Our, Recipe in our blog is available in ENGLISH, HINDI, FRENCH, GERMAN, SPANISH, JAPANESE, RUSSIAN languages .PATREON ACCOUNT
Hello guys how are you guys hope all is well and with you guys
We are also good, so today we are going to tell you about the new recipe called Indian Style Meat Balls with Gravy, you will just eat it and you will always be able to eat such meat balls, then you must eat this tasty If you tell people about the recipe, let's start .....
Material
1. GROUND MEAT - 500 GM
2 . RED CHILI POWDER - 1 TBS
3. Salt - to taste
4. Garam Masala - 1/2 Tsp
5. DRY CORIANDER POWDER - 1/2 TSP
6. Turmeric - 1/2 Tsp
7. Bay leaf - 2 to 3
8. INDIAN MEAT GRAVY SPICES - 1/2 TSP
9. Onion - 2
10. CLOVE - 2 TO 3
11. CARDAMOM - 2 TO 4
12. Cumin seeds - 1/2 Tsp
13. MACE - 2
14. Flour - ALL PURPOSE FLOUR - 3 TBS)
15. Egg - 2
16. Kewda Water - 2 Tbsp
Recipe
1. First we will take powdered meat and mix it finely with finely chopped onion, finely chopped green chillies, egg, maida and red chillies, salt, garam masala.
2 . Now take a pot and heat oil in it and make pakoras of this mixture in it and fry it on medium flame.
3. Now after making pakora, now take a vessel, add oil to it and then add bay leaves, long, cardamom, cumin, mace, and fry it lightly.
4. Then add ginger garlic paste and fry a little, then add koftas and add all the spices like salt, red chillies, garam masala, coriander powder and fry it well ..
5. Now take out the finely chopped onions in a vessel by golden-frying them and grind them well and mix them in this vegetable and after cooking for 20 to 25 minutes on slow gas, turn off the gas, your recipe is now ready. Serve hot with finely chopped coriander and finely chopped ginger …….
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे ही होंगे और आप लोगो के साथ
हम भी अच्छे है तो आज हम आपको नई रेसिपी के बारे में बताने जा रहे है जिसका नाम है इंडियन स्टाइल मीट बॉल्स विथ ग्रेवी इसको बनाकर खाएंगे तो बस खाते रह जायेंगे और हमेशा ऐसा ही मीट बॉल्स चाहिए होगा फिर आपको खाने में तो चलिए ये टेस्टी रेसिपी के बारे में आप लोगो को बताते है तो चलिए शुरू करते है .....
सामग्री
1 . पिसा हुआ मीट - 500 GM(GROUND MEAT-500 GM)
2 . लाल मिर्च पाउडर - 1 बड़ा चम्मच (RED CHILI POWDER-1 TBS)
3 . नमक - स्वाद अनुसार (SALT-AS PER TASTE)
4 . गरम मसाला - 1/2 छोटा चम्मच (ALL MIX INDIAN SPICES-1/2 TSP)
5 . सूखा धनिया पाउडर -1/2 छोटा चम्मच (DRY CORIANDER POWDER-1/2 TSP)
6 . हल्दी - 1/2 छोटा चम्मच (TURMERIC-1/2 TSP)
7 . तेज पत्ता - 2 से 3 (BAY LEAF-2 TO 3)
8 . मीट मसाला - 1/2 छोटा चम्मच (INDIAN MEAT GRAVY SPICES-1/2 TSP)
9 . प्याज - 2 (ONION-2)
10 . लोंग -2 से 3 (CLOVE-2 TO 3)
11 . इलाइची - 3 से 4(CARDAMOM-2 TO 4)
12 . जीरा - 1/2 छोटा चम्मच (CUMIN SEEDS-1/2 TSP)
13 . जावित्री -2 (MACE-2)
14 . मैदा - 3 बड़े चम्मच (ALL PURPOSE FLOUR-3 TBS)
15 . अंडा -2 (EGG-2)
16 . केवड़ा वाटर - 2 बड़े चम्मच (2 - TBS)
बनाने की विधि
1 . पहले हम पीसा हुआ मीट लेंगे और उमसे बारीक़ कटी प्याज , बारीक़ कटी हरी मिर्च , अंडा , मैदा और लाल मिर्च , नमक , गरम मसाला मिलाकर अच्छे से मिक्स करलेंगे .
