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Hello friends, how are you all hope that all will be well with you guys, we are also good, so today friends, we are going to tell you about a new chicken recipe in your style, so let's tell you about it. I will also make you people too ………
Material
1. CHICKEN-500 GM
2 . CASHEW-10)
3. ALMOND-10)
4. DRY COCONUT-200)
5. CURD-200 GM)
6. RED CHILI-1 TSP)
7. TURMERIC-1/2 TSP)
8. SALT TO TASTE)
9. GINGER GARLIC PASTE-1 TBS
10. BAY LEAF-3 TO 4)
11. CARDAMOM-4 TO 5)
12. BLACK PEPPER-8 TO 10)
13. MACE-2 TO 3)
14. CUMIN SEEDS-1/2 TSP)
15. CORIANDER SEEDS POWDER-1 TSP
16. CLARIFIED BUTTER-2 TBS)
17. ONION-3 BIG)
18. ROSE PETALS-1 TBS)
19. CINNAMON-1/2 TSP)
20. BLACK CARDAMOM-2 TO 3)
21. OIL-300 GM)
22. FRESH GREEN CORIANDER-1 SMALL CUP
Recipe
1. First we will wash the chicken well and put a little turmeric, red chilli, salt, ginger garlic paste on the chicken and keep it for 1 hour, covering it ...
2 . Now take onion and cut it thin and long and then take utensil and heat oil in it and fry these onions, after that it will grind out and keep it well…
3. Now take a mixer, add some curd and then add cashew almond rose leaves and coconut and grind them well.
4. Now take a pot and add desi ghee in it and then add chicken to it and fry it a little, cover it well for about 15 minutes and keep stirring it in the middle, after which take out the chicken in a vessel.
5. Now put it in the vessel which has ghee, add bay leaves, black pepper, cumin, mace, cardamom, big cardamom, all these and fry a little and then add some ginger garlic paste and fry it a little ..
6. Now after frying a little spice, add cashew-almond paste and fry it for a while.
7. Now after frying it for a while, we will add chicken to it, after 5 minutes, add all the spices, salt, red chillies, turmeric, coriander powder and fry it well.
8. Will cook for about 30 minutes on gas for 10 minutes and then 2O minutes on slow gas.
9. Then after cooking it well in the spices, now it will mix little hot water in it and mix the onions which are roasted and grinded in rakhi and will allow to cook for 10 minutes and on slow flame.
10. Now after 10 minutes, add cream and green coriander and some desi ghee to it and mix it well and serve hot ……
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप सब लोग आशा करता हूँ सब अच्छे ही होंगे आप लोगो के साथ से हम भी अच्छे है तो आज दोस्तों हम आप लोगो को एक नई चिकन रेसिपी के बारे में बताने जा रहे है अपने स्टाइल में तो चलिए बताते है इसके बारे में आप लोगो को भी फिर आप भी बनाइयेगा .........
सामग्री
1 . CHICKEN-500 GM
2 . काजू -10(CASHEW-10)
3 . बादाम -10(ALMOND-10)
4 . सूखा नारियल -200 GM(DRY COCONUT-200)
5 . दही -200 GM(CURD-200 GM)
6 . लाल मिर्च -1 छोटा चम्मच (RED CHILI-1 TSP)
7 . हल्दी -1/2 छोटा चम्मच (TURMERIC-1/2 TSP)
8 . नमक -स्वाद अनुसार (SALT TO TASTE)
9 . अदरक लहसुन पेस्ट -1 बड़ा चम्मच (GINGER GARLIC PASTE-1 TBS)
10 . तेज पत्ता -3 से 4(BAY LEAF-3 TO 4)
11 . इलाइची -4 से 5(CARDAMOM-4 TO 5)
12 . काली मिर्च -8 से 10(BLACK PEPPER-8 TO 10)
13 . जावित्री -2 से 3(MACE-2 TO 3)
14 . जीरा -1/2 छोटा चम्मच (CUMIN SEEDS-1/2 TSP)
15 . सूखा धनिया पाउडर -1 छोटा चम्मच (CORIANDER SEEDS POWDER-1 TSP)
16 . देसी घ्री -2 बड़े चम्मच (CLARIFIED BUTTER-2 TBS)
17 .प्याज -3 बड़े (ONION-3 BIG)
18 . गुलाब की पत्ती -1 बड़ी चम्मच (ROSE PETALS-1 TBS)
19 . दाल चीनी -1/2 छोटी चम्मच (CINNAMON-1/2 TSP)
20 . बड़ी इलाइची -2 से 3(BLACK CARDAMOM-2 TO 3)
21 . तेल -300 GM(OIL-300 GM)
22 . हरा धनिया -1 छोटा कप (FRESH GREEN CORIANDER-1 SMALL CUP)
बनाने की विधि
1 . पहले हम चिकन को अच्छे से धोकर उसमे थोड़ा हल्दी , लाल मिर्च , नमक , अदरक लहसुन पेस्ट चिकन पर अच्छे से लगाकर करीब 1 घंटा रख देंगे ढककर ...
2 . अब प्याज लेंगे और उसको पतला और लम्बा काट लेंगे और फिर बर्तन लेंगे उसमे तेल गरम करेंगे और ये प्याज फ्राई करलेंगे उसके बाद इसको निकल कर अच्छे से पीस कर रख लेंगे ...
3 . अब एक मिक्सर लेंगे उसमे थोड़ा दही डालेंगे और फिर काजू बादाम गुलाब की पत्ती और नारियल डाल कर अच्छे से पीस लेंगे .
4 . अब एक बर्तन लेंगे और उसमे देसी घी डालेंगे और फिर उसमे चिकन डालेंगे और थोड़ा फ्राई करलेंगे अच्छे से ढककर करीब 15 मिनट और बिच बिच में इसको चलाते रहेंगे इसके बाद एक बर्तन में चिकन को निकाल लेंगे .
