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Hello friends, how do you guys hope that all will be well with you guys, we are also good, so today we are going to tell you about a sweet recipe which is very tasty to eat and it is also very easy to make. Let's start the recipe today, and we will make and feed everyone at home…
Material
1. RICE- 500 GM
2 . MILK-1 LTR
3. CASHEW-10, ALMOND-10, PISTACHIO-10, RAISIN-10
4. MAWA-200 GM
5. SAFFRON-A PINCH
6. DRY ROSE PETALS-1 TBS
7. SUGAR TO TASTE)
8. CARDAMOM POWDER-1 TSP
Recipe
1. First, we will take rice and soak them and then grind it well (keep in mind that 2 LTR will use only a little less KA paste than half a kilo of rice in milk).
2 . Now take the utensil and keep the milk in it, and after a while, add cardamom powder and sugar in it.
3. After this, now the rice which is ground into it will put in it and allow it to cook well. After about 10 minutes mix the saffron in the milk on medium gas and khoya and then add some ground cashew nuts, almonds, pistachios and dry rose leaves again. Will cook well until it gets thick (and do not take too much khoya, it will be 100 GM too)
4. Once cooked well, the firni will now be poured a little more dry fruit on top of it before serving and serve hot or cold as you wish.
.......
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे ही होंगे आप लोगो के साथ से हम भी अच्छे है तो आज हम आपको एक स्वीट रेसिपी की बारे में बताने जा रहे है जो खाने में बोहत ही टेस्टी है और बनाना भी बोहत आसान है तो चलिए शुरू करते है रेसिपी आज की अच्छे से पदियेगा और फिर बनाकर सबको खिलाइयेगा घर में .......
सामग्री
1 . चावल - 500 gm (RICE- 500 GM )
2 . दूध -1 LTR (MILK-1 LTR)
3 . काजू -10, बादाम -10 , पिस्ता -10 , किशमिश -10 (CASHEW-10, ALMOND-10, PISTACHIO-10, RAISIN-10)
4 . खोया -200 GM(MAWA-200 GM)
5 . केसर - चुटकी भर (SAFFRON-A PINCH)
6 . सुखी गुलाब की पत्ती -1 बड़ी चम्मच (DRY ROSE PETALS-1 TBS)
7 . चीनी -स्वाद अनुसार (SUGAR TO TASTE)
8 . इलाइची पाउडर -1 छोटी चम्मच (CARDAMOM POWDER-1 TSP)
बनाने की विधि
1 . पहले हम चावल लेंगे और उनको भिगो कर रख देंगे और फिर अच्छे से पीस लेंगे इसको (ध्यान रहे 2 LTR दूध में बस आधा किलो चावल से थोड़ा कम KA पेस्ट ही इस्तेमाल करेंगे ) .
2 . अब बर्तन लेंगे और उसमे दूध गरम करने रख देंगे और थोड़ी देर बाद उसमे फिर इलाइची पाउडर और चीनी डाल देंगे .
3 . इसके बाद अब इसमें चावल जो पीसे है वो इसमें डाल देंगे और अच्छे से पकने देंगे मध्यम गैस पर दूध में करीब 10 मिनट बाद इसमें केसर मिक्स करेंगे और खोया और फिर साथ में थोड़े पिसे हुए काजू , बादाम , पिस्ता और सुखी गुलाब की पत्ती फिर अच्छे से पकने देंगे गाड़ा होने तक अच्छे से (और खोया ज्यादा नहीं लेना है बस 100 GM बोहत रहेगा इसमें )
4 . अच्छे से पक जाने पर गाड़ा हो जाने पर फिरनी को अब इसको परोसने से पहले इसमें ऊपर से थोड़ा और ड्राई फ्रूट डालेंगे और परोसेंगे गरम या ठंडा जैसा भी आप चाहे
.......
