Our, Recipe in our blog is available in ENGLISH, HINDI, FRENCH, GERMAN, SPANISH, JAPANESE, RUSSIAN languages .PATREON ACCOUNT.
HELLO FRIENDS How are you guys hope everyone will be good and we are also good with you, so let's teach you how to make Indian yogurt bhalla at home today, how to make very tasty yoghurt bhala! .
Material
1. Green Moong Dal - 500 GM
2 . Black pepper - 1 tsp
3. salt to taste
4. Curry leaves - 2 tbsp
5. Roasted Cumin - 1 tsp
6. Curd - 500 GM
7. Mint leaves - 4 tbsp
8. Onion - 2 large
9. Coriander - 4 tablespoons
10. Pomegranate - 2 tablespoons
11. Oil - for frying
12. Cashews - 10
Recipe
1. First take the lentils and keep them soaked for about 5 to 6 hours.
2 . After 5 to 6 hours, we will wash the lentils thoroughly, after that, after grinding a little black pepper, curry leaves in the lentils and grind them finely.
3. After grinding the lentils, take out the lentils in a vessel and keep stirring them well with the help of your hands for a while until the lentils start to feel light on your hands and as soon as the lentils start feeling light, just add some salt to it And a little whole black pepper, a little roasted cumin.
4. Now take a utensil, add oil to it and as soon as it gets heated, add the lentils with the help of a spoon or hand, put a piece of cashew nut in the middle of the lentil before adding it and stop it from the lentils, then slowly pour all the lentils into the oil. The fries will be fried well and put in salt water.
5. Now take curd and with the help of cloth, it will filter the curd properly, which will make the curd look exactly like the market.
6. Now take the bhale with salt water in a plate and add some curd on top of it, some roasted cumin, salt, chopped onion, chopped coriander and some pomegranate seeds and now your The market is ready to eat yogurt like yogurt ...
HINDI
HELLO DOSTO कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे होंगे और आपके साथ से हम भी अच्छे है तो चलिए आज आपको बाजार जैसे इंडियन दही भल्ला घर पर बनाना सिखाते है कैसे बनाते है बोहत स्वादिष्ट दही भल्ला शुरू करते है रेसिपी आज की ....
सामग्री
1 . ग्रीन मूंग दाल - 500 GM(SPLIT GREEN GRAM-500 GM)
2 . काली मिर्च - 1 छोटा चम्मच (BLACK PEPPER-1 TSP)
3 . नमक - स्वाद अनुसार (SALT-AS PER TASTE)
4 . कड़ी पत्ता - 2 बड़े चम्मच (CURRY LEAVES-2 TBS)
5 . भुना जीरा - 1 छोटा चम्मच (ROASTED CUMIN SEEDS-1 TSP)
6 . दही - 500 GM(CURD-500 GM)
7 . पुदीने की कटनी - 4 बड़े चम्मच (SPICY MINT SAUCE-4 TBS)
8 . प्याज - 2 बड़े (ONION-2 BIG)
9 . हरा धनिया - 4 बड़े चमम्च (FRESH GREEN CORIANDER-4 TBS)
10 . अनार - 2 बड़े चम्मच (POMEGRANATE-2 TBS)
11 . तेल - तलने के लिए (OIL-FOR FRYING)
12 . काजू - 10 (CASHEW NUTS-10)
बनाने की विधि
1 . पहले दाल लेंगे और उसको भिगो कर रखदेंगे करीब 5 से 6 घंटे के लिए .
2 . 5 से 6 घंटे बाद दाल को अच्छे से धो लेंगे उसके बाद दाल में थोड़ी काली मिर्च , कड़ी पत्ता दाल कर अच्छे से पीस लेंगे बिलकुल बारीक़ करके .
3 . दाल पीसने के बाद दाल को एक बर्तन में निकाल लेंगे और अपने हाथो की मदद से अच्छे से चलाते रहेंगे थोड़ी देर तक जब तक दाल आपको अपने हाथो पर हलकी ना महसूस होने लगे और जैसे ही दाल हलकी महसूस होने लगे बस इसमें थोड़ा नमक मिला ले और थोड़ी साबुत काली मिर्च थोड़ा भुना हुआ जीरा .
4 . अब एक बर्तन लेंगे उसमे तेल डालेंगे और थोड़ा गरम होते ही चम्मच या हाथ के मदद से दाल को डालेंगे तेल के अंदर और डालने से पहले दाल के बिच में काजू का एक टुकड़ा डालेंगे और बंद करदेंगे दाल से उसको तो तेल में धीरे धीरे सब दाल के भल्ले अच्छे से फ्राई करके नमक के पानी में डालते रहेंगे .
