Our, Recipe in our blog is available in ENGLISH, HINDI, FRENCH, GERMAN, SPANISH, JAPANESE, RUSSIAN languages .PATREON ACCOUNT.
Hello friends, how do you hope everyone will be good and you are also better than us, so friends today, you have brought for us a very light snack recipe called snack recipe, you thought How will the accounts be prepared in time, what does it change, so let's tell you how it is prepared and what it changes, so let's make salt Are (FRIED DOUGH FOOD) our style ..............
Material
1. Flour - ALL PURPOSE FLOUR-1 BIG CUP)
2 . Salt - to taste
3. CAROM SEEDS - 1/2 TSP
4. DRY FENUGREEK LEAVES - 1/2 TSP
5. Black pepper powder - 1/2 tsp
6. CLARIFIED BUTTER - 1/2 SMALL CUP)
7. OIL FOR FRYING
Recipe
1. First we will take refined flour, mix a little ghee and salt, pepper, and fenugreek fenugreek, celery in it.
2 . Then after mixing, now add some water and make a smooth dough
Not tight nor too thin.
3. As soon as we make the dough, keep it covered for a while and after that take some flour and roll it well, it will be very thin and then cut into long pieces.
4. After cutting it for a long time, now take a vessel, heat the oil in it and once it gets heated, put it in the oil directly for a long time and let it cook till it gets crispy on the recession gas. Just take your salt.
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे ही होंगे और आप लोगो के साथ से हम भी अच्छे है तो दोस्तों आज आप लोगो के लिए लाये है हम एक दम हलकी फुलकी रेसिपी स्नैक रेसिपी जिसे आप लोग कहते है नमक पारा तो आपने सोचा होगा खाते टाइम कैसे बनते है ये क्या क्या डलता है इसमें तो चलिए बताते है आपको कैसे तैयार होता है ये और क्या क्या डलता है इसमें तो चलिए बनाते है नमक पारे (FRIED DOUGH FOOD) हमारे स्टाइल में ..............
सामग्री
1 . मैदा - 1 बड़ा कप (ALL PURPOSE FLOUR-1 BIG CUP)
2 . नमक - स्वाद अनुसार (SALT AS PER TASTE)
3 . अजवाइन -1/2 छोटा चम्मच (CAROM SEEDS-1/2 TSP)
4 . कसूरी मेथी - 1/2 छोटा चम्मच (DRY FENUGREEK LEAVES-1/2 TSP)
5 . काली मिर्च पाउडर - 1/2 छोटा चम्मच (BLACK PEPPER POWDER-1/2 TSP)
6 . घी - 1/2 छोटा कप (CLARIFIED BUTTER-1/2 SMALL CUP)
7 . तेल - तलने के लिए (OIL FOR FRYING)
बनाने की विधि
1 . पहले हम मैदा लेंगे उसमे थोड़ा घी और नमक , काली मिर्च , और कसूरी मेथी , अजवाइन को अच्छे से मिक्स कर लेंगे .
2 . फिर मिक्स करने पर अब थोड़ा थोड़ा पानी डालेंगे और स्मूथ आटा बनालेंगे ज्यादा
टाइट नहीं और ना ही ज्यादा पतला .
3 . आटा बनाते ही थोड़ी देर के लिए ढक कर रखदेंगे उसके बाद थोड़ा आटा लेंगे और उसको अच्छे से बेलेंगे बिलकुल पतला और फिर लम्बा लम्बा काट लेंगे .
4 . लम्बा लम्बा काटने के बाद अब एक बर्तन लेंगे उसमे तेल गरम करेंगे और थोड़ा गरम होते ही ऐसे ही लम्बा लम्बा सीधा तेल में डालेंगे और मंदी गैस पर अच्छे से कुरकुरे होने तक पकने देंगे बस लीजिये फिर तैयार है आपके नमक पारे ..
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout le monde sera bon et que vous serez également meilleur que nous, alors amis aujourd'hui, vous nous avez apporté une recette de collation très légère appelée "recette de collation", vous vous êtes demandé comment les comptes seront préparés à temps ça change, alors laissez-nous vous dire comment il est préparé et ce qui change, alors faisons du sel Sont (FRIED DOUGH FOOD) notre style ..............
