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Hello friends, how do you guys hope that all will be well and with you we are fine too, today let us tell you all my favorite Indian sweet jalebi and teach you how to make at home, so let's tell you how to cook today Jalebi in the house quickly ...
Material
1. Flour - 1 CUP (ALL PURPOSE FLOUR)
2 . Curd - 1/2 CUP (CURD)
3. Vinegar - 1/2 tsp (VINEGAR-1/2 TSP)
4. Baking Soda - 1/2 tsp (BAKING SODA -1 / 2 TSP)
5. Sugar - For Sugar Syrup (SUGAR-FOR SUGAR SYRUP)
6. Lemon - 1 (LEMON-1)
7. Saffron - 1/2 tsp (SAFFRON-1/2 CHOTA CAMMACH)
8. ROSE PETALS-1 TBS
9. Ghee - for frying (CLARIFIED BUTTER-FOR FRYING)
Recipe
1. First we will take refined flour, add yogurt and a little bit of vinegar and mix it well and prepare a thin slurry with the help of water.
2 . Now take a vessel, add water, add sugar, a little lemon juice to clean the sugar syrup and together with the cardamom, saffron, rose leaves, sugar syrup will be ready.
3. Now you will put the all purpose batter in a cloth and make a small hole in the middle or make a flask type with a foil and put all the solution in it.
4. Now take a vessel and add ghee in it, as soon as the ghee is hot, with the help of this flask, you will put round in the ghee like jalebe and let the jalebi be ready till it becomes slightly red.
5. As soon as the jalebi is cooked, a little red pan will come out and put it directly in the syrup and then after leaving the syrup, add some cashew nuts, almond pistachios and serve hot ............... ………………… How easy is Jalebi to make Hanna, so let’s get started quickly…
HINDI
हेलो दोस्तो कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब ठीक ही होंगे और आपके साथ से हम भी ठीक है चलिए आज आप सबकी पसंदीदा इंडियन स्वीट जलेबी के बारे में बताते है और आपको घर में बनाना सिखाते है तो चलिए बताते है आज आपको की कैसे बनाते है घर में जलेबी जल्दी से ...
सामग्री
1 . मैदा - 1 CUP(ALL PURPOSE FLOUR)
2 . दही - 1/2 CUP(CURD)
3 . सिरका - 1/2 छोटा चम्मच (VINEGAR-1/2 TSP)
4 . बेकिंग सोडा - 1/2 छोटा चम्मच ( BAKING SODA -1 /2 TSP)
5 . चीनी - चाशनी के लिए (SUGAR-FOR SUGAR SYRUP)
6 . निम्बू - 1 (LEMON-1)
7 . केसर - 1/2 छोटा चम्मच (SAFFRON-1/2 CHOTA CAMMACH)
8 . गुलाब की पत्ती - 1 बड़ा चम्मच (ROSE PETALS-1 TBS)
9 . घी - तलने के लिए (CLARIFIED BUTTER-FOR FRYING)
बनाने की विधि
1 . पहले हम मैदा लेंगे उसमे दही और बिलकुल थोड़ा सा सिरका डालेंगे और सबको अच्छे से मिक्स करके पानी की मदद से हल्का पतला घोल तैयार करलेंगे .
2 . अब एक बर्तन लेंगे उसमे पानी डालेंगे , चीनी डालेंगे , थोड़ा निम्बू के रास चाशनी साफ़ करने के लिए और साथ में इलाइची पीसी हुए , केसर , गुलाब की पत्ती ये सब मिलकर चाशनी तैयार होने देंगे अच्छे से .
3 . अब जो मैदा के घोल बनाया है उसे एक कपडे में डालेंगे और बिलकुल बिच में छोटा सा छेद करलेंगे या फिर एक पन्नी से कुप्पी टाइप सा कुछ बनालेंगे और सारा घोल उसमे डाल देंगे .
4 . अब एक बर्तन लेंगे और उसमे घी डालेंगे थोड़ा घी गरम होते ही उसमे इस कुप्पी की मदद से जलेबे की तरह घी में गोल गोल करके डालेंगे और जलेबी तैयार होने देंगे थोड़ी लाल सी होने तक .
5 . जैसे ही पक जाए थोड़ी जलेबी थोड़ा लाल पन आ जाये वैसे ही निकाल कर सीधा चाशनी में डालदेंगे और फिर चाशनी से निकल कर उसपर थोड़ा काजू , बादाम पिस्ता डालकर गरमा गरम परोसेंगे ..........................................हैना कितना आसान जलेबी बनाना तो चलिए जल्दी से शुरू हो जाइये बनाना .......
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout ira bien et avec vous nous allons bien aussi, aujourd'hui, laissez-nous vous dire tous mes jalebi sucrés indiens préférés et vous apprendre à faire à la maison, alors disons comment cuisiner aujourd'hui Jalebi dans la maison rapidement ...