5 . अब दही लेंगे और उसको कपडे की मदद से दही को अच्छे से छान लेंगे जिससे दही बिलकुल बाजार जैसे ही लगेगी .
6 . अब भल्ले नमक के पानी से निकाल कर अच्छे से अब एक प्लेट में लेंगे और ऊपर से थोड़ा उसमे दही डालेंगे , थोड़ा भुना जीरा , नमक , कटी बारीक़ प्याज , कटा हुआ बारीक़ हरा धनिया और साथ में कुछ अनार के कुछ दाने और अब बस आपके बाजार जैसे दही भल्ले खाने के लिए तैयार है ...
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout le monde sera bon et que nous sommes aussi meilleurs que vous, alors apprenons-nous à faire du bhalla au yogourt indien à la maison aujourd'hui. .
Matériel
1. Green Moong Dal - 500 GM (GRAM-500 GRIS SPLIT VERT)
2 Poivre noir - 1 c. À thé (BLACK PEPPER-1 TSP)
3. Sel - Au goût (SEL AU GOÛT)
4. feuilles de cari - 2 c. À soupe (feuilles de curry-2 tbs)
5. Cumin rôti - 1 cuillère à thé (GRAINES DE CUMIN RÔTIES-1 TSP)
6. Yaourt - 500 GM (CURD-500 GM)
7. feuilles de menthe - 4 c. À soupe (SPICY MINT SAUCE-4 TBS)
8. Oignon - 2 gros (OIGNON-2 GRAND)
9. Coriandre verte - 4 cuillères à soupe (CORIANDRE VERT VERT-4 TBS)
10. Grenade - 2 c. À soupe (GRENADE-2 TBS)
11. Huile - pour la friture (HUILE-FRITURE)
12. Noix de cajou - 10 (NOIX DE CAJOU - 10)
Recette
1. Prenez d’abord les lentilles et laissez-les tremper pendant environ 5 à 6 heures.
2 Après 5 à 6 heures, nous allons laver les lentilles à fond. Après cela, après avoir moulu un peu de poivre noir, le curry laisse les lentilles et les moudre finement.
3. Après avoir broyé les lentilles, sortez les lentilles dans un récipient et continuez à bien les brasser à l'aide de vos mains pendant un moment, jusqu'à ce que les lentilles commencent à se sentir claires sur vos mains et dès que les lentilles commencent à se sentir légères, ajoutez simplement un peu de sel Et un peu de poivre noir entier, un peu de cumin rôti.
4. Maintenant, prenez un ustensile, ajoutez-y de l'huile et dès qu'il est chauffé, ajoutez les lentilles à l'aide d'une cuillère ou d'un doigt, mettez un morceau de noix de cajou au milieu de la lentille avant de l'ajouter et arrêtez-le les lentilles, puis versez lentement toutes les lentilles dans l'huile. Les frites seront bien frites et mises à l'eau salée.
5. Maintenant, prenez le lait caillé et avec l'aide d'un chiffon, il filtrera correctement le caillé, ce qui lui donnera un aspect identique à celui du marché.
6. Maintenant, prenez la baleine avec de l’eau salée dans une assiette et ajoutez-y un peu de lait caillé, du cumin rôti, du sel, de l’oignon émincé, de la coriandre hachée et des graines de grenade. .
RUSSIAN
Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что у всех все будет хорошо, и мы с вами лучше, так что давайте научим вас, как приготовить индийский йогурт бхаллу дома сегодня. ,
материал
1. Грин Мунг Дал - 500 гм (расщепленный грин грам-500 гм)
2 Черный перец - 1 ч.л. (черный перец-1 ч.л.)
3. Соль - по вкусу (соленая на вкус)
4. Листья карри - 2 ст. Ложки (КАРРИ ЛИВА-2 TBS)
5. Жареный тмин - 1 чайная ложка (жареные семена тмина-1 чайная ложка)
6. Йогурт - 500 GM (CURD-500 GM)
7. Листья мяты - 4 ст. Ложки (соусы со специями и мятой 4 соуса)
8. Лук - 2 больших (ЛУК-2 БОЛЬШОЙ)
9. Зеленый кориандр - 4 столовые ложки (СВЕЖИЙ ЗЕЛЕНЫЙ КОРИАНДР-4 TBS)
10. Гранат - 2 ст. Ложки (гранат-2 ст.)
11. Масло - для жарки (OIL-FOR FRYING)
12. Кешью - 10 (ОРЕХОВЫЕ ОРЕХИ-10)
Рецепт
1. Сначала возьмите чечевицу и держите ее в течение 5–6 часов.
