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Hello friends, how do you guys hope everyone will be good and we are good with you too, friends, today we are going to make and will tell you about such a recipe, which you may have heard the name of, but maybe to eat If you have not got a chance, its name is fried paratha, then let us teach you how to make these parathas in your home today ……
Material
1. Potato - 500 GM
2 . Red Chili - 1 Tbsp
3. Garam Masala - 1/2 tsp (All MIX INDIAN SPICES GARAM MASALA- 1/2 TSP)
4. Green coriander - 4 tbsp
5. Onion - 1 large
6. Green chili - 3 to 4
7. Salt - to taste
8. OIL FOR FRYING
9. Flour - 500 GM
10. Flour - 200 GM
Recipe
1. First we will mix flour and maida, add a little salt and oil and mix it with the help of water and prepare a good dough, then cover it with some oil and cover it well.
2 . Now wash the potatoes well and boil them.
3. After boiling the potatoes well, add red chillies, salt, garam masala, finely chopped, green chillies, finely chopped onions and mix them well.
4. Now take the flour and make it as big as possible and fill it with potatoes, and will stop it properly so that nothing can get out while frying.
5. Now after taking it off, take a pot and after adding oil in it, fry your paratha as soon as it gets hot, then it is ready until it is well cooked. .................................
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे होंगे और आपके साथ से हम भी अच्छे है तो दोस्तों आज हम बनाने वाले है और आपको बताने वाले है ऐसे रेसिपी के बारे में जिसके बारे में नाम तो सुना ही होगा पर शायद कभी खाने के मौका ना मिला हो उसका नाम है फ्राइड पराठा तो चलिए ये पराठे हम आपको आज आपके घर में ही बनाना सिखाते है की कैसे बनाने है ......
सामग्री
1 . आलू - 500 GM(POTATO-500 GM)
2 . लाल मिर्च - 1 बड़ी चम्मच (RED CHILI POWDER-1 TBS)
3 . गरम मसाला - 1/2 छोटी चम्मच (ALL MIX INDIAN SPICES GARAM MASALA- 1/2 TSP)
4 . हरा धनिया - 4 बड़े चम्मच (FRESH GREEN CORIANDER-4 TBS)
5 . प्याज - 1 बड़ी (ONION-1 BIG)
6 . हरी मिर्च - 3 से 4 (GREEN CHILI-3 TO 4)
7 . नमक - स्वाद अनुसार (SALT AS PER TASTE)
8 . तेल - तलने के लिए (OIL FOR FRYING)
9 . आटा - 500 GM(WHEAT FLOUR-500 GM)
10 . मैदा - 200 GM(ALL PURPOSE FLOUR-200 GM)
बनाने की विधि
1 . पहले हम आटा और मैदा मिक्स करेंगे थोड़ा नमक और तेल डाल कर उसको पानी की मदद से मिक्स करके अच्छा सा आटा तैयार करलेंगे फिर उसके ऊपर थोड़ा तेल लगाकर अच्छे से ढक कर रख देंगे ..
2 . अब आलू को अच्छे से धोकर उसको उबाल लेंगे .
3 . आलू के अच्छे से उबलने के बाद उसमे अच्छे से लाल मिर्च , नमक , गरम मसाला , बारीक़ कटी , हरी मिर्च , बारीक़ कटी प्याज इन सबको अच्छे से मिक्स कर लेंगे .
4 . अब आटा लेकर पूरी जितना बड़ा करके उसमे आलू भरेंगे और अच्छे से इसको बंद कर देंगे ताकी फ्राई करते टाइम कुछ भी बहार ना निकले .
5 . अब इसको बंद करने के बाद एक बर्तन लेंगे और उसमे तेल डालकर थोड़ा गरम होते ही अपने पराठे को सीधा फ्राई करलेंगे अच्छे से करारा होने तक तो बस तैयार है आपका डीप फ्राई पराठा अब इसको आप अपनी पसंद की कटनी की साथ खा सकते है ...................................