2 . अब एक बर्तन लेंगे और उसमे तेल गरम करेंगे और उसमे इस मिक्सचर के पकोड़े बना लेंगे अच्छे से मध्यम गैस पर तल कर .
3 . अब पकोड़े बनाने के बाद अब एक बर्तन लेंगे उसमे तेल डालेंगे और फिर उसमे तेज पत्ता , लोंग , इलाइची , जीरा , जावित्री , डालकर हल्का फ्राई करेंगे .
4 . फिर इसमें अदरक लहसुन का पेस्ट डालेंगे और थोड़ा भूनेंगे फिर इसमें कोफ्ते डालेंगे और सभी मसाले डालेंगे जैसे के , नमक , लाल मिर्च , गरम मसाला , धनिया पाउडर सब डालकर अच्छे से भून लेंगे ..
5 . अब एक बर्तन में बारीक़ लम्बी पतले कटी प्याज को गोल्डन फ्राई करके निकाल लेंगे और उसको अच्छे से पीस कर इस सब्जी में मिक्स कर देंगे और धीमे गैस पर 20 से 25 मिनट पकने के बाद गैस बंद कर देंगे बस तैयार है आपकी रेसिपी अब इसमें ऊपर से बारीक़ कटा हरा धनिया और बारीक़ कटी अदरक डालकर परोसेंगे गरमा गरम ........
FRENCH
Bonjour les gars comment allez-vous les gars espérons que tout va bien et avec vous les gars
Nous sommes aussi bons, alors aujourd'hui nous allons vous parler de la nouvelle recette appelée Indian Style Meat Balls avec Sauce, vous allez juste le manger et vous serez toujours capable de manger de telles boulettes de viande, alors vous devez manger ce savoureux Dites aux gens la recette, commençons .....
Matériel
1. Viande de terre - 500 GM
2 POUDRE DE RED CHILI - 1 TBS
3. Sel - au goût
4. Garam Masala - 1/2 cuillère à thé
5. POUDRE DE CORIANDRE SEC - 1/2 TSP
6. curcuma - 1/2 c.
7. Feuille de laurier - 2 à 3
8. ÉPICES DE VIANDE GRAVIE INDIENNES - 1/2 TSP
9. Oignon - 2
10. CLOVE - 2 À 3
11. CARDAMOM - 2 À 4
12. graines de cumin - 1/2 c.
13. MACE - 2
14. Farine - FARINE TOUT USAGE - 3 TBS)
15. Œuf - 2
16. eau de Kewda - 2 c.
Recette
1. Nous allons d'abord prendre de la viande en poudre et la mélanger finement avec de l'oignon finement haché, des piments verts finement hachés, des œufs, du maida et des piments rouges, du sel et du garam masala.
2 Maintenant, prenez une casserole et faites chauffer l'huile, faites-y pakoras et faites-la frire à feu moyen.
3. Maintenant, après avoir fabriqué le pakora, prenez un récipient, ajoutez-y de l’huile, puis ajoutez des feuilles de laurier, de longues feuilles de cardamome, du cumin, du macis et faites-le légèrement cuire.
4. Ajoutez ensuite la pâte de gingembre et d'ail et faites-les frire un peu, puis ajoutez les koftas et ajoutez toutes les épices comme le sel, les piments rouges, le garam masala, la poudre de coriandre et faites bien frire.
5. Maintenant, sortez les oignons finement hachés dans un récipient en les faisant frire, puis broyez-les bien et mélangez-les dans ce légume. Après une cuisson de 20 à 25 minutes à feu lent, éteignez le gaz. Votre recette est maintenant prête. Servir chaud avec de la coriandre finement hachée et du gingembre finement haché …….
RUSSIAN
Привет, ребята, как вы, ребята, надеюсь, что все хорошо и с вами, ребята
Мы также хороши, поэтому сегодня мы расскажем вам о новом рецепте под названием «Мясные шарики в индийском стиле с соусом», вы просто съедите его, и вы всегда сможете съесть такие мясные шарики, тогда вы должны съесть это вкусно. Расскажите людям о рецепте, давайте начнем .....
материал
1. МЯСНОЕ МЯСО - 500 ГМ
2 КРАСНЫЙ ЧИЛИ ПОРОШОК - 1 TBS
3. Соль - по вкусу
4. Гарам масала - 1/2 ч.л.
