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Hello friends, how do you guys hope you all will be good and you are also better with the people, then friends today we are going to tell you about a new recipe Indian snack recipe bread pakora which you must have eaten but Today we are going to tell you about making a new bread pakora, in our style, let's start today's recipe ……
Material
1. White BREAD 6 SLICE
2 . COTTAGE CHEESE - 100 GM
3. GRAM FLOUR - 200 GM
4. SALT AS PER TASTE
5. RED CHILI POWDER - 1 TSP
6. FRESH GREEN CORIANDER - 1 TBS
7. GREEN CHILI - 2 LONG
8. ALL INDIAN MIX SPICES - 1/2 TSP
9. TANGY POWDER - 1/2 TSP
10. SPICY MINT SAUCE - 1 TBS
11. OIL FOR FRYING
12. CORN FLOUR 1 - TBS
13. ONION - 1 BIG
Recipe
1. First we will take the paneer(COTTAGE CHEESE), as big as the whole bread and as thin and put a little mint chutney on top of the paneer(COTTAGE CHEESE) and a little chaat masala and close it with the other paneer(COTTAGE CHEESE).
2 . Now take bread and place these paneer(COTTAGE CHEESE) on top of it and then the other bread will be cut from top and cut it into 4 parts, so that it will be easier to fry and fry well and also taste gram flour. Will find it ..
3. Now take a pot, add a little corn flour, salt, red chili, garam masala, finely chopped coriander, green chili and onion, they will all mix well by adding water and make a little thin paste so that it can taste well on the bread ..
4. Now take a utensil and heat the oil in it, and after medium oil is heated, take bread in it and add gram flour and fry it in the oil and after frying it will not fry in a turn…
5. Now after all the fries are lightly fried, now they will put all the ingredients one by one again and fry till they get really crisp and then serve hot with the sauce of their choice ………… .............
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ आप सब अच्छे होंगे और आप लोगो के साथ से हम भी अच्छे है तो दोस्तों आज हम आपको एक नई रेसिपी के बारे में बताने जा रहे है इंडियन स्नैक रेसिपी ब्रेड पकोड़ा जो की आपने खाया ही होगा पर आज हम आपको एक नई ब्रेड पकोड़ा बनाने के बारे में बताने वाले है हमारे स्टाइल में तो चलिए शुरू करते है आज की रेसिपी ...................
सामग्री
1 . वाइट ब्रेड (White BREAD 6 SLICE)
2 . पनीर 100 GM(COTTAGE CHEESE-100 GM)
3 . बेसन - 200 GM (GRAM FLOUR-200 GM)
4 . नमक - स्वाद अनुसार (SALT AS PER TASTE)
5 . लाल मिर्च पाउडर - 1 छोटी चम्मच (RED CHILI POWDER-1 TSP)
6 . हरा धनिया - 1 बड़ी चम्मच (FRESH GREEN CORIANDER-1 TBS)
7 . हरी मिर्च - 2 बड़ी (GREEN CHILI-2 LONG)
8 . गरम मसाला - 1/2 छोटी चम्मच (ALL INDIAN MIX SPICES-1/2 TSP)
9 . चाट मसाला - 1/2 छोटी चम्मच (TANGY POWDER-1/2 TSP)
10 . पुदीने की कटनी - 1 बड़ी चम्मच (SPICY MINT SAUCE-1 TBS)
11 . तेल - तलने के लिए (OIL FOR FRYING)
12 . कॉर्न फ्लौर - 1 बड़ा चम्मच (CORN FLOUR 1 - TBS)
13 . प्याज - 1 बड़ी (ONION-1 BIG)
बनाने की विधि
1 . पहले हम पनीर लेंगे पूरा ब्रेड के बराबर जितना बड़ा और उतना ही पतला और पनीर के ऊपर थोड़ा पुदीना चटनी लगाएंगे और थोड़ा चाट मसाला और अच्छे से दूसरे पनीर से बंद कर देंगे ऊपर से ...
2 . अब ब्रेड लेंगे और उसके ऊपर ये पनीर रखेंगे और फिर दूसरी ब्रेड ऊपर से और इसको 4 हिस्सों में काट लेंगे छोटा करके ऐसा इसलिए की ऐसे ये छोटा होने पर आपको तलने में भी आसानी होगी और अच्छे से फ्राई भी होगा और अच्छे से बेसन भी लग पायेगा इस पर ..