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout le monde sera bon et que nous le sommes aussi, amis, nous allons vous préparer et vous parlerons d’une telle recette, dont vous avez peut-être entendu le nom, mais peut-être à manger Si vous n'avez aucune chance, son nom est paratha frit, alors laissez-nous vous apprendre à faire ces parathas chez vous aujourd'hui ……
Matériel
1. Pomme de terre - 500 GM
2 Chili rouge - 1 cuillère à soupe
3. Garam Masala - 1/2 c. À thé (Tous les mélanges d'épices indiennes GARAM MASALA - 1/2 TSP)
4. coriandre verte - 4 cuillères à soupe
5. Oignon - 1 gros
6. Piment vert - 3 à 4
7. Sel - au goût
8. HUILE DE FRITURE
9. Farine - 500 GM
10. Farine - 200 GM
Recette
1. Nous allons d’abord mélanger la farine et le maida, ajouter un peu de sel et d’huile, le mélanger à l’aide d’eau et préparer une bonne pâte, puis la recouvrir d’un peu d’huile et bien la recouvrir.
2 Maintenant, lavez bien les pommes de terre et faites-les bouillir.
3. Après avoir bien fait bouillir les pommes de terre, ajoutez les piments rouges, le sel, le garam masala, les piments verts hachés finement, les oignons émincés et mélangez-les bien.
4. Maintenant, prenez la farine et faites-la aussi grosse que possible, remplissez-la de pommes de terre et arrêtez-la correctement pour que rien ne sorte pendant la friture.
5. Maintenant, après l'avoir enlevé, prenez une casserole et, après y avoir ajouté de l'huile, faites frire votre paratha dès qu'elle est chaude, puis préparez-la jusqu'à ce qu'elle soit bien cuite. .................................
RUSSIAN
Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что у всех все будет хорошо, и у нас с вами тоже все хорошо, друзья, сегодня мы собираемся приготовить и расскажем вам о таком рецепте, название которого вы, возможно, слышали, но, может быть, есть Если у вас нет шанса, его зовут жареная парата, тогда давайте научим вас, как приготовить эти параты в вашем доме сегодня ……
материал
1. Картофель - 500 гм
2 Красный перец чили - 1 ст. Л.
3. Гарам масала - 1/2 чайной ложки (все смешанные индийские специи GARAM MASALA - 1/2 чайной ложки)
4. Зеленый кориандр - 4 ст. Л.
5. Лук - 1 крупный
6. Зеленый перец чили - от 3 до 4
7. Соль - по вкусу
8. МАСЛО ДЛЯ ЖАРЕНИЯ
9. Мука - 500 гм
10. Мука - 200 гм
Рецепт
1. Сначала мы будем смешивать муку и майду, добавить немного соли и масла, смешать с помощью воды и приготовить хорошее тесто, затем намазать маслом и хорошо накрыть.
2 Теперь хорошо промойте картофель и варите его.
3. После того, как картофель вскипятится, добавьте красный перец чили, соль, гарам масалу, мелко нарезанный зеленый перец, мелко нарезанный лук и хорошо перемешайте.
4. Теперь возьмите муку, сделайте ее как можно большей и залейте картофелем, и остановите ее должным образом, чтобы во время жарки ничего не вылезло.
5. Теперь, сняв его, возьмите кастрюлю и, добавив в нее масло, жарьте парату, как только она нагреется, затем она будет готова, пока она не будет хорошо приготовлена. .................................
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todos sean buenos y nosotros también somos buenos con ustedes, amigos? Hoy vamos a hacer y les contaremos sobre tal receta, de la que tal vez hayan escuchado el nombre, pero tal vez para comer. Si no tiene la oportunidad, su nombre es paratha frita, entonces permítanos enseñarle cómo hacer estas parathas en su hogar hoy ......
Material
1. Papa - 500 GM
2) Chile rojo - 1 cucharada
3. Garam Masala - 1/2 cucharadita (MIX INDICE SPICES GARAM MASALA- 1/2 TSP)
4. Cilantro verde - 4 cucharadas
5. Cebolla - 1 grande
6. Chile verde - 3 a 4
7. Sal - al gusto
8. ACEITE PARA FREÍR
9. Harina - 500 GM
10. Harina - 200 GM
Receta
1. Primero mezclaremos harina y maida, agregaremos un poco de sal y aceite y lo mezclaremos con ayuda de agua y prepararemos una buena masa, luego la cubriremos con un poco de aceite y la taparemos bien.
