Our, Recipe in our blog is available in ENGLISH, HINDI, FRENCH, GERMAN, SPANISH, JAPANESE, RUSSIAN languages .PATREON ACCOUNT.
Hello guys how are you guys hope everyone will be good and we are also good with you, so today we are going to tell you about the new recipe called Carrot Pudding and this is the most favorite food of the winter people. This pudding is a favorite, so let's tell you about the recipe for making it.
Let's do
Material
1. Carrot - 1 LTR (CARROT-1 LTR)
2 . Milk - 1/2 LTR MILK (MILK-1/2 LTR)
3. Ghee - 200 GM (CLARIFIED BUTTER-200 GM)
4. Sugar - 300 GM (SUGAR-300 GM)
5. Cardamom - 1 Tbsp (GREEN CARDMUM-1 TBS)
6. Cashews - 10 (CASHEW NUTS)
7. Almonds - 10 (ALMOND)
8. Pistachio - 10 (PISTACHIO)
9. Raisins - 10 (RAISIN)
10. ROSE PETALS - 1 Tbsp (ROSE PETALS-1 TBS)
11. Khoya - 300 GM (MAWA-300 GM)
Recipe
1. First you will take the carrot and wash it thoroughly and grate it.
2 . Now cashew nuts, almonds, and pistachios will be cut into small pieces…
3. Now take a vessel and put carrot and rose leaf in it and let it cook on low flame so that the carrot gets cooked properly, its raw water gets exhausted and all the water of the carrot is dried.
4. As soon as the carrots are cooked, we will add milk to it and let it cook well in the milk. Carrots will be ground and cured cardamom will be put in it and will be cooked.
5. As soon as the milk is fully worked, then all the dry fruits will be mixed with cashews, almonds, raisins, pistachios,
6. Now as soon as the milk remains working, now we will mix ghee in it and mix the khoya with the ghee and mix it well.
7. Now as soon as everything is cooked, in a very low pudding halwa, just turn off the gas and then add some more khoya and dry fruit on top and serve hot., ........
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे होंगे और आपके साथ से हम भी अच्छे है तो आज हम आपको बताने जा रहे है नई रेसिपी के बारे में जिसका नाम है गाजर का हलवा और ये सर्दियों का सबसे पसंदीदा खाया जाने वाला ज्यादातर लोगो का पसंदीदा है ये हलवा तो चलिए बताते है आपको इसके बनाने की विधि के बारे में तो चलिए शुरू
करते है .
सामग्री
1 . गाजर - 1 LTR(CARROT-1 LTR)
2 . दूध - 1/2 LTR MILK(MILK-1/2 LTR)
3 . घी - 200 GM(CLARIFIED BUTTER-200 GM)
4 . चीनी - 300 GM(SUGAR-300 GM)
5 . इलाइची - 1 बड़ा चम्मच (GREEN CARDMUM-1 TBS)
6 . काजू - 10(CASHEW NUTS)
7 . बादाम - 10(ALMOND)
8 . पिस्ता - 10(PISTACHIO)
9 . किशमिश - 10(RAISIN)
10 . गुलाब की पट्टी - 1 बड़ा चम्मच (ROSE PETALS-1 TBS)
11 . खोया - 300 GM(MAWA-300 GM)
बनाने की विधि
1 . पहले आप गाजर लेंगे और उसको अच्छे से धोकर घीस लेंगे .
2 . अब काजू , बादाम , और पिस्ता छोटे छोटे टुकड़ो में काट लेंगे ...
3 . अब एक बर्तन लेंगे और उसमे गाजर और गुलाब की पत्ती डालकर धीमे आंच पर पकने देंगे ताकि गाजर अच्छे से पक जाए उसका कच्चा पन ख़तम हो जाये और गाजर का सारा पानी निकाल कर सुख जाये .
4 . थोड़ा गाजर पकते ही इसमें दूध डालेंगे और दूध में अच्छे से पकने देंगे गाजर को और ऊपर से इसमें इलाइची को अच्छे से कूट कर इसमें डालदेंगे और पकने देंगे .
