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Hello friends, how are you guys, I hope everyone will be good, you are also better than me, so friends, today we are going to tell you another new recipe, Indian kebab recipe called Kakori Kebab which is made of With meat, which is very tasty in food, let's start the recipe today …………………….
Material
1. GROUND MUTTON WITH FAT-1/2 KG
2 . FRY ONION PASTE-2 TBS
3. FRIED CHILI POWDER-1/2 TSP
4. CLARIFIED BUTTER-3 TBS
5. SALT TO TASTE
6. MACE POWDER-1/3 TSP
7. ALL MIX INDIAN SPICES GARAM MASALA- 1/2 TSP
8. TURMERIC-1/3 TSP
9. YELLOW CHILI POWDER-1/3 TSP
10. ROASTED CUMIN POWDER-1/3 TSP
11. ROASTED COCONUT POWDER-2 TBS
12. CASHEW PASTE-1 TBS
13. CARDAMOM POWDER-1/4 TSP
14. CLOVE POWDER-1/4 TSP
15. FRIED GINGER GARLIC PASTE-2 TSP
16. RAW PAPAYA PASTE-2 TBS
17. BLACK PEPPER POWDER-1 TSP
18. DRY ROSE PETALS-2 TBS
19. All PURPOSE FLOUR-3 TBS
20. LEMON JUICE-1 TBS
Recipe
1. First we will take ground meat and add powdered papaya to it and then tie it in a cloth and leave it for 3 to 4 hours so that all its water gets drained well ..
2 . After that we will take meat and mix all the spices together and mix it well and then keep it covered for about 2 hours.
3. Now after 2 hours you will make it. How easy it is if you have a oven, you can make it, if you have barbecue, you can make it on the grill pan. I do not taste so good as it comes in oven and barbecue…
4. So you will cook according to your taste and you will cook it on a stick with a thin slit, whichever it cooks, on low heat and keep turning constantly and the butter continues to cook well until it turns brown and then the sauce of your choice Served hot with …………………….
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग ,आशा करता हूँ सब अच्छे ही होंगे , आप लोगो के साथ से हम भी अच्छे है , तो दोस्तों आज हम आपको बताने वाले है एक और नई रेसिपी , इंडियन कबाब रेसिपी जिसका नाम है काकोरी कबाब जो की बनते है मीट से , जो की खाने में बोहत ही स्वादिस्ट होते है तो चलिए शुरू करते है रेसिपी आज की ........................
सामग्री
1 . चर्बी वाला पिसा हुआ मीट - 1/2 KG(GROUND MUTTON WITH FAT-1/2 KG)
2 . तली हुए प्याज का पेस्ट - 2 बड़े चम्मच (FRY ONION PASTE-2 TBS)
3 . लाल मिर्च पाउडर -1/2 छोटा चम्मच (RED CHILI POWDER-1/2 TSP)
4 . घी -3 बड़े चम्मच (CLARIFIED BUTTER-3 TBS)
5 . नमक स्वाद अनुसार (SALT TO TASTE)
6 . जावित्री पाउडर -1/3 छोटा चम्मच (MACE POWDER-1/3 TSP)
7 . गरम मसाला -1/2 छोटा चम्मच (ALL MIX INDIAN SPICES GARAM MASALA- 1/2 TSP)
8 . हल्दी -1/3 छोटा चम्मच (TURMERIC-1/3 TSP)
9 . पीली मिर्च पाउडर -1/3 छोटा चम्मच (YELLOW CHILI POWDER-1/3 TSP)
10 . भुना जीरा पाउडर -1/3 छोटा चम्मच (ROASTED CUMIN POWDER-1/3 TSP)
11 . भुना नारियल पाउडर -2 बड़े चम्मच (ROASTED COCONUT POWDER-2 TBS)
12 . काजू का पेस्ट -1 बड़ा चम्मच (CASHEW PASTE-1 TBS)
13 . इलाइची पाउडर -1/4 छोटा चम्मच (CARDAMOM POWDER-1/4 TSP)
14 . लॉन्ग का पाउडर -1/4 छोटा चम्मच (CLOVE POWDER-1/4 TSP)
15 . तला हुआ अदरक लहसुन का पेस्ट -2 छोटे चम्मच (FRIED GINGER GARLIC PASTE-2 TSP)
16 . कक्का पपीता पिसा हुआ -2 बड़े चम्मच (ROW PAPAYA PASTE-2 TBS)
17 . काली मिर्च पाउडर -1 छोटा चम्मच (BLACK PEPPER POWDER-1 TSP)
18 . सूखे गुलाब की पत्ती -2 बड़े चम्मच (DRY ROSE PETALS-2 TBS)
19 . मैदा -3 बड़े चम्मच (ALL PURPOSE FLOUR-3 TBS)
20 . निम्बू का रस -1 बड़ा चम्मच (LEMON JUICE-1 TBS)
बनाने की विधि
1 . पहले हम पिसा हुआ मीट लेंगे और उसमे पिसा हुआ पपीता डालेंगे और फिर उसको कपडे में अच्छे से बांध कर 3 से 4 घंटे की लिए छोड़ देंगे ताकि उसका सारा पानी निकल जाए अच्छे से ..