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout ira bien pour nous? Nous sommes également bons. Nous allons donc vous parler aujourd'hui d'une recette sucrée qui est très savoureuse et qui est également très facile à préparer. Commençons la recette aujourd'hui, et nous ferons et nourrirons tout le monde à la maison…
Matériel
1. RIZ - 500 GM
2 MILK-1 LTR
3. CASHEW-10, ALMOND-10, PISTACHIO-10, RAISIN-10
4. MAWA-200 GM
5. SAFFRON-A PINCH
6. PÉTALES DE ROSE SÈCHE-1 TBS
7. SUCRE À GOÛTER)
8. CARDAMOM POWDER-1 TSP
Recette
1. Nous allons d’abord prendre le riz et le faire tremper, puis bien le moudre (sachez que 2 LTR n’utiliseront qu’un peu moins de pâte de KA qu’un demi-kilo de riz dans le lait).
2 Maintenant, prenez l’ustensile et conservez le lait. Après un moment, ajoutez-y de la poudre de cardamome et du sucre.
3. Après cela, le riz moulu y sera mis et le laissera bien cuire. Après environ 10 minutes, mélangez le safran dans le lait à feu moyen et le khoya, puis ajoutez à nouveau des noix de cajou moulues, des amandes, des pistaches et des feuilles de roses séchées. Cuit bien jusqu'à ce qu'il devienne épais (et ne prenez pas trop de khoya, ce sera 100 GM aussi)
4. Une fois bien cuits, versez le firni avec un peu plus de fruits secs avant de servir et servez chaud ou froid à votre guise.
.......
RUSSIAN
Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что с вами все будет хорошо, ребята, мы тоже хороши, поэтому сегодня мы расскажем вам о сладком рецепте, который очень вкусный, а также очень простой в приготовлении. Давайте начнем рецепт сегодня, и мы сделаем и накормим всех дома ...
материал
1. РИС-500 ГМ
2 МОЛОКО-1 ЛТР
3. CASHEW-10, миндаль-10, фисташка-10, изюм-10
4. MAWA-200 GM
5. САФРОН-А ПИНЧ
6. СУХОЙ РОЗОВЫЙ ЛЕГЕНЬ-1 TBS
7. САХАР ДЛЯ ВКУСА)
8. CARDAMOM POWDER-1 TSP
Рецепт
1. Сначала мы возьмем рис и замочим его, а затем хорошо перемолим (имейте в виду, что 2 LTR будут использовать только немного пасту KA, чем полкило риса в молоке).
2 Теперь возьмите посуду и держите в ней молоко, а через некоторое время добавьте в нее порошок кардамона и сахар.
3. После этого, теперь рис, который размолот в это, вставит это и позволит этому готовить хорошо. Примерно через 10 минут смешайте шафран с молоком на среднем газе и койе, а затем снова добавьте молотые орехи кешью, миндаль, фисташки и сухие листья розы. Будет хорошо готовить, пока не загустеет (и не займет слишком много хоя, это тоже будет 100 гм)
4. После того, как приготовлено хорошо, фирни теперь будет наливать немного сухих фруктов поверх него перед подачей на стол и подавать горячим или холодным по вашему желанию.
.......
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todo vaya bien con ustedes? También somos buenos, así que hoy les contaremos una receta dulce que es muy sabrosa para comer y que también es muy fácil de hacer. Comencemos la receta hoy, y haremos y alimentaremos a todos en casa ...
Material
1. ARROZ- 500 GM
2) LECHE-1 LTR
3. CASHEW-10, ALMOND-10, PISTACHIO-10, RAISIN-10
4. MAWA-200 GM
5. PIZCA SAFFRON-A
6. PÉTALOS ROSAS SECAS-1 TBS
7. AZÚCAR AL GUSTO)
8. TSD DE CARDAMOMA EN POLVO-1
Receta
1. Primero, tomaremos arroz y los remojaremos y luego lo trituraremos bien (tenga en cuenta que 2 LTR usará solo un poco menos de pasta KA que medio kilo de arroz en leche).