5. अब इसे बर्तन में जिसमे घी है इसमें , तेज पत्ता , काली मिर्च , जीरा , जावित्री , इलाइची , बड़ी इलाइची , ये सब डालकर थोड़ा भून लेंगे और फिर इसमें थोड़ा अदरक लहसुन पेस्ट डालेंगे और भून लेंगे थोड़ा ..
6 . अब थोड़ा मसाला भून जाने पर इसमें काजू बादाम वाला पेस्ट डाल कर अच्छे से थोड़ी देर भून लेंगे .
7 . अब इसको थोड़ी देर भून जाने के बाद इसमें चिकन डालेंगे 5 मिनट बाद इसमें सभी मसाले डालेंगे , नमक , लाल मिर्च , हल्दी , धनिया पाउडर और अच्छे से भून लेंगे .
8 . करीब 30 मिनट तक पकने देंगे 10 मिनट तक गैस पर और फिर 2O मिनट मंदी गैस पर .
9 . फिर इसको मसाले में अच्छे से पकने के बाद अब इसमें थोड़ा थोड़ा गरम पानी मिक्स करेंगे और जो प्याज भूनकर पीस कर राखी है उसको भी मिक्स करेंगे और 10 मिनट और मंदी गैस पर पकने देंगे .
10 . अब 10 मिनट बाद इसमें ऊपर से क्रीम और हरा धनिया और थोड़ा देसी घी डालकर अच्छे से मिक्स करेंगे और गरमा गरम परोसेंगे ......
FRENCH
Bonjour les amis, comment allez-vous tous espérer que tout ira bien pour vous, nous sommes aussi bons, alors aujourd'hui, amis, nous allons vous parler d'une nouvelle recette de poulet à votre façon, alors parlons-en. Je vais aussi vous faire des gens aussi ………
Matériel
1. POULET-500 GM
2 CASHEW-10)
3. AMANDES-10)
4. COCO SEC 200)
5. CURD-200 GM)
6. RED CHILI-1 TSP)
7. TURMERIC-1/2 TSP)
8. SEL AU GOÛT)
9. PATE À L'AIL ET AU GINGEMBRE-1 TBS
10. BAIE FEUILLES 3 À 4)
11. CARDAMOM-4 À 5)
12. POIVRE NOIR-8 À 10)
13. MACE-2 À 3)
14. CUMIN SEEDS-1/2 TSP)
15. GRAINES DE CORIANDER POWDER-1 TSP
16. BEURRE CLARIFIÉ-2 TBS)
17. OIGNON-3 GRAND)
18. ROSE PETALS-1 TBS)
19. CANNELLE-1/2 TSP)
20. CARDAMOME NOIRE 2 À 3)
21. OIL-300 GM)
22. FRAIS VERT DE CORIANDRE-1 PETITE TASSE
Recette
1. D'abord, nous allons bien laver le poulet et mettre un peu de curcuma, piment rouge, sel, pâte de gingembre et d'ail sur le poulet et le conserver pendant 1 heure, en le couvrant ...
2 Maintenant, prenez un oignon et coupez-le finement et longuement, puis prenez un ustensile, faites chauffer l'huile et faites-le frire, après quoi il sera émietté et conservé.
3. Maintenant, prenez un mixeur, ajoutez un peu de lait caillé puis ajoutez les feuilles de rose amandes de cajou et de noix de coco et bien les broyer.
4. Maintenant, prenez un pot et ajoutez-y du ghee, puis ajoutez-y du poulet et faites-le frire un peu, couvrez-le bien pendant environ 15 minutes et continuez à remuer au milieu, puis retirez le poulet dans un récipient.
5. Maintenant, placez-le dans le récipient contenant du ghee, ajoutez des feuilles de laurier, du poivre noir, du cumin, du macis, de la cardamome, une grosse cardamome, faites-les revenir un peu, ajoutez un peu de purée de gingembre et de l'ail et faites-les légèrement revenir.
6. Maintenant, après avoir frit un peu d'épice, ajoutez la pâte d'amandes de cajou et faites-la frire pendant un moment.
7. Maintenant, après avoir fait frire pendant un moment, nous allons ajouter le poulet, après 5 minutes, ajouter toutes les épices, le sel, les piments rouges, le curcuma, la poudre de coriandre et bien le faire frire.
8. Cuit environ 30 minutes à gaz, puis 20 minutes à feu lent.
9. Ensuite, après avoir bien cuit les épices, mélangez-y un peu d'eau chaude, mélangez les oignons grillés et hachés au rakhi et laissez cuire 10 minutes à feu doux.
10. Maintenant, après 10 minutes, ajoutez de la crème et de la coriandre verte et un peu de ghei, mélangez-le bien et servez chaud…
RUSSIAN
Здравствуйте, друзья, как вы все надеетесь, что все будет хорошо с вами, ребята, мы тоже хороши, поэтому сегодня, друзья, мы расскажем вам о новом рецепте курицы в вашем стиле, поэтому давайте расскажем вам об этом. Я тоже сделаю вас людьми ………
материал
1. ЦЫПЛЕНОК-500 ГМ
2 КЕШЬЮ-10)
3. МИНДАЛЬ-10)
4. СУХОЙ КОКОС-200)
5. CURD-200 GM)
6. RED CHILI-1 TSP)
7. TURMERIC-1/2 TSP)
8. соль для вкуса)
9. Имбирь Чесночная паста-1 TBS
10. БАЙ ЛИСТ-3 ДО 4)
11. КАРДАМОМ-4-ТО 5)
12. ЧЕРНЫЙ ПЕРЕЦ-8 ДО 10)
13. МАК-2-ТО 3)
14. CUMIN SEEDS-1/2 TSP)
15. КОРИАНДР СЕМЕНА ПОРОШОК-1 ЦТ
16. Уточненный БАБОЧКА-2 TBS)
17. ЛУК-3 БОЛЬШОЙ)
18. ROSE PETALS-1 TBS)
19. ЦИННАМОН-1/2 ТСП)
20. ЧЕРНАЯ КАРДАМОМ-2 ТО 3)
21. НЕФТЬ-300 ГМ)
22. СВЕЖИЙ ЗЕЛЕНЫЙ КОРИАНДР-1 МАЛЕНЬКАЯ ЧАШКА
Рецепт
1. Сначала мы тщательно вымываем курицу и наносим на нее немного куркумы, красный перец чили, соль, имбирно-чесночную пасту и оставляем на 1 час, покрывая ее ...
