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Hello friends, how do you guys hope all will be well and you are better than us, so today we are going to tell you about our style nuggets, but if you make them in our style, let's start the recipe. Today's .......
Material
1. Chicken -1/2 KG. (1/2 KG)
2 . Curd - 1 Tbsp (CURD-1 TBS)
3. Black Pepper Powder - 1/2 teaspoon (BLACK PEPPER POWDER-1/2 TSP)
4. Salt-to-taste (SALT-TO TASTE)
5. Lemon Ras-1 Tbsp (LEMON JUICE-1 TBS)
6. GINGER GARLIC PASTE-1 TSP
7. Red Chili Flax-1 Tsp (1-TSP)
8. Egg-2 (EGG-2)
9. BREAD CRUMBS-1/2 BIG BOWL
10. Italian Seasoning - 1 tsp (1-TSP)
11. Onion-1 BIG (ONION-1 BIG)
12. Green coriander-2 tbsp (GREEN CORIANDER-2 TBS)
13. SPRING ONION-1 TBS (Green Onion)
14. Mozzarella cheese-1 small cup (1 SMALL CUP)
15 Maize Flour - 2 Tbsp (2 - TBS)
16. Potato-1 big cup (POTATO-1 BIG CUP)
17. Butter-100 GM (BUTTER-100 GM)
Recipe
1. First we will take curd and hang it in a cloth for about 2 hours so that all its water gets drained.
2 . Now take the chicken after 2 hours and wash it well and add yogurt in it, whose water has been drained out and together it will mix it well with black pepper powder, ginger garlic paste, salt, red chili flax, lemon juice and Will keep for about 2 hours.
3. Now you will take potato and boil it well.
4. Now grind the boiled potatoes well and together add black pepper powder, salt, red chilli flax, chopped coriander, green onion finely chopped, onion finely chopped, and cheeses.
5. Now take the chicken and take a fry pan, add butter to it and fry the chicken well.
6. Now after the chicken is fried well, take out all the bone from the inside of the chicken and then put it in the mixer and grind it in little pieces and mix it well with the potatoes and then add Italian seasoning to it. And will mix well.
7. Now take a plate, spread the potato and chicken mixer in it and then keep it set in the fridge.
8. After cooling down, you will cut into the shape of your choice.
9. Now take eggs in one bowl and all purpose flour in another bowl and dry bread in another bowl (BREAD CRUMBS)
10. Now whatever you have cut the potatoes and pieces of chicken, they will take and put egg first, then all purpose flour then egg and then bread crumbs, all will do the same in pieces.
11. Now take a pot and heat oil in it and stir fry it on medium to medium gas and then serve it hot with chutney of your choice ……………
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग ,आशा करता हूँ सब अच्छे ही होंगे , आप लोगो के साथ से हम भी अच्छे है , तो आज हम आप लोगो को अपने स्टाइल का नगेट्स के बारे में बताने वाले है , लेकिन हमारे स्टाइल में बनाएंगे , तो चलिए शुरू करते है रेसिपी आज की .......
सामग्री
1 . चिकन -1/2 KG.(1/2 KG)
2 . दही -1 बड़ी चम्मच (CURD-1 TBS)
3 . काली मिर्च पाउडर -1/2 छोटा चम्मच (BLACK PEPPER POWDER-1/2 TSP)
4 . नमक -स्वाद अनुसार (SALT-TO TASTE)
5 . निम्बू का रास -1 बड़ा चम्मच (LEMON JUICE-1 TBS)
6 . अदरक लहसुन पेस्ट -1 छोटा चम्मच (GINGER GARLIC PASTE-1 TSP)
7 . रेड चिली फलैक्स -1 छोटा चम्मच (1-TSP)
8 . अंडा -2(EGG-2)
9 . सुखी ब्रेड -1/2 बड़ा कप (BREAD CRUMBS-1/2 BIG BOWL)
10 . इटैलियन सीज़निंग - 1 छोटा चम्मच (1-TSP)
11 . प्याज -1 बड़ी (ONION-1 BIG)
12 . हरा धनिया -2 बड़ी चम्मच (GREEN CORIANDER-2 TBS)
13 . हरी प्याज -1 बड़ी चम्मच (SPRING ONION-1 TBS)
14 . मोज़्ज़रेला चीज़ -1 छोटा कप (1 SMALL CUP)
15 मक्के का आटा -2 बड़े चम्मच (2 - TBS)
16 . आलू -1 बड़ा कप (POTATO-1 BIG CUP)
17 . मक्खन -100 GM(BUTTER-100 GM)
बनाने की विधि
1 . पहले हम दही लेंगे और इसको एक कपडे में टांग कर रख देंगे करीब 2 घंटे ताकि इसका सारा पानी निकल जाए .
2 . अब 2 घंटे बाद चिकन लेंगे और इसको अच्छे से धोकर इसमें दही मिलाएंगे जिसका पानी निकल चूका है और साथ में इसमें काली मिर्च पाउडर , अदरक लहसुन पेस्ट , नमक , रेड चिली फलैक्स , निम्बू का रास इन सबको अच्छे से मिलकर अच्छे से मिक्स करलेंगे और करीब 2 घंटे के लिए रख देंगे .
3 . अब आप आलू लेंगे और इसको अच्छे से उबाल लेंगे .
4 . अब उबले आलू को अच्छे से पीस लेंगे और साथ में इसमें काली मिर्च पाउडर , नमक , रेड चिली फलैक्स , कटा हुआ हरा धनिया , हरी प्याज बारीक़ कटी , प्याज बारीक़ कटी , और चीस इन सबको अच्छे से मिक्स करलेंगे ..
5 . अब चिकन लेंगे और एक फ्राई पैन लेंगे उसमे मक्खन डालकर अच्छे से चिकन को फ्राई करलेंगे .