2) Ahora tome el utensilio y mantenga la leche en él, y después de un tiempo, agregue cardamomo en polvo y azúcar.
3. Después de esto, ahora el arroz molido lo pondrá y le permitirá cocinar bien. Después de aproximadamente 10 minutos, mezcle el azafrán en la leche con gas medio y khoya y luego agregue algunos anacardos molidos, almendras, pistachos y hojas secas de rosa nuevamente. Se cocinará bien hasta que se espese (y no tome demasiado khoya, también será 100 GM)
4. Una vez bien cocido, el firni ahora se vierte un poco más de fruta seca encima antes de servir y sirve caliente o frío como lo desee.
.......
JAPANESE
みなさんこんにちは、みんなが元気になることをどのように願っていますか、私たちも良いので、今日は食べるのがとてもおいしいし、作るのもとても簡単な甘いレシピを紹介します。今日からレシピを始めましょう、そして私たちは家で皆を作り、養います…
材料
1.ライス-500 GM
2。ミルク-1 LTR
3.カシュー-10、アーモンド-10、ピスタチオ-10、レーズン-10
4. MAWA -200 GM
5.サフランAピンチ
6.ドライローズペタルズ-1 TBS
7.砂糖を味わう
8.カルダモンパウダー-1 TSP
レシピ
1.最初に、ご飯を取り、それらを浸してからよく挽きます(2 LTRが使用するKAペーストは、牛乳に含まれるご飯の半キロより少し少ないことに注意してください)。
2。道具を取り、その中に牛乳を入れ、しばらくしてからカルダモンパウダーと砂糖を加えます。
3.この後、挽いた米を入れて、よく炊くことができます。約10分後、中程度のガスとホヤで牛乳にサフランを混ぜてから、挽いたカシューナッツ、アーモンド、ピスタチオ、乾燥したバラの葉を再び加えます。厚くなるまでよく調理します(そして、あまり多くのホヤを食べないでください、それは100 GMにもなります)
4.火が通ったら、サーモンの前にもう少しドライフルーツを注ぎます。
.......
GERMAN
Hallo Freunde, wie hofft ihr, dass es euch allen gut geht? Wir sind auch gut. Heute werden wir euch von einem süßen Rezept erzählen, das sehr lecker zu essen und auch sehr einfach zuzubereiten ist. Beginnen wir noch heute mit dem Rezept und machen und füttern wir alle zu Hause…
Material
1. Reis - 500 GM
2. MILCH -1 LTR
3. CASHEW -10, ALMOND -10, PISTACHIO -10, RAISIN -10
4. MAWA -200 GM
5. SAFFRON-A PINCH
6. DRY ROSE PETALS-1 TBS
7. ZUCKER ZUM GESCHMACKEN)
8. CARDAMOM PULVER-1 TSP
Rezept
1. Zuerst nehmen wir Reis, tränken ihn und mahlen ihn dann gut (denken Sie daran, dass 2 LTR nur etwas weniger KA-Paste als ein halbes Kilo Reis in Milch enthalten).
2. Nehmen Sie nun das Utensil und lassen Sie die Milch darin und fügen Sie nach einer Weile Kardamompulver und Zucker hinzu.
3. Danach wird der darin gemahlene Reis hineingelegt und gut garen gelassen. Nach ca. 10 Minuten mischen Sie den Safran in der Milch auf mittlerem Gas und Khoya und fügen Sie dann wieder einige gemahlene Cashewnüsse, Mandeln, Pistazien und trockene Rosenblätter hinzu. Wird gut kochen, bis es dick wird (und nimm nicht zu viel Khoya, es wird auch 100 GM sein)
4. Sobald alles gut gekocht ist, wird das Firni vor dem Servieren mit etwas mehr trockenen Früchten übergossen und nach Belieben heiß oder kalt serviert.
.......