3 . अब एक बर्तन लेंगे इसमें थोड़ा कॉर्न FLOUR , नमक , लाल मिर्च , गरम मसाला , बारीक़ कटा हरा धनिया , हरी मिर्च और प्याज ये सब अच्छे से मिक्स कर लेंगे पानी डालकर और थोड़ा पतला सा पेस्ट बनालेंगे ताकि ब्रेड पर अच्छे से ये बेसन लग सके ..
4 . अब एक बर्तन लेंगे उसमे तेल गरम करेंगे और मध्यम तेल गरम होते ही इसमें ब्रेड लेंगे और बेसन अच्छे से लगाकर उसको तेल में फ्राई करने डालेंगे और हल्का सा फ्राई होते ही निकल लेंगे एक बारी में ज्यादा फ्राई नहीं करेंगे ...
5 . अब सब अच्छे से हलके फ्राई होने के बाद अब दुबारा सबको अच्छे से एक एक करके डालेंगे और अब अच्छे से करारा होने तक फ्राई करलेंगे और फिर गरमा गरम अपनी पसंद की चटनी के साथ परोसेंगे .........................
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que vous serez tous bons et que vous serez également meilleur avec les gens, alors nous allons vous parler aujourd'hui d'une nouvelle recette de pain indien recette de pain pakora que vous devez avoir mangé mais aujourd'hui nous allons pour vous parler de la fabrication d'un nouveau pain pakora, dans notre style, commençons par la recette d'aujourd'hui ……
Matériel
1. PAIN BLANC 6 TRANCHES
2 FROMAGE EN COTTAGE - 100 GM
3. FARINE DE GRAM - 200 GM
4. SEL EN TANT QUE GOÛT
5. POUDRE DE RED CHILI - 1 TSP
6. CORIANDRE VERT VERT - 1 TBS
7. CHILI VERT - 2 LONGS
8. TOUTES ÉPICES INDIENNES MIX - 1/2 TSP
9. POUDRE DE TANGY - 1/2 TSP
10. SAUCE À LA MENTHE ÉPICÉE - 1 TBS
11. HUILE DE FRITURE
12. FARINE DE MAÏS 1 - TBS
13. OIGNON - 1 GRAND
Recette
1. Nous prenons d’abord le paneer (FROMAGE À LA COTTAGE), gros comme tout le pain et aussi maigre, et plaçons un petit chutney à la menthe sur le dessus du paneer (COTTAGE CHEESE) et un petit chaat masala et le fermons avec l’autre paneer.
2 Maintenant, prenez du pain et placez-y ces paneer (fromage à la crème), puis coupez l'autre pain en 4 parties, de manière à ce qu'il soit plus facile de le frire et de le faire frire, ainsi que de goûter la farine de pois chiches. Je le trouverai ..
3. Maintenant, prenez un pot, ajoutez un peu de farine de maïs, du sel, du piment rouge, du garam masala, de la coriandre finement hachée, du piment vert et de l’oignon, ils se mélangeront bien en ajoutant de l’eau et feront un peu de pâte fine pour qu’ils aient bon goût sur le pain ..
4. Maintenant, prenez un ustensile et faites-y chauffer l'huile. Après avoir chauffé l'huile moyenne, prenez-y du pain, ajoutez-y de la farine de pois chiches, faites-la frire dans l'huile et ne faites pas frire la friture dans un tour.
5. Maintenant, après que toutes les frites sont légèrement frites, maintenant elles vont mettre tous les ingrédients un à un encore et frire jusqu'à ce qu'elles deviennent vraiment croquantes et ensuite servir chaudes avec la sauce de leur choix ………… ....... ......