2 Через 5-6 часов мы тщательно вымыть чечевицу, после чего, после помола небольшого количества черного перца, листья карри в чечевице и мелко их измельчить.
3. После измельчения чечевицы извлеките чечевицу из сосуда и продолжайте помешивать их с помощью рук некоторое время, пока чечевица не начнет чувствовать свет на ваших руках, и как только чечевица начнет ощущать свет, просто добавьте немного соли и немного черного перца, немного жареного тмина.
4. Теперь возьмите посуду, добавьте в нее масло и, как только она нагреется, добавьте чечевицу с помощью ложки или руки, положите кусочек кешью в середину чечевицы и добавьте ее. чечевицу, затем медленно вылейте всю чечевицу в масло. Картофель фри хорошо обжаривают и кладут в соленую воду.
5. Теперь возьмите творог и с помощью ткани он будет правильно фильтровать творог, что сделает творог похожим на рынок.
6. Теперь возьмите в тарелку соленую воду и добавьте в нее немного творога, немного жареного тмина, соль, нарезанный лук, нарезанный кориандр и семена граната, и теперь ваш рынок готов съесть йогурт, как йогурт. ,
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todos sean buenos y que también seamos mejores con ustedes? Así que, vamos a enseñarles cómo hacer yogur indio bhalla en casa hoy. .
Material
1. Green Moong Dal - 500 GM (SPLIT GREEN GRAM-500 GM)
2) Pimienta negra - 1 cucharadita (PIMIENTA NEGRA-1 TSP)
3. Sal - al gusto (SAL-POR GUSTO)
4. Hojas de curry - 2 cucharadas (HOJAS DE CURRY-2 TBS)
5. Comino tostado - 1 cucharadita (SEMILLAS DE CUMIN ASADO-1 TSP)
6. Yogurt - 500 GM (CURD-500 GM)
7. Hojas de menta - 4 cucharadas (SALSA DE MENTA PICANTE-4 TBS)
8. Cebolla - 2 grandes (CEBOLLA-2 GRANDES)
9. Cilantro verde - 4 cucharadas (CORIANDER VERDE FRESCO-4 TBS)
10. Granada - 2 cucharadas (POMEGRANATE-2 TBS)
11. Aceite - para freír (ACEITE PARA FREIR)
12. Anacardos - 10 (CASHEW NUTS-10)
Receta
1. Primero tome las lentejas y manténgalas en remojo durante aproximadamente 5 a 6 horas.
2) Después de 5 a 6 horas, lavaremos las lentejas a fondo, después de eso, después de moler un poco de pimienta negra, curry las hojas en las lentejas y molerlas finamente.
3. Después de moler las lentejas, saque las lentejas en un recipiente y siga revolviéndolas bien con la ayuda de sus manos por un tiempo hasta que las lentejas comiencen a sentirse ligeras en sus manos y tan pronto como las lentejas comiencen a sentirse ligeras, simplemente agregue un poco de sal y un poco de pimienta negra entera, un poco de comino tostado.
4. Ahora tome un utensilio, agréguele aceite y tan pronto como se caliente, agregue las lentejas con la ayuda de una cuchara o una mano, coloque un trozo de anacardo en el medio de la lenteja antes de agregarlo y deténgalo. las lentejas, luego vierta lentamente todas las lentejas en el aceite. Las papas fritas se fríen bien y se ponen en agua salada.
5. Ahora tome cuajada y con la ayuda de un paño, filtrará la cuajada adecuadamente, lo que hará que la cuajada se vea exactamente como el mercado.
6. Ahora tome el bhale con agua salada en un plato y agregue un poco de cuajada encima, algo de comino tostado, sal, cebolla picada, cilantro picado y algunas semillas de granada y ahora su mercado está listo para comer yogurt como yogurt. .