5. СУХОЙ ПОРОШОК - 1/2 чайной ложки
6. Куркума - 1/2 ч.л.
7. Лавровый лист - от 2 до 3
8. ИНДИЙСКИЕ МЯСНЫЕ СЕРЫЕ МЯСА - 1/2 ч. Л.
9. Лук - 2
10. КЛЕВ - от 2 до 3
11. КАРДАМОМ - 2-4
12. Семена тмина - 1/2 ч. Л.
13. MACE - 2
14. Мука - МУКА ВСЕГО НАЗНАЧЕНИЯ - 3 TBS)
15. Яйцо - 2
16. Кьюда Воду - 2 ст. Л.
Рецепт
1. Сначала мы возьмем измельченное мясо и смешаем его с мелко нарезанным луком, мелко нарезанным зеленым перцем чили, яйцом, майдой и красным перцем чили, солью, гарам масала.
2 Теперь возьмите кастрюлю, разогрейте в ней масло, приготовьте в ней пакоры из этой смеси и обжарьте на среднем огне.
3. Теперь, сделав пакору, возьмите сосуд, добавьте в него масло, а затем добавьте лавровый лист, длинный, кардамон, тмин, булаву и слегка обжарьте.
4. Затем добавьте имбирно-чесночную пасту и немного обжарьте, затем добавьте кофас и добавьте все специи, такие как соль, красный перец чили, гарам масала, порошок кориандра и хорошо жарьте.
5. Теперь возьмите мелко нарезанный лук в сосуде, поджарив его на золотом масле, хорошо перемолоть и смешайте с этим овощем. После 20-25 минут приготовления на медленном газе выключите газ, и ваш рецепт готов. Подавать горячим с мелко нарезанным кориандром и мелко нарезанным имбирем …….
SPANISH
Hola chicos, ¿cómo están? Espero que todo esté bien y con ustedes.
También estamos bien, así que hoy vamos a contarte sobre la nueva receta llamada Indian Style Meat Balls with Gravy, simplemente la comerás y siempre podrás comer esas bolas de carne, entonces debes comer esta sabrosa Si decirle a la gente sobre la receta, comencemos .....
Material
1. CARNE MOLIDA - 500 GM
2) POLVO DE CHILE ROJO - 1 TBS
3. Sal - al gusto
4. Garam Masala - 1/2 cucharadita
5. POLVO DE ESQUINA SECA - 1/2 TSP
6. Cúrcuma - 1/2 cucharadita
7. Laurel - 2 a 3
8. ESPECIAS INDIAS DE CARNE GRAVY - 1/2 TSP
9. Cebolla - 2
10. CLAVE - 2 A 3
11. CARDAMOMA - 2 A 4
12. Semillas de comino - 1/2 cucharadita
13. MACE - 2
14. Harina - HARINA DE PROPÓSITO - 3 TBS)
15. Huevo - 2
16. Agua Kewda - 2 cucharadas
Receta
1. Primero tomaremos carne en polvo y la mezclaremos finamente con cebolla finamente picada, chiles verdes finamente picados, huevo, maida y chiles rojos, sal, garam masala.
2) Ahora toma una olla y calienta aceite en ella, haz pakoras de esta mezcla y fríela a fuego medio.
3. Ahora, después de hacer pakora, tome un recipiente, agréguele aceite y luego agregue hojas de laurel, largas, cardamomo, comino, macis y fríalo ligeramente.
4. Luego agregue la pasta de ajo y jengibre y fría un poco, luego agregue koftas y agregue todas las especias como sal, chiles rojos, garam masala, polvo de cilantro y fríalo bien.
5. Ahora saque las cebollas finamente picadas en un recipiente friéndolas doradas y tritúrelas bien y mézclelas en este vegetal y después de cocinarlas durante 20 a 25 minutos a gas lento, apague el gas, su receta ya está lista. Sirva caliente con cilantro finamente picado y jengibre finamente picado …….
JAPANESE
みなさんこんにちは、みんな元気で、みんなと一緒に願っていますか
私たちも良いので、今日はグレービーと一緒にインディアンスタイルのミートボールと呼ばれる新しいレシピについてお話します、あなたはそれを食べるだけで、あなたはいつもそのようなミートボールを食べることができます、そしてあなたはこのおいしいものを食べなければなりませんレシピについて人々に伝えましょう、始めましょう.....