RUSSIAN
Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что у вас все будет хорошо, и вы тоже лучше с людьми, тогда друзья сегодня мы расскажем вам о новом рецепте индийского закусочного рецепта хлеба пакора, который вы, должно быть, съели, но сегодня мы собираемся чтобы рассказать вам о приготовлении нового хлеба пакора, в нашем стиле, давайте начнем сегодняшний рецепт ……
материал
1. Белый хлеб 6 ломтик
2 Творожный сыр - 100 гм
3. ГРАМ МУК - 200 ГМ
4. Соль как на вкус
5. КРАСНЫЙ ЧИЛИ ПОРОШОК - 1 чайная ложка
6. Свежий зеленый кориандр - 1 TBS
7. ЗЕЛЕНЫЙ ЧИЛИ - 2 ДОЛГО
8. ВСЕ ИНДИЙСКИЕ СМЕСИ SPICE - 1/2 TSP
9. TANGY ПОРОШОК - 1/2 TSP
10. Острый мятный соус - 1 столовая ложка
11. МАСЛО ДЛЯ ЖАРЕНИЯ
12. МУКА КУКУРУЗНАЯ 1 - TBS
13. ЛУК - 1 БОЛЬШОЙ
Рецепт
1. Сначала мы возьмем панир (СЫР КОТТЕДЖА), такой же большой, как весь хлеб, и такой же тонкий, и положим немного мятного чатни поверх панира (СЫР КОТТЕДЖА) и небольшого чаата масала и закроем его с другим панинером.
2 Теперь возьмите хлеб и поместите этот панир (КОТТИЧЕСКИЙ СЫР) поверх него, а затем другой хлеб будет разрезан сверху и разрезан на 4 части, чтобы было легче жарить и жарить, а также пробовать муку грамм. Найдет это ..
3. Теперь возьмите кастрюлю, добавьте немного кукурузной муки, соль, красный перец чили, гарам масалу, мелко нарезанный кориандр, зеленый перец чили и лук. Все они будут хорошо перемешиваться, добавляя воду и делая небольшую тонкую пасту, чтобы она могла иметь хороший вкус. на хлеб ..
4. Теперь возьмите посуду и разогрейте в ней масло, а после того, как масло разогреется, возьмите в него хлеб, добавьте в него муку грамма и жарьте в масле, и после жарки оно не будет жариться по очереди…
5. Теперь, после того, как все картофель фри слегка обжарен, теперь они снова будут класть все ингредиенты и жарить до тех пор, пока они не станут действительно свежими, а затем подавать горячими с соусом по своему выбору ………… ....... ......
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todos sean buenos y que también sean mejores con la gente? Entonces, amigos, hoy les vamos a contar una nueva receta de aperitivos indios, pakora de pan, que deben haber comido, pero hoy vamos para contarle sobre cómo hacer una nueva pakora de pan, a nuestro estilo, comencemos la receta de hoy ......
Material
1. PAN BLANCO 6 REBANADA
2) QUESO DE CASA - 100 GM
3. HARINA DE GRAMO - 200 GM
4. SAL POR GUSTO
5. POLVO DE CHILE ROJO - 1 TSP
6. CORIANDER VERDE FRESCO - 1 TBS
7. CHILE VERDE - 2 LARGOS
8. TODAS LAS ESPECIAS DE LA MEZCLA INDIA - 1/2 TSP
9. POLVO TANGY - 1/2 TSP
10. SALSA PICANTE DE MENTA - 1 TBS
11. ACEITE PARA FREÍR
12. HARINA DE MAÍZ 1 - TBS
13. CEBOLLA - 1 GRANDE
Receta
1. Primero tomaremos el paneer (QUESO COTTAGE), tan grande como el pan entero y tan delgado, y colocaremos un poco de chutney de menta encima del paneer (QUESO COTTAGE) y un poco de chaat masala y lo cerraremos con el otro paneer.
2) Ahora tome pan y coloque estos paneer (QUESO COTTAGE) encima y luego el otro pan se cortará desde la parte superior y se cortará en 4 partes, para que sea más fácil freír y freír bien y también probar la harina de gramo. Lo encontrare ..
3. Ahora tome una olla, agregue un poco de harina de maíz, sal, chile rojo, garam masala, cilantro finamente picado, chile verde y cebolla, todos se mezclarán bien agregando agua y haciendo una pequeña pasta fina para que tenga un buen sabor en el pan ..
4. Ahora tome un utensilio y caliente el aceite, y después de calentar el aceite mediano, tome el pan y agregue harina de gramo y fríalo en el aceite y después de freírlo no se freirá por turnos ...
5. Ahora, después de que todas las papas fritas estén ligeramente fritas, ahora pondrán todos los ingredientes uno por uno nuevamente y los freirán hasta que estén realmente crujientes y luego se servirán calientes con la salsa de su elección .......... ....... ......