2 . उसके बाद अब मीट लेंगे और उसमे सभी मसाले एक साथ डालकर अच्छे से मिक्स करलेंगे और फिर उसको करीब 2 घंटे के लिए अच्छे से ढककर रख देंगे .
3 . अब 2 घंटे बाद आप इसको बनायेगे कैसे बोहत आसान है अगर आपके पास तंदूर है उसमे बना सकते है , अगर आपके पास बारबेक्यू है उस पर बना सकते है अगर वो भी नहीं है तो आप इसको ग्रिल पैन में बह I बना सकते है पर ग्रिल पैन में इतना अच्छा स्वाद नहीं आता जितना अच्छा तंदूर और बारबेक्यू में आता है ...
4 . तो आप लोग अपने हिसाब से बनालेंगे मीट लेकर बिलकुल पतला पतला लेकर स्टिक पर लगाकर पाकलेंगे चाहे जिस पर भी पकाये हलकी हीट पर पकाये और लगातार पलटते रहे और मक्खन लगते रहे अच्छे से और ब्राउन होने तक अच्छे से पका ले और फिर अपनी पसंद की सॉस की साथ परोसे गरमा गरम ........................
FRENCH
Bonjour les amis, comment allez-vous les gars, j'espère que tout le monde sera bon, vous êtes aussi meilleur que moi, alors amis, aujourd'hui nous allons vous raconter une autre nouvelle recette, la recette de kebab indien appelé Kakori Kebab qui est fait avec de la viande, qui est très savoureux dans la nourriture, commençons la recette aujourd'hui …………………….
Matériel
1. MUTTON AU SOL AVEC DE LA GRAISSE 1/2 KG
2 PATE DE FRIT D'OIGNON-2
3. POUDRE DE CHILI FRIT-1/2 TSP
4. TBS CLARIFIÉ BEURRE-3
5. Du sel au goût
6. MACE POWDER-1/3 TSP
7. TOUS LES ÉPICES INDIENNES GARAM MASALA - 1/2 TSP
8. TURMERIC-1/3 TSP
9. POUDRE DE CHILI JAUNE - 1/3 TSP
10. POUDRE DE CUMIN RÔTIS-1/3 TSP
11. POUDRE DE COCO GRILLÉE-2 TBS
12. CASHEW PASTE-1 TBS
13. CARDAMOM POWDER-1/4 TSP
14. CLOVE POWDER-1/4 TSP
15. PÂTE D'AIL ET DE GINGEMBRE FRIT-2
16. TAS DE PÂTE DE PAPAYE-2 DE RAW
17. POUDRE NOIR POUDRE-1 TSP
18. PÉTALES DE ROSE SÈCHE-2 TBS
19. TOUT USAGE FLOUR-3 TBS
20. JUS DE CITRON-1 TBS
Recette
1. Nous allons d’abord prendre de la viande hachée, y ajouter de la papaye en poudre, puis la lier avec un chiffon et la laisser reposer pendant 3 à 4 heures afin que toute son eau soit bien drainée.
2 Après cela, nous allons prendre la viande et mélanger toutes les épices ensemble et bien mélanger, puis la couvrir pendant environ 2 heures.
3. Maintenant, après 2 heures vous le ferez. Comme c'est facile si vous avez un four, vous pouvez le faire, si vous avez un barbecue, vous pouvez le faire sur le gril. Je n'ai pas le goût si bon car il vient au four et au barbecue…
4. Ainsi, vous cuisinerez à votre guise et sur un bâtonnet légèrement fendu, peu importe la cuisson, à feu doux, sans cesser de tourner et le beurre continue à bien cuire jusqu'à ce qu'il devienne brun, puis la sauce de votre choix Servi chaud avec …………………….
SPANISH
Hola amigos, cómo están, espero que todos sean buenos, ustedes también son mejores que yo, así que amigos, hoy les vamos a contar otra nueva receta, la receta de kebab indio llamada Kakori Kebab que está hecha de carne. es muy sabroso en comida, comencemos la receta hoy …………………….
