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Wednesday, September 11, 2019

KAJU SWEET ROLL I CASHEW SWEET ROLL I SWEET STUFFING CASHEW ROLL I HOME MADE KAJU ROLL RECIPE

Our, Recipe in our blog is available in ENGLISH, HINDI, FRENCH, GERMAN, SPANISH, JAPANESE, RUSSIAN languages .PATREON ACCOUNT.
KAJU SWEET ROLL I  CASHEW SWEET ROLL I SWEET STUFFING CASHEW ROLL I HOME MADE KAJU ROLL RECIPE


Hello friends, how do you guys hope all will be well and you are good with the people too, so friends, today we are going to tell you another Indian dessert recipe called Cashew Roll This is a cashew barfi in which everyone Dry fruits are full and it is very tasty to eat, so let's start today's recipe and tell you how to make this recipe .....

Material

1. Cashew - 300 GM

2 . Pistachio - 200 GM

3. Almonds - 200 GM

4. Cardamom seeds - 1 tsp

5. Cinnamon Powder - 1/2 teaspoon

6. Sugar Powder - 1 Tbsp and as per taste

7. Khoya - 100 GM

8. Dry Milk - 200 GM

9. DRY ROSE PETALS - 1 TBS

10. Honey - 1 Tbsp


Recipe

1. First we will take the grinder and mix cashews, dry milk, khoya and some sugar in it and mix it very finely.

2 . Now take pistachios and almonds and chop them very finely ..

3. After finely chopping, add cardamom seeds, a little cinnamon powder, and a little honey (HONEY) and dry rose leaves will mix well.

4. Now first put cashew khoya dry milk and dilute it a little, then the filling made of pistachio almond honey on it will roll it carefully after putting it on it and then roll it all over with a little silver Put the work and keep it cool in the fridge so that it is set well after that your cashew roll is ready to eat ……………………. .................


HINDI

हेलो  दोस्तों  कैसे  है  आप  लोग  आशा  करता  हूँ  सब  अच्छे  ही  होंगे  और  आप  लोगो  के  साथ  से  हम  भी  अच्छे  है  तो  दोस्तों  आज  हम  आपको  एक  और  इंडियन  मिठाई  की  रेसिपी  बताने  वाले  है  जिसका  नाम  है  काजू  रोल  ये  ऐसी  काजू  की  बर्फी  है  जिसमे  सब  ड्राई  फ्रूट्स  भरे  हुए  है  और  खाने  में  बोहत  ही  टेस्टी  है  तो  चलिए  शुरू  करते  है  आज  की  रेसिपी  और  बताते  है  आपको  कैसे  बनानी  है  आपको  ये  रेसिपी  .....

सामग्री 

1 . काजू - 300 GM(CASHEW NUTS-300 GM)

2 . पिस्ता - 200 GM (PISTACHIO-200 GM)

3 . बादाम - 200 GM(ALMOND-200 GM)

4 . इलाइची  दाना - 1 छोटा  चम्मच (CARDAMOM SEEDS-1 TSP)

5 . दालचीनी  पाउडर -1/2 छोटा  चम्मच (CINNAMON POWDER-1/2 TSP)

6 . चीनी  पाउडर - 1 बड़ा  चम्मच  और  स्वाद  अनुसार (SUGAR POWDER-1 TBS OR AS PER TASTE)

7 . खोया - 100 GM(MAWA-100 GM)

8 . सूखा  दूध - 200 GM(DRY MILK-200 GM)

9 . सुखी  गुलाब  की  पट्टी - 1 बड़ा  चम्मच (DRY ROSE PETALS-1 TBS)

10 . शहद - 1 बड़ा  चम्मच (HONEY-1 TBS)

बनाने  की  विधि 

1 . पहले  हम ग्राइंडर  लेंगे  और  उसमे  काजू  , सूखा  दूध  , खोया  और  थोड़ी  चीनी  , अच्छे  से  मिक्स  कर लेंगे  बिलकुल  बारीक़  करके  .

2 . अब  पिस्ता  और  बादाम  लेंगे  और  इनको  बिलकुल  बारीक़  बारीक़  करके  काट  लेंगे  ..

3 . बारीक़  काटने  के   बाद  इसमें  इलाइची  दाना  , थोड़ा  दाल  चीनी  पाउडर  मिलाएंगे  और  थोड़ा  शहद  (HONEY) और  सुखी  गुलाब  की  पत्ती मिलकर  अच्छे  से  मिक्स  करलेंगे  .