材料
1.地上の肉-500 GM
2。レッドチリパウダー-1 TBS
3.塩-味に
4.ガラムマサラ-小さじ1/2
5.乾燥コリアンダーパウダー-1/2 TSP
6.ウコン-小さじ1/2
7.ベイリーフ-2〜3
8.インドの肉のスパイス-1/2 TSP
9.オニオン-2
10. CLOVE-2〜3
11.カルダモン-2〜4
12.クミンの種-小さじ1/2
13. MACE-2
14.小麦粉-すべての目的の小麦粉-3 TBS)
15.卵-2
16.キューダウォーター-大さじ2
レシピ
1.まず、粉末肉を取り、細かく刻んだタマネギ、細かく刻んだ青唐辛子、卵、マイダ、赤唐辛子、塩、ガラムマサラと細かく混ぜます。
2。今鍋を取り、その中の油を加熱し、その中にこの混合物のパコラを作り、中火で炒める。
3.パコラを作ったら、容器を取り、油を加え、ベイリーフ、ロング、カルダモン、クミン、メイスを加え、軽く炒めます。
4.次に、生ingerのニンニクペーストを加えて少し炒め、次にコフタを加えて、塩、赤唐辛子、ガラムマサラ、コリアンダーパウダーなどのすべてのスパイスを加えてよく炒めます。
5.今度は、フライパンで細かく刻んだタマネギを取り出してよく炒め、この野菜に混ぜて、低速ガスで20〜25分間調理した後、ガスをオフにして、レシピを準備します。細かく刻んだコリアンダーと細かく刻んだショウガで熱いサーブ……。
GERMAN
Hallo Leute, wie geht es euch? Hoffe, alles ist gut und mit euch
Wir sind auch gut, also werden wir Ihnen heute über das neue Rezept mit dem Titel Fleischbällchen nach indischer Art mit Soße erzählen, Sie werden es einfach essen und Sie werden immer in der Lage sein, solche Fleischbällchen zu essen, dann müssen Sie dieses leckere Wenn Sie essen Erzähl den Leuten von dem Rezept, lass uns anfangen ...
Material
1. BODENFLEISCH - 500 GM
2. ROTES PAPRIKAPULVER - 1 EL
3. Salz - nach Geschmack
4. Garam Masala - 1/2 TL
5. TROCKENES KORIANDERPULVER - 1/2 TL
6. Kurkuma - 1/2 TL
7. Lorbeerblatt - 2 bis 3
8. INDIAN MEAT GRAVY SPICES - 1/2 TL
9. Zwiebel - 2
10. CLOVE - 2 bis 3
11. KARDAMOM - 2 BIS 4
12. Kreuzkümmel - 1/2 TL
13. MACE - 2
14. Mehl - ALLZWECKMEHL - 3 EL)
15. Ei - 2
16. Kewda Wasser - 2 EL
Rezept
1. Zuerst nehmen wir Fleischpulver und mischen es mit fein gehackten Zwiebeln, fein gehackten grünen Chilischoten, Ei, Maida und roten Chilischoten, Salz, Garam Masala.
2. Nehmen Sie nun einen Topf und erhitzen Sie das Öl, machen Sie daraus Pakoras und braten Sie es auf mittlerer Flamme.
3. Nachdem Sie Pakora hergestellt haben, nehmen Sie ein Gefäß, fügen Sie Öl hinzu und fügen Sie dann Lorbeerblätter hinzu, lang, Kardamom, Kreuzkümmel, Keule und braten Sie es leicht an.
4. Dann Ingwer-Knoblauch-Paste hinzufügen und ein wenig anbraten, dann Koftas hinzufügen und alle Gewürze wie Salz, rote Chilischoten, Garam Masala, Korianderpulver hinzufügen und gut anbraten.
5. Nehmen Sie nun die fein gehackten Zwiebeln in einem Gefäß durch goldenes Braten heraus und mahlen Sie sie gut und mischen Sie sie in dieses Gemüse. Nachdem Sie 20 bis 25 Minuten mit langsamem Gas gekocht haben, schalten Sie das Gas aus, Ihr Rezept ist jetzt fertig. Heiß mit fein gehacktem Koriander und fein gehacktem Ingwer servieren.