JAPANESE
みなさん、こんにちは。みんなが元気になることをどのように願っていますか。私たちもあなたと一緒にいるので、今日はインドのヨーグルトバラの作り方を教えましょう。 。
材料
1. Green Moong Dal-500 GM(スプリットグリーングラム-500 GM)
2。ブラックペッパー-小さじ1(ブラックペッパー-1 TSP)
3.塩-味に(味覚ごとの塩として)
4.カレーの葉-大さじ2(カレーリーブス-2 TBS)
5.ローストクミン-小さじ1(ローストクミンシード-1 TSP)
6.ヨーグルト-500 GM(CURD-500 GM)
7.ミントの葉-大さじ4(SPICY MINT SAUCE-4 TBS)
8.オニオン-2ラージ(ONION-2 BIG)
9.グリーンコリアンダー-大さじ4(FREEH GREEN CORIANDER-4 TBS)
10.ザクロ-大さじ2(ポメグラネート-2 TBS)
11.オイル-フライ用(OIL-FOR FRYING)
12.カシューナッツ-10(CASHEW NUTS-10)
レシピ
1.まずレンズ豆を取り、約5〜6時間浸しておきます。
2。 5〜6時間後、レンズ豆を徹底的に洗浄し、その後、黒コショウを少し挽いた後、レンズ豆のカレーの葉を細かく挽きます。
3.レンズ豆を挽いた後、容器にレンズ豆を取り出し、レンズ豆が手に軽く感じ始めるまでしばらくの間、レンズ豆を手でよくかき混ぜ、レンズ豆が軽く感じ始めたらすぐに加えますそれにいくつかの塩と少し黒胡pepper、少しローストクミン。
4.調理器具を用意し、油を加えて、熱くなったらすぐにスプーンまたは手でレンズ豆を加え、レンズ豆の中央にカシューナッツを入れてから加えます。レンズ豆をすべてのレンズ豆にゆっくりと注ぎます。フライドポテトはよく揚げられ、塩水に入れられます。
5.カードを取り、布の助けを借りて、カードを適切にフィルターし、カードを市場のように見せます。
6.プレートに塩水でクジラを取り、その上に豆腐、ローストクミン、塩、刻んだタマネギ、刻んだコリアンダー、いくつかのザクロの種子を加えます。これでヨーグルトのようなヨーグルトを食べる準備ができました。 。
GERMAN
Hallo Freunde, wie geht es euch, hoffentlich geht es allen gut und wir sind auch besser mit euch. Lasst uns euch also beibringen, wie man heute zu Hause indische Joghurtbhalla macht. .
Material
1. Green Moong Dal - 500 GM (SPLIT GREEN GRAM-500 GM)
2. Schwarzer Pfeffer - 1 TL (SCHWARZER PFEFFER - 1 TL)
3. Salz - nach Geschmack (SALZ NACH GESCHMACK)
4. Curryblätter - 2 EL (CURRY LEAVES-2 TBS)
5. Gebratener Kreuzkümmel - 1 Teelöffel (geröstete CUMIN SEEDS-1 TSP)
6. Joghurt - 500 GM (CURD-500 GM)
7. Minzblätter - 4 EL (scharfe Minzsauce-4 EL)
8. Zwiebel - 2 groß (Zwiebel-2 groß)
9. Grüner Koriander - 4 Esslöffel (FRESH GREEN CORIANDER-4 TBS)
10. Granatapfel - 2 EL (POMEGRANATE-2 TBS)
11. Öl - zum Braten (OIL-FOR FRYING)
12. Cashewnüsse - 10 (CASHEW NUTS-10)
Rezept
1. Nehmen Sie zuerst die Linsen und lassen Sie sie ca. 5 bis 6 Stunden einweichen.
2. Nach 5 bis 6 Stunden waschen wir die Linsen gründlich, danach, nachdem wir ein wenig schwarzen Pfeffer gemahlen haben, Curryblätter in den Linsen und mahlen sie fein.
3. Nehmen Sie nach dem Mahlen der Linsen die Linsen in einem Gefäß heraus und rühren Sie sie eine Weile mit Hilfe Ihrer Hände gut um, bis sich die Linsen leicht anfühlen. Sobald sich die Linsen leicht anfühlen, fügen Sie einfach hinzu etwas Salz dazu Und ein wenig ganzer schwarzer Pfeffer, ein wenig gerösteter Kreuzkümmel.
4. Nehmen Sie nun ein Utensil, fügen Sie Öl hinzu und sobald es erhitzt ist, fügen Sie die Linsen mit Hilfe eines Löffels oder einer Hand hinzu, geben Sie ein Stück Cashewnuss in die Mitte der Linse, bevor Sie sie hinzufügen, und halten Sie sie an die Linsen, dann gießen Sie langsam alle Linsen in das Öl. Die Pommes werden gut gebraten und in Salzwasser gelegt.
5. Nehmen Sie nun Quark und filtern Sie den Quark mit Hilfe eines Tuches richtig, so dass der Quark genau wie auf dem Markt aussieht.
6. Nehmen Sie nun den Bhale mit Salzwasser in einen Teller und geben Sie etwas Quark darüber, etwas gerösteten Kreuzkümmel, Salz, gehackte Zwiebeln, gehackten Koriander und etwas Granatapfelkernen und jetzt ist Ihr Markt bereit, Joghurt wie Joghurt zu essen. .