JAPANESE
みなさんこんにちは、みんなが元気になり、あなたも人々と一緒になっていくことを願っていますか?今日は友達が新しいレシピインドスナックレシピパンパコラを教えます新しいパンパコラの作り方を説明するために、私たちのスタイルで、今日のレシピを始めましょう……
材料
1.白パン6スライス
2。コテージチーズ-100 GM
3.グラム小麦粉-200 GM
4.テイストごとの塩
5.レッドチリパウダー-1 TSP
6.新鮮な緑のコリアンダー-1 TBS
7.グリーンチリ-2ロング
8.すべてのインドのミックススパイス-1/2 TSP
9.タンジーパウダー-1/2 TSP
10.スパイシーミントソース-1 TBS
11.フライ用オイル
12.コーンフラワー1-TBS
13.タマネギ-1ビッグ
レシピ
1.最初に、パン全体と同じくらいの大きさのパニール(COTTAGE CHEESE)を取り、パネラー(COTTAGE CHEESE)の上に小さなミントチャツネと小さなチャトマサラを置き、他のパニールで閉じます。
2。パンを取り、パニール(COTTAGE CHEESE)をその上に置くと、他のパンが上から切り出されて4つの部分に切り分けられるので、揚げたり揚げたりするのが簡単になり、グラム小麦粉も味わうことができます。それを見つけるでしょう..
3.鍋を取り、コーンフラワー、塩、赤唐辛子、ガラムマサラ、細かく刻んだコリアンダー、青唐辛子、タマネギを加え、水を加えてよく混ぜ、味が良くなるように少し薄いペーストを作りますパンに..
4.具を取り、その中の油を加熱し、中程度の油が加熱された後、その中にパンを取り、グラム粉を加えて油で揚げます。揚げた後、それは順番に揚げません…
5.すべてのフライを軽く炒めた後、すべての材料を1つずつ入れて、本当にカリカリになるまで炒めてから、好みのソースで温かく添えます…………....... ......
GERMAN
Hallo Freunde, wie geht es euch, hoffentlich geht es euch allen gut und ihr seid auch besser mit den Leuten? Dann Freunde, wir werden euch heute von einem neuen Rezept erzählen, indisches Snackrezept Brot Pakora, das ihr gegessen haben müsst Um Ihnen zu erzählen, wie Sie eine neue Brot-Pakora nach unserer Art herstellen, beginnen wir mit dem heutigen Rezept.
Material
1. Weiße BROT 6 SCHEIBE
2. HÜTTENKÄSE - 100 GM
3. Gramm Mehl - 200 GM
4. SALZ NACH GESCHMACK
5. ROTES PAPRIKAPULVER - 1 TL
6. FRISCHGRÜNER KORIANDER - 1 EL
7. GRÜNE PAPRIKA - 2 LANGE
8. ALLE INDISCHEN MISCHGEWÜRZE - 1/2 TL
9. TANGY PULVER - 1/2 TSP
10. WÜRZIGE MINT-SAUCE - 1 TBS
11. Öl zum Braten
12. MAISMehl 1 - TBS
13. Zwiebel - 1 groß
Rezept
1. Zuerst nehmen wir den Paneer (COTTAGE CHEESE), so groß wie das ganze Brot und so dünn, und legen ein wenig Minzchutney auf den Paneer (COTTAGE CHEESE) und ein wenig Chaat Masala und schließen ihn mit dem anderen Paneer.
2. Nehmen Sie nun Brot und legen Sie diese Scheibe (COTTAGE CHEESE) darauf, und dann wird das andere Brot von oben geschnitten und in 4 Teile geschnitten, so dass es leichter ist, gut zu braten und zu braten und auch Gramm Mehl zu schmecken. Werde es finden ..
3. Nehmen Sie jetzt einen Topf, fügen Sie ein wenig Maismehl, Salz, rote Chilis, Garam Masala, fein gehackten Koriander, grüne Chilis und Zwiebeln hinzu. Sie werden sich alle gut mischen, indem Sie Wasser hinzufügen und eine kleine dünne Paste herstellen, damit sie gut schmecken kann auf dem Brot ..
4. Nehmen Sie nun ein Utensil und erhitzen Sie das Öl darin. Nach dem Erhitzen von mittlerem Öl nehmen Sie Brot hinein und fügen Gramm Mehl hinzu und braten es in dem Öl. Nach dem Braten wird es nicht in einer Runde braten.
5. Jetzt, nachdem alle Pommes Frites leicht gebraten sind, geben sie alle Zutaten nacheinander und braten, bis sie wirklich knusprig sind, und servieren sie heiß mit der Sauce ihrer Wahl. ......
