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Sunday, September 22, 2019

KFC CHICKEN I FRIED CHICKEN I RESTAURANT STYLE FRIED CHICKEN I CRUNCHY CHICKEN

Our, Recipe in our blog is available in ENGLISH, HINDI, FRENCH, GERMAN, SPANISH, JAPANESE, RUSSIAN languages .PATREON ACCOUNT 

KFC CHICKEN I FRIED CHICKEN I RESTAURANT STYLE FRIED CHICKEN I CRUNCHY CHICKEN



Hello friends, how do you all hope that everyone will be good and you are also better than us, so today we are going to tell you about a new recipe about your style of fried chicken, so today you Let us tell you, let's start the recipe today …….

Material

1. Chicken -1/2 KG.

2 . BUTTER MILK-1 SMALL CUP

3. GINGER GARLIC PASTE-1 TBS

4. BLACK PEPPER POWDER-1 TSP

5. SALT TO TASTE

6. Red Chili Flakes -1 TSP

7. All PURPOSE FLOUR-2 TBS

8. CORNSTARCH-1 TBS

9. LEMON JUICE -2 TSP

10. EGG-2

11. OIL FOR FRYING

Recipe

1. First we will take the chicken, wash it well and cut it with the help of a little knife, then after this, then add a little salt, chili flakes, lemon juice, fridge and mix it well and keep it covered for about 2 hours. nicely  .

2 . Now take refined flour, mix some salt, pepper powder and cornstarch and mix them all together.


3. Now after 2 hours, take the eggs and add them to the chicken and mix and then grind each chicken and put it on the fine flour and put it all over it and then fry it directly in hot oil and stir well on medium gas. It will cook till hot and then serve it hot with the sauce of your choice and if you believe this, then you will like this chicken, your children If you feel too tasty then let's start making quickly …………………


HINDI

हेलो  दोस्तों  कैसे  है  आप  सब  लोग  आशा  करता  हूँ  सब  अच्छे  ही  होंगे  और  आप  लोगो  के   साथ  से  हम  भी  अच्छे  है  तो  आज  हम  आपको  एक  नई  रेसिपी  के  बारे  में  बताने  जा  रहे  है  अपने स्टाइल के फ्राई चिकन के बारे में तो आज  आप  लोगो  को  हम  बताते  है  तो  चलिए  शुरू  करते  है  रेसिपी  आज  की  ....................

सामग्री 

1 . चिकन -1/2 KG.

2 .  छाज -1 छोटा  कप (BUTTER MILK-1 SMALL CUP)

3 . अदरक  लहसुन  पेस्ट -1 बड़ा  चम्मच (GINGER GARLIC PASTE-1 TBS)

4 . काली  मिर्च  पाउडर -1 छोटा  चम्मच (BLACK PEPPER POWDER-1 TSP)

5 . नमक -स्वाद  अनुसार (SALT TO TASTE)

6 . रेड  चिली  फलैक्स -1 छोटा  चम्मच (1 TSP)

7 . मैदा -2 बड़े  चम्मच (ALL PURPOSE FLOUR-2 TBS)

8 . मक्के के आटा - 1 बड़ा चम्मच (CORNSTARCH-1 TBS)

9 . निम्बू का रस -2 छोटे  चम्मच (LEMON  JUICE  -2 TSP)

10 . अंडा -2(EGG-2)

11 . तेल  - तलने  के  लिए (OIL FOR FRYING)

बनाने  की  विधि 

1 . पहले  हम  चिकन  लेंगे  उसको  अच्छे  से  धोकर  थोड़ा  हल्का  हल्का  नाइफ  की  मदद  से  कट  लगा   देंगे  इसके  बाद  इसमें  और  फिर  इसमें  थोड़ा सा   नमक  , चिली  फलैक्स  , निम्बू  का   रस  , छाज  डालकर  अच्छे  से  मिक्स  करलेंगे  और  करीब  2 घंटे  तक  रख  देंगे  ढक  कर  अच्छे से  .

2 . अब  मैदा  लेंगे  इसमें  थोड़ा  नमक  , काली  मिर्च  पाउडर  और  कॉर्नस्टार्च  मिला  लेंगे  और  सबको  एक  साथ  मिक्स  करलेंगे  .