Material
1. MUTTON DE TIERRA CON GRASA-1/2 KG
2) FRIT ONION PASTE-2 TBS
3. CHILI FRITO EN POLVO-1/2 TSP
4. BUTTER CLARIFICADO-3 TBS
5. SAL AL GUSTO
6. TSP MACE-1/3 TSP
7. TODAS LAS MEZCLAS DE ESPECIAS INDIAS GARAM MASALA- 1/2 TSP
8. TURMERIC-1/3 TSP
9. POLVO DE CHILE AMARILLO-1/3 TSP
10. CUMIN ASADO EN POLVO-1/3 TSP
11. POLVO DE COCO ASADO-2 TBS
12. PASTA DE CASHEW-1 TBS
13. CARDAMOMA EN POLVO-1/4 TSP
14. CLOVE POWDER-1/4 TSP
15. PASTA DE AJO DE JENGIBRE FRITO-2 TSP
16. PASTA DE PAPAYA CRUDA-2 TBS
17. PIMIENTA NEGRA POLVO-1 TSP
18. PETALS ROSAS SECAS-2 TBS
19. Todas las TBS PROPÓSITO DE HARINA-3
20. ZUMO DE LIMÓN-1 TBS
Receta
1. Primero tomaremos carne molida y le agregaremos papaya en polvo y luego la ataremos en un paño y la dejaremos durante 3 a 4 horas para que toda su agua se drene bien.
2) Después de eso, tomaremos carne y mezclaremos todas las especias y lo mezclaremos bien y luego lo mantendremos cubierto durante aproximadamente 2 horas.
3. Ahora después de 2 horas lo lograrás. Qué fácil es si tienes un horno, puedes hacerlo, si tienes una barbacoa, puedes hacerlo en la sartén. No sé tan bien como viene en horno y barbacoa ...
4. Por lo tanto, cocinará de acuerdo a su gusto y lo cocinará en un palo con una ranura delgada, lo que se cocine, a fuego lento y siga girando constantemente y la mantequilla continúa cocinándose bien hasta que se dore y luego la salsa de su elección Servido caliente con ……………………
RUSSIAN
Здравствуйте, друзья, как вы, ребята, я надеюсь, что все будет хорошо, вы также лучше, чем я, поэтому друзья, сегодня мы собираемся рассказать вам еще один новый рецепт, рецепт индийского шашлыка под названием Kakori Kebab, который сделан из мяса, которое очень вкусно в еде, давайте начнем рецепт сегодня …………………….
материал
1. НАЗЕМНАЯ БАРАБАНКА С ЖИРОМ-1/2 КГ
2 Жареная луковая паста-2 TBS
3. ЖАРЕНЫЙ ЧИЛИ ПОРОШОК-1/2 TSP
4. Уточненный БАБОЧКА-3 TBS
5. соль для вкуса
6. МАШИННЫЙ ПОРОШОК-1/3 TSP
7. ВСЕ МИКСЫ ИНДИЙСКИХ СПЕЦИЙ GARAM MASALA - 1/2 TSP
8. ТУРМЕРИК-1/3 ТСП
9. ЖЕЛТЫЙ ЧИЛИ ПОРОШОК-1/3 TSP
10. ЖАРЕНЫЙ ПОРОШОК CUMIN-1/3 TSP
11. Жареный кокосовый порошок-2 TBS
12. ДЕНЕЖНАЯ ПАСТА-1 TBS
13. CARDAMOM ПОРОШОК-1/4 TSP
14. КЛЕВСКИЙ ПОРОШОК-1/4 TSP
15. ЖАРЕНАЯ ЧИСТАЯ ЧИСТАЯ ПАСТА-2 ЧАС
16. СЫРНАЯ ПАПАЙСКАЯ ПАСТА-2 TBS
17. ЧЕРНЫЙ ПЕРЕЦ-ПОРОШОК-1 TSP
18. СУХОЙ РОЗОВЫЙ ЛЕГЕНЬ-2 TBS
19. Все НАЗНАЧЕНИЕ МУКИ-3 TBS
20. ЛИМОННЫЙ СОК-1 TBS
Рецепт
1. Сначала мы возьмем измельченное мясо и добавим в него порошкообразную папайю, а затем завяжем его в ткань и оставим на 3-4 часа, чтобы вся вода хорошо сливалась.
2 После этого мы возьмем мясо, смешаем все специи и хорошо перемешаем, а затем оставим накрытыми около 2 часов.
3. Теперь через 2 часа вы это сделаете. Как легко, если у вас есть духовка, вы можете сделать это, если у вас есть барбекю, вы можете сделать это на сковороде для гриля. Я не такой вкусный, как в духовке и на гриле…
4. Таким образом, вы будете готовить по своему вкусу и готовить его на палочке с тонкой щелью, в зависимости от того, что она готовит, на медленном огне и постоянно вращаться, и масло продолжает хорошо готовиться, пока не станет коричневым, а затем соус из ваш выбор Подается горячим с …………………….