Matériel
1. Farine - 1 TASSE (FARINE TOUT USAGE)
2. Curd - 1/2 CUP (CURD)
3. Vinaigre - 1/2 cuillère à café (VINEGAR-1/2 TSP)
4. Bicarbonate de soude - 1/2 cuillère à café (BODING SODA -1 / 2 TSP)
5. Sucre - Pour le sirop de sucre (SIROP DE SUCRE POUR LE SUCRE)
6. Citron - 1 (LEMON-1)
7. Safran - 1/2 cuillère à café (SAFFRON-1/2 CHOTA CAMMACH)
8. ROSE PETALS-1 TBS
9. Ghee - pour la friture (BEURRE CLARIFIÉ POUR LA FRITURE)
Recette
1. D'abord, nous prendrons de la farine raffinée, ajouterons du yogourt et un peu de vinaigre et bien mélanger et préparer une suspension mince à l'aide d'eau.
2. Maintenant, prenez un récipient, ajoutez de l'eau, ajoutez du sucre, un peu de jus de citron pour nettoyer le sirop de sucre et avec la cardamome, le safran, les feuilles de rose, le sirop de sucre sera prêt.
3. Maintenant, vous allez mettre la pâte tout usage dans un chiffon et faire un petit trou au milieu ou faire un type de flacon avec une feuille et y mettre toute la solution.
4. Maintenant, prenez un récipient et ajoutez-y du ghee, dès que le ghee est chaud, à l'aide de cette fiole, vous allez mettre le ghee comme du jalebe et laisser le jalebi être prêt jusqu'à ce qu'il devienne légèrement rouge.
5. Dès que le jalebi est cuit, une petite casserole rouge sortira et le mettra directement dans le sirop puis après avoir quitté le sirop, ajoutez des noix de cajou, des pistaches aux amandes et servez chaud ......... ...... ………………… Comment Jalebi est-il facile de faire Hanna, alors commençons rapidement…
RUSSIAN
Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что все будет хорошо, и с вами у нас тоже все хорошо, сегодня давайте расскажем вам все мои любимые индийские сладкие джалеби и научим, как готовить дома, поэтому давайте расскажем, как готовить сегодня, Джалеби в доме быстро ...
материал
1. Мука - 1 ЧАШКА (МУКА ВСЕГО НАЗНАЧЕНИЯ)
2 Творог - 1/2 ЧАШКИ (CURD)
3. Уксус - 1/2 ч.л. (уксус-1/2 ч.л.)
4. Пищевая сода - 1/2 ч.л. (пекарская сода -1 / 2 ч.л.)
5. Сахар - для сахарного сиропа (САХАР-ДЛЯ САХАРНОГО СИРОПА)
6. Лимон - 1 (ЛИМОН-1)
7. Шафран - 1/2 чайной ложки (САФРОН-1/2 ЧОТА-КАММАЧ)
8. РОЗОВЫЕ ЛЕПЕНЦЫ-1 TBS
9. Топленое масло - для жарки (уточнено, для жарки)
рецепт приготовления
1. Сначала мы возьмем очищенную муку, добавим йогурт и немного уксуса, хорошо перемешаем и приготовим жидкую суспензию с помощью воды.
2 Теперь возьмите сосуд, добавьте воды, добавьте сахар, немного лимонного сока, чтобы очистить сахарный сироп, и вместе с кардамоном, шафраном, листьями розы сахарный сироп будет готов.
3. Теперь вы положите универсальное жидкое тесто в ткань и сделайте маленькое отверстие в середине или сделайте колбу с фольгой и поместите в нее весь раствор.
4. Теперь возьмите сосуд и добавьте в него топленое масло, как только топленое масло станет горячим, с помощью этой колбы вы положите в него топленое масло, как джалибе, и дайте джалеби быть готовым, пока он не станет слегка красным.
5. Как только джалеби приготовится, из него выйдет маленькая красная сковорода, и она сразу же будет помещена в сироп, а после выхода из сиропа добавьте немного орехов кешью, миндальных фисташек и подайте горячим ......... ...... ………………… Насколько Джалеби легко сделать Ханну, так что давайте начнем быстрее…
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todo salga bien? Y con ustedes también estamos bien, hoy les contamos a todos mis jalebi dulces indios favoritos y les enseñamos cómo prepararlos en casa, así que les diremos cómo cocinar hoy Jalebi. en la casa rápidamente ...
Material
1. Harina - 1 TAZA (HARINA DE PROPÓSITO)
2) Cuajada - 1/2 TAZA (CURD)
3. Vinagre - 1/2 cucharadita (VINAGRE-1/2 TSP)
4. Bicarbonato de sodio - 1/2 cucharadita (SODA DE HORNEADO -1 / 2 TSP)
5. Azúcar - Para jarabe de azúcar (AZÚCAR PARA JARABE DE AZÚCAR)
6. Limón - 1 (LIMÓN-1)
7. Azafrán - 1/2 cucharadita (SAFFRON-1/2 CHOTA CAMMACH)
8. ROSE PETALS-1 TBS
9. Ghee - para freír (MANTEQUILLA CLARIFICADA PARA FREIR)
Receta
1. Primero tomaremos harina refinada, agregaremos yogur y un poco de vinagre y lo mezclaremos bien y prepararemos una suspensión fina con la ayuda de agua.