2 Теперь возьмите лук и нарежьте его тонким и длинным, а затем возьмите с ним посуду, разогрейте масло и обжарьте этот лук, после чего он будет размолоть и сохранит его в хорошем состоянии ...
3. Теперь возьмите миксер, добавьте немного творога, а затем добавьте листья миндаля и кешью, а также кокос и хорошо их измельчите.
4. Теперь возьмите кастрюлю и добавьте в нее дези-гхи, затем добавьте в нее курицу и немного жарьте, хорошо накройте ее примерно 15 минут и продолжайте помешивать в середине, после чего выньте курицу в сосуд.
5. Теперь поместите его в сосуд с топленым маслом, добавьте лавровый лист, черный перец, тмин, булаву, кардамон, большой кардамон, все это и немного обжарьте, затем добавьте немного имбирной чесночной пасты и немного обжарьте.
6. Теперь, поджарив небольшую специю, добавьте пасту из кешью и миндаля и немного жарьте.
7. Теперь, немного поджарив его, добавим в него курицу, через 5 минут добавим все специи, соль, красный перец чили, куркуму, порошок кориандра и хорошо обжарим.
8. Готовить около 30 минут на газе в течение 10 минут, а затем 20 минут на медленном газе.
9. Затем, хорошо приготовив его в специях, теперь он будет смешивать в нем немного горячей воды и перемешать лук, который поджарен и измельчен в рахи, и будет готовиться 10 минут на медленном огне.
10. Теперь, через 10 минут, добавьте в него сливки, зеленый кориандр и немного деси, смешайте его и подайте горячим ……
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo están esperando que todo vaya bien con ustedes? También somos buenos, así que hoy amigos, les vamos a contar una nueva receta de pollo a su estilo, así que les contamos. También te haré gente también ...
Material
1. POLLO-500 GM
2) CASHEW-10)
3. ALMOND-10)
4. COCO SECO-200)
5. CURD-200 GM)
6. RED CHILI-1 TSP)
7. TURMERIC-1/2 TSP)
8. SAL AL GUSTO)
9. PASTA DE AJO DE JENGIBRE-1 TBS
10. BAY HOJA-3 A 4)
11. CARDAMOM-4 A 5)
12. PIMIENTA NEGRA-8 A 10)
13. MACE-2 A 3)
14. SEMILLAS CUMIN-1/2 TSP)
15. SEMILLAS DE CORIANDER POWDER-1 TSP
16. BUTTER CLARIFICADO-2 TBS)
17. CEBOLLA-3 GRANDE)
18. PÉTALOS ROSADOS-1 TBS)
19. CINNAMON-1/2 TSP)
20. CARDAMOMA NEGRA-2 A 3)
21. OIL-300 GM)
22. TAZA PEQUEÑA VERDE CORIANDER-1 PEQUEÑA
Receta
1. Primero lavaremos bien el pollo y le pondremos un poco de cúrcuma, chile rojo, sal, pasta de ajo y jengibre en el pollo y lo mantendremos durante 1 hora, cubriéndolo ...
2) Ahora tome cebolla y córtela fina y larga y luego tome el utensilio y caliente el aceite y fríe estas cebollas, después de eso se triturará y lo mantendrá bien ...
3. Ahora tome una batidora, agregue un poco de cuajada y luego agregue hojas de rosa de almendras de cajú y coco y muela bien.
4. Ahora tome una olla y agregue desi ghee y luego agregue pollo y fríalo un poco, cúbralo bien durante unos 15 minutos y revuelva en el medio, luego saque el pollo en un recipiente.
5. Ahora colóquelo en el recipiente que tiene ghee, agregue hojas de laurel, pimienta negra, comino, macis, cardamomo, cardamomo grande, todo esto y fríalo un poco y luego agregue un poco de pasta de ajo y jengibre y fríalo un poco.
6. Ahora, después de freír un poco de especias, agregue la pasta de anacardos y almendras y fría por un tiempo.
7. Ahora, después de freírlo por un tiempo, le agregaremos pollo, después de 5 minutos, agregaremos todas las especias, sal, chiles rojos, cúrcuma, polvo de cilantro y lo freiremos bien.
8. Cocinará durante aproximadamente 30 minutos con gas durante 10 minutos y luego 2O minutos con gas lento.
9. Luego, después de cocinarlo bien en las especias, ahora mezclará un poco de agua caliente y mezclará las cebollas asadas y molidas en rakhi y permitirá cocinar durante 10 minutos y a fuego lento.
10. Ahora, después de 10 minutos, agregue crema y cilantro verde y un poco de desi ghee y mezcle bien y sirva caliente ......