3 . अब  2 घंटे  बाद  अंडे  लेंगे  और  चिकन  में  डालेंगे  और  मिक्स  करेंगे  और  फिर  एक  एक  चिकन  के  पीस  लेंगे  और  सीधा  मैदा  पर  रखेंगे  और  अच्छे  से  मैदा  लगा  लेंगे  उस  पर  और  फिर  सीधा  गर्म  तेल  में  फ्राई  करने  डालेंगे  और  मध्यम  गैस  पर  अच्छे  से  करारा  होने  तक  पकने  देंगे  और  फिर  गरमा  गरम  अपनी  पसंद  की  सॉस  के   साथ  परोसेंगे  और  यकीन  मानिये  ऐसे  बनाएंगे  तो  आपको  तो  पसंद  आएगा  ही  ये  चिकन  आपके  बच्चो  को  भी  बोहत  टेस्टी  लगेंगे  तो  चलिए  जल्दी  से  बनाना  शुरू  करिये  .......................


FRENCH


Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout le monde sera bon et que vous serez également meilleur que nous? Nous allons donc vous parler aujourd'hui d'une nouvelle recette concernant votre style de poulet frit, alors aujourd'hui, laissez-nous vous dire, commençons la recette aujourd'hui …….

Matériel

1. Poulet -1/2 KG.

2 BEURRE DE LAIT-1 PETITE TASSE

3. PATE À L'AIL ET AU GINGEMBRE-1 TBS

4. POUDRE NOIR POUDRE-1 TSP

5. Du sel au goût

6. Red Chili Flakes -1 TSP

7. TOUT USAGE FLOUR-2

8. CORNSTARCH-1 SCT

9. JUS DE CITRON -2 TSP

10. EGG-2

11. HUILE DE FRITURE

Recette

1. Nous allons d’abord prendre le poulet, bien le laver et le couper à l’aide d’un petit couteau, puis ajouter un peu de sel, des flocons de chili, du jus de citron, un réfrigérateur, bien mélanger et laisser couvrir pendant environ 2 heures. bien.

2 Maintenant, prenez de la farine raffinée, mélangez du sel, du poivre en poudre et de la fécule de maïs et mélangez-les tous ensemble.

3. Maintenant, au bout de 2 heures, prenez les œufs et ajoutez-les au poulet, mélangez puis broyez chaque poulet et mettez-le sur la farine fine, mettez le tout dessus, puis faites-le directement cuire dans de l'huile chaude et remuez à feu moyen. . Il va cuire jusqu'à ce qu'il soit chaud et ensuite servir chaud avec la sauce de votre choix et si vous le croyez, alors vous aimerez ce poulet, vos enfants. Si vous vous sentez trop savoureux, commençons à préparer rapidement …………………


RUSSIAN 

Привет друзья, как вы все надеетесь, что все будут хорошими, и вы тоже лучше, чем мы, поэтому сегодня мы расскажем вам о новом рецепте о вашем стиле жареной курицы, поэтому сегодня вы Позвольте нам рассказать вам, давайте начнем рецепт сегодня …….

материал

1. Цыпленок -1/2 кг.

2 МАЛЕНЬКАЯ ЧАШКА МОЛОЧКО-1

3. Имбирь Чесночная паста-1 TBS

4. ЧЕРНЫЙ ПЕРЕЦ-ПОРОШОК-1 TSP

5. соль для вкуса

6. Красные хлопья чили -1 ч.л.

7. НАЗНАЧЕНИЕ МУКИ-2 TBS

8. CORNSTARCH-1 TBS

9. ЛИМОННЫЙ СОК -2 ч.л.

10. ЯЙЦО-2

11. МАСЛО ДЛЯ ЖАРЕНИЯ

Рецепт

1. Сначала мы возьмем курицу, тщательно вымыть ее и порежем с помощью небольшого ножа, затем после этого добавим немного соли, хлопьев чили, лимонного сока, холодильника, хорошо перемешаем и держим накрытыми примерно два часа. мило  .

2 Теперь возьмите очищенную муку, смешайте немного соли, перца и кукурузного крахмала и смешайте их все вместе.

3. Теперь, через 2 часа, возьмите яйца и добавьте их в курицу, перемешайте, затем размолоть каждую курицу и положите ее на муку высшего сорта, выложите на нее все, а затем обжарьте прямо в горячем масле и хорошо перемешайте на среднем газе. , Он будет готовиться до горячего состояния, а затем подается в горячем виде с соусом по вашему выбору. Если вы верите этому, то вам понравится эта курица, ваши дети. Если вы чувствуете себя слишком вкусно, давайте начнем делать быстро …………………




SPANISH 


Hola amigos, ¿cómo esperan que todos sean buenos y ustedes también sean mejores que nosotros? Por eso, hoy les contaremos una nueva receta sobre su estilo de pollo frito, así que hoy déjenos decirle, comencemos la receta de hoy ......