4 . अब  पहले  काजू  खोया  सूखा   दूध  डालकर  उसको  थोड़ा  पतला  करके  फैला  लेंगे  फिर  इसके  ऊपर  पिस्ता  बादाम  शहद  की जो  फिलिंग  बनाई  है  वो  थोड़े  सी  इस  पर डालकर  अच्छे  से   ध्यान  से रोल  कर लेंगे  और  फिर  ऐसी  ही  सब  रोल  करके  रखेंगे  उस  पर  थोड़ा  चांदी  का  वर्क   लगाकर  फ्रिज  में  ठंडा  होने  रखेंगे  ताकी  अच्छे  से  सेट  हो जाये  उसके  बाद  खाने  के लिए  तैयार  है  आपका  ये  काजू  रोल  ...........................................


FRENCH

Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout ira bien et que vous serez bon avec les gens aussi, alors amis, nous allons vous raconter une autre recette de dessert indien appelée Cashew Roll Ceci est un barfi à la noix de cajou dans lequel tout le monde Les fruits secs sont pleins et c'est très bon à manger, alors commençons la recette du jour et vous expliquons comment faire cette recette .....

Matériel

1. Noix de cajou - 300 GM

2 Pistache - 200 GM

3. Amandes - 200 GM

4. Graines de cardamome - 1 c.

5. cannelle en poudre - 1/2 cuillère à café

6. sucre en poudre - 1 cuillère à soupe et selon le goût

7. Khoya - 100 GM

8. Lait sec - 200 GM

9. PÉTALES DE ROSE SÈCHE - 1 TBS

10. miel - 1 cuillère à soupe


Recette

1. Nous allons d’abord prendre le moulin, y mélanger les noix de cajou, le lait en poudre, le khoya et du sucre, et le mélanger très finement.

2 Maintenant, prenez des pistaches et des amandes et hachez-les très finement ..

3. Après avoir haché finement, ajoutez les graines de cardamome, un peu de cannelle en poudre et un peu de miel (MIEL) et des feuilles de roses séchées se mélangeront bien.

4. Maintenant, mettez d'abord le lait sec de khoya aux noix de cajou et diluez-le un peu, puis la garniture faite de miel de pistache et d'amande le roulera soigneusement après l'avoir mis sur le lait, puis roulez le tout avec un peu d'argent. Mettez le travail et conservez-le Laissez-les refroidir au réfrigérateur de manière à ce qu'ils soient bien préparés après que votre roulé de noix de cajou soit prêt à manger ……………………. .................


RUSSIAN

Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что все будет хорошо, и вы хорошо ладите с людьми, поэтому, друзья, сегодня мы расскажем вам еще один индийский рецепт десерта под названием «Кешью ролл». Это кешью барфи, в котором все сухие фрукты полны. и это очень вкусно поесть, поэтому давайте начнем сегодняшний рецепт и расскажем, как приготовить этот рецепт .....

материал

1. Кешью - 300 гм

2 Фисташка - 200 гм

3. Миндаль - 200 гм

4. Семена кардамона - 1 ч. Л.

5. Порошка корицы - 1/2 чайной ложки

6. Сахарная пудра - 1 столовая ложка и по вкусу

7. Хоя - 100 гм

8. Сухое молоко - 200 гм

9. СУХИЕ ЛИСТЫЕ ИЗ РОЗЫ - 1 TBS

10. Мед - 1 ст. Л.


Рецепт

1. Сначала мы возьмем кофемолку и смешаем кешью, сухое молоко, койя и немного сахара и тщательно перемешаем.

2 Теперь возьмите фисташки и миндаль и очень мелко их нарежьте ..

3. После мелкого измельчения добавьте семена кардамона, немного порошка корицы, немного меда (мед) и сухие листья розы.

4. Теперь сначала положите сухое молоко кешью койя и немного разбавьте его, затем начинка, сделанная из фисташкового миндального меда, аккуратно скатит его после того, как положит на него, а затем перевернет все немного серебра. Положите работу и сохраните ее. остудите в холодильнике, чтобы он хорошо посыпался, после чего булочка с кешью готова к употреблению ……………………. .................


SPANISH

Hola amigos, ¿cómo esperan que todo salga bien y ustedes también sean buenos con la gente, así que amigos, hoy les vamos a contar otra receta de postre indio llamada Cashew Roll? Este es un anacardo en el que todos los frutos secos están llenos. y es muy sabroso para comer, así que comencemos la receta de hoy y te diremos cómo hacer esta receta .....