GERMAN
Hallo Freunde, wie geht es euch, ich hoffe alle werden gut, ihr seid auch besser als ich, also Freunde, wir werden euch heute ein weiteres neues Rezept erzählen, das indische Kebab-Rezept namens Kakori-Kebab, das aus Fleisch besteht, welches ist sehr lecker im Essen, lasst uns heute mit dem Rezept beginnen ………………….
Material
1. BODENMUTTER MIT FAT-1/2 KG
2. BRATZWIEBELPASTE-2 TBS
3. GEBRATENES CHILIPULVER-1/2 TSP
4. CLARIFIED BUTTER-3 TBS
5. SALZ ZUM GESCHMACK
6. MACE POWDER-1/3 TSP
7. ALLE MIX INDIAN GEWÜRZE GARAM MASALA-1/2 TSP
8. TURMERIC-1/3 TSP
9. GELBES CHILIPULVER-1/3 TSP
10. GEBRATENES CUMIN PULVER-1/3 TSP
11. GEBRATENES KOKOSNUSSPULVER-2 TBS
12. CASHEW PASTE-1 TBS
13. KARDAMOM PULVER-1/4 TSP
14. CLOVE POWDER-1/4 TSP
15. GEBRATENE GINGER-KNOBLAUCH-PASTE-2-TSP
16. RAW PAPAYA PASTE-2 TBS
17. SCHWARZES PFEFFERPULVER-1 TSP
18. DRY ROSE PETALS-2 TBS
19. Alle PURPOSE FLOUR-3 TBS
20. Zitronensaft-1 TBS
Rezept
1. Zuerst nehmen wir Hackfleisch und fügen pulverisierte Papaya hinzu, binden es dann in ein Tuch und lassen es 3 bis 4 Stunden lang ab, damit das gesamte Wasser gut abfließen kann.
2. Danach nehmen wir Fleisch und mischen alle Gewürze zusammen und mischen es gut und halten es dann für ungefähr 2 Stunden bedeckt.
3. Jetzt nach 2 Stunden schaffen Sie es. Wie einfach es ist, wenn Sie einen Backofen haben, können Sie es machen, wenn Sie einen Grill haben, können Sie es auf der Grillpfanne machen. Ich schmecke nicht so gut wie es in Ofen und Grill kommt ...
4. So kochen Sie nach Ihrem Geschmack und Sie kochen es auf einem Stäbchen mit einem dünnen Schlitz, je nachdem, was es kocht, bei schwacher Hitze und drehen sich ständig, und die Butter kocht weiter gut, bis sie braun wird und dann die Soße von Ihre Wahl Heiß serviert mit …………………….
JAPANESE
こんにちは、皆さん、元気かい、みんなが元気になってくれることを願っています、あなたも私よりも良いですよ。とても美味しいので、今日からレシピを始めましょう……………………。
材料
1. FAT-1 / 2 KGのグランドマトン
2。フライオニオンペースト-2 TBS
3.揚げたチリパウダー-1/2 TSP
4.明確化されたバター3 TBS
5.塩を味わう
6. MACE POWDER-1 / 3 TSP
7.オールミックスインドスパイスガラムマサラ-1/2 TSP
8. TURMERIC-1 / 3 TSP
9.イエローチリパウダー-1/3 TSP
10.ローストクミンパウダー-1/3 TSP
11.ローストココナッツパウダー-2 TBS
12. CASHEW PASTE-1 TBS
13.カルダモンパウダー-1/4 TSP
14. CLOVE POWDER-1 / 4 TSP
15.フライドジンジャーガーリックペースト-2 TSP
16. RAW PAPAYA PASTE-2 TBS
17.ブラックペッパーパウダー-1 TSP
18.ドライローズペタルズ-2 TBS
19.すべての目的の粉-3 TBS
20.レモンジュース-1 TBS
レシピ
1.最初にひき肉を取り、パパイヤの粉末を加え、布で縛り、3〜4時間放置して、水をすべて排出します。
2。その後、肉を取り、すべてのスパイスを一緒に混ぜて、よく混ぜてから約2時間カバーします。
3. 2時間後、作成します。オーブンがあればいかに簡単か、バーベキューができればグリル鍋で作ることができます。オーブンとバーベキューに入っているのであまり味が良くありません…
4.好みに応じて調理し、細いスリットのついた棒で調理します。どちらでも調理できますが、弱火で絶えず回転し続け、バターは茶色になりソースができます。あなたの選択……………………でホットを添えて。
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