(we need a lot of support from you to make our blog better and every RECIPE of the blog with VIDEO logo. PLEASE SUPPORT US TO SHARE WITH YOU THANK YOU ALL PEOPLE ON OUR PATREON ACCOUNT
Hello friends, how do you guys hope that all will be well with you guys, we are also good, so today we are going to tell you about a sweet recipe which is very tasty to eat and it is also very easy to make. Let's start the recipe today, and we will make and feed everyone at home…
Material
1. RICE- 500 GM
2 . MILK-1 LTR
3. CASHEW-10, ALMOND-10, PISTACHIO-10, RAISIN-10
4. MAWA-200 GM
5. SAFFRON-A PINCH
6. DRY ROSE PETALS-1 TBS
7. SUGAR TO TASTE)
8. CARDAMOM POWDER-1 TSP
Recipe
1. First, we will take rice and soak them and then grind it well (keep in mind that 2 LTR will use only a little less KA paste than half a kilo of rice in milk).
2 . Now take the utensil and keep the milk in it, and after a while, add cardamom powder and sugar in it.
3. After this, now the rice which is ground into it will put in it and allow it to cook well. After about 10 minutes mix the saffron in the milk on medium gas and khoya and then add some ground cashew nuts, almonds, pistachios and dry rose leaves again. Will cook well until it gets thick (and do not take too much khoya, it will be 100 GM too)
4. Once cooked well, the firni will now be poured a little more dry fruit on top of it before serving and serve hot or cold as you wish.
.......
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे ही होंगे आप लोगो के साथ से हम भी अच्छे है तो आज हम आपको एक स्वीट रेसिपी की बारे में बताने जा रहे है जो खाने में बोहत ही टेस्टी है और बनाना भी बोहत आसान है तो चलिए शुरू करते है रेसिपी आज की अच्छे से पदियेगा और फिर बनाकर सबको खिलाइयेगा घर में .......
सामग्री
1 . चावल - 500 gm (RICE- 500 GM )
2 . दूध -1 LTR (MILK-1 LTR)
3 . काजू -10, बादाम -10 , पिस्ता -10 , किशमिश -10 (CASHEW-10, ALMOND-10, PISTACHIO-10, RAISIN-10)
4 . खोया -200 GM(MAWA-200 GM)
5 . केसर - चुटकी भर (SAFFRON-A PINCH)
6 . सुखी गुलाब की पत्ती -1 बड़ी चम्मच (DRY ROSE PETALS-1 TBS)
7 . चीनी -स्वाद अनुसार (SUGAR TO TASTE)
8 . इलाइची पाउडर -1 छोटी चम्मच (CARDAMOM POWDER-1 TSP)
बनाने की विधि
1 . पहले हम चावल लेंगे और उनको भिगो कर रख देंगे और फिर अच्छे से पीस लेंगे इसको (ध्यान रहे 2 LTR दूध में बस आधा किलो चावल से थोड़ा कम KA पेस्ट ही इस्तेमाल करेंगे ) .
2 . अब बर्तन लेंगे और उसमे दूध गरम करने रख देंगे और थोड़ी देर बाद उसमे फिर इलाइची पाउडर और चीनी डाल देंगे .
3 . इसके बाद अब इसमें चावल जो पीसे है वो इसमें डाल देंगे और अच्छे से पकने देंगे मध्यम गैस पर दूध में करीब 10 मिनट बाद इसमें केसर मिक्स करेंगे और खोया और फिर साथ में थोड़े पिसे हुए काजू , बादाम , पिस्ता और सुखी गुलाब की पत्ती फिर अच्छे से पकने देंगे गाड़ा होने तक अच्छे से (और खोया ज्यादा नहीं लेना है बस 100 GM बोहत रहेगा इसमें )
4 . अच्छे से पक जाने पर गाड़ा हो जाने पर फिरनी को अब इसको परोसने से पहले इसमें ऊपर से थोड़ा और ड्राई फ्रूट डालेंगे और परोसेंगे गरम या ठंडा जैसा भी आप चाहे
.......