2) Ahora lave bien las papas y hiérvalas.
3. Después de hervir bien las papas, agregue los chiles rojos, la sal, garam masala, los chiles verdes finamente picados, las cebollas finamente picadas y mezcle bien.
4. Ahora tome la harina y hágalo lo más grande posible y llénela con papas, y la detendrá adecuadamente para que no se salga nada mientras se fríe.
5. Ahora, después de quitárselo, tome una olla y después de agregarle aceite, fríe su paratha tan pronto como se caliente, luego estará listo hasta que esté bien cocido. .................................
JAPANESE
みなさんこんにちは、みんなが元気で、私たちもあなたと一緒にいることを願っていますか、友達、今日はこのようなレシピを作りますチャンスがなかったら、その名前は揚げパラタです。そして今日、あなたの家でこれらのパラタを作る方法を教えましょう……
材料
1.ポテト-500 GM
2。赤唐辛子-大さじ1
3.ガラムマサラ-小さじ1/2(すべてのミックスインドスパイスガラムマサラ-1/2 TSP)
4.グリーンコリアンダー-大さじ4
5.タマネギ-大1
6.青唐辛子-3〜4
7.塩-味に
8.フライ用オイル
9.小麦粉-500 GM
10.小麦粉-200 GM
レシピ
1.最初に、小麦粉とマイダを混ぜ、塩と油を少し加えて、水の助けを借りて混ぜ合わせ、良い生地を準備します。次に、油で覆い、しっかりと覆います。
2。じゃがいもをよく洗ってbでます。
3.ジャガイモをよくboilingでた後、赤唐辛子、塩、ガラムマサラ、細かく刻んだ緑の唐辛子、細かく刻んだ玉ねぎを加えてよく混ぜます。
4.小麦粉を取り、できる限り大きくし、ジャガイモで満たします。フライ中に何も出ないように適切に停止します。
5.今、それを取り去った後、鍋を取り、その中に油を加えた後、熱くなったらすぐにパラタを炒め、よく調理されるまで準備ができています。 .................................
GERMAN
Hallo Freunde, wie geht es euch, hoffentlich geht es allen gut und wir sind auch gut mit euch, Freunde, wir werden heute ein solches Rezept machen und euch davon erzählen, von dem ihr vielleicht den Namen gehört habt, aber vielleicht etwas zu essen Wenn Sie keine Chance haben, der Name lautet gebratene Paratha, dann zeigen wir Ihnen, wie Sie diese Parathas heute in Ihrem Zuhause herstellen können.
Material
1. Kartoffel - 500 GM
2. Red Chili - 1 EL
3. Garam Masala - 1/2 TL (alle MIX INDIAN SPICES GARAM MASALA - 1/2 TL)
4. Grüner Koriander - 4 EL
5. Zwiebel - 1 groß
6. Grüner Chili - 3 bis 4
7. Salz - nach Geschmack
8. Öl zum Braten
9. Mehl - 500 GM
10. Mehl - 200 GM
Rezept
1. Zuerst mischen wir Mehl und Maida, geben ein wenig Salz und Öl hinzu und mischen es mit Hilfe von Wasser und bereiten einen guten Teig zu, dann bedecken wir es mit etwas Öl und bedecken es gut.
2. Nun die Kartoffeln gut waschen und kochen.
3. Nach dem Kochen der Kartoffeln rote Chilischoten, Salz, Garam Masala, fein gehackte, grüne Chilischoten, fein gehackte Zwiebeln hinzufügen und gut mischen.
4. Nehmen Sie nun das Mehl, machen Sie es so groß wie möglich und füllen Sie es mit Kartoffeln. Dann stoppt es richtig, damit beim Braten nichts herauskommt.
5. Nehmen Sie nun nach dem Abnehmen einen Topf und braten Sie Ihre Paratha nach dem Hinzufügen von Öl an, sobald sie heiß ist. Dann ist sie fertig, bis sie gut gekocht ist. .................................