5 . जैसे ही दूध बिलकुल काम हो जाये तभी इसमें सभी ड्राई फ्रूट्स काजू , बादाम , किशमिश , पिस्ता ये सब इसमें मिक्स करलेंगे ,
6 . अब जैसे ही दूध बिलकुल काम बचे अब इसमें घी मिक्स करदेंगे और खोये को अच्छे से घीस कर मिक्स करदेंगे और अच्छे से मिला देंगे .
7 . अब जैसे ही सब पक जाए बिलकुल कम गीला पन रहे हलवे में बस तब गैस बंद करले ऊपर से थोड़ा और खोया और ड्राई फ्रूट डालकर गरमा गरम परोसेंगे .,........
FRENCH
Bonjour les gars, comment allez-vous, les gars espèrent que tout le monde sera bon et nous sommes également bons avec vous, alors aujourd'hui nous allons vous parler de la nouvelle recette appelée Carrot Pudding et c'est la nourriture la plus préférée des hivernaux. Ce pudding est un favori, alors parlons de la recette pour le faire.
Faisons
Matériel
1. Carotte - 1 LTR (CAROTTE-1 LTR)
2. Lait - 1/2 LTR LAIT (MILK-1/2 LTR)
3. Ghee - 200 GM (BEURRE CLARIFIÉ-200 GM)
4. Sucre - 300 GM (SUGAR-300 GM)
5. Cardamome - 1 cuillère à soupe (GREEN CARDMUM-1 TBS)
6. Noix de cajou - 10 (NOIX DE CAJOU)
7. Amandes - 10 (AMANDE)
8. Pistache - 10 (PISTACHE)
9. Raisins secs - 10 (RAISIN)
10. PÉTALES DE ROSE - 1 cuillère à soupe (PÉTALES DE ROSE-1 SCT)
11. Khoya - 300 GM (MAWA-300 GM)
recette
1. Vous allez d'abord prendre la carotte, la laver soigneusement et la râper.
2. Désormais, les noix de cajou, les amandes et les pistaches seront coupées en petits morceaux…
3. Maintenant, prenez un récipient et mettez-y des carottes et des feuilles de rose et laissez-les cuire à feu doux afin que la carotte soit cuite correctement, que son eau brute soit épuisée et que toute l'eau de la carotte soit séchée.
4. Dès que les carottes sont cuites, nous y ajouterons du lait et le laisserons bien cuire dans le lait. Les carottes seront broyées et de la cardamome séchée y sera mise et sera cuite.
5. Dès que le lait est entièrement travaillé, tous les fruits secs seront mélangés avec des noix de cajou, des amandes, des raisins secs, des pistaches,
6. Maintenant, dès que le lait continue de fonctionner, nous allons maintenant y mélanger du ghee et mélanger le khoya avec le ghee et bien mélanger.
7. Maintenant, dès que tout est cuit, dans un halwa de pudding très bas, éteignez simplement le gaz, puis ajoutez un peu plus de khoya et de fruits secs sur le dessus et servez chaud., ........
RUSSIAN
Привет, ребята, как вы, ребята, надеюсь, что у всех все будет хорошо, и нам тоже хорошо с вами, поэтому сегодня мы расскажем вам о новом рецепте под названием «Морковный пудинг», и это самая любимая еда зимних людей. Этот пудинг любимый, поэтому давайте расскажем вам о том, как его приготовить.
Давайте сделаем
материал
1. Морковь - 1 LTR (КУРОРТ-1 LTR)
2 Молоко - 1/2 ЛТР МОЛОКО (МОЛОКО-1/2 ЛТР)
3. Топленое масло - 200 гм (уточненное масло-200 гм)
4. Сахар - 300 гм (Сахар-300 гм)
5. Кардамон - 1 ст. Ложка (ЗЕЛЕНЫЙ КАРДМУМ-1 ст.)