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout ira bien pour nous? Nous sommes également bons. Nous allons donc vous parler aujourd'hui d'une recette sucrée qui est très savoureuse et qui est également très facile à préparer. Commençons la recette aujourd'hui, et nous ferons et nourrirons tout le monde à la maison…
Matériel
1. RIZ - 500 GM
2 MILK-1 LTR
3. CASHEW-10, ALMOND-10, PISTACHIO-10, RAISIN-10
4. MAWA-200 GM
5. SAFFRON-A PINCH
6. PÉTALES DE ROSE SÈCHE-1 TBS
7. SUCRE À GOÛTER)
8. CARDAMOM POWDER-1 TSP
Recette
1. Nous allons d’abord prendre le riz et le faire tremper, puis bien le moudre (sachez que 2 LTR n’utiliseront qu’un peu moins de pâte de KA qu’un demi-kilo de riz dans le lait).
2 Maintenant, prenez l’ustensile et conservez le lait. Après un moment, ajoutez-y de la poudre de cardamome et du sucre.
3. Après cela, le riz moulu y sera mis et le laissera bien cuire. Après environ 10 minutes, mélangez le safran dans le lait à feu moyen et le khoya, puis ajoutez à nouveau des noix de cajou moulues, des amandes, des pistaches et des feuilles de roses séchées. Cuit bien jusqu'à ce qu'il devienne épais (et ne prenez pas trop de khoya, ce sera 100 GM aussi)
4. Une fois bien cuits, versez le firni avec un peu plus de fruits secs avant de servir et servez chaud ou froid à votre guise.
.......
RUSSIAN
Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что с вами все будет хорошо, ребята, мы тоже хороши, поэтому сегодня мы расскажем вам о сладком рецепте, который очень вкусный, а также очень простой в приготовлении. Давайте начнем рецепт сегодня, и мы сделаем и накормим всех дома ...
материал
1. РИС-500 ГМ
2 МОЛОКО-1 ЛТР
3. CASHEW-10, миндаль-10, фисташка-10, изюм-10
4. MAWA-200 GM
5. САФРОН-А ПИНЧ
6. СУХОЙ РОЗОВЫЙ ЛЕГЕНЬ-1 TBS
7. САХАР ДЛЯ ВКУСА)
8. CARDAMOM POWDER-1 TSP
Рецепт
1. Сначала мы возьмем рис и замочим его, а затем хорошо перемолим (имейте в виду, что 2 LTR будут использовать только немного пасту KA, чем полкило риса в молоке).
2 Теперь возьмите посуду и держите в ней молоко, а через некоторое время добавьте в нее порошок кардамона и сахар.
3. После этого, теперь рис, который размолот в это, вставит это и позволит этому готовить хорошо. Примерно через 10 минут смешайте шафран с молоком на среднем газе и койе, а затем снова добавьте молотые орехи кешью, миндаль, фисташки и сухие листья розы. Будет хорошо готовить, пока не загустеет (и не займет слишком много хоя, это тоже будет 100 гм)
4. После того, как приготовлено хорошо, фирни теперь будет наливать немного сухих фруктов поверх него перед подачей на стол и подавать горячим или холодным по вашему желанию.
.......
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todo vaya bien con ustedes? También somos buenos, así que hoy les contaremos una receta dulce que es muy sabrosa para comer y que también es muy fácil de hacer. Comencemos la receta hoy, y haremos y alimentaremos a todos en casa ...
Material
1. ARROZ- 500 GM
2) LECHE-1 LTR
3. CASHEW-10, ALMOND-10, PISTACHIO-10, RAISIN-10
4. MAWA-200 GM
5. PIZCA SAFFRON-A
6. PÉTALOS ROSAS SECAS-1 TBS
7. AZÚCAR AL GUSTO)
8. TSD DE CARDAMOMA EN POLVO-1
Receta
1. Primero, tomaremos arroz y los remojaremos y luego lo trituraremos bien (tenga en cuenta que 2 LTR usará solo un poco menos de pasta KA que medio kilo de arroz en leche).