(we need a lot of support from you to make our blog better and every RECIPE of the blog with VIDEO logo. PLEASE SUPPORT US TO SHARE WITH YOU THANK YOU ALL PEOPLE ON OUR PATREON ACCOUNT
HELLO FRIENDS How are you guys hope everyone will be good and we are also good with you, so let's teach you how to make Indian yogurt bhalla at home today, how to make very tasty yoghurt bhala! .
Material
1. Green Moong Dal - 500 GM
2 . Black pepper - 1 tsp
3. salt to taste
4. Curry leaves - 2 tbsp
5. Roasted Cumin - 1 tsp
6. Curd - 500 GM
7. Mint leaves - 4 tbsp
8. Onion - 2 large
9. Coriander - 4 tablespoons
10. Pomegranate - 2 tablespoons
11. Oil - for frying
12. Cashews - 10
Recipe
1. First take the lentils and keep them soaked for about 5 to 6 hours.
2 . After 5 to 6 hours, we will wash the lentils thoroughly, after that, after grinding a little black pepper, curry leaves in the lentils and grind them finely.
3. After grinding the lentils, take out the lentils in a vessel and keep stirring them well with the help of your hands for a while until the lentils start to feel light on your hands and as soon as the lentils start feeling light, just add some salt to it And a little whole black pepper, a little roasted cumin.
4. Now take a utensil, add oil to it and as soon as it gets heated, add the lentils with the help of a spoon or hand, put a piece of cashew nut in the middle of the lentil before adding it and stop it from the lentils, then slowly pour all the lentils into the oil. The fries will be fried well and put in salt water.
5. Now take curd and with the help of cloth, it will filter the curd properly, which will make the curd look exactly like the market.
6. Now take the bhale with salt water in a plate and add some curd on top of it, some roasted cumin, salt, chopped onion, chopped coriander and some pomegranate seeds and now your The market is ready to eat yogurt like yogurt ...
HINDI
HELLO DOSTO कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब अच्छे होंगे और आपके साथ से हम भी अच्छे है तो चलिए आज आपको बाजार जैसे इंडियन दही भल्ला घर पर बनाना सिखाते है कैसे बनाते है बोहत स्वादिष्ट दही भल्ला शुरू करते है रेसिपी आज की ....
सामग्री
1 . ग्रीन मूंग दाल - 500 GM(SPLIT GREEN GRAM-500 GM)
2 . काली मिर्च - 1 छोटा चम्मच (BLACK PEPPER-1 TSP)
3 . नमक - स्वाद अनुसार (SALT-AS PER TASTE)
4 . कड़ी पत्ता - 2 बड़े चम्मच (CURRY LEAVES-2 TBS)
5 . भुना जीरा - 1 छोटा चम्मच (ROASTED CUMIN SEEDS-1 TSP)
6 . दही - 500 GM(CURD-500 GM)
7 . पुदीने की कटनी - 4 बड़े चम्मच (SPICY MINT SAUCE-4 TBS)
8 . प्याज - 2 बड़े (ONION-2 BIG)
9 . हरा धनिया - 4 बड़े चमम्च (FRESH GREEN CORIANDER-4 TBS)
10 . अनार - 2 बड़े चम्मच (POMEGRANATE-2 TBS)
11 . तेल - तलने के लिए (OIL-FOR FRYING)
12 . काजू - 10 (CASHEW NUTS-10)
बनाने की विधि
1 . पहले दाल लेंगे और उसको भिगो कर रखदेंगे करीब 5 से 6 घंटे के लिए .
2 . 5 से 6 घंटे बाद दाल को अच्छे से धो लेंगे उसके बाद दाल में थोड़ी काली मिर्च , कड़ी पत्ता दाल कर अच्छे से पीस लेंगे बिलकुल बारीक़ करके .
3 . दाल पीसने के बाद दाल को एक बर्तन में निकाल लेंगे और अपने हाथो की मदद से अच्छे से चलाते रहेंगे थोड़ी देर तक जब तक दाल आपको अपने हाथो पर हलकी ना महसूस होने लगे और जैसे ही दाल हलकी महसूस होने लगे बस इसमें थोड़ा नमक मिला ले और थोड़ी साबुत काली मिर्च थोड़ा भुना हुआ जीरा .
4 . अब एक बर्तन लेंगे उसमे तेल डालेंगे और थोड़ा गरम होते ही चम्मच या हाथ के मदद से दाल को डालेंगे तेल के अंदर और डालने से पहले दाल के बिच में काजू का एक टुकड़ा डालेंगे और बंद करदेंगे दाल से उसको तो तेल में धीरे धीरे सब दाल के भल्ले अच्छे से फ्राई करके नमक के पानी में डालते रहेंगे .
5 . अब दही लेंगे और उसको कपडे की मदद से दही को अच्छे से छान लेंगे जिससे दही बिलकुल बाजार जैसे ही लगेगी .