Material

1. Anacardo - 300 GM

2) Pistacho - 200 GM

3. Almendras - 200 GM

4. Semillas de cardamomo - 1 cucharadita

5. Canela en polvo - 1/2 cucharadita

6. Azúcar en polvo - 1 cucharada y según el gusto

7. Khoya - 100 GM

8. Leche seca - 200 GM

9. PÉTALOS DE ROSA SECA - 1 TBS

10. Miel - 1 cucharada


Receta

1. Primero tomaremos el molinillo y mezclaremos anacardos, leche en polvo, khoya y algo de azúcar y lo mezclaremos muy finamente.

2) Ahora toma pistachos y almendras y córtalos muy finamente.

3. Después de picar finamente, agregue semillas de cardamomo, un poco de canela en polvo y un poco de miel (MIEL) y las hojas secas de rosa se mezclarán bien.

4. Ahora, primero ponga leche seca de anacardo khoya y diluya un poco, luego el relleno hecho de miel de pistacho y almendras lo enrollará cuidadosamente después de ponerlo y luego lo enrollará todo con un poco de plata. Ponga el trabajo y manténgalo enfríe en la nevera para que quede bien después de que su anacardo esté listo para comer ……………………. .................


JAPANESE 

みなさんこんにちは、みんな元気になって、みんなも元気になることを願っています。だから、今日はカシューロールと呼ばれるインドのデザートレシピをお教えします。とてもおいしいので、今日のレシピを始めて、このレシピの作り方を教えましょう......

材料

1.カシュー-300 GM

2。ピスタチオ-200 GM

3.アーモンド-200 GM

4.カルダモンの種-小さじ1

5.シナモンパウダー-小さじ1/2

6.シュガーパウダー-大さじ1

7.コヤ-100 GM

8.ドライミルク-200 GM

9.ドライローズペタルズ-1 TBS

10.ハニー-大さじ1


レシピ

1.まず、グラインダーを取り、カシューナッツ、粉ミルク、ホヤ、砂糖を混ぜて、非常に細かく混ぜます。

2。ピスタチオとアーモンドを取り、細かく刻みます。

3.細かく刻んだ後、カルダモンの種、少量のシナモンパウダー、少量の蜂蜜(ハニー)と乾燥したバラの葉をよく混ぜます。

4.まずカシューホーヤドライミルクを入れて少し希釈し、ピスタチオアーモンドハニーで作った詰め物を載せてから慎重に転がし、少し銀で全体を転がします。冷蔵庫で冷ましてから、カシューロールを食べる準備ができたら十分にセットします…………………………。 .................


GERMAN

Hallo Freunde, wie geht es euch? Ich hoffe, dass alles gut wird und ihr auch gut mit den Leuten umgeht. Freunde, heute werden wir euch ein weiteres indisches Dessertrezept mit dem Namen Cashew Roll erzählen. Dies ist ein Cashew-Barfi, in dem alle Trockenfrüchte voll sind und es ist sehr lecker zu essen, also lasst uns mit dem heutigen Rezept beginnen und euch sagen, wie man dieses Rezept macht ...

Material

1. Cashew - 300 GM

2. Pistazie - 200 GM

3. Mandeln - 200 GM

4. Kardamomsamen - 1 TL

5. Zimtpulver - 1/2 Teelöffel

6. Zuckerpulver - 1 EL und nach Geschmack

7. Khoya - 100 GM

8. Trockenmilch - 200 GM

9. TROCKENE ROSENBLÄTTER - 1 EL

10. Honig - 1 EL


Rezept

1. Zuerst nehmen wir die Mühle und mischen Cashewnüsse, Trockenmilch, Khoya und etwas Zucker hinein und mischen es sehr fein.

2. Jetzt Pistazien und Mandeln nehmen und sehr fein hacken ..

3. Nach dem Zerkleinern Kardamomsamen, etwas Zimtpulver und etwas Honig (HONIG) dazugeben. Trockene Rosenblätter lassen sich gut mischen.

4. Jetzt erst Cashew Khoya Trockenmilch dazugeben und etwas verdünnen, dann die Füllung aus Pistazienmandelhonig darauf rollen, nachdem sie daraufgelegt wurde, und dann alles mit etwas Silber darüber rollen. Die Arbeit hineinlegen und aufbewahren Im Kühlschrank abkühlen lassen, damit die Cashew-Brötchen verzehrfertig sind ……………………. .................


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