(we need a lot of support from you to make our blog better and every RECIPE of the blog with VIDEO logo. PLEASE SUPPORT US TO SHARE WITH YOU THANK YOU ALL PEOPLE ON OUR PATREON ACCOUNT
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Material
1. Potato - 500 GM
2 . Red Chili - 1 Tbsp
3. Garam Masala - 1/2 tsp (All MIX INDIAN SPICES GARAM MASALA- 1/2 TSP)
4. Green coriander - 4 tbsp
5. Onion - 1 large
6. Green chili - 3 to 4
7. Salt - to taste
8. OIL FOR FRYING
9. Flour - 500 GM
10. Flour - 200 GM
Recipe
1. First we will mix flour and maida, add a little salt and oil and mix it with the help of water and prepare a good dough, then cover it with some oil and cover it well.
2 . Now wash the potatoes well and boil them.
3. After boiling the potatoes well, add red chillies, salt, garam masala, finely chopped, green chillies, finely chopped onions and mix them well.
4. Now take the flour and make it as big as possible and fill it with potatoes, and will stop it properly so that nothing can get out while frying.
5. Now after taking it off, take a pot and after adding oil in it, fry your paratha as soon as it gets hot, then it is ready until it is well cooked. .................................
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे होंगे और आपके साथ से हम भी अच्छे है तो दोस्तों आज हम बनाने वाले है और आपको बताने वाले है ऐसे रेसिपी के बारे में जिसके बारे में नाम तो सुना ही होगा पर शायद कभी खाने के मौका ना मिला हो उसका नाम है फ्राइड पराठा तो चलिए ये पराठे हम आपको आज आपके घर में ही बनाना सिखाते है की कैसे बनाने है ......
सामग्री
1 . आलू - 500 GM(POTATO-500 GM)
2 . लाल मिर्च - 1 बड़ी चम्मच (RED CHILI POWDER-1 TBS)
3 . गरम मसाला - 1/2 छोटी चम्मच (ALL MIX INDIAN SPICES GARAM MASALA- 1/2 TSP)
4 . हरा धनिया - 4 बड़े चम्मच (FRESH GREEN CORIANDER-4 TBS)
5 . प्याज - 1 बड़ी (ONION-1 BIG)
6 . हरी मिर्च - 3 से 4 (GREEN CHILI-3 TO 4)
7 . नमक - स्वाद अनुसार (SALT AS PER TASTE)
8 . तेल - तलने के लिए (OIL FOR FRYING)
9 . आटा - 500 GM(WHEAT FLOUR-500 GM)
10 . मैदा - 200 GM(ALL PURPOSE FLOUR-200 GM)
बनाने की विधि
1 . पहले हम आटा और मैदा मिक्स करेंगे थोड़ा नमक और तेल डाल कर उसको पानी की मदद से मिक्स करके अच्छा सा आटा तैयार करलेंगे फिर उसके ऊपर थोड़ा तेल लगाकर अच्छे से ढक कर रख देंगे ..
2 . अब आलू को अच्छे से धोकर उसको उबाल लेंगे .
3 . आलू के अच्छे से उबलने के बाद उसमे अच्छे से लाल मिर्च , नमक , गरम मसाला , बारीक़ कटी , हरी मिर्च , बारीक़ कटी प्याज इन सबको अच्छे से मिक्स कर लेंगे .
4 . अब आटा लेकर पूरी जितना बड़ा करके उसमे आलू भरेंगे और अच्छे से इसको बंद कर देंगे ताकी फ्राई करते टाइम कुछ भी बहार ना निकले .
5 . अब इसको बंद करने के बाद एक बर्तन लेंगे और उसमे तेल डालकर थोड़ा गरम होते ही अपने पराठे को सीधा फ्राई करलेंगे अच्छे से करारा होने तक तो बस तैयार है आपका डीप फ्राई पराठा अब इसको आप अपनी पसंद की कटनी की साथ खा सकते है ...................................