6 . अब भल्ले नमक के पानी से निकाल कर अच्छे से अब एक प्लेट में लेंगे और ऊपर से थोड़ा उसमे दही डालेंगे , थोड़ा भुना जीरा , नमक , कटी बारीक़ प्याज , कटा हुआ बारीक़ हरा धनिया और साथ में कुछ अनार के कुछ दाने और अब बस आपके बाजार जैसे दही भल्ले खाने के लिए तैयार है ...
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout le monde sera bon et que nous sommes aussi meilleurs que vous, alors apprenons-nous à faire du bhalla au yogourt indien à la maison aujourd'hui. .
Matériel
1. Green Moong Dal - 500 GM (GRAM-500 GRIS SPLIT VERT)
2 Poivre noir - 1 c. À thé (BLACK PEPPER-1 TSP)
3. Sel - Au goût (SEL AU GOÛT)
4. feuilles de cari - 2 c. À soupe (feuilles de curry-2 tbs)
5. Cumin rôti - 1 cuillère à thé (GRAINES DE CUMIN RÔTIES-1 TSP)
6. Yaourt - 500 GM (CURD-500 GM)
7. feuilles de menthe - 4 c. À soupe (SPICY MINT SAUCE-4 TBS)
8. Oignon - 2 gros (OIGNON-2 GRAND)
9. Coriandre verte - 4 cuillères à soupe (CORIANDRE VERT VERT-4 TBS)
10. Grenade - 2 c. À soupe (GRENADE-2 TBS)
11. Huile - pour la friture (HUILE-FRITURE)
12. Noix de cajou - 10 (NOIX DE CAJOU - 10)
Recette
1. Prenez d’abord les lentilles et laissez-les tremper pendant environ 5 à 6 heures.
2 Après 5 à 6 heures, nous allons laver les lentilles à fond. Après cela, après avoir moulu un peu de poivre noir, le curry laisse les lentilles et les moudre finement.
3. Après avoir broyé les lentilles, sortez les lentilles dans un récipient et continuez à bien les brasser à l'aide de vos mains pendant un moment, jusqu'à ce que les lentilles commencent à se sentir claires sur vos mains et dès que les lentilles commencent à se sentir légères, ajoutez simplement un peu de sel Et un peu de poivre noir entier, un peu de cumin rôti.
4. Maintenant, prenez un ustensile, ajoutez-y de l'huile et dès qu'il est chauffé, ajoutez les lentilles à l'aide d'une cuillère ou d'un doigt, mettez un morceau de noix de cajou au milieu de la lentille avant de l'ajouter et arrêtez-le les lentilles, puis versez lentement toutes les lentilles dans l'huile. Les frites seront bien frites et mises à l'eau salée.
5. Maintenant, prenez le lait caillé et avec l'aide d'un chiffon, il filtrera correctement le caillé, ce qui lui donnera un aspect identique à celui du marché.
6. Maintenant, prenez la baleine avec de l’eau salée dans une assiette et ajoutez-y un peu de lait caillé, du cumin rôti, du sel, de l’oignon émincé, de la coriandre hachée et des graines de grenade. .
RUSSIAN
Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что у всех все будет хорошо, и мы с вами лучше, так что давайте научим вас, как приготовить индийский йогурт бхаллу дома сегодня. ,
материал
1. Грин Мунг Дал - 500 гм (расщепленный грин грам-500 гм)
2 Черный перец - 1 ч.л. (черный перец-1 ч.л.)
3. Соль - по вкусу (соленая на вкус)
4. Листья карри - 2 ст. Ложки (КАРРИ ЛИВА-2 TBS)
5. Жареный тмин - 1 чайная ложка (жареные семена тмина-1 чайная ложка)
6. Йогурт - 500 GM (CURD-500 GM)
7. Листья мяты - 4 ст. Ложки (соусы со специями и мятой 4 соуса)
8. Лук - 2 больших (ЛУК-2 БОЛЬШОЙ)
9. Зеленый кориандр - 4 столовые ложки (СВЕЖИЙ ЗЕЛЕНЫЙ КОРИАНДР-4 TBS)
10. Гранат - 2 ст. Ложки (гранат-2 ст.)
11. Масло - для жарки (OIL-FOR FRYING)
12. Кешью - 10 (ОРЕХОВЫЕ ОРЕХИ-10)
Рецепт
1. Сначала возьмите чечевицу и держите ее в течение 5–6 часов.
2 Через 5-6 часов мы тщательно вымыть чечевицу, после чего, после помола небольшого количества черного перца, листья карри в чечевице и мелко их измельчить.