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Hello guys how are you guys hope all is well and with you guys
We are also good, so today we are going to tell you about the new recipe called Indian Style Meat Balls with Gravy, you will just eat it and you will always be able to eat such meat balls, then you must eat this tasty If you tell people about the recipe, let's start .....
Material
1. GROUND MEAT - 500 GM
2 . RED CHILI POWDER - 1 TBS
3. Salt - to taste
4. Garam Masala - 1/2 Tsp
5. DRY CORIANDER POWDER - 1/2 TSP
6. Turmeric - 1/2 Tsp
7. Bay leaf - 2 to 3
8. INDIAN MEAT GRAVY SPICES - 1/2 TSP
9. Onion - 2
10. CLOVE - 2 TO 3
11. CARDAMOM - 2 TO 4
12. Cumin seeds - 1/2 Tsp
13. MACE - 2
14. Flour - ALL PURPOSE FLOUR - 3 TBS)
15. Egg - 2
16. Kewda Water - 2 Tbsp
Recipe
1. First we will take powdered meat and mix it finely with finely chopped onion, finely chopped green chillies, egg, maida and red chillies, salt, garam masala.
2 . Now take a pot and heat oil in it and make pakoras of this mixture in it and fry it on medium flame.
3. Now after making pakora, now take a vessel, add oil to it and then add bay leaves, long, cardamom, cumin, mace, and fry it lightly.
4. Then add ginger garlic paste and fry a little, then add koftas and add all the spices like salt, red chillies, garam masala, coriander powder and fry it well ..
5. Now take out the finely chopped onions in a vessel by golden-frying them and grind them well and mix them in this vegetable and after cooking for 20 to 25 minutes on slow gas, turn off the gas, your recipe is now ready. Serve hot with finely chopped coriander and finely chopped ginger …….
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे ही होंगे और आप लोगो के साथ
हम भी अच्छे है तो आज हम आपको नई रेसिपी के बारे में बताने जा रहे है जिसका नाम है इंडियन स्टाइल मीट बॉल्स विथ ग्रेवी इसको बनाकर खाएंगे तो बस खाते रह जायेंगे और हमेशा ऐसा ही मीट बॉल्स चाहिए होगा फिर आपको खाने में तो चलिए ये टेस्टी रेसिपी के बारे में आप लोगो को बताते है तो चलिए शुरू करते है .....
सामग्री
1 . पिसा हुआ मीट - 500 GM(GROUND MEAT-500 GM)
2 . लाल मिर्च पाउडर - 1 बड़ा चम्मच (RED CHILI POWDER-1 TBS)
3 . नमक - स्वाद अनुसार (SALT-AS PER TASTE)
4 . गरम मसाला - 1/2 छोटा चम्मच (ALL MIX INDIAN SPICES-1/2 TSP)
5 . सूखा धनिया पाउडर -1/2 छोटा चम्मच (DRY CORIANDER POWDER-1/2 TSP)
6 . हल्दी - 1/2 छोटा चम्मच (TURMERIC-1/2 TSP)
7 . तेज पत्ता - 2 से 3 (BAY LEAF-2 TO 3)
8 . मीट मसाला - 1/2 छोटा चम्मच (INDIAN MEAT GRAVY SPICES-1/2 TSP)
9 . प्याज - 2 (ONION-2)
10 . लोंग -2 से 3 (CLOVE-2 TO 3)
11 . इलाइची - 3 से 4(CARDAMOM-2 TO 4)
12 . जीरा - 1/2 छोटा चम्मच (CUMIN SEEDS-1/2 TSP)
13 . जावित्री -2 (MACE-2)
14 . मैदा - 3 बड़े चम्मच (ALL PURPOSE FLOUR-3 TBS)
15 . अंडा -2 (EGG-2)
16 . केवड़ा वाटर - 2 बड़े चम्मच (2 - TBS)
बनाने की विधि
1 . पहले हम पीसा हुआ मीट लेंगे और उमसे बारीक़ कटी प्याज , बारीक़ कटी हरी मिर्च , अंडा , मैदा और लाल मिर्च , नमक , गरम मसाला मिलाकर अच्छे से मिक्स करलेंगे .