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Material
1. White BREAD 6 SLICE
2 . COTTAGE CHEESE - 100 GM
3. GRAM FLOUR - 200 GM
4. SALT AS PER TASTE
5. RED CHILI POWDER - 1 TSP
6. FRESH GREEN CORIANDER - 1 TBS
7. GREEN CHILI - 2 LONG
8. ALL INDIAN MIX SPICES - 1/2 TSP
9. TANGY POWDER - 1/2 TSP
10. SPICY MINT SAUCE - 1 TBS
11. OIL FOR FRYING
12. CORN FLOUR 1 - TBS
13. ONION - 1 BIG
Recipe
1. First we will take the paneer(COTTAGE CHEESE), as big as the whole bread and as thin and put a little mint chutney on top of the paneer(COTTAGE CHEESE) and a little chaat masala and close it with the other paneer(COTTAGE CHEESE).
2 . Now take bread and place these paneer(COTTAGE CHEESE) on top of it and then the other bread will be cut from top and cut it into 4 parts, so that it will be easier to fry and fry well and also taste gram flour. Will find it ..
3. Now take a pot, add a little corn flour, salt, red chili, garam masala, finely chopped coriander, green chili and onion, they will all mix well by adding water and make a little thin paste so that it can taste well on the bread ..
4. Now take a utensil and heat the oil in it, and after medium oil is heated, take bread in it and add gram flour and fry it in the oil and after frying it will not fry in a turn…
5. Now after all the fries are lightly fried, now they will put all the ingredients one by one again and fry till they get really crisp and then serve hot with the sauce of their choice ………… .............
HINDI
हेलो दोस्तों कैसे है आप लोग आशा करता हूँ आप सब अच्छे होंगे और आप लोगो के साथ से हम भी अच्छे है तो दोस्तों आज हम आपको एक नई रेसिपी के बारे में बताने जा रहे है इंडियन स्नैक रेसिपी ब्रेड पकोड़ा जो की आपने खाया ही होगा पर आज हम आपको एक नई ब्रेड पकोड़ा बनाने के बारे में बताने वाले है हमारे स्टाइल में तो चलिए शुरू करते है आज की रेसिपी ...................
सामग्री
1 . वाइट ब्रेड (White BREAD 6 SLICE)
2 . पनीर 100 GM(COTTAGE CHEESE-100 GM)
3 . बेसन - 200 GM (GRAM FLOUR-200 GM)
4 . नमक - स्वाद अनुसार (SALT AS PER TASTE)
5 . लाल मिर्च पाउडर - 1 छोटी चम्मच (RED CHILI POWDER-1 TSP)
6 . हरा धनिया - 1 बड़ी चम्मच (FRESH GREEN CORIANDER-1 TBS)
7 . हरी मिर्च - 2 बड़ी (GREEN CHILI-2 LONG)
8 . गरम मसाला - 1/2 छोटी चम्मच (ALL INDIAN MIX SPICES-1/2 TSP)
9 . चाट मसाला - 1/2 छोटी चम्मच (TANGY POWDER-1/2 TSP)
10 . पुदीने की कटनी - 1 बड़ी चम्मच (SPICY MINT SAUCE-1 TBS)
11 . तेल - तलने के लिए (OIL FOR FRYING)
12 . कॉर्न फ्लौर - 1 बड़ा चम्मच (CORN FLOUR 1 - TBS)
13 . प्याज - 1 बड़ी (ONION-1 BIG)
बनाने की विधि
1 . पहले हम पनीर लेंगे पूरा ब्रेड के बराबर जितना बड़ा और उतना ही पतला और पनीर के ऊपर थोड़ा पुदीना चटनी लगाएंगे और थोड़ा चाट मसाला और अच्छे से दूसरे पनीर से बंद कर देंगे ऊपर से ...
2 . अब ब्रेड लेंगे और उसके ऊपर ये पनीर रखेंगे और फिर दूसरी ब्रेड ऊपर से और इसको 4 हिस्सों में काट लेंगे छोटा करके ऐसा इसलिए की ऐसे ये छोटा होने पर आपको तलने में भी आसानी होगी और अच्छे से फ्राई भी होगा और अच्छे से बेसन भी लग पायेगा इस पर ..