Matériel
1. Farine - TOUT USAGE FLOUR-1 BIG CUP)
2 Sel - au goût
3. GRAINES DE GRAINES - 1/2 TSP
4. FEUILLES DE FENUGREEK SECS - 1/2 TSP
5. poudre de poivre noir - 1/2 c.
6. BEURRE CLARIFIÉ - 1/2 TASSE)
7. HUILE DE FRITURE
Recette
1. Nous allons d’abord prendre de la farine raffinée, mélanger un peu de ghee et du sel, du poivre et du fenugrec fenugrec, du céleri.
2 Ensuite, après avoir mélangé, ajoutez maintenant un peu d’eau et faites une pâte lisse
Pas serré ni trop mince.
3. Dès que nous fabriquons la pâte, maintenez-la à couvert pendant un moment, puis prenez un peu de farine et roulez-la bien. Elle sera très fine, puis coupée en longs morceaux.
4. Après l'avoir coupé pendant un long moment, prenez maintenant un récipient, faites-y chauffer l'huile et, une fois chauffé, mettez-le directement dans l'huile pendant une longue période et laissez-le cuire jusqu'à ce qu'il devienne croustillant avec le gaz de récession. Prends juste ton sel.
RUSSIAN
Здравствуйте, друзья, как вы можете надеяться, что все будут хорошими, и вы тоже лучше нас? Итак, друзья, сегодня вы принесли нам очень легкий рецепт закуски, который называется «рецепт закуски», вы подумали, как счета будут подготовлены вовремя, что делает это изменится, поэтому давайте расскажем, как оно готовится и что оно меняет, поэтому давайте сделаем соль - это (ФРИД ДУХ ФУД) наш стиль ..............
материал
1. Мука - ВСЕ ЦЕЛЬ МУКА-1 БОЛЬШАЯ ЧАШКА)
2 Солить по вкусу
3. КАРОМ СЕМЯН - 1/2 ч.л.
4. СУХОЙ ЛИСТЬЕВ С ЛЮДЬМИ - 1/2 чайной ложки
5. Порошок черного перца - 1/2 ч. Л.
6. УТОЧНЕННЫЙ БАБОЧКА - 1/2 МАЛЕНЬКОЙ ЧАШКИ)
7. МАСЛО ДЛЯ ЖАРЕНИЯ
Рецепт
1. Сначала мы возьмем очищенную муку, смешаем немного топленого масла и соли, перца и пажитника с пажитником и сельдереем.
2 Затем после смешивания добавьте немного воды и приготовьте тесто.
Не тугой и не слишком тонкий.
3. Как только мы сделаем тесто, оставьте его на некоторое время накрытым, после чего возьмите немного муки и хорошо раскатайте, оно будет очень тонким, а затем нарезанным на длинные кусочки.
4. После длительного отрезания, возьмите сосуд, нагрейте в нем масло и, как только оно нагреется, поместите его в масло на долгое время и дайте ему готовиться, пока он не станет хрустящим на газе спада. Просто возьми соль.
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todos sean buenos y ustedes también sean mejores que nosotros? Entonces, amigos, hoy nos han traído una receta de bocadillos muy ligera llamada receta de bocadillos, pensaron ¿Cómo se prepararán las cuentas a tiempo? cambia, así que le diremos cómo se prepara y qué cambia, así que hagamos que la sal sea (ALIMENTOS FRITOS) nuestro estilo ..............
Material
1. Harina - TODO EL PROPÓSITO HARINA-1 TAZA GRANDE)
2) Sal al gusto
3. SEMILLAS DE CAROM - 1/2 TSP
4. HOJAS SECAS DE FENUGREEK - 1/2 TSP
5. Pimienta negra en polvo - 1/2 cucharadita
6. MANTEQUILLA CLARIFICADA - 1/2 TAZA PEQUEÑA)
7. ACEITE PARA FREÍR
Receta
1. Primero tomaremos harina refinada, mezclaremos un poco de manteca y sal, pimienta y alholva alholva, apio.
2) Luego, después de mezclar, ahora agregue un poco de agua y haga una masa suave
No apretado ni demasiado delgado.