2 . अब एक बर्तन लेंगे और उसमे तेल गरम करेंगे और उसमे इस मिक्सचर के पकोड़े बना लेंगे अच्छे से मध्यम गैस पर तल कर .
3 . अब पकोड़े बनाने के बाद अब एक बर्तन लेंगे उसमे तेल डालेंगे और फिर उसमे तेज पत्ता , लोंग , इलाइची , जीरा , जावित्री , डालकर हल्का फ्राई करेंगे .
4 . फिर इसमें अदरक लहसुन का पेस्ट डालेंगे और थोड़ा भूनेंगे फिर इसमें कोफ्ते डालेंगे और सभी मसाले डालेंगे जैसे के , नमक , लाल मिर्च , गरम मसाला , धनिया पाउडर सब डालकर अच्छे से भून लेंगे ..
5 . अब एक बर्तन में बारीक़ लम्बी पतले कटी प्याज को गोल्डन फ्राई करके निकाल लेंगे और उसको अच्छे से पीस कर इस सब्जी में मिक्स कर देंगे और धीमे गैस पर 20 से 25 मिनट पकने के बाद गैस बंद कर देंगे बस तैयार है आपकी रेसिपी अब इसमें ऊपर से बारीक़ कटा हरा धनिया और बारीक़ कटी अदरक डालकर परोसेंगे गरमा गरम ........
FRENCH
Bonjour les gars comment allez-vous les gars espérons que tout va bien et avec vous les gars
Nous sommes aussi bons, alors aujourd'hui nous allons vous parler de la nouvelle recette appelée Indian Style Meat Balls avec Sauce, vous allez juste le manger et vous serez toujours capable de manger de telles boulettes de viande, alors vous devez manger ce savoureux Dites aux gens la recette, commençons .....
Matériel
1. Viande de terre - 500 GM
2 POUDRE DE RED CHILI - 1 TBS
3. Sel - au goût
4. Garam Masala - 1/2 cuillère à thé
5. POUDRE DE CORIANDRE SEC - 1/2 TSP
6. curcuma - 1/2 c.
7. Feuille de laurier - 2 à 3
8. ÉPICES DE VIANDE GRAVIE INDIENNES - 1/2 TSP
9. Oignon - 2
10. CLOVE - 2 À 3
11. CARDAMOM - 2 À 4
12. graines de cumin - 1/2 c.
13. MACE - 2
14. Farine - FARINE TOUT USAGE - 3 TBS)
15. Œuf - 2
16. eau de Kewda - 2 c.
Recette
1. Nous allons d'abord prendre de la viande en poudre et la mélanger finement avec de l'oignon finement haché, des piments verts finement hachés, des œufs, du maida et des piments rouges, du sel et du garam masala.
2 Maintenant, prenez une casserole et faites chauffer l'huile, faites-y pakoras et faites-la frire à feu moyen.
3. Maintenant, après avoir fabriqué le pakora, prenez un récipient, ajoutez-y de l’huile, puis ajoutez des feuilles de laurier, de longues feuilles de cardamome, du cumin, du macis et faites-le légèrement cuire.
4. Ajoutez ensuite la pâte de gingembre et d'ail et faites-les frire un peu, puis ajoutez les koftas et ajoutez toutes les épices comme le sel, les piments rouges, le garam masala, la poudre de coriandre et faites bien frire.
5. Maintenant, sortez les oignons finement hachés dans un récipient en les faisant frire, puis broyez-les bien et mélangez-les dans ce légume. Après une cuisson de 20 à 25 minutes à feu lent, éteignez le gaz. Votre recette est maintenant prête. Servir chaud avec de la coriandre finement hachée et du gingembre finement haché …….
RUSSIAN
Привет, ребята, как вы, ребята, надеюсь, что все хорошо и с вами, ребята
Мы также хороши, поэтому сегодня мы расскажем вам о новом рецепте под названием «Мясные шарики в индийском стиле с соусом», вы просто съедите его, и вы всегда сможете съесть такие мясные шарики, тогда вы должны съесть это вкусно. Расскажите людям о рецепте, давайте начнем .....
материал
1. МЯСНОЕ МЯСО - 500 ГМ
2 КРАСНЫЙ ЧИЛИ ПОРОШОК - 1 TBS
3. Соль - по вкусу
4. Гарам масала - 1/2 ч.л.