3 . अब एक बर्तन लेंगे इसमें थोड़ा कॉर्न FLOUR , नमक , लाल मिर्च , गरम मसाला , बारीक़ कटा हरा धनिया , हरी मिर्च और प्याज ये सब अच्छे से मिक्स कर लेंगे पानी डालकर और थोड़ा पतला सा पेस्ट बनालेंगे ताकि ब्रेड पर अच्छे से ये बेसन लग सके ..
4 . अब एक बर्तन लेंगे उसमे तेल गरम करेंगे और मध्यम तेल गरम होते ही इसमें ब्रेड लेंगे और बेसन अच्छे से लगाकर उसको तेल में फ्राई करने डालेंगे और हल्का सा फ्राई होते ही निकल लेंगे एक बारी में ज्यादा फ्राई नहीं करेंगे ...
5 . अब सब अच्छे से हलके फ्राई होने के बाद अब दुबारा सबको अच्छे से एक एक करके डालेंगे और अब अच्छे से करारा होने तक फ्राई करलेंगे और फिर गरमा गरम अपनी पसंद की चटनी के साथ परोसेंगे .........................
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que vous serez tous bons et que vous serez également meilleur avec les gens, alors nous allons vous parler aujourd'hui d'une nouvelle recette de pain indien recette de pain pakora que vous devez avoir mangé mais aujourd'hui nous allons pour vous parler de la fabrication d'un nouveau pain pakora, dans notre style, commençons par la recette d'aujourd'hui ……
Matériel
1. PAIN BLANC 6 TRANCHES
2 FROMAGE EN COTTAGE - 100 GM
3. FARINE DE GRAM - 200 GM
4. SEL EN TANT QUE GOÛT
5. POUDRE DE RED CHILI - 1 TSP
6. CORIANDRE VERT VERT - 1 TBS
7. CHILI VERT - 2 LONGS
8. TOUTES ÉPICES INDIENNES MIX - 1/2 TSP
9. POUDRE DE TANGY - 1/2 TSP
10. SAUCE À LA MENTHE ÉPICÉE - 1 TBS
11. HUILE DE FRITURE
12. FARINE DE MAÏS 1 - TBS
13. OIGNON - 1 GRAND
Recette
1. Nous prenons d’abord le paneer (FROMAGE À LA COTTAGE), gros comme tout le pain et aussi maigre, et plaçons un petit chutney à la menthe sur le dessus du paneer (COTTAGE CHEESE) et un petit chaat masala et le fermons avec l’autre paneer.
2 Maintenant, prenez du pain et placez-y ces paneer (fromage à la crème), puis coupez l'autre pain en 4 parties, de manière à ce qu'il soit plus facile de le frire et de le faire frire, ainsi que de goûter la farine de pois chiches. Je le trouverai ..
3. Maintenant, prenez un pot, ajoutez un peu de farine de maïs, du sel, du piment rouge, du garam masala, de la coriandre finement hachée, du piment vert et de l’oignon, ils se mélangeront bien en ajoutant de l’eau et feront un peu de pâte fine pour qu’ils aient bon goût sur le pain ..
4. Maintenant, prenez un ustensile et faites-y chauffer l'huile. Après avoir chauffé l'huile moyenne, prenez-y du pain, ajoutez-y de la farine de pois chiches, faites-la frire dans l'huile et ne faites pas frire la friture dans un tour.
5. Maintenant, après que toutes les frites sont légèrement frites, maintenant elles vont mettre tous les ingrédients un à un encore et frire jusqu'à ce qu'elles deviennent vraiment croquantes et ensuite servir chaudes avec la sauce de leur choix ………… ....... ......
RUSSIAN
Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что у вас все будет хорошо, и вы тоже лучше с людьми, тогда друзья сегодня мы расскажем вам о новом рецепте индийского закусочного рецепта хлеба пакора, который вы, должно быть, съели, но сегодня мы собираемся чтобы рассказать вам о приготовлении нового хлеба пакора, в нашем стиле, давайте начнем сегодняшний рецепт ……
материал
1. Белый хлеб 6 ломтик
2 Творожный сыр - 100 гм
3. ГРАМ МУК - 200 ГМ
4. Соль как на вкус
5. КРАСНЫЙ ЧИЛИ ПОРОШОК - 1 чайная ложка
6. Свежий зеленый кориандр - 1 TBS
7. ЗЕЛЕНЫЙ ЧИЛИ - 2 ДОЛГО
8. ВСЕ ИНДИЙСКИЕ СМЕСИ SPICE - 1/2 TSP
9. TANGY ПОРОШОК - 1/2 TSP
10. Острый мятный соус - 1 столовая ложка
11. МАСЛО ДЛЯ ЖАРЕНИЯ
12. МУКА КУКУРУЗНАЯ 1 - TBS
13. ЛУК - 1 БОЛЬШОЙ
Рецепт
1. Сначала мы возьмем панир (СЫР КОТТЕДЖА), такой же большой, как весь хлеб, и такой же тонкий, и положим немного мятного чатни поверх панира (СЫР КОТТЕДЖА) и небольшого чаата масала и закроем его с другим панинером.