JAPANESE
みなさん、こんにちは。みんなが元気でいいことを願っています。私たちも良いので、今日の友達はあなたのスタイルで新しいチキンレシピをお話しします。それについて教えてください。私もあなたを人々にします………
材料
1.チキン-500 GM
2。カシュー-10)
3.アーモンド-10)
4.乾燥ココナッツ-200)
5. CURD -200 GM)
6.レッドチリ-1 TSP)
7. TURMERIC -1/2 TSP)
8.塩を味わう
9.ジンジャーガーリックペースト-1 TBS
10.ベイリーフ3から4)
11.カルダモン-4〜5)
12.黒胡EP 8〜10)
13. MACE -2から3)
14. CUMIN SEEDS -1/2 TSP)
15.コリアンダーシードパウダー-1 TSP
16.明確化されたバター-2 TBS)
17.オニオン-3ビッグ)
18.ローズペタルズ-1 TBS)
19.シナモン-1/2 TSP)
20.ブラックカルダモン-2〜3)
21.オイル-300 GM)
22.フレッシュグリーンコリアンダー-1スモールカップ
レシピ
1.まず、鶏肉をよく洗い、鶏肉にウコン、赤唐辛子、塩、生gにんにくペーストを少し入れて、1時間保持します...
2。今、タマネギを取り、薄くて長く切ってから、調理器具と熱油を入れて炒めます。
3.ミキサーを用意し、豆腐を加えてから、カシューアーモンドのバラの葉とココナッツを加えてよく挽きます。
4.鍋を取り、そこにデジギーを加え、鶏肉を加えて少し炒め、約15分間よく覆い、真ん中でかき混ぜ続け、その後鶏肉を容器に入れます。
5.ギーの入った容器に入れ、月桂樹の葉、黒胡pepper、クミン、メイス、カルダモン、ビッグカルダモン、これらすべてを加えて少し炒め、次に生ingerにんにくペーストを加えて少し炒める。
6.少しスパイスを炒めた後、カシューアーモンドペーストを加えてしばらく炒めます。
7.しばらく炒めた後、鶏肉を加え、5分後にすべてのスパイス、塩、赤唐辛子、ターメリック、コリアンダーパウダーを加えてよく炒めます。
8.ガスで約30分間10分間調理し、その後、低速ガスで20分間調理します。
9.その後、スパイスでよく調理した後、少しお湯を混ぜ、ラキでローストして挽いたタマネギを混ぜ、10分間、ゆっくりと火で調理します。
10. 10分後、クリームと緑色のコリアンダーといくつかのデジギーを加えてよく混ぜて、温かい状態で提供します……
GERMAN
Hallo Freunde, wie geht es euch allen? Hoffen wir, dass es euch allen gut geht? Wir sind auch gut. Freunde, wir werden euch heute von einem neuen Hühnchenrezept in eurer Art erzählen. Ich werde euch auch zu Leuten machen ………
Material
1. CHICKEN -500 GM
2. CASHEW -10)
3. Mandel -10)
4. TROCKENE KOKOSNUSS -200)
5. CURD -200 GM)
6. RED CHILI -1 TSP)
7. TURMERIC -1/2 TSP)
8. SALZ ZUM GESCHMACKEN)
9. Ingwer-Knoblauch-Paste-1-TBS
10. BUCHTBLATT 3 BIS 4)
11. KARDAMOM -4 BIS 5)
12. SCHWARZER PFEFFER-8 BIS 10)
13. MACE -2 bis 3)
14. CUMIN SEEDS -1/2 TSP)
15. KORIANDERSAMEN PULVER-1 TSP
16. CLARIFIED BUTTER-2 TBS)
17. Zwiebel-3 groß)
18. ROSE PETALS-1 TBS)
19. CINNAMON-1/2 TSP)
20. SCHWARZES KARDAMOM -2 BIS 3)
21. OIL - 300 GM)
22. FRESH GREEN CORIANDER-1 SMALL CUP
Rezept
1. Zuerst werden wir das Huhn gut waschen und ein wenig Kurkuma, rote Chilis, Salz, Ingwer-Knoblauch-Paste auf das Huhn geben und es 1 Stunde lang abdecken ...
2. Nehmen Sie nun Zwiebeln und schneiden Sie sie dünn und lang und nehmen Sie dann das Geschirr und erhitzen Sie das Öl darin und braten Sie diese Zwiebeln, danach wird es zermahlen und es gut aufbewahren ...
3. Nehmen Sie nun einen Mixer, fügen Sie etwas Quark hinzu und fügen Sie dann Cashew-Mandel-Rosenblätter und Kokosnuss hinzu und mahlen Sie sie gut.
4. Nehmen Sie nun einen Topf und fügen Sie Desi Ghee hinzu und fügen Sie dann Huhn hinzu und braten Sie es ein wenig, bedecken Sie es für ungefähr 15 Minuten und rühren Sie es in der Mitte weiter, danach nehmen Sie das Huhn in einem Gefäß heraus.
5. Jetzt in das Gefäß mit Büffelbutter geben, Lorbeerblätter, schwarzen Pfeffer, Kreuzkümmel, Keule, Kardamom, großen Kardamom dazugeben, kurz anbraten und dann etwas Ingwer-Knoblauch-Paste dazugeben und kurz anbraten.
6. Nun nach dem Anbraten etwas Gewürz Cashew-Mandel-Paste dazugeben und kurz anbraten.
7. Jetzt, nachdem wir es eine Weile gebraten haben, fügen wir das Huhn hinzu, fügen nach 5 Minuten alle Gewürze, Salz, rote Chilischoten, Kurkuma, Korianderpulver hinzu und braten es gut.
8. Kocht ungefähr 30 Minuten mit Gas für 10 Minuten und dann 2O Minuten mit langsamem Gas.
9. Dann, nachdem es gut in den Gewürzen gekocht wurde, mischt es jetzt wenig heißes Wasser darin und mischt die Zwiebeln, die in Rakhi geröstet und gemahlen werden und lässt es 10 Minuten lang und auf langsamer Flamme kochen.