6. Кешью - 10 (ОРЕХОВЫЕ ОРЕХИ)
7. Миндаль - 10 (МИНДАЛЬ)
8. Фисташка - 10 (фисташка)
9. Изюм - 10 (изюм)
10. ROSE PETALS - 1 столовая ложка (ROSE PETALS-1 TBS)
11. Хойя - 300 GM (MAWA-300 GM)
рецепт приготовления
1. Сначала возьмите морковь, тщательно вымойте ее и натрите на терке.
2 Теперь орехи кешью, миндаль и фисташки будут разрезаны на мелкие кусочки ...
3. Теперь возьмите сосуд и положите в него морковь и лист розы и дайте ему готовиться на слабом огне, чтобы морковь была правильно приготовлена, сырая вода истощилась и вся вода из моркови была высушена.
4. Как только морковь приготовится, мы добавим в нее молоко и дадим ей хорошо готовиться в молоке. Морковь будет размолота, в нее положят вылеченный кардамон и приготовят.
5. Как только молоко полностью отработается, все сухофрукты будут смешаны с кешью, миндалем, изюмом, фисташками,
6. Теперь, как только молоко продолжит работать, теперь мы будем смешивать с ним топленое масло, смешивать койя с топленым маслом и хорошо перемешивать.
7. Теперь, как только все будет готово, в очень низкой пудинговой халве, просто выключите газ, а затем добавьте еще несколько койя и сухофруктов сверху и подайте горячим., ........
SPANISH
Hola chicos, ¿cómo están? Esperamos que todos sean buenos y nosotros también somos buenos con ustedes, así que hoy les contaremos acerca de la nueva receta llamada pudín de zanahoria y esta es la comida favorita de la gente de invierno. Este pudín es uno de los favoritos, así que le diremos sobre la receta para prepararlo.
Hagamos
material
1. Zanahoria - 1 LTR (ZANAHORIA-1 LTR)
2) Leche - 1/2 LTR LECHE (LECHE-1/2 LTR)
3. Ghee - 200 GM (BUTTER CLARIFICADO-200 GM)
4. Azúcar - 300 GM (SUGAR-300 GM)
5. Cardamomo - 1 cucharada (GREEN CARDMUM-1 TBS)
6. Anacardos - 10 (TUERCAS)
7. Almendras - 10 (ALMENDRA)
8. Pistacho - 10 (PISTACHO)
9. Pasas - 10 (PASA)
10. PÉTALOS ROSADOS - 1 cucharada (PÉTALOS ROSADOS-1 TBS)
11. Khoya - 300 GM (MAWA-300 GM)
receta
1. Primero tomará la zanahoria y la lavará bien y rallará.
2) Ahora los anacardos, las almendras y los pistachos se cortarán en trozos pequeños ...
3. Ahora tome un recipiente y ponga zanahoria y hojas de rosa en él y déjelo cocinar a fuego lento para que la zanahoria se cocine adecuadamente, su agua cruda se agote y toda el agua de la zanahoria se seque.
4. Tan pronto como las zanahorias estén cocidas, le agregaremos leche y dejaremos que se cocine bien en la leche. Las zanahorias serán molidas y se le colocará cardamomo curado y se cocinará.
5. Tan pronto como la leche esté completamente trabajada, todas las frutas secas se mezclarán con anacardos, almendras, pasas, pistachos,
6. Ahora, tan pronto como la leche siga funcionando, ahora mezclaremos ghee y mezclaremos el khoya con el ghee y lo mezclaremos bien.
7. Ahora, tan pronto como todo esté cocinado, en una halwa de pudín muy baja, simplemente apague el gas y luego agregue un poco más de khoya y fruta seca en la parte superior y sirva caliente., ........