2) Ahora tome el utensilio y mantenga la leche en él, y después de un tiempo, agregue cardamomo en polvo y azúcar.
3. Después de esto, ahora el arroz molido lo pondrá y le permitirá cocinar bien. Después de aproximadamente 10 minutos, mezcle el azafrán en la leche con gas medio y khoya y luego agregue algunos anacardos molidos, almendras, pistachos y hojas secas de rosa nuevamente. Se cocinará bien hasta que se espese (y no tome demasiado khoya, también será 100 GM)
4. Una vez bien cocido, el firni ahora se vierte un poco más de fruta seca encima antes de servir y sirve caliente o frío como lo desee.
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JAPANESE
みなさんこんにちは、みんなが元気になることをどのように願っていますか、私たちも良いので、今日は食べるのがとてもおいしいし、作るのもとても簡単な甘いレシピを紹介します。今日からレシピを始めましょう、そして私たちは家で皆を作り、養います…
材料
1.ライス-500 GM
2。ミルク-1 LTR
3.カシュー-10、アーモンド-10、ピスタチオ-10、レーズン-10
4. MAWA -200 GM
5.サフランAピンチ
6.ドライローズペタルズ-1 TBS
7.砂糖を味わう
8.カルダモンパウダー-1 TSP
レシピ
1.最初に、ご飯を取り、それらを浸してからよく挽きます(2 LTRが使用するKAペーストは、牛乳に含まれるご飯の半キロより少し少ないことに注意してください)。
2。道具を取り、その中に牛乳を入れ、しばらくしてからカルダモンパウダーと砂糖を加えます。
3.この後、挽いた米を入れて、よく炊くことができます。約10分後、中程度のガスとホヤで牛乳にサフランを混ぜてから、挽いたカシューナッツ、アーモンド、ピスタチオ、乾燥したバラの葉を再び加えます。厚くなるまでよく調理します(そして、あまり多くのホヤを食べないでください、それは100 GMにもなります)
4.火が通ったら、サーモンの前にもう少しドライフルーツを注ぎます。
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GERMAN
Hallo Freunde, wie hofft ihr, dass es euch allen gut geht? Wir sind auch gut. Heute werden wir euch von einem süßen Rezept erzählen, das sehr lecker zu essen und auch sehr einfach zuzubereiten ist. Beginnen wir noch heute mit dem Rezept und machen und füttern wir alle zu Hause…
Material
1. Reis - 500 GM
2. MILCH -1 LTR
3. CASHEW -10, ALMOND -10, PISTACHIO -10, RAISIN -10
4. MAWA -200 GM
5. SAFFRON-A PINCH
6. DRY ROSE PETALS-1 TBS
7. ZUCKER ZUM GESCHMACKEN)
8. CARDAMOM PULVER-1 TSP
Rezept
1. Zuerst nehmen wir Reis, tränken ihn und mahlen ihn dann gut (denken Sie daran, dass 2 LTR nur etwas weniger KA-Paste als ein halbes Kilo Reis in Milch enthalten).
2. Nehmen Sie nun das Utensil und lassen Sie die Milch darin und fügen Sie nach einer Weile Kardamompulver und Zucker hinzu.
3. Danach wird der darin gemahlene Reis hineingelegt und gut garen gelassen. Nach ca. 10 Minuten mischen Sie den Safran in der Milch auf mittlerem Gas und Khoya und fügen Sie dann wieder einige gemahlene Cashewnüsse, Mandeln, Pistazien und trockene Rosenblätter hinzu. Wird gut kochen, bis es dick wird (und nimm nicht zu viel Khoya, es wird auch 100 GM sein)
4. Sobald alles gut gekocht ist, wird das Firni vor dem Servieren mit etwas mehr trockenen Früchten übergossen und nach Belieben heiß oder kalt serviert.
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