3. Tan pronto como hagamos la masa, manténgala cubierta por un tiempo y luego tome un poco de harina y enróllela bien, será muy delgada y luego se cortará en trozos largos.
4. Después de cortarlo durante mucho tiempo, ahora tome un recipiente, caliente el aceite y, una vez que se caliente, póngalo directamente en el aceite durante mucho tiempo y déjelo cocinar hasta que quede crujiente en el gas de recesión. Solo toma tu sal.
JAPANESE
みなさんこんにちは、みんなが良くなり、あなたも私たちよりも優れていることを願っていますので、今日の友人は、スナックレシピと呼ばれる非常に軽いスナックレシピを私たちのために持ってきました、あなたはアカウントが時間内にどのように準備されるのかそれが変わるので、それがどのように準備され、何が変わるかを教えてみましょう。それで、塩を作りましょう。
材料
1.小麦粉-すべての目的の小麦粉-1ビッグカップ)
2。塩-味に
3. CAROMシード-1/2 TSP
4.ドライフェヌグリークリーフ-1/2 TSP
5.黒胡pepperパウダー-小さじ1/2
6.明確化されたバター-1/2スモールカップ)
7.フライ用オイル
レシピ
1.最初に、洗練された小麦粉を取り、ギーと塩、コショウ、フェヌグリーク、フェヌグリーク、セロリを少し混ぜます。
2。次に、混合後、水を加えて滑らかな生地を作ります
きつすぎず、薄すぎません。
3.生地を作ったらすぐに覆いをし、その後小麦粉を少し取り、よく丸めます。非常に薄くなり、長い生地に切り分けられます。
4.長い間切った後、今度は容器を取り、その中の油を加熱し、それが加熱されたら、それを長時間油に直接入れ、リセッションガスでサクサクになるまで調理させます。あなたの塩を取るだけです。
GERMAN
Hallo Freunde, wie hoffen Sie, dass alle gut sind und Sie auch besser als wir? Freunde, Sie haben uns heute ein sehr leichtes Snackrezept mitgebracht, das sich Snackrezept nennt es ändert sich, also lassen Sie uns sagen, wie es vorbereitet ist und was es ändert, also lassen Sie uns Salz zu unserem Stil machen.
Material
1. Mehl - ALLZWECKMehl (1 BIG CUP)
2. Salz - nach Geschmack
3. CAROM SEEDS - 1/2 TSP
4. TROCKENE FENUGREEK-BLÄTTER - 1/2 TL
5. Schwarzer Pfeffer Pulver - 1/2 TL
6. CLARIFIED BUTTER (1/2 KLEINE TASSE)
7. Öl zum Braten
Rezept
1. Zuerst nehmen wir raffiniertes Mehl, mischen ein wenig Ghee und Salz, Pfeffer und Bockshornklee Bockshornklee, Sellerie hinein.
2. Dann nach dem Mischen jetzt etwas Wasser hinzufügen und einen glatten Teig machen
Weder eng noch zu dünn.
3. Sobald wir den Teig gemacht haben, lassen Sie ihn eine Weile bedeckt. Nehmen Sie danach etwas Mehl und rollen Sie ihn gut aus. Er wird sehr dünn und dann in lange Stücke geschnitten.
4. Nachdem Sie es für eine lange Zeit geschnitten haben, nehmen Sie jetzt ein Gefäß, erhitzen Sie das Öl darin und geben Sie es, sobald es erhitzt ist, für eine lange Zeit direkt in das Öl und lassen Sie es kochen, bis es auf dem Rezessionsgas knusprig wird. Nimm einfach dein Salz.