JAPANESE
みなさんこんにちは、みんなが元気になることを願っていますか、私たちもあなたと一緒にいるので、今日はキャロットプディングと呼ばれる新しいレシピについてお話します。これは冬の人々の最も好きな食べ物です。このプリンはお気に入りなので、作るためのレシピを教えてください。
やろう
材料
1.ニンジン-1 LTR(CARROT-1 LTR)
2。ミルク-1/2 LTR MILK(MILK-1 / 2 LTR)
3.ギー-200 GM(クラリファイドバター-200 GM)
4.シュガー-300 GM(SUGAR-300 GM)
5.カルダモン-大さじ1(グリーンカーダム1 TBS)
6.カシューナッツ-10(カシューナッツ)
7.アーモンド-10(ALMOND)
8.ピスタチオ-10(ピスタチオ)
9.レーズン-10(レーズン)
10.バラの花びら-大さじ1(バラの花びら-1 TBS)
11.コヤ-300 GM(MAWA-300 GM)
レシピ
1.最初に、ニンジンを取り、それを徹底的に洗浄し、すりおろします。
2。これで、カシューナッツ、アーモンド、ピスタチオが細かく切り分けられます…
3.容器を用意し、ニンジンとバラの葉を入れ、弱火で調理します。これにより、ニンジンが適切に調理され、原水が枯渇し、ニンジンの水がすべて乾燥します。
4.ニンジンが調理されるとすぐに、牛乳を加え、牛乳でよく調理します。にんじんは挽き、硬化したカルダモンを入れて調理します。
5.ミルクが完全に効くとすぐに、すべてのドライフルーツがカシューナッツ、アーモンド、レーズン、ピスタチオ、
6.牛乳が効き始めたらすぐに、ギーを混ぜて、ホヤとギーを混ぜてよく混ぜます。
7.非常に低いプリンハルワですべてが調理されたらすぐに、ガスを止めてから、さらにホヤとドライフルーツを上に加えて、熱くします。
GERMAN
Hallo Leute, wie geht es euch, hoffentlich geht es allen gut und wir sind auch gut mit euch. Heute werden wir euch von dem neuen Rezept Karottenpudding erzählen, das das beliebteste Essen der Wintermenschen ist. Dieser Pudding ist ein Favorit, also lasst uns euch etwas über das Rezept für die Zubereitung erzählen.
Lass es uns tun
Material
1. Möhre - 1 LTR (CARROT-1 LTR)
2. Milch - 1/2 LTR MILCH (MILCH-1/2 LTR)
3. Ghee - 200 GM (CLARIFIED BUTTER-200 GM)
4. Zucker - 300 GM (Zucker-300 GM)
5. Kardamom - 1 EL (GRÜNE KARTE - 1 EL)
6. Cashewnüsse - 10 (CASHEW NUTS)
7. Mandeln - 10 (Mandel)
8. Pistazie - 10 (PISTACHIO)
9. Rosinen - 10 (RAISIN)
10. ROSE PETALS - 1 EL (ROSE PETALS-1 EL)
11. Khoya - 300 GM (MAWA-300 GM)
Rezept
1. Zuerst nimmst du die Möhre, waschst sie gründlich und raspelst sie.
2. Jetzt werden Cashewnüsse, Mandeln und Pistazien in kleine Stücke geschnitten…
3. Nehmen Sie nun ein Gefäß, geben Sie Karotte und Rosenblatt hinein und lassen Sie es bei schwacher Flamme kochen, damit die Karotte richtig gekocht wird, das rohe Wasser erschöpft ist und das gesamte Wasser der Karotte getrocknet ist.
4. Sobald die Karotten gekocht sind, fügen wir Milch hinzu und lassen sie in der Milch gut garen. Karotten werden gemahlen und Kardamom eingelegt und gekocht.
5. Sobald die Milch vollständig verarbeitet ist, werden alle trockenen Früchte mit Cashewnüssen, Mandeln, Rosinen, Pistazien,
6. Sobald die Milch noch funktioniert, mischen wir Ghee hinein und mischen das Khoya mit dem Ghee und mischen es gut.
7. Sobald alles gekocht ist, in einer sehr niedrigen Puddinghälfte einfach das Gas abstellen und dann etwas mehr Khoya und trockenes Obst darüber geben und heiß servieren., ........