3. После измельчения чечевицы извлеките чечевицу из сосуда и продолжайте помешивать их с помощью рук некоторое время, пока чечевица не начнет чувствовать свет на ваших руках, и как только чечевица начнет ощущать свет, просто добавьте немного соли и немного черного перца, немного жареного тмина.
4. Теперь возьмите посуду, добавьте в нее масло и, как только она нагреется, добавьте чечевицу с помощью ложки или руки, положите кусочек кешью в середину чечевицы и добавьте ее. чечевицу, затем медленно вылейте всю чечевицу в масло. Картофель фри хорошо обжаривают и кладут в соленую воду.
5. Теперь возьмите творог и с помощью ткани он будет правильно фильтровать творог, что сделает творог похожим на рынок.
6. Теперь возьмите в тарелку соленую воду и добавьте в нее немного творога, немного жареного тмина, соль, нарезанный лук, нарезанный кориандр и семена граната, и теперь ваш рынок готов съесть йогурт, как йогурт. ,
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todos sean buenos y que también seamos mejores con ustedes? Así que, vamos a enseñarles cómo hacer yogur indio bhalla en casa hoy. .
Material
1. Green Moong Dal - 500 GM (SPLIT GREEN GRAM-500 GM)
2) Pimienta negra - 1 cucharadita (PIMIENTA NEGRA-1 TSP)
3. Sal - al gusto (SAL-POR GUSTO)
4. Hojas de curry - 2 cucharadas (HOJAS DE CURRY-2 TBS)
5. Comino tostado - 1 cucharadita (SEMILLAS DE CUMIN ASADO-1 TSP)
6. Yogurt - 500 GM (CURD-500 GM)
7. Hojas de menta - 4 cucharadas (SALSA DE MENTA PICANTE-4 TBS)
8. Cebolla - 2 grandes (CEBOLLA-2 GRANDES)
9. Cilantro verde - 4 cucharadas (CORIANDER VERDE FRESCO-4 TBS)
10. Granada - 2 cucharadas (POMEGRANATE-2 TBS)
11. Aceite - para freír (ACEITE PARA FREIR)
12. Anacardos - 10 (CASHEW NUTS-10)
Receta
1. Primero tome las lentejas y manténgalas en remojo durante aproximadamente 5 a 6 horas.
2) Después de 5 a 6 horas, lavaremos las lentejas a fondo, después de eso, después de moler un poco de pimienta negra, curry las hojas en las lentejas y molerlas finamente.
3. Después de moler las lentejas, saque las lentejas en un recipiente y siga revolviéndolas bien con la ayuda de sus manos por un tiempo hasta que las lentejas comiencen a sentirse ligeras en sus manos y tan pronto como las lentejas comiencen a sentirse ligeras, simplemente agregue un poco de sal y un poco de pimienta negra entera, un poco de comino tostado.
4. Ahora tome un utensilio, agréguele aceite y tan pronto como se caliente, agregue las lentejas con la ayuda de una cuchara o una mano, coloque un trozo de anacardo en el medio de la lenteja antes de agregarlo y deténgalo. las lentejas, luego vierta lentamente todas las lentejas en el aceite. Las papas fritas se fríen bien y se ponen en agua salada.
5. Ahora tome cuajada y con la ayuda de un paño, filtrará la cuajada adecuadamente, lo que hará que la cuajada se vea exactamente como el mercado.
6. Ahora tome el bhale con agua salada en un plato y agregue un poco de cuajada encima, algo de comino tostado, sal, cebolla picada, cilantro picado y algunas semillas de granada y ahora su mercado está listo para comer yogurt como yogurt. .