(we need a lot of support from you to make our blog better and every RECIPE of the blog with VIDEO logo. PLEASE SUPPORT US TO SHARE WITH YOU THANK YOU ALL PEOPLE ON OUR PATREON ACCOUNT
Hello friends, how do you hope everyone will be good and you are also better than us, so friends today, you have brought for us a very light snack recipe called snack recipe, you thought How will the accounts be prepared in time, what does it change, so let's tell you how it is prepared and what it changes, so let's make salt Are (FRIED DOUGH FOOD) our style ..............
Material
1. Flour - ALL PURPOSE FLOUR-1 BIG CUP)
2 . Salt - to taste
3. CAROM SEEDS - 1/2 TSP
4. DRY FENUGREEK LEAVES - 1/2 TSP
5. Black pepper powder - 1/2 tsp
6. CLARIFIED BUTTER - 1/2 SMALL CUP)
7. OIL FOR FRYING
Recipe
1. First we will take refined flour, mix a little ghee and salt, pepper, and fenugreek fenugreek, celery in it.
2 . Then after mixing, now add some water and make a smooth dough
Not tight nor too thin.
3. As soon as we make the dough, keep it covered for a while and after that take some flour and roll it well, it will be very thin and then cut into long pieces.
4. After cutting it for a long time, now take a vessel, heat the oil in it and once it gets heated, put it in the oil directly for a long time and let it cook till it gets crispy on the recession gas. Just take your salt.
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे ही होंगे और आप लोगो के साथ से हम भी अच्छे है तो दोस्तों आज आप लोगो के लिए लाये है हम एक दम हलकी फुलकी रेसिपी स्नैक रेसिपी जिसे आप लोग कहते है नमक पारा तो आपने सोचा होगा खाते टाइम कैसे बनते है ये क्या क्या डलता है इसमें तो चलिए बताते है आपको कैसे तैयार होता है ये और क्या क्या डलता है इसमें तो चलिए बनाते है नमक पारे (FRIED DOUGH FOOD) हमारे स्टाइल में ..............
सामग्री
1 . मैदा - 1 बड़ा कप (ALL PURPOSE FLOUR-1 BIG CUP)
2 . नमक - स्वाद अनुसार (SALT AS PER TASTE)
3 . अजवाइन -1/2 छोटा चम्मच (CAROM SEEDS-1/2 TSP)
4 . कसूरी मेथी - 1/2 छोटा चम्मच (DRY FENUGREEK LEAVES-1/2 TSP)
5 . काली मिर्च पाउडर - 1/2 छोटा चम्मच (BLACK PEPPER POWDER-1/2 TSP)
6 . घी - 1/2 छोटा कप (CLARIFIED BUTTER-1/2 SMALL CUP)
7 . तेल - तलने के लिए (OIL FOR FRYING)
बनाने की विधि
1 . पहले हम मैदा लेंगे उसमे थोड़ा घी और नमक , काली मिर्च , और कसूरी मेथी , अजवाइन को अच्छे से मिक्स कर लेंगे .
2 . फिर मिक्स करने पर अब थोड़ा थोड़ा पानी डालेंगे और स्मूथ आटा बनालेंगे ज्यादा
टाइट नहीं और ना ही ज्यादा पतला .
3 . आटा बनाते ही थोड़ी देर के लिए ढक कर रखदेंगे उसके बाद थोड़ा आटा लेंगे और उसको अच्छे से बेलेंगे बिलकुल पतला और फिर लम्बा लम्बा काट लेंगे .
4 . लम्बा लम्बा काटने के बाद अब एक बर्तन लेंगे उसमे तेल गरम करेंगे और थोड़ा गरम होते ही ऐसे ही लम्बा लम्बा सीधा तेल में डालेंगे और मंदी गैस पर अच्छे से कुरकुरे होने तक पकने देंगे बस लीजिये फिर तैयार है आपके नमक पारे ..
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout le monde sera bon et que vous serez également meilleur que nous, alors amis aujourd'hui, vous nous avez apporté une recette de collation très légère appelée "recette de collation", vous vous êtes demandé comment les comptes seront préparés à temps ça change, alors laissez-nous vous dire comment il est préparé et ce qui change, alors faisons du sel Sont (FRIED DOUGH FOOD) notre style ..............