6 . अब चिकन को अच्छे से फ्राई होने की बाद चिकन के अंदर से सारी हड्डी को बहार निकाल लेंगे और फिर इस चिकन को मिक्सर में डाल कर पीस लेंगे थोड़ा बड़े टुकड़ो में और आलू की साथ अच्छे से मिक्स करलेंगे और फिर इसमें इटैलियन सीज़निंग भी मिला लेंगे और अच्छे से मिक्स करलेंगे .
7 . अब एक प्लेट लेंगे उसमे इस आलू और चिकन की मिक्सचर को अच्छे से फैला लेंगे और फिर फ्रिज में सेट होने रख देंगे .
8 . ठंडा होने के बाद अपनी पसंद की शेप में काट लेंगे .
9 . अब एक बाउल में अंडे लेंगे और दूसरे बाउल में मैदा और एक और बाउल में सुखी ब्रेड (BREAD CRUMBS)
10 . अब जो जो आपने आलू और चिकन के टुकड़े जो काटे है वो लेंगे और पहले अंडा लगाएंगे फिर मैदा फिर अंडा और फिर ब्रेड क्रुम्ब्स लगाएंगे सब टुकड़ो में ऐसे ही करेंगे .
11 . अब एक बर्तन लेंगे और उसमे तेल गरम करेंगे और इनको अच्छे से मध्यम गैस पर करारा करके फ्राई करलेंगे और फिर गरमा गरम परोसेंगे अपनी पसंद की चटनी के साथ ...............
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout ira bien et que vous serez meilleur que nous? Nous allons donc vous parler aujourd'hui de nos pépites de style, mais si vous les préparez dans notre style, commençons la recette. Aujourd'hui .......
Matériel
1. Poulet -1/2 KG. (1/2 kg)
2 Curd - 1 c. À table (CURD-1 TBS)
3. Poudre de poivre noir - 1/2 cuillère à thé (POUDRE DE POIVRE NOIR - 1/2 TSP)
4. Sel au goût (goût salé)
5. citron Ras-1 c. À soupe (jus de citron-1 TBS)
6. PATE À L'AIL ET AU GINGEMBRE-1
7. Red Chili Flax-1 c. À thé (1-TSP)
8. Œuf-2 (EGG-2)
9. GRILLES À PAIN-1/2 GRAND BOL
10. assaisonnement à l'italienne - 1 c. À thé (1-TSP)
11. Oignon-1 BIG (OIGNON-1 BIG)
12. coriandre verte-2 c. À soupe (GREEN CORIANDER-2 TBS)
13. PRINTEMPS OIGNON-1 TBS (Oignon Vert)
14. Mozzarella - 1 petite tasse (1 petite tasse)
15 farine de maïs - 2 c. À table (2 - TBS)
16. pomme de terre-1 grande tasse (POTATO-1 Big Cup)
17. Beurre 100 GM (BEURRE 100 GM)
Recette
1. Nous allons d’abord prendre le lait caillé et le suspendre dans un linge pendant environ 2 heures pour que toute son eau soit drainée.
2 Maintenant, prenez le poulet au bout de 2 heures et lavez-le bien et ajoutez-y du yaourt dont l'eau a été vidangée. Ensemble, il se mélangera bien avec la poudre de poivre noir, la pâte de gingembre et d'ail, le sel, le jus de citron et le jus de citron. pendant environ 2 heures.
3. Maintenant, vous allez prendre des pommes de terre et bien les faire bouillir.
4. Maintenant, bien broyer les pommes de terre bouillies et ajouter ensemble la poudre de poivre noir, le sel, le lin de piment rouge, la coriandre hachée, l'oignon vert haché finement, l'oignon émincé et le fromage.
5. Maintenant, prenez le poulet et prenez une poêle à frire, ajoutez-y du beurre et faites bien frire le poulet.
6. Maintenant, une fois que le poulet est bien frit, retirez tout l'os de l'intérieur du poulet, mettez-le dans le mélangeur, broyez-le en petits morceaux, mélangez-le bien avec les pommes de terre et ajoutez-y un assaisonnement à l'italienne. Et va bien se mélanger.
7. Maintenant, prenez une assiette, y étalez le mixeur de pommes de terre et de poulet, puis conservez-le au réfrigérateur.
8. Après avoir refroidi, vous couperez dans la forme de votre choix.
9. Maintenant, prendre les oeufs dans un bol et maida dans un autre bol et sécher le pain dans un autre bol (BOMBES DE PAIN)
10. Maintenant, quoi que vous ayez coupé les pommes de terre et les morceaux de poulet, ils prendront et mettront d'abord les œufs, puis les maida puis les œufs, puis la chapelure, tous feront la même chose en morceaux.
11. Maintenant, prenez une casserole et faites chauffer l'huile et faites-la revenir à feu moyen à moyen, puis servez-la bien chaude avec le chutney de votre choix ……………
RUSSIAN
Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что все будет хорошо, а вы лучше нас, поэтому сегодня мы расскажем вам о наших самородках стиля, но если вы сделаете их в нашем стиле, давайте начнем рецепт. Сегодняшний .......
материал
1. Цыпленок -1/2 кг. (1/2 кг)
2 Творог - 1 столовая ложка (CURD-1 TBS)
3. Порошок черного перца - 1/2 чайной ложки (ЧЕРНЫЙ ПЕРЕЦ-ПОРОШОК-1/2 TSP)
4. Соль по вкусу (соленый вкус)
5. Лимон Рас-1 ст. Ложка (ЛИМОН-СОК-1 таб.)
6. Имбирь Чесночная паста-1 ч.л.
7. Красный чили Лен-1 ч.л. (1 ч.л.)