5. СУХОЙ ПОРОШОК - 1/2 чайной ложки
6. Куркума - 1/2 ч.л.
7. Лавровый лист - от 2 до 3
8. ИНДИЙСКИЕ МЯСНЫЕ СЕРЫЕ МЯСА - 1/2 ч. Л.
9. Лук - 2
10. КЛЕВ - от 2 до 3
11. КАРДАМОМ - 2-4
12. Семена тмина - 1/2 ч. Л.
13. MACE - 2
14. Мука - МУКА ВСЕГО НАЗНАЧЕНИЯ - 3 TBS)
15. Яйцо - 2
16. Кьюда Воду - 2 ст. Л.
Рецепт
1. Сначала мы возьмем измельченное мясо и смешаем его с мелко нарезанным луком, мелко нарезанным зеленым перцем чили, яйцом, майдой и красным перцем чили, солью, гарам масала.
2 Теперь возьмите кастрюлю, разогрейте в ней масло, приготовьте в ней пакоры из этой смеси и обжарьте на среднем огне.
3. Теперь, сделав пакору, возьмите сосуд, добавьте в него масло, а затем добавьте лавровый лист, длинный, кардамон, тмин, булаву и слегка обжарьте.
4. Затем добавьте имбирно-чесночную пасту и немного обжарьте, затем добавьте кофас и добавьте все специи, такие как соль, красный перец чили, гарам масала, порошок кориандра и хорошо жарьте.
5. Теперь возьмите мелко нарезанный лук в сосуде, поджарив его на золотом масле, хорошо перемолоть и смешайте с этим овощем. После 20-25 минут приготовления на медленном газе выключите газ, и ваш рецепт готов. Подавать горячим с мелко нарезанным кориандром и мелко нарезанным имбирем …….
SPANISH
Hola chicos, ¿cómo están? Espero que todo esté bien y con ustedes.
También estamos bien, así que hoy vamos a contarte sobre la nueva receta llamada Indian Style Meat Balls with Gravy, simplemente la comerás y siempre podrás comer esas bolas de carne, entonces debes comer esta sabrosa Si decirle a la gente sobre la receta, comencemos .....
Material
1. CARNE MOLIDA - 500 GM
2) POLVO DE CHILE ROJO - 1 TBS
3. Sal - al gusto
4. Garam Masala - 1/2 cucharadita
5. POLVO DE ESQUINA SECA - 1/2 TSP
6. Cúrcuma - 1/2 cucharadita
7. Laurel - 2 a 3
8. ESPECIAS INDIAS DE CARNE GRAVY - 1/2 TSP
9. Cebolla - 2
10. CLAVE - 2 A 3
11. CARDAMOMA - 2 A 4
12. Semillas de comino - 1/2 cucharadita
13. MACE - 2
14. Harina - HARINA DE PROPÓSITO - 3 TBS)
15. Huevo - 2
16. Agua Kewda - 2 cucharadas
Receta
1. Primero tomaremos carne en polvo y la mezclaremos finamente con cebolla finamente picada, chiles verdes finamente picados, huevo, maida y chiles rojos, sal, garam masala.
2) Ahora toma una olla y calienta aceite en ella, haz pakoras de esta mezcla y fríela a fuego medio.
3. Ahora, después de hacer pakora, tome un recipiente, agréguele aceite y luego agregue hojas de laurel, largas, cardamomo, comino, macis y fríalo ligeramente.
4. Luego agregue la pasta de ajo y jengibre y fría un poco, luego agregue koftas y agregue todas las especias como sal, chiles rojos, garam masala, polvo de cilantro y fríalo bien.
5. Ahora saque las cebollas finamente picadas en un recipiente friéndolas doradas y tritúrelas bien y mézclelas en este vegetal y después de cocinarlas durante 20 a 25 minutos a gas lento, apague el gas, su receta ya está lista. Sirva caliente con cilantro finamente picado y jengibre finamente picado …….
JAPANESE
みなさんこんにちは、みんな元気で、みんなと一緒に願っていますか
私たちも良いので、今日はグレービーと一緒にインディアンスタイルのミートボールと呼ばれる新しいレシピについてお話します、あなたはそれを食べるだけで、あなたはいつもそのようなミートボールを食べることができます、そしてあなたはこのおいしいものを食べなければなりませんレシピについて人々に伝えましょう、始めましょう.....