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout le monde sera bon et que nous le sommes aussi, amis, nous allons vous préparer et vous parlerons d’une telle recette, dont vous avez peut-être entendu le nom, mais peut-être à manger Si vous n'avez aucune chance, son nom est paratha frit, alors laissez-nous vous apprendre à faire ces parathas chez vous aujourd'hui ……
Matériel
1. Pomme de terre - 500 GM
2 Chili rouge - 1 cuillère à soupe
3. Garam Masala - 1/2 c. À thé (Tous les mélanges d'épices indiennes GARAM MASALA - 1/2 TSP)
4. coriandre verte - 4 cuillères à soupe
5. Oignon - 1 gros
6. Piment vert - 3 à 4
7. Sel - au goût
8. HUILE DE FRITURE
9. Farine - 500 GM
10. Farine - 200 GM
Recette
1. Nous allons d’abord mélanger la farine et le maida, ajouter un peu de sel et d’huile, le mélanger à l’aide d’eau et préparer une bonne pâte, puis la recouvrir d’un peu d’huile et bien la recouvrir.
2 Maintenant, lavez bien les pommes de terre et faites-les bouillir.
3. Après avoir bien fait bouillir les pommes de terre, ajoutez les piments rouges, le sel, le garam masala, les piments verts hachés finement, les oignons émincés et mélangez-les bien.
4. Maintenant, prenez la farine et faites-la aussi grosse que possible, remplissez-la de pommes de terre et arrêtez-la correctement pour que rien ne sorte pendant la friture.
5. Maintenant, après l'avoir enlevé, prenez une casserole et, après y avoir ajouté de l'huile, faites frire votre paratha dès qu'elle est chaude, puis préparez-la jusqu'à ce qu'elle soit bien cuite. .................................
RUSSIAN
Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что у всех все будет хорошо, и у нас с вами тоже все хорошо, друзья, сегодня мы собираемся приготовить и расскажем вам о таком рецепте, название которого вы, возможно, слышали, но, может быть, есть Если у вас нет шанса, его зовут жареная парата, тогда давайте научим вас, как приготовить эти параты в вашем доме сегодня ……
материал
1. Картофель - 500 гм
2 Красный перец чили - 1 ст. Л.
3. Гарам масала - 1/2 чайной ложки (все смешанные индийские специи GARAM MASALA - 1/2 чайной ложки)
4. Зеленый кориандр - 4 ст. Л.
5. Лук - 1 крупный
6. Зеленый перец чили - от 3 до 4
7. Соль - по вкусу
8. МАСЛО ДЛЯ ЖАРЕНИЯ
9. Мука - 500 гм
10. Мука - 200 гм
Рецепт
1. Сначала мы будем смешивать муку и майду, добавить немного соли и масла, смешать с помощью воды и приготовить хорошее тесто, затем намазать маслом и хорошо накрыть.
2 Теперь хорошо промойте картофель и варите его.
3. После того, как картофель вскипятится, добавьте красный перец чили, соль, гарам масалу, мелко нарезанный зеленый перец, мелко нарезанный лук и хорошо перемешайте.
4. Теперь возьмите муку, сделайте ее как можно большей и залейте картофелем, и остановите ее должным образом, чтобы во время жарки ничего не вылезло.
5. Теперь, сняв его, возьмите кастрюлю и, добавив в нее масло, жарьте парату, как только она нагреется, затем она будет готова, пока она не будет хорошо приготовлена. .................................
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todos sean buenos y nosotros también somos buenos con ustedes, amigos? Hoy vamos a hacer y les contaremos sobre tal receta, de la que tal vez hayan escuchado el nombre, pero tal vez para comer. Si no tiene la oportunidad, su nombre es paratha frita, entonces permítanos enseñarle cómo hacer estas parathas en su hogar hoy ......
Material
1. Papa - 500 GM
2) Chile rojo - 1 cucharada
3. Garam Masala - 1/2 cucharadita (MIX INDICE SPICES GARAM MASALA- 1/2 TSP)
4. Cilantro verde - 4 cucharadas
5. Cebolla - 1 grande
6. Chile verde - 3 a 4
7. Sal - al gusto
8. ACEITE PARA FREÍR
9. Harina - 500 GM
10. Harina - 200 GM
Receta
1. Primero mezclaremos harina y maida, agregaremos un poco de sal y aceite y lo mezclaremos con ayuda de agua y prepararemos una buena masa, luego la cubriremos con un poco de aceite y la taparemos bien.