(we need a lot of support from you to make our blog better and every RECIPE of the blog with VIDEO logo. PLEASE SUPPORT US TO SHARE WITH YOU THANK YOU ALL PEOPLE ON OUR PATREON ACCOUNT
Hello guys how are you guys hope everyone will be good and we are also good with you, so today we are going to tell you about the new recipe called Carrot Pudding and this is the most favorite food of the winter people. This pudding is a favorite, so let's tell you about the recipe for making it.
Let's do
Material
1. Carrot - 1 LTR (CARROT-1 LTR)
2 . Milk - 1/2 LTR MILK (MILK-1/2 LTR)
3. Ghee - 200 GM (CLARIFIED BUTTER-200 GM)
4. Sugar - 300 GM (SUGAR-300 GM)
5. Cardamom - 1 Tbsp (GREEN CARDMUM-1 TBS)
6. Cashews - 10 (CASHEW NUTS)
7. Almonds - 10 (ALMOND)
8. Pistachio - 10 (PISTACHIO)
9. Raisins - 10 (RAISIN)
10. ROSE PETALS - 1 Tbsp (ROSE PETALS-1 TBS)
11. Khoya - 300 GM (MAWA-300 GM)
Recipe
1. First you will take the carrot and wash it thoroughly and grate it.
2 . Now cashew nuts, almonds, and pistachios will be cut into small pieces…
3. Now take a vessel and put carrot and rose leaf in it and let it cook on low flame so that the carrot gets cooked properly, its raw water gets exhausted and all the water of the carrot is dried.
4. As soon as the carrots are cooked, we will add milk to it and let it cook well in the milk. Carrots will be ground and cured cardamom will be put in it and will be cooked.
5. As soon as the milk is fully worked, then all the dry fruits will be mixed with cashews, almonds, raisins, pistachios,
6. Now as soon as the milk remains working, now we will mix ghee in it and mix the khoya with the ghee and mix it well.
7. Now as soon as everything is cooked, in a very low pudding halwa, just turn off the gas and then add some more khoya and dry fruit on top and serve hot., ........
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे होंगे और आपके साथ से हम भी अच्छे है तो आज हम आपको बताने जा रहे है नई रेसिपी के बारे में जिसका नाम है गाजर का हलवा और ये सर्दियों का सबसे पसंदीदा खाया जाने वाला ज्यादातर लोगो का पसंदीदा है ये हलवा तो चलिए बताते है आपको इसके बनाने की विधि के बारे में तो चलिए शुरू
करते है .
सामग्री
1 . गाजर - 1 LTR(CARROT-1 LTR)
2 . दूध - 1/2 LTR MILK(MILK-1/2 LTR)
3 . घी - 200 GM(CLARIFIED BUTTER-200 GM)
4 . चीनी - 300 GM(SUGAR-300 GM)
5 . इलाइची - 1 बड़ा चम्मच (GREEN CARDMUM-1 TBS)
6 . काजू - 10(CASHEW NUTS)
7 . बादाम - 10(ALMOND)
8 . पिस्ता - 10(PISTACHIO)
9 . किशमिश - 10(RAISIN)
10 . गुलाब की पट्टी - 1 बड़ा चम्मच (ROSE PETALS-1 TBS)
11 . खोया - 300 GM(MAWA-300 GM)
बनाने की विधि
1 . पहले आप गाजर लेंगे और उसको अच्छे से धोकर घीस लेंगे .
2 . अब काजू , बादाम , और पिस्ता छोटे छोटे टुकड़ो में काट लेंगे ...
3 . अब एक बर्तन लेंगे और उसमे गाजर और गुलाब की पत्ती डालकर धीमे आंच पर पकने देंगे ताकि गाजर अच्छे से पक जाए उसका कच्चा पन ख़तम हो जाये और गाजर का सारा पानी निकाल कर सुख जाये .
4 . थोड़ा गाजर पकते ही इसमें दूध डालेंगे और दूध में अच्छे से पकने देंगे गाजर को और ऊपर से इसमें इलाइची को अच्छे से कूट कर इसमें डालदेंगे और पकने देंगे .