8. Яйцо-2 (Яйцо-2)
9. Хлебные крошки-1/2 БОЛЬШАЯ ЧАША
10. Итальянская приправа - 1 чайная ложка (1 чайная ложка)
11. ЛУК-1 БОЛЬШОЙ (ЛУК-1 БОЛЬШОЙ)
12. Зеленый кориандр-2 ст. Ложки (GREEN CORIANDER-2 TBS)
13. ВЕСНА ЛУК-1 TBS (зеленый лук)
14. Сыр моцарелла-1 маленькая чашка (1 МАЛЕНЬКАЯ ЧАШКА)
15 кукурузная мука - 2 ст. Л. (2 - TBS)
16. Большая чашка картофеля-1 (БОЛЬШАЯ ЧАШКА КАРТОФЕЛЬ-1)
17. Масло-100 ГМ (БАБОЧКА-100 ГМ)
рецепт
1. Сначала мы возьмем творог и повесим его на ткань примерно на 2 часа, чтобы слить всю воду.
2 Теперь возьмите курицу через 2 часа, тщательно вымойте ее и добавьте в нее йогурт, вода которого была слита, и вместе он хорошо смешается с порошком черного перца, имбирной пастой с чесноком, солью, красным льняным перцем чили, лимонным соком и сохранит около 2 часов.
3. Теперь возьмешь картошку и хорошо ее варишь.
4. Теперь хорошенько перемолоть отварной картофель и вместе добавить порошок черного перца, соль, красный льняной перец чили, нарезанный кориандр, мелко нарезанный зеленый лук, мелко нарезанный лук и сыры.
5. Теперь возьмите курицу и сковороду, добавьте в нее сливочное масло и хорошо обжарьте курицу.
6. Теперь, после того как курица хорошо обжарена, выньте всю кость изнутри курицы, затем положите ее в миксер, измельчите ее на мелкие кусочки и хорошо перемешайте с картофелем, а затем добавьте итальянскую приправу. И будет хорошо перемешиваться.
7. Теперь возьмите тарелку, разложите в ней картофельно-куриный миксер и поставьте в холодильник.
8. После охлаждения, вы будете вырезать в форме по вашему выбору.
9. Теперь возьмите яйца в одну миску и Майду в другую миску и высушите хлеб в другой миске (Хлебные крошки)
10. Теперь, что бы вы ни порезали картошку и кусочки курицы, они сначала возьмут и положат яйцо, затем майду, затем яйцо, а затем панировочные сухари, все они будут делать то же самое по кусочкам.
11. Теперь возьмите кастрюлю и разогрейте в ней масло, обжаривайте на среднем и среднем газе, а затем подайте горячим к чатни на ваш выбор ……………
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todo salga bien y ustedes sean mejores que nosotros? Entonces, hoy les contaremos acerca de nuestras pepitas de estilo, pero si las hacen a nuestro estilo, comencemos la receta. Hoy .......
Material
1. Pollo -1/2 KG. (1/2 KG)
2) Cuajada - 1 cucharada (CURD-1 TBS)
3. Pimienta negra en polvo - 1/2 cucharadita (PIMIENTA NEGRA EN POLVO-1/2 TSP)
4. Sal al gusto (SAL-A SABOR)
5. Limón Ras-1 cucharada (jugo de limón-1 cucharada)
6. PASTA DE AJO DE JENGIBRE-1 TSP
7. Red Chili Flax-1 cucharadita (1-TSP)
8. Huevo-2 (EGG-2)
9. PAN CRUMBS-1/2 BIG BOWL
10. Condimento italiano - 1 cucharadita (1-TSP)
11. Cebolla-1 GRANDE (CEBOLLA-1 GRANDE)
12. Cilantro verde-2 cucharadas (VERDE CORIANDER-2 TBS)
13. SPRING ONION-1 TBS (Cebolla verde)
14. Queso mozzarella-1 taza pequeña (1 TAZA PEQUEÑA)
15 harina de maíz - 2 cucharadas (2 - TBS)
16. Copa grande de papa-1 (TAZA GRANDE DE PATATA-1)
17. Butter-100 GM (BUTTER-100 GM)
receta
1. Primero tomaremos cuajada y la colgaremos en un paño durante aproximadamente 2 horas para que se drene toda el agua.
2) Ahora tome el pollo después de 2 horas y lávelo bien y agregue yogur, cuya agua se ha escurrido y juntos lo mezclará bien con pimienta negra en polvo, pasta de ajo y jengibre, sal, lino de chile rojo, jugo de limón y mantendrá por aproximadamente 2 horas.
3. Ahora tomarás la papa y la hervirás bien.
4. Ahora muele bien las papas hervidas y juntas agregue pimienta negra en polvo, sal, lino rojo picante, cilantro picado, cebolla verde finamente picada, cebolla finamente picada y quesos.
5. Ahora toma el pollo y toma una sartén, agrégale mantequilla y fríe bien el pollo.
6. Ahora, después de que el pollo esté bien frito, saque todo el hueso del interior del pollo y luego póngalo en la batidora y tritúrelo en trozos pequeños y mézclelo bien con las papas y luego agregue el condimento italiano. Y se mezclará bien.
7. Ahora toma un plato, extiende la batidora de papas y pollo y luego mantenlo en el refrigerador.
8. Después de enfriarte, cortarás la forma que elijas.
9. Ahora tome los huevos en un tazón y la maida en otro tazón y el pan seco en otro tazón (MUCHAS DE PAN)
10. Ahora, sea lo que sea que haya cortado las papas y los trozos de pollo, primero tomarán y pondrán el huevo, luego la maida, luego el huevo y luego las migas de pan, todos harán lo mismo en trozos.
11. Ahora toma una olla y calienta el aceite en ella, fríela a fuego medio a medio y luego sírvela caliente con la salsa picante que elijas ……………
JAPANESE
みなさん、こんにちは。みんなが元気になり、あなたが私たちよりも優れていることを望みます。今日は私たちのスタイルナゲットについてお話ししますが、私たちのスタイルでそれらを作るなら、レシピを始めましょう。今日の.......