10. Jetzt nach 10 Minuten Sahne und grünen Koriander und etwas Desi Ghee dazugeben und gut mischen und heiß servieren…
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Hello friends, how are you all hope that all will be well with you guys, we are also good, so today friends, we are going to tell you about a new chicken recipe in your style, so let's tell you about it. I will also make you people too ………
Material
1. CHICKEN-500 GM
2 . CASHEW-10)
3. ALMOND-10)
4. DRY COCONUT-200)
5. CURD-200 GM)
6. RED CHILI-1 TSP)
7. TURMERIC-1/2 TSP)
8. SALT TO TASTE)
9. GINGER GARLIC PASTE-1 TBS
10. BAY LEAF-3 TO 4)
11. CARDAMOM-4 TO 5)
12. BLACK PEPPER-8 TO 10)
13. MACE-2 TO 3)
14. CUMIN SEEDS-1/2 TSP)
15. CORIANDER SEEDS POWDER-1 TSP
16. CLARIFIED BUTTER-2 TBS)
17. ONION-3 BIG)
18. ROSE PETALS-1 TBS)
19. CINNAMON-1/2 TSP)
20. BLACK CARDAMOM-2 TO 3)
21. OIL-300 GM)
22. FRESH GREEN CORIANDER-1 SMALL CUP
Recipe
1. First we will wash the chicken well and put a little turmeric, red chilli, salt, ginger garlic paste on the chicken and keep it for 1 hour, covering it ...
2 . Now take onion and cut it thin and long and then take utensil and heat oil in it and fry these onions, after that it will grind out and keep it well…
3. Now take a mixer, add some curd and then add cashew almond rose leaves and coconut and grind them well.
4. Now take a pot and add desi ghee in it and then add chicken to it and fry it a little, cover it well for about 15 minutes and keep stirring it in the middle, after which take out the chicken in a vessel.
5. Now put it in the vessel which has ghee, add bay leaves, black pepper, cumin, mace, cardamom, big cardamom, all these and fry a little and then add some ginger garlic paste and fry it a little ..
6. Now after frying a little spice, add cashew-almond paste and fry it for a while.
7. Now after frying it for a while, we will add chicken to it, after 5 minutes, add all the spices, salt, red chillies, turmeric, coriander powder and fry it well.
8. Will cook for about 30 minutes on gas for 10 minutes and then 2O minutes on slow gas.
9. Then after cooking it well in the spices, now it will mix little hot water in it and mix the onions which are roasted and grinded in rakhi and will allow to cook for 10 minutes and on slow flame.
10. Now after 10 minutes, add cream and green coriander and some desi ghee to it and mix it well and serve hot ……
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप सब लोग आशा करता हूँ सब अच्छे ही होंगे आप लोगो के साथ से हम भी अच्छे है तो आज दोस्तों हम आप लोगो को एक नई चिकन रेसिपी के बारे में बताने जा रहे है अपने स्टाइल में तो चलिए बताते है इसके बारे में आप लोगो को भी फिर आप भी बनाइयेगा .........
सामग्री
1 . CHICKEN-500 GM
2 . काजू -10(CASHEW-10)
3 . बादाम -10(ALMOND-10)
4 . सूखा नारियल -200 GM(DRY COCONUT-200)
5 . दही -200 GM(CURD-200 GM)
6 . लाल मिर्च -1 छोटा चम्मच (RED CHILI-1 TSP)
7 . हल्दी -1/2 छोटा चम्मच (TURMERIC-1/2 TSP)
8 . नमक -स्वाद अनुसार (SALT TO TASTE)
9 . अदरक लहसुन पेस्ट -1 बड़ा चम्मच (GINGER GARLIC PASTE-1 TBS)
10 . तेज पत्ता -3 से 4(BAY LEAF-3 TO 4)
11 . इलाइची -4 से 5(CARDAMOM-4 TO 5)
12 . काली मिर्च -8 से 10(BLACK PEPPER-8 TO 10)
13 . जावित्री -2 से 3(MACE-2 TO 3)
14 . जीरा -1/2 छोटा चम्मच (CUMIN SEEDS-1/2 TSP)
15 . सूखा धनिया पाउडर -1 छोटा चम्मच (CORIANDER SEEDS POWDER-1 TSP)
16 . देसी घ्री -2 बड़े चम्मच (CLARIFIED BUTTER-2 TBS)
17 .प्याज -3 बड़े (ONION-3 BIG)
18 . गुलाब की पत्ती -1 बड़ी चम्मच (ROSE PETALS-1 TBS)
19 . दाल चीनी -1/2 छोटी चम्मच (CINNAMON-1/2 TSP)
20 . बड़ी इलाइची -2 से 3(BLACK CARDAMOM-2 TO 3)
21 . तेल -300 GM(OIL-300 GM)
22 . हरा धनिया -1 छोटा कप (FRESH GREEN CORIANDER-1 SMALL CUP)
बनाने की विधि
1 . पहले हम चिकन को अच्छे से धोकर उसमे थोड़ा हल्दी , लाल मिर्च , नमक , अदरक लहसुन पेस्ट चिकन पर अच्छे से लगाकर करीब 1 घंटा रख देंगे ढककर ...
2 . अब प्याज लेंगे और उसको पतला और लम्बा काट लेंगे और फिर बर्तन लेंगे उसमे तेल गरम करेंगे और ये प्याज फ्राई करलेंगे उसके बाद इसको निकल कर अच्छे से पीस कर रख लेंगे ...
3 . अब एक मिक्सर लेंगे उसमे थोड़ा दही डालेंगे और फिर काजू बादाम गुलाब की पत्ती और नारियल डाल कर अच्छे से पीस लेंगे .
4 . अब एक बर्तन लेंगे और उसमे देसी घी डालेंगे और फिर उसमे चिकन डालेंगे और थोड़ा फ्राई करलेंगे अच्छे से ढककर करीब 15 मिनट और बिच बिच में इसको चलाते रहेंगे इसके बाद एक बर्तन में चिकन को निकाल लेंगे .