Material

1. Pollo -1/2 KG.

2) BUTTER MILK-1 COPA PEQUEÑA

3. PASTA DE AJO DE JENGIBRE-1 TBS

4. PIMIENTA NEGRA POLVO-1 TSP

5. SAL AL ​​GUSTO

6. Red Chili Flakes -1 TSP

7. Todos los TBS de PROPÓSITO FLOUR-2

8. CORNSTARCH-1 TBS

9. JUGO DE LIMÓN -2 TSP

10. EGG-2

11. ACEITE PARA FREÍR

Receta

1. Primero tomaremos el pollo, lo lavaremos bien y lo cortaremos con la ayuda de un pequeño cuchillo, luego de esto, luego agregaremos un poco de sal, hojuelas de chile, jugo de limón, refrigerador y mezclaremos bien y lo mantendremos tapado durante aproximadamente 2 horas. muy bien

2) Ahora tome harina refinada, mezcle un poco de sal, pimienta en polvo y almidón de maíz y mezcle todos juntos.

3. Ahora, después de 2 horas, tome los huevos y agréguelos al pollo y mezcle y luego muela cada pollo y póngalo sobre la harina fina y póngalo sobre todo y luego fríalo directamente en aceite caliente y revuelva bien a gas medio. . Se cocinará hasta que esté caliente y luego se servirá caliente con la salsa de su elección y si cree esto, entonces le gustará este pollo, a sus hijos. Si se siente demasiado sabroso, comencemos a prepararlo rápidamente …………………


JAPANESE 


みなさんこんにちは、みんなが良くなり、あなたも私たちよりも優れていることをどのように期待していますか?今日は、あなたのフライドチキンのスタイルに関する新しいレシピを紹介しますので、今日はあなたに教えましょう、始めましょう今日のレシピ……。

材料

1.チキン-1/2 KG。

2。バターミルク-1スモールカップ

3.ジンジャーガーリックペースト-1 TBS

4.ブラックペッパーパウダー-1 TSP

5.塩を味わう

6.レッドチリフレーク-1 TSP

7.すべての目的の粉-2 TBS

8.コーンスターチ-1 TBS

9.レモンジュース-2 TSP

10. EGG-2

11.フライ用オイル

レシピ

1.最初に鶏肉を取り、よく洗って小さなナイフで切ります。その後、少量の塩、チリフレーク、レモン汁、冷蔵庫を加えてよく混ぜて、約カバーします2時間。うまく。

2。次に、洗練された小麦粉を取り、塩、胡powderの粉、コーンスターチを混ぜ、すべて混ぜ合わせます。

3. 2時間後、卵を取り、鶏肉に加えて混ぜてから、各鶏肉を挽いて上質の小麦粉の上に置き、それを全体に置いてから、熱い油で直接炒め、中程度のガスでよくかき混ぜます。熱いまで調理し、お好みのソースで温かく提供します。これを信じれば、この鶏肉、子供が好きになります。もしおいしいと感じたら、すぐに作り始めましょう…………………


GERMAN

Hallo Freunde, wie hofft ihr alle, dass alle gut sind und ihr auch besser als wir, also werden wir euch heute ein neues Rezept über euren Stil von Brathähnchen erzählen, also lasst euch heute von uns erzählen, lasst uns anfangen das Rezept heute …….

Material

1. Hühnchen -1/2 kg.

2. BUTTERMILCH-1 KLEINE TASSE

3. Ingwer-Knoblauch-Paste-1-TBS

4. SCHWARZES PFEFFERPULVER-1 TSP

5. SALZ ZUM GESCHMACK

6. Rote Chiliflocken -1 TSP

7. Alle PURPOSE FLOUR-2 TBS

8. CORNSTARCH-1 TBS

9. Zitronensaft -2 TSP

10. EGG-2

11. Öl zum Braten

Rezept

1. Zuerst nehmen wir das Huhn, waschen es gut und schneiden es mit Hilfe eines kleinen Messers auf. Danach fügen wir ein wenig Salz, Chiliflocken, Zitronensaft und einen Kühlschrank hinzu, mischen es gut und halten es für ungefähr bedeckt 2 Stunden. schön.

2. Nehmen Sie nun raffiniertes Mehl, mischen Sie etwas Salz, Pfeffer und Maisstärke und mischen Sie sie alle zusammen.

3. Nun nach 2 Stunden die Eier nehmen und zum Huhn geben und mischen und dann jedes Huhn zermahlen und auf das feine Mehl legen und alles darüber geben und dann direkt in heißem Öl anbraten und mit mittlerem Gas gut umrühren . Es wird bis heiß kochen und dann heiß mit der Sauce Ihrer Wahl servieren und wenn Sie das glauben, dann werden Sie dieses Huhn mögen, Ihre Kinder. Wenn Sie sich zu lecker fühlen, dann lassen Sie uns schnell anfangen …………………

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