? Hoy les vamos a contar la nueva receta de la receta de cordero de cordero a nuestro propio estilo, así que comencemos la receta hoy y les contamos mucho . Hacer sabroso cordero .....
Material
1. Carne - 1 KG
2) Cebolla - 200 GM
3. Sal - al gusto (SAL según el gusto)
4. Polvo de chile rojo - 1 cucharada
5. Cúrcuma - 1 cucharadita
6. TODAS LAS MEZCLAS DE ESPECIAS INDIAS GARAM MASALA INDIA - 1/2 TSP
7. Hoja de laurel - 3 a 4
8. Cardamomo grande - 3
9. Semillas de comino - 1/2 cucharadita
10. Pimienta negra - 1/2 cucharadita
11. Maza - 3
12. Canela - 2
13. Khoya - 100 GM
14. Cilantro verde - 3 cucharadas
15. Chile verde - 2
16. Pasta de ajo y jengibre - 3 cucharadas
17. Petróleo - 400 GM
18. Cardamomo - 4 a 5
19. Polvo de cilantro - 1 cucharadita
20. Masala de carne - 1 cucharada
Receta
1. Primero tomaremos la carne y la lavaremos bien y le pondremos pasta de jengibre y ajo con un poco de sal y garam masala y la mantendremos cubierta durante 3 a 4 horas.
2) Ahora tome cebolla y pique finamente la cebolla.
3. Ahora tome la cebolla, picada y fríala hasta que se dore y luego sáquela y guárdela.
4. Ahora tome un recipiente, ponga aceite, agregue pasta de ajo y jengibre y fríalo un poco y luego ponga todas las especias secas una por una en el aceite, agregue comino, pimienta negra, macis, laurel, canela, cardamomo grande , cardamomo verde y freír un poco Pondrá carne y permitirá que se cocine bien durante aproximadamente media hora con gas lento.
5. Luego, después de media hora, agregaremos especias, sal, chile rojo, cúrcuma, cilantro en polvo y masala de carne y las freiremos durante aproximadamente media hora y
6. Y el gas se mantendrá lento y luego, después de media hora, moler las cebollas fritas y agregar el khoya y dejar que se cocine solo 1 parte de la cebolla y media hora ...
7. Ahora, cuando la carne esté lista, córtela en cilantro picado y menta y sírvala caliente con pan o arroz.
JAPANESE
みなさんこんにちは、みんなが良くなり、私たちもあなたと一緒にいることを願っていますか、今日は新しいレシピマトンレシピマトンコルマを私たちのスタイルで教えてくれるので、今日からレシピを始めましょう。おいしいマトンを作る.....
材料
1.肉-1キロ
2。タマネギ-200 GM
3.塩-味に(味覚ごとの塩)
4.レッドチリパウダー-大さじ1
5.ウコン-小さじ1
6.オールミックスインドスパイスインドガラムマサラ-1/2 TSP
7.ベイリーフ-3〜4
8.大きいカルダモン-3
9.クミンの種-小さじ1/2
10.黒胡pepper-小さじ1/2
11.メイス-3
12.シナモン-2
13.コヤ-100 GM
14.コリアンダー-大さじ3
15.グリーンチリ-2
16.ジンジャーガーリックペースト-大さじ3
17.オイル-400 GM
18.カルダモン-4〜5
19.コリアンダーパウダー-小さじ1
20.肉マサラ-大さじ1
レシピ
1.最初に肉を取り、よく洗って塩とガラムマサラを加えた生ingerにんにくペーストを入れ、3〜4時間覆います。
2。タマネギを取り、タマネギを薄く切ります。
3.タマネギを取り、みじん切りにし、黄金色になるまで炒め、取り出して脇に置きます。
4.今、容器を取り、それに油を入れ、生garにんにくペーストを加えて少し炒めてから、すべての乾燥スパイスを油に入れ、クミン、黒胡pepper、メイス、ベイリーフ、シナモン、大きなカルダモンを加える、緑のカルダモン、そして少し炒めますそれに肉を入れて、遅いガスで約30分間よく調理できるようにします..
5.次に、30分後にスパイスを加え、塩、赤唐辛子、ターメリック、コリアンダーパウダー、肉マサラを加え、約30分間よく炒めます。
6.そして、ガスはゆっくりと保たれ、その後30分後に揚げたタマネギを挽いてホヤを加え、タマネギの1部分と30分だけを調理させます...
7.肉の準備ができたらすぐに、切り刻んだコリアンダーとミントに切り、パンまたはご飯と一緒に温めます。
GERMAN
Hallo Freunde, wie geht es euch, hoffentlich geht es allen gut und wir sind auch gut mit euch. Heute werden wir euch das neue Rezept Hammelrezept Hammel Korma in unserem eigenen Stil erzählen. Lasst uns also das Rezept heute beginnen und euch so viel erzählen . Schmackhaftes Hammelfleisch machen .....
Material
1. Fleisch - 1 kg
2. Zwiebel - 200 GM
3. Salz - nach Geschmack (SALZ NACH GESCHMACK)
4. Red Chili Powder - 1 EL
5. Kurkuma - 1 TL
6. ALLE MIX INDIAN GEWÜRZE INDIAN GARAM MASALA - 1/2 TSP
7. Lorbeerblatt - 3 bis 4
8. Großer Kardamom - 3
9. Kreuzkümmel - 1/2 TL
10. Schwarzer Pfeffer - 1/2 Teelöffel
11. Streitkolben - 3
12. Zimt - 2
13. Khoya - 100 GM
14. Grüner Koriander - 3 Esslöffel
15. Grüner Chili - 2
16. Ingwer-Knoblauch-Paste - 3 EL
17. Öl - 400 GM
18. Kardamom - 4 bis 5
19. Korianderpulver - 1 TL
20. Fleisch Masala - 1 EL
Rezept
1. Zuerst nehmen wir das Fleisch und waschen es gut und geben Ingwer-Knoblauch-Paste mit etwas Salz und Garam Masala hinein und lassen es 3 bis 4 Stunden bedeckt.
2. Nun Zwiebel nehmen und die Zwiebel dünn hacken.
3. Nehmen Sie nun die Zwiebel, hacken Sie sie und braten Sie sie, bis sie goldbraun wird. Nehmen Sie sie dann heraus und legen Sie sie beiseite.
4. Nehmen Sie nun ein Gefäß, geben Sie Öl hinein, fügen Sie Ingwer-Knoblauch-Paste hinzu und braten Sie es ein wenig an. Geben Sie dann alle getrockneten Gewürze nacheinander in das Öl, fügen Sie Kreuzkümmel, schwarzen Pfeffer, Muskatblüte, Lorbeerblatt, Zimt und großen Kardamom hinzu , grüner Kardamom, und etwas braten. Wird Fleisch hineingeben und mit langsamem Gas etwa eine halbe Stunde lang gut garen lassen.
5. Nach einer halben Stunde fügen wir Gewürze, Salz, rote Chilis, Kurkuma, Korianderpulver und Fleisch-Masala hinzu und braten sie ungefähr eine halbe Stunde lang gut an
6. Und das Gas wird langsam bleiben und dann nach einer halben Stunde die gebratenen Zwiebeln darin mahlen und den Khoya hinzufügen und es nur 1 Teil der Zwiebel und eine halbe Stunde kochen lassen ...
7. Sobald Ihr Fleisch fertig ist, schneiden Sie es in gehackten Koriander und Minze und servieren Sie es heiß mit Brot oder Reis.
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