JAPANESE
みなさん、こんにちは。みんなが元気になることをどのように願っていますか。私たちもあなたと一緒にいるので、今日はインドのヨーグルトバラの作り方を教えましょう。 。
材料
1. Green Moong Dal-500 GM(スプリットグリーングラム-500 GM)
2。ブラックペッパー-小さじ1(ブラックペッパー-1 TSP)
3.塩-味に(味覚ごとの塩として)
4.カレーの葉-大さじ2(カレーリーブス-2 TBS)
5.ローストクミン-小さじ1(ローストクミンシード-1 TSP)
6.ヨーグルト-500 GM(CURD-500 GM)
7.ミントの葉-大さじ4(SPICY MINT SAUCE-4 TBS)
8.オニオン-2ラージ(ONION-2 BIG)
9.グリーンコリアンダー-大さじ4(FREEH GREEN CORIANDER-4 TBS)
10.ザクロ-大さじ2(ポメグラネート-2 TBS)
11.オイル-フライ用(OIL-FOR FRYING)
12.カシューナッツ-10(CASHEW NUTS-10)
レシピ
1.まずレンズ豆を取り、約5〜6時間浸しておきます。
2。 5〜6時間後、レンズ豆を徹底的に洗浄し、その後、黒コショウを少し挽いた後、レンズ豆のカレーの葉を細かく挽きます。
3.レンズ豆を挽いた後、容器にレンズ豆を取り出し、レンズ豆が手に軽く感じ始めるまでしばらくの間、レンズ豆を手でよくかき混ぜ、レンズ豆が軽く感じ始めたらすぐに加えますそれにいくつかの塩と少し黒胡pepper、少しローストクミン。
4.調理器具を用意し、油を加えて、熱くなったらすぐにスプーンまたは手でレンズ豆を加え、レンズ豆の中央にカシューナッツを入れてから加えます。レンズ豆をすべてのレンズ豆にゆっくりと注ぎます。フライドポテトはよく揚げられ、塩水に入れられます。
5.カードを取り、布の助けを借りて、カードを適切にフィルターし、カードを市場のように見せます。
6.プレートに塩水でクジラを取り、その上に豆腐、ローストクミン、塩、刻んだタマネギ、刻んだコリアンダー、いくつかのザクロの種子を加えます。これでヨーグルトのようなヨーグルトを食べる準備ができました。 。
GERMAN
Hallo Freunde, wie geht es euch, hoffentlich geht es allen gut und wir sind auch besser mit euch. Lasst uns euch also beibringen, wie man heute zu Hause indische Joghurtbhalla macht. .
Material
1. Green Moong Dal - 500 GM (SPLIT GREEN GRAM-500 GM)
2. Schwarzer Pfeffer - 1 TL (SCHWARZER PFEFFER - 1 TL)
3. Salz - nach Geschmack (SALZ NACH GESCHMACK)
4. Curryblätter - 2 EL (CURRY LEAVES-2 TBS)
5. Gebratener Kreuzkümmel - 1 Teelöffel (geröstete CUMIN SEEDS-1 TSP)
6. Joghurt - 500 GM (CURD-500 GM)
7. Minzblätter - 4 EL (scharfe Minzsauce-4 EL)
8. Zwiebel - 2 groß (Zwiebel-2 groß)
9. Grüner Koriander - 4 Esslöffel (FRESH GREEN CORIANDER-4 TBS)
10. Granatapfel - 2 EL (POMEGRANATE-2 TBS)
11. Öl - zum Braten (OIL-FOR FRYING)
12. Cashewnüsse - 10 (CASHEW NUTS-10)
Rezept
1. Nehmen Sie zuerst die Linsen und lassen Sie sie ca. 5 bis 6 Stunden einweichen.
2. Nach 5 bis 6 Stunden waschen wir die Linsen gründlich, danach, nachdem wir ein wenig schwarzen Pfeffer gemahlen haben, Curryblätter in den Linsen und mahlen sie fein.
3. Nehmen Sie nach dem Mahlen der Linsen die Linsen in einem Gefäß heraus und rühren Sie sie eine Weile mit Hilfe Ihrer Hände gut um, bis sich die Linsen leicht anfühlen. Sobald sich die Linsen leicht anfühlen, fügen Sie einfach hinzu etwas Salz dazu Und ein wenig ganzer schwarzer Pfeffer, ein wenig gerösteter Kreuzkümmel.
4. Nehmen Sie nun ein Utensil, fügen Sie Öl hinzu und sobald es erhitzt ist, fügen Sie die Linsen mit Hilfe eines Löffels oder einer Hand hinzu, geben Sie ein Stück Cashewnuss in die Mitte der Linse, bevor Sie sie hinzufügen, und halten Sie sie an die Linsen, dann gießen Sie langsam alle Linsen in das Öl. Die Pommes werden gut gebraten und in Salzwasser gelegt.
5. Nehmen Sie nun Quark und filtern Sie den Quark mit Hilfe eines Tuches richtig, so dass der Quark genau wie auf dem Markt aussieht.
6. Nehmen Sie nun den Bhale mit Salzwasser in einen Teller und geben Sie etwas Quark darüber, etwas gerösteten Kreuzkümmel, Salz, gehackte Zwiebeln, gehackten Koriander und etwas Granatapfelkernen und jetzt ist Ihr Markt bereit, Joghurt wie Joghurt zu essen. .
(we need a lot of support from you to make our blog better and every RECIPE of the blog with VIDEO logo. PLEASE SUPPORT US TO SHARE WITH YOU THANK YOU ALL PEOPLE ON OUR PATREON ACCOUNT
0 comments:
Post a Comment
Please Do Not Enter Any Spam Link In The Comment Box .