Matériel
1. Farine - TOUT USAGE FLOUR-1 BIG CUP)
2 Sel - au goût
3. GRAINES DE GRAINES - 1/2 TSP
4. FEUILLES DE FENUGREEK SECS - 1/2 TSP
5. poudre de poivre noir - 1/2 c.
6. BEURRE CLARIFIÉ - 1/2 TASSE)
7. HUILE DE FRITURE
Recette
1. Nous allons d’abord prendre de la farine raffinée, mélanger un peu de ghee et du sel, du poivre et du fenugrec fenugrec, du céleri.
2 Ensuite, après avoir mélangé, ajoutez maintenant un peu d’eau et faites une pâte lisse
Pas serré ni trop mince.
3. Dès que nous fabriquons la pâte, maintenez-la à couvert pendant un moment, puis prenez un peu de farine et roulez-la bien. Elle sera très fine, puis coupée en longs morceaux.
4. Après l'avoir coupé pendant un long moment, prenez maintenant un récipient, faites-y chauffer l'huile et, une fois chauffé, mettez-le directement dans l'huile pendant une longue période et laissez-le cuire jusqu'à ce qu'il devienne croustillant avec le gaz de récession. Prends juste ton sel.
RUSSIAN
Здравствуйте, друзья, как вы можете надеяться, что все будут хорошими, и вы тоже лучше нас? Итак, друзья, сегодня вы принесли нам очень легкий рецепт закуски, который называется «рецепт закуски», вы подумали, как счета будут подготовлены вовремя, что делает это изменится, поэтому давайте расскажем, как оно готовится и что оно меняет, поэтому давайте сделаем соль - это (ФРИД ДУХ ФУД) наш стиль ..............
материал
1. Мука - ВСЕ ЦЕЛЬ МУКА-1 БОЛЬШАЯ ЧАШКА)
2 Солить по вкусу
3. КАРОМ СЕМЯН - 1/2 ч.л.
4. СУХОЙ ЛИСТЬЕВ С ЛЮДЬМИ - 1/2 чайной ложки
5. Порошок черного перца - 1/2 ч. Л.
6. УТОЧНЕННЫЙ БАБОЧКА - 1/2 МАЛЕНЬКОЙ ЧАШКИ)
7. МАСЛО ДЛЯ ЖАРЕНИЯ
Рецепт
1. Сначала мы возьмем очищенную муку, смешаем немного топленого масла и соли, перца и пажитника с пажитником и сельдереем.
2 Затем после смешивания добавьте немного воды и приготовьте тесто.
Не тугой и не слишком тонкий.
3. Как только мы сделаем тесто, оставьте его на некоторое время накрытым, после чего возьмите немного муки и хорошо раскатайте, оно будет очень тонким, а затем нарезанным на длинные кусочки.
4. После длительного отрезания, возьмите сосуд, нагрейте в нем масло и, как только оно нагреется, поместите его в масло на долгое время и дайте ему готовиться, пока он не станет хрустящим на газе спада. Просто возьми соль.
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todos sean buenos y ustedes también sean mejores que nosotros? Entonces, amigos, hoy nos han traído una receta de bocadillos muy ligera llamada receta de bocadillos, pensaron ¿Cómo se prepararán las cuentas a tiempo? cambia, así que le diremos cómo se prepara y qué cambia, así que hagamos que la sal sea (ALIMENTOS FRITOS) nuestro estilo ..............
Material
1. Harina - TODO EL PROPÓSITO HARINA-1 TAZA GRANDE)
2) Sal al gusto
3. SEMILLAS DE CAROM - 1/2 TSP
4. HOJAS SECAS DE FENUGREEK - 1/2 TSP
5. Pimienta negra en polvo - 1/2 cucharadita
6. MANTEQUILLA CLARIFICADA - 1/2 TAZA PEQUEÑA)
7. ACEITE PARA FREÍR
Receta
1. Primero tomaremos harina refinada, mezclaremos un poco de manteca y sal, pimienta y alholva alholva, apio.
2) Luego, después de mezclar, ahora agregue un poco de agua y haga una masa suave
No apretado ni demasiado delgado.