5. अब इसे बर्तन में जिसमे घी है इसमें , तेज पत्ता , काली मिर्च , जीरा , जावित्री , इलाइची , बड़ी इलाइची , ये सब डालकर थोड़ा भून लेंगे और फिर इसमें थोड़ा अदरक लहसुन पेस्ट डालेंगे और भून लेंगे थोड़ा ..
6 . अब थोड़ा मसाला भून जाने पर इसमें काजू बादाम वाला पेस्ट डाल कर अच्छे से थोड़ी देर भून लेंगे .
7 . अब इसको थोड़ी देर भून जाने के बाद इसमें चिकन डालेंगे 5 मिनट बाद इसमें सभी मसाले डालेंगे , नमक , लाल मिर्च , हल्दी , धनिया पाउडर और अच्छे से भून लेंगे .
8 . करीब 30 मिनट तक पकने देंगे 10 मिनट तक गैस पर और फिर 2O मिनट मंदी गैस पर .
9 . फिर इसको मसाले में अच्छे से पकने के बाद अब इसमें थोड़ा थोड़ा गरम पानी मिक्स करेंगे और जो प्याज भूनकर पीस कर राखी है उसको भी मिक्स करेंगे और 10 मिनट और मंदी गैस पर पकने देंगे .
10 . अब 10 मिनट बाद इसमें ऊपर से क्रीम और हरा धनिया और थोड़ा देसी घी डालकर अच्छे से मिक्स करेंगे और गरमा गरम परोसेंगे ......
FRENCH
Bonjour les amis, comment allez-vous tous espérer que tout ira bien pour vous, nous sommes aussi bons, alors aujourd'hui, amis, nous allons vous parler d'une nouvelle recette de poulet à votre façon, alors parlons-en. Je vais aussi vous faire des gens aussi ………
Matériel
1. POULET-500 GM
2 CASHEW-10)
3. AMANDES-10)
4. COCO SEC 200)
5. CURD-200 GM)
6. RED CHILI-1 TSP)
7. TURMERIC-1/2 TSP)
8. SEL AU GOÛT)
9. PATE À L'AIL ET AU GINGEMBRE-1 TBS
10. BAIE FEUILLES 3 À 4)
11. CARDAMOM-4 À 5)
12. POIVRE NOIR-8 À 10)
13. MACE-2 À 3)
14. CUMIN SEEDS-1/2 TSP)
15. GRAINES DE CORIANDER POWDER-1 TSP
16. BEURRE CLARIFIÉ-2 TBS)
17. OIGNON-3 GRAND)
18. ROSE PETALS-1 TBS)
19. CANNELLE-1/2 TSP)
20. CARDAMOME NOIRE 2 À 3)
21. OIL-300 GM)
22. FRAIS VERT DE CORIANDRE-1 PETITE TASSE
Recette
1. D'abord, nous allons bien laver le poulet et mettre un peu de curcuma, piment rouge, sel, pâte de gingembre et d'ail sur le poulet et le conserver pendant 1 heure, en le couvrant ...
2 Maintenant, prenez un oignon et coupez-le finement et longuement, puis prenez un ustensile, faites chauffer l'huile et faites-le frire, après quoi il sera émietté et conservé.
3. Maintenant, prenez un mixeur, ajoutez un peu de lait caillé puis ajoutez les feuilles de rose amandes de cajou et de noix de coco et bien les broyer.
4. Maintenant, prenez un pot et ajoutez-y du ghee, puis ajoutez-y du poulet et faites-le frire un peu, couvrez-le bien pendant environ 15 minutes et continuez à remuer au milieu, puis retirez le poulet dans un récipient.
5. Maintenant, placez-le dans le récipient contenant du ghee, ajoutez des feuilles de laurier, du poivre noir, du cumin, du macis, de la cardamome, une grosse cardamome, faites-les revenir un peu, ajoutez un peu de purée de gingembre et de l'ail et faites-les légèrement revenir.
6. Maintenant, après avoir frit un peu d'épice, ajoutez la pâte d'amandes de cajou et faites-la frire pendant un moment.
7. Maintenant, après avoir fait frire pendant un moment, nous allons ajouter le poulet, après 5 minutes, ajouter toutes les épices, le sel, les piments rouges, le curcuma, la poudre de coriandre et bien le faire frire.
8. Cuit environ 30 minutes à gaz, puis 20 minutes à feu lent.
9. Ensuite, après avoir bien cuit les épices, mélangez-y un peu d'eau chaude, mélangez les oignons grillés et hachés au rakhi et laissez cuire 10 minutes à feu doux.
10. Maintenant, après 10 minutes, ajoutez de la crème et de la coriandre verte et un peu de ghei, mélangez-le bien et servez chaud…
RUSSIAN
Здравствуйте, друзья, как вы все надеетесь, что все будет хорошо с вами, ребята, мы тоже хороши, поэтому сегодня, друзья, мы расскажем вам о новом рецепте курицы в вашем стиле, поэтому давайте расскажем вам об этом. Я тоже сделаю вас людьми ………
материал
1. ЦЫПЛЕНОК-500 ГМ
2 КЕШЬЮ-10)
3. МИНДАЛЬ-10)
4. СУХОЙ КОКОС-200)
5. CURD-200 GM)
6. RED CHILI-1 TSP)
7. TURMERIC-1/2 TSP)
8. соль для вкуса)
9. Имбирь Чесночная паста-1 TBS
10. БАЙ ЛИСТ-3 ДО 4)
11. КАРДАМОМ-4-ТО 5)
12. ЧЕРНЫЙ ПЕРЕЦ-8 ДО 10)
13. МАК-2-ТО 3)
14. CUMIN SEEDS-1/2 TSP)
15. КОРИАНДР СЕМЕНА ПОРОШОК-1 ЦТ
16. Уточненный БАБОЧКА-2 TBS)
17. ЛУК-3 БОЛЬШОЙ)
18. ROSE PETALS-1 TBS)
19. ЦИННАМОН-1/2 ТСП)
20. ЧЕРНАЯ КАРДАМОМ-2 ТО 3)
21. НЕФТЬ-300 ГМ)
22. СВЕЖИЙ ЗЕЛЕНЫЙ КОРИАНДР-1 МАЛЕНЬКАЯ ЧАШКА
Рецепт
1. Сначала мы тщательно вымываем курицу и наносим на нее немного куркумы, красный перец чили, соль, имбирно-чесночную пасту и оставляем на 1 час, покрывая ее ...