5 . जैसे ही दूध बिलकुल काम हो जाये तभी इसमें सभी ड्राई फ्रूट्स काजू , बादाम , किशमिश , पिस्ता ये सब इसमें मिक्स करलेंगे ,
6 . अब जैसे ही दूध बिलकुल काम बचे अब इसमें घी मिक्स करदेंगे और खोये को अच्छे से घीस कर मिक्स करदेंगे और अच्छे से मिला देंगे .
7 . अब जैसे ही सब पक जाए बिलकुल कम गीला पन रहे हलवे में बस तब गैस बंद करले ऊपर से थोड़ा और खोया और ड्राई फ्रूट डालकर गरमा गरम परोसेंगे .,........
FRENCH
Bonjour les gars, comment allez-vous, les gars espèrent que tout le monde sera bon et nous sommes également bons avec vous, alors aujourd'hui nous allons vous parler de la nouvelle recette appelée Carrot Pudding et c'est la nourriture la plus préférée des hivernaux. Ce pudding est un favori, alors parlons de la recette pour le faire.
Faisons
Matériel
1. Carotte - 1 LTR (CAROTTE-1 LTR)
2. Lait - 1/2 LTR LAIT (MILK-1/2 LTR)
3. Ghee - 200 GM (BEURRE CLARIFIÉ-200 GM)
4. Sucre - 300 GM (SUGAR-300 GM)
5. Cardamome - 1 cuillère à soupe (GREEN CARDMUM-1 TBS)
6. Noix de cajou - 10 (NOIX DE CAJOU)
7. Amandes - 10 (AMANDE)
8. Pistache - 10 (PISTACHE)
9. Raisins secs - 10 (RAISIN)
10. PÉTALES DE ROSE - 1 cuillère à soupe (PÉTALES DE ROSE-1 SCT)
11. Khoya - 300 GM (MAWA-300 GM)
recette
1. Vous allez d'abord prendre la carotte, la laver soigneusement et la râper.
2. Désormais, les noix de cajou, les amandes et les pistaches seront coupées en petits morceaux…
3. Maintenant, prenez un récipient et mettez-y des carottes et des feuilles de rose et laissez-les cuire à feu doux afin que la carotte soit cuite correctement, que son eau brute soit épuisée et que toute l'eau de la carotte soit séchée.
4. Dès que les carottes sont cuites, nous y ajouterons du lait et le laisserons bien cuire dans le lait. Les carottes seront broyées et de la cardamome séchée y sera mise et sera cuite.
5. Dès que le lait est entièrement travaillé, tous les fruits secs seront mélangés avec des noix de cajou, des amandes, des raisins secs, des pistaches,
6. Maintenant, dès que le lait continue de fonctionner, nous allons maintenant y mélanger du ghee et mélanger le khoya avec le ghee et bien mélanger.
7. Maintenant, dès que tout est cuit, dans un halwa de pudding très bas, éteignez simplement le gaz, puis ajoutez un peu plus de khoya et de fruits secs sur le dessus et servez chaud., ........
RUSSIAN
Привет, ребята, как вы, ребята, надеюсь, что у всех все будет хорошо, и нам тоже хорошо с вами, поэтому сегодня мы расскажем вам о новом рецепте под названием «Морковный пудинг», и это самая любимая еда зимних людей. Этот пудинг любимый, поэтому давайте расскажем вам о том, как его приготовить.
Давайте сделаем
материал
1. Морковь - 1 LTR (КУРОРТ-1 LTR)
2 Молоко - 1/2 ЛТР МОЛОКО (МОЛОКО-1/2 ЛТР)
3. Топленое масло - 200 гм (уточненное масло-200 гм)
4. Сахар - 300 гм (Сахар-300 гм)
5. Кардамон - 1 ст. Ложка (ЗЕЛЕНЫЙ КАРДМУМ-1 ст.)
6. Кешью - 10 (ОРЕХОВЫЕ ОРЕХИ)
7. Миндаль - 10 (МИНДАЛЬ)
8. Фисташка - 10 (фисташка)
9. Изюм - 10 (изюм)
10. ROSE PETALS - 1 столовая ложка (ROSE PETALS-1 TBS)
11. Хойя - 300 GM (MAWA-300 GM)
рецепт приготовления
1. Сначала возьмите морковь, тщательно вымойте ее и натрите на терке.