3. Tan pronto como hagamos la masa, manténgala cubierta por un tiempo y luego tome un poco de harina y enróllela bien, será muy delgada y luego se cortará en trozos largos.
4. Después de cortarlo durante mucho tiempo, ahora tome un recipiente, caliente el aceite y, una vez que se caliente, póngalo directamente en el aceite durante mucho tiempo y déjelo cocinar hasta que quede crujiente en el gas de recesión. Solo toma tu sal.
JAPANESE
みなさんこんにちは、みんなが良くなり、あなたも私たちよりも優れていることを願っていますので、今日の友人は、スナックレシピと呼ばれる非常に軽いスナックレシピを私たちのために持ってきました、あなたはアカウントが時間内にどのように準備されるのかそれが変わるので、それがどのように準備され、何が変わるかを教えてみましょう。それで、塩を作りましょう。
材料
1.小麦粉-すべての目的の小麦粉-1ビッグカップ)
2。塩-味に
3. CAROMシード-1/2 TSP
4.ドライフェヌグリークリーフ-1/2 TSP
5.黒胡pepperパウダー-小さじ1/2
6.明確化されたバター-1/2スモールカップ)
7.フライ用オイル
レシピ
1.最初に、洗練された小麦粉を取り、ギーと塩、コショウ、フェヌグリーク、フェヌグリーク、セロリを少し混ぜます。
2。次に、混合後、水を加えて滑らかな生地を作ります
きつすぎず、薄すぎません。
3.生地を作ったらすぐに覆いをし、その後小麦粉を少し取り、よく丸めます。非常に薄くなり、長い生地に切り分けられます。
4.長い間切った後、今度は容器を取り、その中の油を加熱し、それが加熱されたら、それを長時間油に直接入れ、リセッションガスでサクサクになるまで調理させます。あなたの塩を取るだけです。
GERMAN
Hallo Freunde, wie hoffen Sie, dass alle gut sind und Sie auch besser als wir? Freunde, Sie haben uns heute ein sehr leichtes Snackrezept mitgebracht, das sich Snackrezept nennt es ändert sich, also lassen Sie uns sagen, wie es vorbereitet ist und was es ändert, also lassen Sie uns Salz zu unserem Stil machen.
Material
1. Mehl - ALLZWECKMehl (1 BIG CUP)
2. Salz - nach Geschmack
3. CAROM SEEDS - 1/2 TSP
4. TROCKENE FENUGREEK-BLÄTTER - 1/2 TL
5. Schwarzer Pfeffer Pulver - 1/2 TL
6. CLARIFIED BUTTER (1/2 KLEINE TASSE)
7. Öl zum Braten
Rezept
1. Zuerst nehmen wir raffiniertes Mehl, mischen ein wenig Ghee und Salz, Pfeffer und Bockshornklee Bockshornklee, Sellerie hinein.
2. Dann nach dem Mischen jetzt etwas Wasser hinzufügen und einen glatten Teig machen
Weder eng noch zu dünn.
3. Sobald wir den Teig gemacht haben, lassen Sie ihn eine Weile bedeckt. Nehmen Sie danach etwas Mehl und rollen Sie ihn gut aus. Er wird sehr dünn und dann in lange Stücke geschnitten.
4. Nachdem Sie es für eine lange Zeit geschnitten haben, nehmen Sie jetzt ein Gefäß, erhitzen Sie das Öl darin und geben Sie es, sobald es erhitzt ist, für eine lange Zeit direkt in das Öl und lassen Sie es kochen, bis es auf dem Rezessionsgas knusprig wird. Nimm einfach dein Salz.
(we need a lot of support from you to make our blog better and every RECIPE of the blog with VIDEO logo. PLEASE SUPPORT US TO SHARE WITH YOU THANK YOU ALL PEOPLE ON OUR PATREON ACCOUNT
0 comments:
Post a Comment
Please Do Not Enter Any Spam Link In The Comment Box .