材料
1.チキン-1/2 KG。 (1/2 KG)
2。カード-大さじ1(CURD-1 TBS)
3.ブラックペッパーパウダー-小さじ1/2(ブラックペッパーパウダー-1/2 TSP)
4.塩味(SALT-TO TASTE)
5.レモンラス1大さじ(レモンジュース1 TBS)
6.ジンジャーガーリックペースト-1 TSP
7.レッドチリフラックス-1 Tsp(1-TSP)
8.卵2(EGG-2)
9.パンくず-1/2大きなボウル
10.イタリア調味料-小さじ1(1-TSP)
11.オニオン-1ビッグ(オニオン-1ビッグ)
12.グリーンコリアンダー2大さじ(グリーンコリアンダー2 TBS)
13.スプリングオニオン-1 TBS(ネギ)
14.モッツァレラチーズ1小カップ(1小カップ)
15トウモロコシ粉-大さじ2(2-TBS)
16.ポテト-1ビッグカップ(POTATO-1 BIG CUP)
17.バター-100 GM(バター-100 GM)
レシピ
1.最初に、カードを取り、約2時間布に掛けて、水をすべて排出します。
2。 2時間後に鶏肉を取り、よく洗ってヨーグルトを加えます。水が排出されているので、一緒に黒胡、粉末、生gニンニクペースト、塩、赤唐辛子亜麻、レモン汁と混ぜます約2時間。
3.これでジャガイモを取り、よく煮ます。
4.ゆでたジャガイモをよく挽き、黒胡pepperの粉末、塩、赤唐辛子の亜麻、刻んだコリアンダー、細かく刻んだねぎ、細かく刻んだ玉ねぎ、チーズを加えます。
5.鶏肉を取り、フライパンを取り、バターを加えて鶏肉をよく炒めます。
6.鶏肉をよく揚げた後、鶏肉の内側からすべての骨を取り出し、ミキサーに入れて少しずつ粉砕し、ジャガイモとよく混ぜてからイタリアの調味料を加えます。そしてよく混ぜます。
7.プレートを用意し、ポテトとチキンミキサーをその中に広げ、冷蔵庫に入れたままにします。
8.冷却後、選択した形状にカットします。
9.次に、1つのボウルに卵を、別のボウルにmaidaを、別のボウルにパンを入れます(パン粉)
10.じゃがいもと鶏肉を切ったものは何でも、まず卵を取って、次にマイダ、次に卵、そしてパン粉を入れて置きます。
11.ポットを取り、その中に油を入れて、中から中程度のガスで炒め、お好みのチャツネで熱します……………
GERMAN
Hallo Freunde, wie geht es euch? Hoffen Sie, dass alles gut wird und Sie besser sind als wir. Heute werden wir Ihnen von unseren Stilnuggets erzählen. Wenn Sie sie jedoch in unserem Stil herstellen, beginnen wir mit dem Rezept. Heute ist .......
Material
1. Hühnchen -1/2 kg. (1/2 kg)
2. Quark - 1 EL (CURD-1 TBS)
3. Schwarzes Pfefferpulver - 1/2 Teelöffel (SCHWARZES PFEFFERPULVER-1/2 TSP)
4. Salz nach Geschmack (SALZ NACH GESCHMACK)
5. Lemon Ras-1 Esslöffel (LEMON JUICE-1 TBS)
6. Ingwer-Knoblauch-Paste-1-TSP
7. Red Chili Flax-1 TL (1-TSP)
8. Ei-2 (Ei-2)
9. BROTKRUMBEN-1/2 GROSSE SCHÜSSEL
10. Italienisches Gewürz - 1 TL (1 TL)
11. Zwiebel-1 groß (Zwiebel-1 groß)
12. Grüner Koriander-2 EL (GRÜNER KORIANDER-2 EL)
13. FRÜHLINGSZWIEBEL-1 EL (Grüne Zwiebel)
14. Mozzarella-Käse-1 kleine Tasse (1 kleine Tasse)
15 Maismehl - 2 EL (2 - TBS)
16. Kartoffel-1 große Tasse (POTATO-1 BIG CUP)
17. Butter-100 GM (BUTTER-100 GM)
Rezept
1. Zuerst nehmen wir Quark und hängen ihn ca. 2 Stunden lang in ein Tuch, damit das gesamte Wasser abfließen kann.
2. Nehmen Sie nun das Huhn nach 2 Stunden und waschen Sie es gut und fügen Sie Joghurt hinzu, dessen Wasser abgelassen wurde. Zusammen wird es gut mit schwarzem Pfefferpulver, Ingwer-Knoblauch-Paste, Salz, rotem Chili-Flachs, Zitronensaft gemischt und aufbewahrt für ungefähr 2 Stunden.
3. Nun nimmst du die Kartoffel und kochst sie gut.
4. Nun die Salzkartoffeln gut mahlen und mit schwarzem Pfefferpulver, Salz, rotem Chili-Flachs, gehacktem Koriander, fein gehackten Frühlingszwiebeln, fein gehackten Zwiebeln und Käse vermischen.
5. Nun nimm das Huhn und nimm eine Pfanne, füge Butter hinzu und brate das Huhn gut an.
6. Nachdem das Huhn gut gebraten ist, nehmen Sie den ganzen Knochen aus dem Inneren des Huhns und setzen Sie es dann in den Mixer und mahlen Sie es in kleine Stücke und mischen Sie es gut mit den Kartoffeln und fügen Sie dann italienische Gewürze hinzu. Und wird gut mischen.
7. Nehmen Sie nun einen Teller, verteilen Sie den Kartoffel-Hühnchen-Mixer und stellen Sie ihn in den Kühlschrank.
8. Nach dem Abkühlen schneiden Sie in die Form Ihrer Wahl.
9. Nimm nun Eier in eine Schüssel und Maida in eine andere Schüssel und trockne Brot in eine andere Schüssel (BROTKRUMBEN)
10. Nun, was auch immer Sie Kartoffeln und Hühnchenstücke geschnitten haben, sie nehmen und legen zuerst Ei, dann Maida, dann Ei und dann Semmelbrösel, alle machen dasselbe in Stücken.
11. Nehmen Sie jetzt einen Topf und erhitzen Sie Öl darin und braten Sie es auf mittlerem bis mittlerem Gas an und servieren Sie es dann heiß mit Chutney Ihrer Wahl ……………
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Hello friends, how do you guys hope all will be well and you are better than us, so today we are going to tell you about our style nuggets, but if you make them in our style, let's start the recipe. Today's .......