材料
1.地上の肉-500 GM
2。レッドチリパウダー-1 TBS
3.塩-味に
4.ガラムマサラ-小さじ1/2
5.乾燥コリアンダーパウダー-1/2 TSP
6.ウコン-小さじ1/2
7.ベイリーフ-2〜3
8.インドの肉のスパイス-1/2 TSP
9.オニオン-2
10. CLOVE-2〜3
11.カルダモン-2〜4
12.クミンの種-小さじ1/2
13. MACE-2
14.小麦粉-すべての目的の小麦粉-3 TBS)
15.卵-2
16.キューダウォーター-大さじ2
レシピ
1.まず、粉末肉を取り、細かく刻んだタマネギ、細かく刻んだ青唐辛子、卵、マイダ、赤唐辛子、塩、ガラムマサラと細かく混ぜます。
2。今鍋を取り、その中の油を加熱し、その中にこの混合物のパコラを作り、中火で炒める。
3.パコラを作ったら、容器を取り、油を加え、ベイリーフ、ロング、カルダモン、クミン、メイスを加え、軽く炒めます。
4.次に、生ingerのニンニクペーストを加えて少し炒め、次にコフタを加えて、塩、赤唐辛子、ガラムマサラ、コリアンダーパウダーなどのすべてのスパイスを加えてよく炒めます。
5.今度は、フライパンで細かく刻んだタマネギを取り出してよく炒め、この野菜に混ぜて、低速ガスで20〜25分間調理した後、ガスをオフにして、レシピを準備します。細かく刻んだコリアンダーと細かく刻んだショウガで熱いサーブ……。
GERMAN
Hallo Leute, wie geht es euch? Hoffe, alles ist gut und mit euch
Wir sind auch gut, also werden wir Ihnen heute über das neue Rezept mit dem Titel Fleischbällchen nach indischer Art mit Soße erzählen, Sie werden es einfach essen und Sie werden immer in der Lage sein, solche Fleischbällchen zu essen, dann müssen Sie dieses leckere Wenn Sie essen Erzähl den Leuten von dem Rezept, lass uns anfangen ...
Material
1. BODENFLEISCH - 500 GM
2. ROTES PAPRIKAPULVER - 1 EL
3. Salz - nach Geschmack
4. Garam Masala - 1/2 TL
5. TROCKENES KORIANDERPULVER - 1/2 TL
6. Kurkuma - 1/2 TL
7. Lorbeerblatt - 2 bis 3
8. INDIAN MEAT GRAVY SPICES - 1/2 TL
9. Zwiebel - 2
10. CLOVE - 2 bis 3
11. KARDAMOM - 2 BIS 4
12. Kreuzkümmel - 1/2 TL
13. MACE - 2
14. Mehl - ALLZWECKMEHL - 3 EL)
15. Ei - 2
16. Kewda Wasser - 2 EL
Rezept
1. Zuerst nehmen wir Fleischpulver und mischen es mit fein gehackten Zwiebeln, fein gehackten grünen Chilischoten, Ei, Maida und roten Chilischoten, Salz, Garam Masala.
2. Nehmen Sie nun einen Topf und erhitzen Sie das Öl, machen Sie daraus Pakoras und braten Sie es auf mittlerer Flamme.
3. Nachdem Sie Pakora hergestellt haben, nehmen Sie ein Gefäß, fügen Sie Öl hinzu und fügen Sie dann Lorbeerblätter hinzu, lang, Kardamom, Kreuzkümmel, Keule und braten Sie es leicht an.
4. Dann Ingwer-Knoblauch-Paste hinzufügen und ein wenig anbraten, dann Koftas hinzufügen und alle Gewürze wie Salz, rote Chilischoten, Garam Masala, Korianderpulver hinzufügen und gut anbraten.
5. Nehmen Sie nun die fein gehackten Zwiebeln in einem Gefäß durch goldenes Braten heraus und mahlen Sie sie gut und mischen Sie sie in dieses Gemüse. Nachdem Sie 20 bis 25 Minuten mit langsamem Gas gekocht haben, schalten Sie das Gas aus, Ihr Rezept ist jetzt fertig. Heiß mit fein gehacktem Koriander und fein gehacktem Ingwer servieren.
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