2 Теперь возьмите лук и нарежьте его тонким и длинным, а затем возьмите с ним посуду, разогрейте масло и обжарьте этот лук, после чего он будет размолоть и сохранит его в хорошем состоянии ...
3. Теперь возьмите миксер, добавьте немного творога, а затем добавьте листья миндаля и кешью, а также кокос и хорошо их измельчите.
4. Теперь возьмите кастрюлю и добавьте в нее дези-гхи, затем добавьте в нее курицу и немного жарьте, хорошо накройте ее примерно 15 минут и продолжайте помешивать в середине, после чего выньте курицу в сосуд.
5. Теперь поместите его в сосуд с топленым маслом, добавьте лавровый лист, черный перец, тмин, булаву, кардамон, большой кардамон, все это и немного обжарьте, затем добавьте немного имбирной чесночной пасты и немного обжарьте.
6. Теперь, поджарив небольшую специю, добавьте пасту из кешью и миндаля и немного жарьте.
7. Теперь, немного поджарив его, добавим в него курицу, через 5 минут добавим все специи, соль, красный перец чили, куркуму, порошок кориандра и хорошо обжарим.
8. Готовить около 30 минут на газе в течение 10 минут, а затем 20 минут на медленном газе.
9. Затем, хорошо приготовив его в специях, теперь он будет смешивать в нем немного горячей воды и перемешать лук, который поджарен и измельчен в рахи, и будет готовиться 10 минут на медленном огне.
10. Теперь, через 10 минут, добавьте в него сливки, зеленый кориандр и немного деси, смешайте его и подайте горячим ……
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo están esperando que todo vaya bien con ustedes? También somos buenos, así que hoy amigos, les vamos a contar una nueva receta de pollo a su estilo, así que les contamos. También te haré gente también ...
Material
1. POLLO-500 GM
2) CASHEW-10)
3. ALMOND-10)
4. COCO SECO-200)
5. CURD-200 GM)
6. RED CHILI-1 TSP)
7. TURMERIC-1/2 TSP)
8. SAL AL GUSTO)
9. PASTA DE AJO DE JENGIBRE-1 TBS
10. BAY HOJA-3 A 4)
11. CARDAMOM-4 A 5)
12. PIMIENTA NEGRA-8 A 10)
13. MACE-2 A 3)
14. SEMILLAS CUMIN-1/2 TSP)
15. SEMILLAS DE CORIANDER POWDER-1 TSP
16. BUTTER CLARIFICADO-2 TBS)
17. CEBOLLA-3 GRANDE)
18. PÉTALOS ROSADOS-1 TBS)
19. CINNAMON-1/2 TSP)
20. CARDAMOMA NEGRA-2 A 3)
21. OIL-300 GM)
22. TAZA PEQUEÑA VERDE CORIANDER-1 PEQUEÑA
Receta
1. Primero lavaremos bien el pollo y le pondremos un poco de cúrcuma, chile rojo, sal, pasta de ajo y jengibre en el pollo y lo mantendremos durante 1 hora, cubriéndolo ...
2) Ahora tome cebolla y córtela fina y larga y luego tome el utensilio y caliente el aceite y fríe estas cebollas, después de eso se triturará y lo mantendrá bien ...
3. Ahora tome una batidora, agregue un poco de cuajada y luego agregue hojas de rosa de almendras de cajú y coco y muela bien.
4. Ahora tome una olla y agregue desi ghee y luego agregue pollo y fríalo un poco, cúbralo bien durante unos 15 minutos y revuelva en el medio, luego saque el pollo en un recipiente.
5. Ahora colóquelo en el recipiente que tiene ghee, agregue hojas de laurel, pimienta negra, comino, macis, cardamomo, cardamomo grande, todo esto y fríalo un poco y luego agregue un poco de pasta de ajo y jengibre y fríalo un poco.
6. Ahora, después de freír un poco de especias, agregue la pasta de anacardos y almendras y fría por un tiempo.
7. Ahora, después de freírlo por un tiempo, le agregaremos pollo, después de 5 minutos, agregaremos todas las especias, sal, chiles rojos, cúrcuma, polvo de cilantro y lo freiremos bien.
8. Cocinará durante aproximadamente 30 minutos con gas durante 10 minutos y luego 2O minutos con gas lento.
9. Luego, después de cocinarlo bien en las especias, ahora mezclará un poco de agua caliente y mezclará las cebollas asadas y molidas en rakhi y permitirá cocinar durante 10 minutos y a fuego lento.
10. Ahora, después de 10 minutos, agregue crema y cilantro verde y un poco de desi ghee y mezcle bien y sirva caliente ......