Material
1. Chicken -1/2 KG. (1/2 KG)
2 . Curd - 1 Tbsp (CURD-1 TBS)
3. Black Pepper Powder - 1/2 teaspoon (BLACK PEPPER POWDER-1/2 TSP)
4. Salt-to-taste (SALT-TO TASTE)
5. Lemon Ras-1 Tbsp (LEMON JUICE-1 TBS)
6. GINGER GARLIC PASTE-1 TSP
7. Red Chili Flax-1 Tsp (1-TSP)
8. Egg-2 (EGG-2)
9. BREAD CRUMBS-1/2 BIG BOWL
10. Italian Seasoning - 1 tsp (1-TSP)
11. Onion-1 BIG (ONION-1 BIG)
12. Green coriander-2 tbsp (GREEN CORIANDER-2 TBS)
13. SPRING ONION-1 TBS (Green Onion)
14. Mozzarella cheese-1 small cup (1 SMALL CUP)
15 Maize Flour - 2 Tbsp (2 - TBS)
16. Potato-1 big cup (POTATO-1 BIG CUP)
17. Butter-100 GM (BUTTER-100 GM)
Recipe
1. First we will take curd and hang it in a cloth for about 2 hours so that all its water gets drained.
2 . Now take the chicken after 2 hours and wash it well and add yogurt in it, whose water has been drained out and together it will mix it well with black pepper powder, ginger garlic paste, salt, red chili flax, lemon juice and Will keep for about 2 hours.
3. Now you will take potato and boil it well.
4. Now grind the boiled potatoes well and together add black pepper powder, salt, red chilli flax, chopped coriander, green onion finely chopped, onion finely chopped, and cheeses.
5. Now take the chicken and take a fry pan, add butter to it and fry the chicken well.
6. Now after the chicken is fried well, take out all the bone from the inside of the chicken and then put it in the mixer and grind it in little pieces and mix it well with the potatoes and then add Italian seasoning to it. And will mix well.
7. Now take a plate, spread the potato and chicken mixer in it and then keep it set in the fridge.
8. After cooling down, you will cut into the shape of your choice.
9. Now take eggs in one bowl and all purpose flour in another bowl and dry bread in another bowl (BREAD CRUMBS)
10. Now whatever you have cut the potatoes and pieces of chicken, they will take and put egg first, then all purpose flour then egg and then bread crumbs, all will do the same in pieces.
11. Now take a pot and heat oil in it and stir fry it on medium to medium gas and then serve it hot with chutney of your choice ……………
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग ,आशा करता हूँ सब अच्छे ही होंगे , आप लोगो के साथ से हम भी अच्छे है , तो आज हम आप लोगो को अपने स्टाइल का नगेट्स के बारे में बताने वाले है , लेकिन हमारे स्टाइल में बनाएंगे , तो चलिए शुरू करते है रेसिपी आज की .......
सामग्री
1 . चिकन -1/2 KG.(1/2 KG)
2 . दही -1 बड़ी चम्मच (CURD-1 TBS)
3 . काली मिर्च पाउडर -1/2 छोटा चम्मच (BLACK PEPPER POWDER-1/2 TSP)
4 . नमक -स्वाद अनुसार (SALT-TO TASTE)
5 . निम्बू का रास -1 बड़ा चम्मच (LEMON JUICE-1 TBS)
6 . अदरक लहसुन पेस्ट -1 छोटा चम्मच (GINGER GARLIC PASTE-1 TSP)
7 . रेड चिली फलैक्स -1 छोटा चम्मच (1-TSP)
8 . अंडा -2(EGG-2)
9 . सुखी ब्रेड -1/2 बड़ा कप (BREAD CRUMBS-1/2 BIG BOWL)
10 . इटैलियन सीज़निंग - 1 छोटा चम्मच (1-TSP)
11 . प्याज -1 बड़ी (ONION-1 BIG)
12 . हरा धनिया -2 बड़ी चम्मच (GREEN CORIANDER-2 TBS)
13 . हरी प्याज -1 बड़ी चम्मच (SPRING ONION-1 TBS)
14 . मोज़्ज़रेला चीज़ -1 छोटा कप (1 SMALL CUP)
15 मक्के का आटा -2 बड़े चम्मच (2 - TBS)
16 . आलू -1 बड़ा कप (POTATO-1 BIG CUP)
17 . मक्खन -100 GM(BUTTER-100 GM)
बनाने की विधि
1 . पहले हम दही लेंगे और इसको एक कपडे में टांग कर रख देंगे करीब 2 घंटे ताकि इसका सारा पानी निकल जाए .
2 . अब 2 घंटे बाद चिकन लेंगे और इसको अच्छे से धोकर इसमें दही मिलाएंगे जिसका पानी निकल चूका है और साथ में इसमें काली मिर्च पाउडर , अदरक लहसुन पेस्ट , नमक , रेड चिली फलैक्स , निम्बू का रास इन सबको अच्छे से मिलकर अच्छे से मिक्स करलेंगे और करीब 2 घंटे के लिए रख देंगे .
3 . अब आप आलू लेंगे और इसको अच्छे से उबाल लेंगे .
4 . अब उबले आलू को अच्छे से पीस लेंगे और साथ में इसमें काली मिर्च पाउडर , नमक , रेड चिली फलैक्स , कटा हुआ हरा धनिया , हरी प्याज बारीक़ कटी , प्याज बारीक़ कटी , और चीस इन सबको अच्छे से मिक्स करलेंगे ..
5 . अब चिकन लेंगे और एक फ्राई पैन लेंगे उसमे मक्खन डालकर अच्छे से चिकन को फ्राई करलेंगे .