2 Теперь возьмите хлеб и поместите этот панир (КОТТИЧЕСКИЙ СЫР) поверх него, а затем другой хлеб будет разрезан сверху и разрезан на 4 части, чтобы было легче жарить и жарить, а также пробовать муку грамм. Найдет это ..
3. Теперь возьмите кастрюлю, добавьте немного кукурузной муки, соль, красный перец чили, гарам масалу, мелко нарезанный кориандр, зеленый перец чили и лук. Все они будут хорошо перемешиваться, добавляя воду и делая небольшую тонкую пасту, чтобы она могла иметь хороший вкус. на хлеб ..
4. Теперь возьмите посуду и разогрейте в ней масло, а после того, как масло разогреется, возьмите в него хлеб, добавьте в него муку грамма и жарьте в масле, и после жарки оно не будет жариться по очереди…
5. Теперь, после того, как все картофель фри слегка обжарен, теперь они снова будут класть все ингредиенты и жарить до тех пор, пока они не станут действительно свежими, а затем подавать горячими с соусом по своему выбору ………… ....... ......
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todos sean buenos y que también sean mejores con la gente? Entonces, amigos, hoy les vamos a contar una nueva receta de aperitivos indios, pakora de pan, que deben haber comido, pero hoy vamos para contarle sobre cómo hacer una nueva pakora de pan, a nuestro estilo, comencemos la receta de hoy ......
Material
1. PAN BLANCO 6 REBANADA
2) QUESO DE CASA - 100 GM
3. HARINA DE GRAMO - 200 GM
4. SAL POR GUSTO
5. POLVO DE CHILE ROJO - 1 TSP
6. CORIANDER VERDE FRESCO - 1 TBS
7. CHILE VERDE - 2 LARGOS
8. TODAS LAS ESPECIAS DE LA MEZCLA INDIA - 1/2 TSP
9. POLVO TANGY - 1/2 TSP
10. SALSA PICANTE DE MENTA - 1 TBS
11. ACEITE PARA FREÍR
12. HARINA DE MAÍZ 1 - TBS
13. CEBOLLA - 1 GRANDE
Receta
1. Primero tomaremos el paneer (QUESO COTTAGE), tan grande como el pan entero y tan delgado, y colocaremos un poco de chutney de menta encima del paneer (QUESO COTTAGE) y un poco de chaat masala y lo cerraremos con el otro paneer.
2) Ahora tome pan y coloque estos paneer (QUESO COTTAGE) encima y luego el otro pan se cortará desde la parte superior y se cortará en 4 partes, para que sea más fácil freír y freír bien y también probar la harina de gramo. Lo encontrare ..
3. Ahora tome una olla, agregue un poco de harina de maíz, sal, chile rojo, garam masala, cilantro finamente picado, chile verde y cebolla, todos se mezclarán bien agregando agua y haciendo una pequeña pasta fina para que tenga un buen sabor en el pan ..
4. Ahora tome un utensilio y caliente el aceite, y después de calentar el aceite mediano, tome el pan y agregue harina de gramo y fríalo en el aceite y después de freírlo no se freirá por turnos ...
5. Ahora, después de que todas las papas fritas estén ligeramente fritas, ahora pondrán todos los ingredientes uno por uno nuevamente y los freirán hasta que estén realmente crujientes y luego se servirán calientes con la salsa de su elección .......... ....... ......