JAPANESE
みなさん、こんにちは。みんなが元気でいいことを願っています。私たちも良いので、今日の友達はあなたのスタイルで新しいチキンレシピをお話しします。それについて教えてください。私もあなたを人々にします………
材料
1.チキン-500 GM
2。カシュー-10)
3.アーモンド-10)
4.乾燥ココナッツ-200)
5. CURD -200 GM)
6.レッドチリ-1 TSP)
7. TURMERIC -1/2 TSP)
8.塩を味わう
9.ジンジャーガーリックペースト-1 TBS
10.ベイリーフ3から4)
11.カルダモン-4〜5)
12.黒胡EP 8〜10)
13. MACE -2から3)
14. CUMIN SEEDS -1/2 TSP)
15.コリアンダーシードパウダー-1 TSP
16.明確化されたバター-2 TBS)
17.オニオン-3ビッグ)
18.ローズペタルズ-1 TBS)
19.シナモン-1/2 TSP)
20.ブラックカルダモン-2〜3)
21.オイル-300 GM)
22.フレッシュグリーンコリアンダー-1スモールカップ
レシピ
1.まず、鶏肉をよく洗い、鶏肉にウコン、赤唐辛子、塩、生gにんにくペーストを少し入れて、1時間保持します...
2。今、タマネギを取り、薄くて長く切ってから、調理器具と熱油を入れて炒めます。
3.ミキサーを用意し、豆腐を加えてから、カシューアーモンドのバラの葉とココナッツを加えてよく挽きます。
4.鍋を取り、そこにデジギーを加え、鶏肉を加えて少し炒め、約15分間よく覆い、真ん中でかき混ぜ続け、その後鶏肉を容器に入れます。
5.ギーの入った容器に入れ、月桂樹の葉、黒胡pepper、クミン、メイス、カルダモン、ビッグカルダモン、これらすべてを加えて少し炒め、次に生ingerにんにくペーストを加えて少し炒める。
6.少しスパイスを炒めた後、カシューアーモンドペーストを加えてしばらく炒めます。
7.しばらく炒めた後、鶏肉を加え、5分後にすべてのスパイス、塩、赤唐辛子、ターメリック、コリアンダーパウダーを加えてよく炒めます。
8.ガスで約30分間10分間調理し、その後、低速ガスで20分間調理します。
9.その後、スパイスでよく調理した後、少しお湯を混ぜ、ラキでローストして挽いたタマネギを混ぜ、10分間、ゆっくりと火で調理します。
10. 10分後、クリームと緑色のコリアンダーといくつかのデジギーを加えてよく混ぜて、温かい状態で提供します……
GERMAN
Hallo Freunde, wie geht es euch allen? Hoffen wir, dass es euch allen gut geht? Wir sind auch gut. Freunde, wir werden euch heute von einem neuen Hühnchenrezept in eurer Art erzählen. Ich werde euch auch zu Leuten machen ………
Material
1. CHICKEN -500 GM
2. CASHEW -10)
3. Mandel -10)
4. TROCKENE KOKOSNUSS -200)
5. CURD -200 GM)
6. RED CHILI -1 TSP)
7. TURMERIC -1/2 TSP)
8. SALZ ZUM GESCHMACKEN)
9. Ingwer-Knoblauch-Paste-1-TBS
10. BUCHTBLATT 3 BIS 4)
11. KARDAMOM -4 BIS 5)
12. SCHWARZER PFEFFER-8 BIS 10)
13. MACE -2 bis 3)
14. CUMIN SEEDS -1/2 TSP)
15. KORIANDERSAMEN PULVER-1 TSP
16. CLARIFIED BUTTER-2 TBS)
17. Zwiebel-3 groß)
18. ROSE PETALS-1 TBS)
19. CINNAMON-1/2 TSP)
20. SCHWARZES KARDAMOM -2 BIS 3)
21. OIL - 300 GM)
22. FRESH GREEN CORIANDER-1 SMALL CUP
Rezept
1. Zuerst werden wir das Huhn gut waschen und ein wenig Kurkuma, rote Chilis, Salz, Ingwer-Knoblauch-Paste auf das Huhn geben und es 1 Stunde lang abdecken ...
2. Nehmen Sie nun Zwiebeln und schneiden Sie sie dünn und lang und nehmen Sie dann das Geschirr und erhitzen Sie das Öl darin und braten Sie diese Zwiebeln, danach wird es zermahlen und es gut aufbewahren ...
3. Nehmen Sie nun einen Mixer, fügen Sie etwas Quark hinzu und fügen Sie dann Cashew-Mandel-Rosenblätter und Kokosnuss hinzu und mahlen Sie sie gut.
4. Nehmen Sie nun einen Topf und fügen Sie Desi Ghee hinzu und fügen Sie dann Huhn hinzu und braten Sie es ein wenig, bedecken Sie es für ungefähr 15 Minuten und rühren Sie es in der Mitte weiter, danach nehmen Sie das Huhn in einem Gefäß heraus.
5. Jetzt in das Gefäß mit Büffelbutter geben, Lorbeerblätter, schwarzen Pfeffer, Kreuzkümmel, Keule, Kardamom, großen Kardamom dazugeben, kurz anbraten und dann etwas Ingwer-Knoblauch-Paste dazugeben und kurz anbraten.
6. Nun nach dem Anbraten etwas Gewürz Cashew-Mandel-Paste dazugeben und kurz anbraten.
7. Jetzt, nachdem wir es eine Weile gebraten haben, fügen wir das Huhn hinzu, fügen nach 5 Minuten alle Gewürze, Salz, rote Chilischoten, Kurkuma, Korianderpulver hinzu und braten es gut.
8. Kocht ungefähr 30 Minuten mit Gas für 10 Minuten und dann 2O Minuten mit langsamem Gas.
9. Dann, nachdem es gut in den Gewürzen gekocht wurde, mischt es jetzt wenig heißes Wasser darin und mischt die Zwiebeln, die in Rakhi geröstet und gemahlen werden und lässt es 10 Minuten lang und auf langsamer Flamme kochen.
10. Jetzt nach 10 Minuten Sahne und grünen Koriander und etwas Desi Ghee dazugeben und gut mischen und heiß servieren…
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