2) Ahora lave bien las papas y hiérvalas.
3. Después de hervir bien las papas, agregue los chiles rojos, la sal, garam masala, los chiles verdes finamente picados, las cebollas finamente picadas y mezcle bien.
4. Ahora tome la harina y hágalo lo más grande posible y llénela con papas, y la detendrá adecuadamente para que no se salga nada mientras se fríe.
5. Ahora, después de quitárselo, tome una olla y después de agregarle aceite, fríe su paratha tan pronto como se caliente, luego estará listo hasta que esté bien cocido. .................................
JAPANESE
みなさんこんにちは、みんなが元気で、私たちもあなたと一緒にいることを願っていますか、友達、今日はこのようなレシピを作りますチャンスがなかったら、その名前は揚げパラタです。そして今日、あなたの家でこれらのパラタを作る方法を教えましょう……
材料
1.ポテト-500 GM
2。赤唐辛子-大さじ1
3.ガラムマサラ-小さじ1/2(すべてのミックスインドスパイスガラムマサラ-1/2 TSP)
4.グリーンコリアンダー-大さじ4
5.タマネギ-大1
6.青唐辛子-3〜4
7.塩-味に
8.フライ用オイル
9.小麦粉-500 GM
10.小麦粉-200 GM
レシピ
1.最初に、小麦粉とマイダを混ぜ、塩と油を少し加えて、水の助けを借りて混ぜ合わせ、良い生地を準備します。次に、油で覆い、しっかりと覆います。
2。じゃがいもをよく洗ってbでます。
3.ジャガイモをよくboilingでた後、赤唐辛子、塩、ガラムマサラ、細かく刻んだ緑の唐辛子、細かく刻んだ玉ねぎを加えてよく混ぜます。
4.小麦粉を取り、できる限り大きくし、ジャガイモで満たします。フライ中に何も出ないように適切に停止します。
5.今、それを取り去った後、鍋を取り、その中に油を加えた後、熱くなったらすぐにパラタを炒め、よく調理されるまで準備ができています。 .................................
GERMAN
Hallo Freunde, wie geht es euch, hoffentlich geht es allen gut und wir sind auch gut mit euch, Freunde, wir werden heute ein solches Rezept machen und euch davon erzählen, von dem ihr vielleicht den Namen gehört habt, aber vielleicht etwas zu essen Wenn Sie keine Chance haben, der Name lautet gebratene Paratha, dann zeigen wir Ihnen, wie Sie diese Parathas heute in Ihrem Zuhause herstellen können.
Material
1. Kartoffel - 500 GM
2. Red Chili - 1 EL
3. Garam Masala - 1/2 TL (alle MIX INDIAN SPICES GARAM MASALA - 1/2 TL)
4. Grüner Koriander - 4 EL
5. Zwiebel - 1 groß
6. Grüner Chili - 3 bis 4
7. Salz - nach Geschmack
8. Öl zum Braten
9. Mehl - 500 GM
10. Mehl - 200 GM
Rezept
1. Zuerst mischen wir Mehl und Maida, geben ein wenig Salz und Öl hinzu und mischen es mit Hilfe von Wasser und bereiten einen guten Teig zu, dann bedecken wir es mit etwas Öl und bedecken es gut.
2. Nun die Kartoffeln gut waschen und kochen.
3. Nach dem Kochen der Kartoffeln rote Chilischoten, Salz, Garam Masala, fein gehackte, grüne Chilischoten, fein gehackte Zwiebeln hinzufügen und gut mischen.
4. Nehmen Sie nun das Mehl, machen Sie es so groß wie möglich und füllen Sie es mit Kartoffeln. Dann stoppt es richtig, damit beim Braten nichts herauskommt.
5. Nehmen Sie nun nach dem Abnehmen einen Topf und braten Sie Ihre Paratha nach dem Hinzufügen von Öl an, sobald sie heiß ist. Dann ist sie fertig, bis sie gut gekocht ist. .................................
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