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Wednesday, September 11, 2019

HOME MADE KAJU KATLI RECIPE I KAJU BARFI I KAJU KATLI RECIPE I HOW TO MAKE HOME MADE KAJU KATLI

Our, Recipe in our blog is available in ENGLISH, HINDI, FRENCH, GERMAN, SPANISH, JAPANESE, RUSSIAN languages .PATREON ACCOUNT.
HOME MADE KAJU KATLI RECIPE I KAJU BARFI I KAJU KATLI RECIPE I HOW TO MAKE HOME MADE KAJU KATLI



Hello friends, how do you guys hope everyone will be good and you are also better than us, so friends today, we have brought you an Indian sweet recipe called cashew katli. People's favorite dessert is to teach you how to make sweets at home, in India, how they are made, that too in just a few minutes from 3 to 4 things. Let's start the recipe today.

Material

1. Cashew - 300 GM

2 . Dry Milk - 200 GM

3. CLARIFIED BUTTER - 100 GM

4. Pistachio - 100 GM

5. Silver Work - 5

Recipe

1. First we will take the grinder and grind both cashew nuts and pistachios in it.

2 . Then, after leaving it, mix dry milk and some ghee in it and mix it well and spread it well in the plate.

3. Now by putting silver work on it and cutting it in the shape of your choice, you will leave for a while to set, then your cashew katli is ready after a while ……………… And, we have not added powdered sugar in it because cashew contains little sweet water and dry milk, it is also not necessary, but if you like it more sweet then you can add it with cashew nuts. You can make it again by mixing it in the ……………………

HINDI

हेलो  दोस्तों  कैसे  है  आप  लोग  आशा  करता  हूँ  सब  अच्छे  ही होंगे  और  आप  लोगो  के  साथ  से  हम  भी  अच्छे  है  तो  दोस्तों  आज  हम  आपके  लिए  लाये  है  एक  इंडियन  स्वीट  रेसिपी  जिसका  नाम  है  काजू  कतली  काजू  कतली  खाने  में  बोहत स्वादिष्ट होती है और  बोहत  लोगो  की पसंदीदा  मिठाई  है  इंडिया  में  मिठाई  को आपको  घर  पर  ही  बनाना  सिखाते  है  कैसे  बनते  है  वो  भी  सिर्फ  3 4 चीजों  से  ही  कुछ  ही  मिनटों  में  तो  चलिए  शुरू  करते  है  रेसिपी  आज  की  .

सामग्री 

1 . काजू - 300 GM(CASHEW NUTS-300 GM)

2 . सूखा  दूध - 200 GM(DRY MILK-200 GM)

3 . घी - 100 GM(CLARIFIED BUTTER-100 GM)

4 . पिस्ता - 100 GM(PISTACHIO-100 GM)

5 . सिल्वर  वर्क  - 5 (SILVER -WORK - 5)

बनाने  की  विधि 

1 . पहले  हम  ग्राइंडर  लेंगे  और  उसमे  काजू  और  पिस्ता  दोनों  को  बिलकुल  बारीक़  करके  पीस  लेंगे  .

2 . फिर  उसको  निकल  कर  उसमे  सूखा  दूध  और  थोड़ा  घी  मिलाकर  अच्छे  से  मिक्स  करलेंगे  और  प्लेट  में  अच्छे  से  फैला  लेंगे  .

3 . अब  इसके  ऊपर  सिल्वर  वर्क  लगाकर  और  अपनी  पसंद  की  शेप  में  काटकर  छोड़  देंगे  थोड़ी  देर  सेट  होने  के लिए  तो  बस  अब  थोड़ी  देर  बाद  तैयार  है  आपकी  काजू  कतली  मिनटों  में  ................और  है  इसमें  हमने  पीसी हुए चीनी नहीं मिलाया है क्योंकि  काजू  में  थोड़ा  होता  ही  है  मीठा पन और  सूखा  दूध  है  उसमे  भी  होता  ही  है  तो  वैसे  तो  जरुरत  नहीं  है  लेकिन  अगर  आपको  ज्यादा  पसंद  है  मीठा  तो  आप  काजू  के   साथ  ही ग्राइंडर में  मिक्स करके  फिर  बना  सकते  है  .........................


FRENCH

Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout le monde sera bon et que vous êtes aussi meilleurs que nous? Alors aujourd'hui, nous vous avons apporté une recette sucrée indienne appelée katli au cajou. Le dessert préféré des gens est de vous apprendre à faire des bonbons à la maison, en Inde, comment ils sont faits, en quelques minutes à peine, de 3 à 4 choses. Commençons la recette aujourd'hui.

Matériel

1. Noix de cajou - 300 GM

2 Lait sec - 200 GM

3. BEURRE CLARIFIÉ - 100 GM

4. Pistache - 100 GM

5. Travail d'Argent - 5

Recette

1. Nous allons d'abord prendre le moulin et y moudre les noix de cajou et les pistaches.

2 Puis, après l'avoir quitté, mélangez-y du lait en poudre et du ghee, mélangez-le bien et étalez-le bien dans l'assiette.