6 . अब चिकन को अच्छे से फ्राई होने की बाद चिकन के अंदर से सारी हड्डी को बहार निकाल लेंगे और फिर इस चिकन को मिक्सर में डाल कर पीस लेंगे थोड़ा बड़े टुकड़ो में और आलू की साथ अच्छे से मिक्स करलेंगे और फिर इसमें इटैलियन सीज़निंग भी मिला लेंगे और अच्छे से मिक्स करलेंगे .
7 . अब एक प्लेट लेंगे उसमे इस आलू और चिकन की मिक्सचर को अच्छे से फैला लेंगे और फिर फ्रिज में सेट होने रख देंगे .
8 . ठंडा होने के बाद अपनी पसंद की शेप में काट लेंगे .
9 . अब एक बाउल में अंडे लेंगे और दूसरे बाउल में मैदा और एक और बाउल में सुखी ब्रेड (BREAD CRUMBS)
10 . अब जो जो आपने आलू और चिकन के टुकड़े जो काटे है वो लेंगे और पहले अंडा लगाएंगे फिर मैदा फिर अंडा और फिर ब्रेड क्रुम्ब्स लगाएंगे सब टुकड़ो में ऐसे ही करेंगे .
11 . अब एक बर्तन लेंगे और उसमे तेल गरम करेंगे और इनको अच्छे से मध्यम गैस पर करारा करके फ्राई करलेंगे और फिर गरमा गरम परोसेंगे अपनी पसंद की चटनी के साथ ...............
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout ira bien et que vous serez meilleur que nous? Nous allons donc vous parler aujourd'hui de nos pépites de style, mais si vous les préparez dans notre style, commençons la recette. Aujourd'hui .......
Matériel
1. Poulet -1/2 KG. (1/2 kg)
2 Curd - 1 c. À table (CURD-1 TBS)
3. Poudre de poivre noir - 1/2 cuillère à thé (POUDRE DE POIVRE NOIR - 1/2 TSP)
4. Sel au goût (goût salé)
5. citron Ras-1 c. À soupe (jus de citron-1 TBS)
6. PATE À L'AIL ET AU GINGEMBRE-1
7. Red Chili Flax-1 c. À thé (1-TSP)
8. Œuf-2 (EGG-2)
9. GRILLES À PAIN-1/2 GRAND BOL
10. assaisonnement à l'italienne - 1 c. À thé (1-TSP)
11. Oignon-1 BIG (OIGNON-1 BIG)
12. coriandre verte-2 c. À soupe (GREEN CORIANDER-2 TBS)
13. PRINTEMPS OIGNON-1 TBS (Oignon Vert)
14. Mozzarella - 1 petite tasse (1 petite tasse)
15 farine de maïs - 2 c. À table (2 - TBS)
16. pomme de terre-1 grande tasse (POTATO-1 Big Cup)
17. Beurre 100 GM (BEURRE 100 GM)
Recette
1. Nous allons d’abord prendre le lait caillé et le suspendre dans un linge pendant environ 2 heures pour que toute son eau soit drainée.
2 Maintenant, prenez le poulet au bout de 2 heures et lavez-le bien et ajoutez-y du yaourt dont l'eau a été vidangée. Ensemble, il se mélangera bien avec la poudre de poivre noir, la pâte de gingembre et d'ail, le sel, le jus de citron et le jus de citron. pendant environ 2 heures.
3. Maintenant, vous allez prendre des pommes de terre et bien les faire bouillir.
4. Maintenant, bien broyer les pommes de terre bouillies et ajouter ensemble la poudre de poivre noir, le sel, le lin de piment rouge, la coriandre hachée, l'oignon vert haché finement, l'oignon émincé et le fromage.
5. Maintenant, prenez le poulet et prenez une poêle à frire, ajoutez-y du beurre et faites bien frire le poulet.
6. Maintenant, une fois que le poulet est bien frit, retirez tout l'os de l'intérieur du poulet, mettez-le dans le mélangeur, broyez-le en petits morceaux, mélangez-le bien avec les pommes de terre et ajoutez-y un assaisonnement à l'italienne. Et va bien se mélanger.
7. Maintenant, prenez une assiette, y étalez le mixeur de pommes de terre et de poulet, puis conservez-le au réfrigérateur.
8. Après avoir refroidi, vous couperez dans la forme de votre choix.
9. Maintenant, prendre les oeufs dans un bol et maida dans un autre bol et sécher le pain dans un autre bol (BOMBES DE PAIN)
10. Maintenant, quoi que vous ayez coupé les pommes de terre et les morceaux de poulet, ils prendront et mettront d'abord les œufs, puis les maida puis les œufs, puis la chapelure, tous feront la même chose en morceaux.
11. Maintenant, prenez une casserole et faites chauffer l'huile et faites-la revenir à feu moyen à moyen, puis servez-la bien chaude avec le chutney de votre choix ……………
RUSSIAN
Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что все будет хорошо, а вы лучше нас, поэтому сегодня мы расскажем вам о наших самородках стиля, но если вы сделаете их в нашем стиле, давайте начнем рецепт. Сегодняшний .......
материал
1. Цыпленок -1/2 кг. (1/2 кг)
2 Творог - 1 столовая ложка (CURD-1 TBS)
3. Порошок черного перца - 1/2 чайной ложки (ЧЕРНЫЙ ПЕРЕЦ-ПОРОШОК-1/2 TSP)
4. Соль по вкусу (соленый вкус)
5. Лимон Рас-1 ст. Ложка (ЛИМОН-СОК-1 таб.)
6. Имбирь Чесночная паста-1 ч.л.
7. Красный чили Лен-1 ч.л. (1 ч.л.)