2 Теперь орехи кешью, миндаль и фисташки будут разрезаны на мелкие кусочки ...
3. Теперь возьмите сосуд и положите в него морковь и лист розы и дайте ему готовиться на слабом огне, чтобы морковь была правильно приготовлена, сырая вода истощилась и вся вода из моркови была высушена.
4. Как только морковь приготовится, мы добавим в нее молоко и дадим ей хорошо готовиться в молоке. Морковь будет размолота, в нее положят вылеченный кардамон и приготовят.
5. Как только молоко полностью отработается, все сухофрукты будут смешаны с кешью, миндалем, изюмом, фисташками,
6. Теперь, как только молоко продолжит работать, теперь мы будем смешивать с ним топленое масло, смешивать койя с топленым маслом и хорошо перемешивать.
7. Теперь, как только все будет готово, в очень низкой пудинговой халве, просто выключите газ, а затем добавьте еще несколько койя и сухофруктов сверху и подайте горячим., ........
SPANISH
Hola chicos, ¿cómo están? Esperamos que todos sean buenos y nosotros también somos buenos con ustedes, así que hoy les contaremos acerca de la nueva receta llamada pudín de zanahoria y esta es la comida favorita de la gente de invierno. Este pudín es uno de los favoritos, así que le diremos sobre la receta para prepararlo.
Hagamos
material
1. Zanahoria - 1 LTR (ZANAHORIA-1 LTR)
2) Leche - 1/2 LTR LECHE (LECHE-1/2 LTR)
3. Ghee - 200 GM (BUTTER CLARIFICADO-200 GM)
4. Azúcar - 300 GM (SUGAR-300 GM)
5. Cardamomo - 1 cucharada (GREEN CARDMUM-1 TBS)
6. Anacardos - 10 (TUERCAS)
7. Almendras - 10 (ALMENDRA)
8. Pistacho - 10 (PISTACHO)
9. Pasas - 10 (PASA)
10. PÉTALOS ROSADOS - 1 cucharada (PÉTALOS ROSADOS-1 TBS)
11. Khoya - 300 GM (MAWA-300 GM)
receta
1. Primero tomará la zanahoria y la lavará bien y rallará.
2) Ahora los anacardos, las almendras y los pistachos se cortarán en trozos pequeños ...
3. Ahora tome un recipiente y ponga zanahoria y hojas de rosa en él y déjelo cocinar a fuego lento para que la zanahoria se cocine adecuadamente, su agua cruda se agote y toda el agua de la zanahoria se seque.
4. Tan pronto como las zanahorias estén cocidas, le agregaremos leche y dejaremos que se cocine bien en la leche. Las zanahorias serán molidas y se le colocará cardamomo curado y se cocinará.
5. Tan pronto como la leche esté completamente trabajada, todas las frutas secas se mezclarán con anacardos, almendras, pasas, pistachos,
6. Ahora, tan pronto como la leche siga funcionando, ahora mezclaremos ghee y mezclaremos el khoya con el ghee y lo mezclaremos bien.
7. Ahora, tan pronto como todo esté cocinado, en una halwa de pudín muy baja, simplemente apague el gas y luego agregue un poco más de khoya y fruta seca en la parte superior y sirva caliente., ........