3. Maintenant, en plaçant l'argent dessus et en le découpant dans la forme de votre choix, vous laisserez un temps de repos, puis votre katli de noix de cajou sera prêt au bout d'un moment ……………… Et nous n'avons pas ajouté de poudre le sucre y contient parce que la noix de cajou contient peu d’eau douce et de lait en poudre, ce n’est pas nécessaire non plus, mais si vous l’aimez plus sucrée, vous pouvez l’ajouter aux noix de cajou. Vous pouvez le refaire en le mélangeant dans le ……………………


RUSSIAN

Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что все будут хорошими, и вы тоже лучше нас, поэтому, друзья сегодня, мы принесли вам сладкий индийский рецепт под названием кешью катли. Любимый народный десерт - научить вас, как делать сладости дома, в Индии, как их делают, причем всего за несколько минут от 3 до 4 вещей. Давайте начнем рецепт сегодня.

материал

1. Кешью - 300 гм

2 Сухое молоко - 200 гм

3. УТОЧНЕННЫЙ БАБОЧКА - 100 г

4. Фисташка - 100 гм

5. Серебряная работа - 5

Рецепт

1. Сначала возьмем кофемолку и измельчим в ней как кешью, так и фисташки.

2 Затем, оставив его, смешайте в нем сухое молоко и немного топленого масла, хорошо перемешайте и хорошо разложите в тарелке.

3. Теперь, положив на него серебряные изделия и нарезав их в форме по вашему выбору, вы на некоторое время оставите для установки, затем через некоторое время ваш кешью катли будет готов ……………… И мы не добавили пудру сахара в нем, потому что кешью содержит мало сладкой воды и сухого молока, в этом тоже нет необходимости, но если вам нравится более сладкий, то вы можете добавить его с орехами кешью. Вы можете сделать это снова, смешивая это в ……………………


SPANISH

Hola amigos, ¿cómo esperan que todos sean buenos y ustedes también sean mejores que nosotros? Por eso, amigos, hoy les hemos traído una receta dulce india llamada anacardo katli. El postre favorito de la gente es enseñarle cómo hacer dulces en casa, en la India, cómo se hacen, eso también en solo unos minutos de 3 a 4 cosas. Comencemos la receta hoy.

Material

1. Anacardo - 300 GM

2) Leche Seca - 200 GM

3. MANTEQUILLA CLARIFICADA - 100 GM

4. Pistacho - 100 GM

5. Trabajo de plata - 5

Receta

1. Primero tomaremos el molinillo y trituraremos los anacardos y los pistachos.

2) Luego, después de dejarlo, mezcle la leche en polvo y un poco de manteca y mézclelo bien y extiéndalo bien en el plato.

3. Ahora, al ponerle trabajo de plata y cortarlo en la forma que usted elija, dejará reposar durante un tiempo, luego su anacardo katli estará listo después de un tiempo ……………… Y no hemos agregado polvo azúcar porque el anacardo contiene poca agua dulce y leche en polvo, tampoco es necesario, pero si le gusta más dulce, puede agregarlo con anacardos. Puede hacerlo de nuevo mezclándolo en ……………………


JAPANESE

みなさん、こんにちは。皆さんがどのようにみんなが良くなり、あなたも私たちよりも優れていることを望みます。今日の友達、カシューカトリと呼ばれるインドの甘いレシピをお届けしました。人々のお気に入りのデザートは、自宅で、インドで、どのようにそれらが作られるかを、3〜4つのものからほんの数分で教えることです。今日からレシピを始めましょう。

材料

1.カシュー-300 GM

2。ドライミルク-200 GM

3.明確化されたバター-100 GM

4.ピスタチオ-100 GM

5.シルバーワーク-5

レシピ

1.最初にグラインダーを取り、カシューナッツとピスタチオの両方を挽きます。

2。次に、それを置いた後、乾燥ミルクといくつかのギーを混ぜて、よく混ぜてプレートに広げます。

3.銀の作品をその上に置き、お好みの形にカットすることで、しばらくセットしてからカシューカトリの準備ができます………………そして、私たちは粉を加えていませんカシューナッツには甘い水とドライミルクがほとんど含まれていないため、砂糖も必要ありませんが、カシューナッツを追加することができます。 ……………………で混ぜてもう一度作ることができます



GERMAN

Hallo Freunde, wie geht es euch, hoffentlich geht es allen gut und ihr seid auch besser als wir? Freunde, wir haben euch heute ein indisches süßes Rezept mit dem Namen Cashew Katli gebracht. Das Lieblingsdessert der Leute ist, Ihnen beizubringen, wie man zu Hause Süßigkeiten macht, in Indien, wie sie hergestellt werden, und das ebenfalls in nur wenigen Minuten von 3 bis 4 Dingen. Beginnen wir noch heute mit dem Rezept.

Material

1. Cashew - 300 GM

2. Trockenmilch - 200 GM

3. CLARIFIED BUTTER - 100 GM

4. Pistazie - 100 GM

5. Silberarbeit - 5

Rezept

1. Zuerst nehmen wir die Mühle und mahlen darin sowohl Cashewnüsse als auch Pistazien.

2. Dann, nachdem Sie es verlassen haben, mischen Sie trockene Milch und etwas Büffelbutter darin und mischen Sie es gut und verteilen Sie es gut in der Platte.

3. Wenn Sie nun Silberarbeiten daran anbringen und es in die gewünschte Form schneiden, lassen Sie es eine Weile fest werden, dann ist Ihr Cashew-Katli nach einer Weile fertig ……………… und wir haben kein Pulver hinzugefügt zucker drin, weil cashewnüsse wenig süßes wasser und trockene milch enthalten, ist es auch nicht notwendig, aber wenn du es süßer magst, kannst du es mit cashewnüssen dazugeben. Sie können es wieder herstellen, indem Sie es in das …………………… mischen.



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