JAPANESE
みなさんこんにちは、みんなが元気になり、あなたも人々と一緒になっていくことを願っていますか?今日は友達が新しいレシピインドスナックレシピパンパコラを教えます新しいパンパコラの作り方を説明するために、私たちのスタイルで、今日のレシピを始めましょう……
材料
1.白パン6スライス
2。コテージチーズ-100 GM
3.グラム小麦粉-200 GM
4.テイストごとの塩
5.レッドチリパウダー-1 TSP
6.新鮮な緑のコリアンダー-1 TBS
7.グリーンチリ-2ロング
8.すべてのインドのミックススパイス-1/2 TSP
9.タンジーパウダー-1/2 TSP
10.スパイシーミントソース-1 TBS
11.フライ用オイル
12.コーンフラワー1-TBS
13.タマネギ-1ビッグ
レシピ
1.最初に、パン全体と同じくらいの大きさのパニール(COTTAGE CHEESE)を取り、パネラー(COTTAGE CHEESE)の上に小さなミントチャツネと小さなチャトマサラを置き、他のパニールで閉じます。
2。パンを取り、パニール(COTTAGE CHEESE)をその上に置くと、他のパンが上から切り出されて4つの部分に切り分けられるので、揚げたり揚げたりするのが簡単になり、グラム小麦粉も味わうことができます。それを見つけるでしょう..
3.鍋を取り、コーンフラワー、塩、赤唐辛子、ガラムマサラ、細かく刻んだコリアンダー、青唐辛子、タマネギを加え、水を加えてよく混ぜ、味が良くなるように少し薄いペーストを作りますパンに..
4.具を取り、その中の油を加熱し、中程度の油が加熱された後、その中にパンを取り、グラム粉を加えて油で揚げます。揚げた後、それは順番に揚げません…
5.すべてのフライを軽く炒めた後、すべての材料を1つずつ入れて、本当にカリカリになるまで炒めてから、好みのソースで温かく添えます…………....... ......
GERMAN
Hallo Freunde, wie geht es euch, hoffentlich geht es euch allen gut und ihr seid auch besser mit den Leuten? Dann Freunde, wir werden euch heute von einem neuen Rezept erzählen, indisches Snackrezept Brot Pakora, das ihr gegessen haben müsst Um Ihnen zu erzählen, wie Sie eine neue Brot-Pakora nach unserer Art herstellen, beginnen wir mit dem heutigen Rezept.
Material
1. Weiße BROT 6 SCHEIBE
2. HÜTTENKÄSE - 100 GM
3. Gramm Mehl - 200 GM
4. SALZ NACH GESCHMACK
5. ROTES PAPRIKAPULVER - 1 TL
6. FRISCHGRÜNER KORIANDER - 1 EL
7. GRÜNE PAPRIKA - 2 LANGE
8. ALLE INDISCHEN MISCHGEWÜRZE - 1/2 TL
9. TANGY PULVER - 1/2 TSP
10. WÜRZIGE MINT-SAUCE - 1 TBS
11. Öl zum Braten
12. MAISMehl 1 - TBS
13. Zwiebel - 1 groß
Rezept
1. Zuerst nehmen wir den Paneer (COTTAGE CHEESE), so groß wie das ganze Brot und so dünn, und legen ein wenig Minzchutney auf den Paneer (COTTAGE CHEESE) und ein wenig Chaat Masala und schließen ihn mit dem anderen Paneer.
2. Nehmen Sie nun Brot und legen Sie diese Scheibe (COTTAGE CHEESE) darauf, und dann wird das andere Brot von oben geschnitten und in 4 Teile geschnitten, so dass es leichter ist, gut zu braten und zu braten und auch Gramm Mehl zu schmecken. Werde es finden ..
3. Nehmen Sie jetzt einen Topf, fügen Sie ein wenig Maismehl, Salz, rote Chilis, Garam Masala, fein gehackten Koriander, grüne Chilis und Zwiebeln hinzu. Sie werden sich alle gut mischen, indem Sie Wasser hinzufügen und eine kleine dünne Paste herstellen, damit sie gut schmecken kann auf dem Brot ..
4. Nehmen Sie nun ein Utensil und erhitzen Sie das Öl darin. Nach dem Erhitzen von mittlerem Öl nehmen Sie Brot hinein und fügen Gramm Mehl hinzu und braten es in dem Öl. Nach dem Braten wird es nicht in einer Runde braten.
5. Jetzt, nachdem alle Pommes Frites leicht gebraten sind, geben sie alle Zutaten nacheinander und braten, bis sie wirklich knusprig sind, und servieren sie heiß mit der Sauce ihrer Wahl. ......
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