JAPANESE
みなさんこんにちは、みんなが元気になることを願っていますか、私たちもあなたと一緒にいるので、今日はキャロットプディングと呼ばれる新しいレシピについてお話します。これは冬の人々の最も好きな食べ物です。このプリンはお気に入りなので、作るためのレシピを教えてください。
やろう
材料
1.ニンジン-1 LTR(CARROT-1 LTR)
2。ミルク-1/2 LTR MILK(MILK-1 / 2 LTR)
3.ギー-200 GM(クラリファイドバター-200 GM)
4.シュガー-300 GM(SUGAR-300 GM)
5.カルダモン-大さじ1(グリーンカーダム1 TBS)
6.カシューナッツ-10(カシューナッツ)
7.アーモンド-10(ALMOND)
8.ピスタチオ-10(ピスタチオ)
9.レーズン-10(レーズン)
10.バラの花びら-大さじ1(バラの花びら-1 TBS)
11.コヤ-300 GM(MAWA-300 GM)
レシピ
1.最初に、ニンジンを取り、それを徹底的に洗浄し、すりおろします。
2。これで、カシューナッツ、アーモンド、ピスタチオが細かく切り分けられます…
3.容器を用意し、ニンジンとバラの葉を入れ、弱火で調理します。これにより、ニンジンが適切に調理され、原水が枯渇し、ニンジンの水がすべて乾燥します。
4.ニンジンが調理されるとすぐに、牛乳を加え、牛乳でよく調理します。にんじんは挽き、硬化したカルダモンを入れて調理します。
5.ミルクが完全に効くとすぐに、すべてのドライフルーツがカシューナッツ、アーモンド、レーズン、ピスタチオ、
6.牛乳が効き始めたらすぐに、ギーを混ぜて、ホヤとギーを混ぜてよく混ぜます。
7.非常に低いプリンハルワですべてが調理されたらすぐに、ガスを止めてから、さらにホヤとドライフルーツを上に加えて、熱くします。
GERMAN
Hallo Leute, wie geht es euch, hoffentlich geht es allen gut und wir sind auch gut mit euch. Heute werden wir euch von dem neuen Rezept Karottenpudding erzählen, das das beliebteste Essen der Wintermenschen ist. Dieser Pudding ist ein Favorit, also lasst uns euch etwas über das Rezept für die Zubereitung erzählen.
Lass es uns tun
Material
1. Möhre - 1 LTR (CARROT-1 LTR)
2. Milch - 1/2 LTR MILCH (MILCH-1/2 LTR)
3. Ghee - 200 GM (CLARIFIED BUTTER-200 GM)
4. Zucker - 300 GM (Zucker-300 GM)
5. Kardamom - 1 EL (GRÜNE KARTE - 1 EL)
6. Cashewnüsse - 10 (CASHEW NUTS)
7. Mandeln - 10 (Mandel)
8. Pistazie - 10 (PISTACHIO)
9. Rosinen - 10 (RAISIN)
10. ROSE PETALS - 1 EL (ROSE PETALS-1 EL)
11. Khoya - 300 GM (MAWA-300 GM)
Rezept
1. Zuerst nimmst du die Möhre, waschst sie gründlich und raspelst sie.
2. Jetzt werden Cashewnüsse, Mandeln und Pistazien in kleine Stücke geschnitten…
3. Nehmen Sie nun ein Gefäß, geben Sie Karotte und Rosenblatt hinein und lassen Sie es bei schwacher Flamme kochen, damit die Karotte richtig gekocht wird, das rohe Wasser erschöpft ist und das gesamte Wasser der Karotte getrocknet ist.
4. Sobald die Karotten gekocht sind, fügen wir Milch hinzu und lassen sie in der Milch gut garen. Karotten werden gemahlen und Kardamom eingelegt und gekocht.
5. Sobald die Milch vollständig verarbeitet ist, werden alle trockenen Früchte mit Cashewnüssen, Mandeln, Rosinen, Pistazien,
6. Sobald die Milch noch funktioniert, mischen wir Ghee hinein und mischen das Khoya mit dem Ghee und mischen es gut.
7. Sobald alles gekocht ist, in einer sehr niedrigen Puddinghälfte einfach das Gas abstellen und dann etwas mehr Khoya und trockenes Obst darüber geben und heiß servieren., ........
(we need a lot of support from you to make our blog better and every RECIPE of the blog with VIDEO logo. PLEASE SUPPORT US TO SHARE WITH YOU THANK YOU ALL PEOPLE ON OUR PATREON ACCOUNT
0 comments:
Post a Comment
Please Do Not Enter Any Spam Link In The Comment Box .