8. Яйцо-2 (Яйцо-2)
9. Хлебные крошки-1/2 БОЛЬШАЯ ЧАША
10. Итальянская приправа - 1 чайная ложка (1 чайная ложка)
11. ЛУК-1 БОЛЬШОЙ (ЛУК-1 БОЛЬШОЙ)
12. Зеленый кориандр-2 ст. Ложки (GREEN CORIANDER-2 TBS)
13. ВЕСНА ЛУК-1 TBS (зеленый лук)
14. Сыр моцарелла-1 маленькая чашка (1 МАЛЕНЬКАЯ ЧАШКА)
15 кукурузная мука - 2 ст. Л. (2 - TBS)
16. Большая чашка картофеля-1 (БОЛЬШАЯ ЧАШКА КАРТОФЕЛЬ-1)
17. Масло-100 ГМ (БАБОЧКА-100 ГМ)
рецепт
1. Сначала мы возьмем творог и повесим его на ткань примерно на 2 часа, чтобы слить всю воду.
2 Теперь возьмите курицу через 2 часа, тщательно вымойте ее и добавьте в нее йогурт, вода которого была слита, и вместе он хорошо смешается с порошком черного перца, имбирной пастой с чесноком, солью, красным льняным перцем чили, лимонным соком и сохранит около 2 часов.
3. Теперь возьмешь картошку и хорошо ее варишь.
4. Теперь хорошенько перемолоть отварной картофель и вместе добавить порошок черного перца, соль, красный льняной перец чили, нарезанный кориандр, мелко нарезанный зеленый лук, мелко нарезанный лук и сыры.
5. Теперь возьмите курицу и сковороду, добавьте в нее сливочное масло и хорошо обжарьте курицу.
6. Теперь, после того как курица хорошо обжарена, выньте всю кость изнутри курицы, затем положите ее в миксер, измельчите ее на мелкие кусочки и хорошо перемешайте с картофелем, а затем добавьте итальянскую приправу. И будет хорошо перемешиваться.
7. Теперь возьмите тарелку, разложите в ней картофельно-куриный миксер и поставьте в холодильник.
8. После охлаждения, вы будете вырезать в форме по вашему выбору.
9. Теперь возьмите яйца в одну миску и Майду в другую миску и высушите хлеб в другой миске (Хлебные крошки)
10. Теперь, что бы вы ни порезали картошку и кусочки курицы, они сначала возьмут и положат яйцо, затем майду, затем яйцо, а затем панировочные сухари, все они будут делать то же самое по кусочкам.
11. Теперь возьмите кастрюлю и разогрейте в ней масло, обжаривайте на среднем и среднем газе, а затем подайте горячим к чатни на ваш выбор ……………
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todo salga bien y ustedes sean mejores que nosotros? Entonces, hoy les contaremos acerca de nuestras pepitas de estilo, pero si las hacen a nuestro estilo, comencemos la receta. Hoy .......
Material
1. Pollo -1/2 KG. (1/2 KG)
2) Cuajada - 1 cucharada (CURD-1 TBS)
3. Pimienta negra en polvo - 1/2 cucharadita (PIMIENTA NEGRA EN POLVO-1/2 TSP)
4. Sal al gusto (SAL-A SABOR)
5. Limón Ras-1 cucharada (jugo de limón-1 cucharada)
6. PASTA DE AJO DE JENGIBRE-1 TSP
7. Red Chili Flax-1 cucharadita (1-TSP)
8. Huevo-2 (EGG-2)
9. PAN CRUMBS-1/2 BIG BOWL
10. Condimento italiano - 1 cucharadita (1-TSP)
11. Cebolla-1 GRANDE (CEBOLLA-1 GRANDE)
12. Cilantro verde-2 cucharadas (VERDE CORIANDER-2 TBS)
13. SPRING ONION-1 TBS (Cebolla verde)
14. Queso mozzarella-1 taza pequeña (1 TAZA PEQUEÑA)
15 harina de maíz - 2 cucharadas (2 - TBS)
16. Copa grande de papa-1 (TAZA GRANDE DE PATATA-1)
17. Butter-100 GM (BUTTER-100 GM)
receta
1. Primero tomaremos cuajada y la colgaremos en un paño durante aproximadamente 2 horas para que se drene toda el agua.
2) Ahora tome el pollo después de 2 horas y lávelo bien y agregue yogur, cuya agua se ha escurrido y juntos lo mezclará bien con pimienta negra en polvo, pasta de ajo y jengibre, sal, lino de chile rojo, jugo de limón y mantendrá por aproximadamente 2 horas.
3. Ahora tomarás la papa y la hervirás bien.
4. Ahora muele bien las papas hervidas y juntas agregue pimienta negra en polvo, sal, lino rojo picante, cilantro picado, cebolla verde finamente picada, cebolla finamente picada y quesos.
5. Ahora toma el pollo y toma una sartén, agrégale mantequilla y fríe bien el pollo.
6. Ahora, después de que el pollo esté bien frito, saque todo el hueso del interior del pollo y luego póngalo en la batidora y tritúrelo en trozos pequeños y mézclelo bien con las papas y luego agregue el condimento italiano. Y se mezclará bien.
7. Ahora toma un plato, extiende la batidora de papas y pollo y luego mantenlo en el refrigerador.
8. Después de enfriarte, cortarás la forma que elijas.
9. Ahora tome los huevos en un tazón y la maida en otro tazón y el pan seco en otro tazón (MUCHAS DE PAN)
10. Ahora, sea lo que sea que haya cortado las papas y los trozos de pollo, primero tomarán y pondrán el huevo, luego la maida, luego el huevo y luego las migas de pan, todos harán lo mismo en trozos.
11. Ahora toma una olla y calienta el aceite en ella, fríela a fuego medio a medio y luego sírvela caliente con la salsa picante que elijas ……………
JAPANESE
みなさん、こんにちは。みんなが元気になり、あなたが私たちよりも優れていることを望みます。今日は私たちのスタイルナゲットについてお話ししますが、私たちのスタイルでそれらを作るなら、レシピを始めましょう。今日の.......
材料
1.チキン-1/2 KG。 (1/2 KG)
2。カード-大さじ1(CURD-1 TBS)
3.ブラックペッパーパウダー-小さじ1/2(ブラックペッパーパウダー-1/2 TSP)
4.塩味(SALT-TO TASTE)
5.レモンラス1大さじ(レモンジュース1 TBS)
6.ジンジャーガーリックペースト-1 TSP
7.レッドチリフラックス-1 Tsp(1-TSP)
8.卵2(EGG-2)
9.パンくず-1/2大きなボウル
10.イタリア調味料-小さじ1(1-TSP)
11.オニオン-1ビッグ(オニオン-1ビッグ)
12.グリーンコリアンダー2大さじ(グリーンコリアンダー2 TBS)
13.スプリングオニオン-1 TBS(ネギ)
14.モッツァレラチーズ1小カップ(1小カップ)
15トウモロコシ粉-大さじ2(2-TBS)
16.ポテト-1ビッグカップ(POTATO-1 BIG CUP)
17.バター-100 GM(バター-100 GM)
レシピ
1.最初に、カードを取り、約2時間布に掛けて、水をすべて排出します。
2。 2時間後に鶏肉を取り、よく洗ってヨーグルトを加えます。水が排出されているので、一緒に黒胡、粉末、生gニンニクペースト、塩、赤唐辛子亜麻、レモン汁と混ぜます約2時間。
3.これでジャガイモを取り、よく煮ます。
4.ゆでたジャガイモをよく挽き、黒胡pepperの粉末、塩、赤唐辛子の亜麻、刻んだコリアンダー、細かく刻んだねぎ、細かく刻んだ玉ねぎ、チーズを加えます。
5.鶏肉を取り、フライパンを取り、バターを加えて鶏肉をよく炒めます。
6.鶏肉をよく揚げた後、鶏肉の内側からすべての骨を取り出し、ミキサーに入れて少しずつ粉砕し、ジャガイモとよく混ぜてからイタリアの調味料を加えます。そしてよく混ぜます。
7.プレートを用意し、ポテトとチキンミキサーをその中に広げ、冷蔵庫に入れたままにします。
8.冷却後、選択した形状にカットします。
9.次に、1つのボウルに卵を、別のボウルにmaidaを、別のボウルにパンを入れます(パン粉)
10.じゃがいもと鶏肉を切ったものは何でも、まず卵を取って、次にマイダ、次に卵、そしてパン粉を入れて置きます。
11.ポットを取り、その中に油を入れて、中から中程度のガスで炒め、お好みのチャツネで熱します……………
GERMAN
Hallo Freunde, wie geht es euch? Hoffen Sie, dass alles gut wird und Sie besser sind als wir. Heute werden wir Ihnen von unseren Stilnuggets erzählen. Wenn Sie sie jedoch in unserem Stil herstellen, beginnen wir mit dem Rezept. Heute ist .......
Material
1. Hühnchen -1/2 kg. (1/2 kg)
2. Quark - 1 EL (CURD-1 TBS)
3. Schwarzes Pfefferpulver - 1/2 Teelöffel (SCHWARZES PFEFFERPULVER-1/2 TSP)
4. Salz nach Geschmack (SALZ NACH GESCHMACK)
5. Lemon Ras-1 Esslöffel (LEMON JUICE-1 TBS)
6. Ingwer-Knoblauch-Paste-1-TSP
7. Red Chili Flax-1 TL (1-TSP)
8. Ei-2 (Ei-2)
9. BROTKRUMBEN-1/2 GROSSE SCHÜSSEL
10. Italienisches Gewürz - 1 TL (1 TL)
11. Zwiebel-1 groß (Zwiebel-1 groß)
12. Grüner Koriander-2 EL (GRÜNER KORIANDER-2 EL)
13. FRÜHLINGSZWIEBEL-1 EL (Grüne Zwiebel)
14. Mozzarella-Käse-1 kleine Tasse (1 kleine Tasse)
15 Maismehl - 2 EL (2 - TBS)
16. Kartoffel-1 große Tasse (POTATO-1 BIG CUP)
17. Butter-100 GM (BUTTER-100 GM)
Rezept
1. Zuerst nehmen wir Quark und hängen ihn ca. 2 Stunden lang in ein Tuch, damit das gesamte Wasser abfließen kann.
2. Nehmen Sie nun das Huhn nach 2 Stunden und waschen Sie es gut und fügen Sie Joghurt hinzu, dessen Wasser abgelassen wurde. Zusammen wird es gut mit schwarzem Pfefferpulver, Ingwer-Knoblauch-Paste, Salz, rotem Chili-Flachs, Zitronensaft gemischt und aufbewahrt für ungefähr 2 Stunden.
3. Nun nimmst du die Kartoffel und kochst sie gut.
4. Nun die Salzkartoffeln gut mahlen und mit schwarzem Pfefferpulver, Salz, rotem Chili-Flachs, gehacktem Koriander, fein gehackten Frühlingszwiebeln, fein gehackten Zwiebeln und Käse vermischen.
5. Nun nimm das Huhn und nimm eine Pfanne, füge Butter hinzu und brate das Huhn gut an.
6. Nachdem das Huhn gut gebraten ist, nehmen Sie den ganzen Knochen aus dem Inneren des Huhns und setzen Sie es dann in den Mixer und mahlen Sie es in kleine Stücke und mischen Sie es gut mit den Kartoffeln und fügen Sie dann italienische Gewürze hinzu. Und wird gut mischen.
7. Nehmen Sie nun einen Teller, verteilen Sie den Kartoffel-Hühnchen-Mixer und stellen Sie ihn in den Kühlschrank.
8. Nach dem Abkühlen schneiden Sie in die Form Ihrer Wahl.
9. Nimm nun Eier in eine Schüssel und Maida in eine andere Schüssel und trockne Brot in eine andere Schüssel (BROTKRUMBEN)
10. Nun, was auch immer Sie Kartoffeln und Hühnchenstücke geschnitten haben, sie nehmen und legen zuerst Ei, dann Maida, dann Ei und dann Semmelbrösel, alle machen dasselbe in Stücken.
11. Nehmen Sie jetzt einen Topf und erhitzen Sie Öl darin und braten Sie es auf mittlerem bis mittlerem Gas an und servieren Sie es dann heiß mit Chutney Ihrer Wahl ……………
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