2) Ahora tome un recipiente, agregue agua, agregue azúcar, un poco de jugo de limón para limpiar el jarabe de azúcar y junto con el cardamomo, el azafrán, las hojas de rosa, el jarabe de azúcar estará listo.
3. Ahora colocará la masa para todo uso en un paño y hará un pequeño agujero en el medio o hará un matraz con una lámina y colocará toda la solución en él.
4. Ahora tome un recipiente y agregue ghee en él, tan pronto como el ghee esté caliente, con la ayuda de este matraz, colocará el ghee como jalebe y dejará que el jalebi esté listo hasta que se ponga ligeramente rojo.
5. Tan pronto como el jalebi esté cocido, saldrá una cacerola roja y la colocará directamente en el almíbar y luego, después de dejar el almíbar, agregue anacardos, pistachos de almendras y sirva caliente ......... ...... ………………… Qué fácil es que Jalebi haga a Hanna, así que comencemos rápidamente ...
GERMAN
Hallo Freunde, wie hofft ihr, dass alles gut wird und euch geht es auch gut? Lasst uns heute all meinen liebsten indischen süßen Jalebi erzählen und euch beibringen, wie man zu Hause macht, also lasst uns euch heute Jalebi kochen im Haus schnell ...
Material
1. Mehl - 1 TASSE (ALLZWECKMEHL)
2. Quark - 1/2 CUP (CURD)
3. Essig - 1/2 TL (VINEGAR-1/2 TSP)
4. Backpulver - 1/2 TL (Backpulver -1 / 2 TL)
5. Zucker - Für Zuckersirup (ZUCKER-FÜR ZUCKERSIRUP)
6. Zitrone - 1 (ZITRONE-1)
7. Safran - 1/2 TL (SAFRAN-1/2 CHOTA CAMMACH)
8. ROSE PETALS-1 TBS
9. Ghee - zum Braten (CLARIFIED BUTTER-FOR FRYING)
Rezept
1. Zuerst nehmen wir raffiniertes Mehl, fügen Joghurt und etwas Essig hinzu, mischen es gut und bereiten mit Hilfe von Wasser eine dünne Aufschlämmung zu.
2. Nehmen Sie nun ein Gefäß, geben Sie Wasser, Zucker und etwas Zitronensaft hinzu, um den Zuckersirup zu reinigen. Zusammen mit Kardamom, Safran, Rosenblättern ist der Zuckersirup fertig.
3. Nun stecken Sie den Allzweckteig in ein Tuch und machen ein kleines Loch in der Mitte oder machen einen Flaschentyp mit einer Folie und geben die gesamte Lösung hinein.
4. Nehmen Sie nun ein Gefäß und fügen Sie Ghee hinzu. Sobald das Ghee heiß ist, werden Sie es mit Hilfe dieser Flasche wie Jalebe in das Ghee geben und den Jalebi fertig machen, bis er leicht rot wird.
5. Sobald der Jalebi gekocht ist, kommt eine kleine rote Pfanne heraus und gibt sie direkt in den Sirup. Nach dem Verlassen des Sirups Cashewnüsse und Mandelpistazien dazu und heiß servieren. ...... ………
JAPANESE
こんにちは、皆さん、どうやってみんなが元気になることを願っていますか、あなたと一緒に私たちも元気です、今日はすべての私のお気に入りのインドの甘いジャレビを教えて、自宅で作る方法を教えましょう。すぐに家で...
材料
1.小麦粉-1カップ(すべての目的の小麦粉)
2。カード-1/2カップ(CURD)
3.酢-小さじ1/2(VINEGAR-1 / 2 TSP)
4.重曹-小さじ1/2(重曹-1 / 2 TSP)
5.シュガー-シュガーシロップ用(SUGAR-FOR SUGAR SYRUP)
6.レモン-1(レモン-1)
7.サフラン-小さじ1/2(SAFFRON-1 / 2 CHOTA CAMMACH)
8.ローズペタルズ-1 TBS
9.ギー-フライ用(明確なバターフライ用)
レシピ
1.最初に、洗練された小麦粉を取り、ヨーグルトと少量の酢を加えてよく混ぜ、水の助けを借りて薄いスラリーを準備します。
2。今、容器を取り、水を加え、砂糖を加え、砂糖シロップをきれいにするために少量のレモン汁を加え、カルダモン、サフラン、バラの葉とともに砂糖シロップを用意します。
3.次に、万能バッターを布に入れて中央に小さな穴を開けるか、またはホイルでフラスコ型を作り、その中にすべての溶液を入れます。
4.容器を取り、ギーを入れます。ギーが熱いとすぐに、このフラスコの助けを借りて、ギーベのようにギーを丸くし、ジャレビが少し赤くなるまで準備します。
5.ジャレビが調理されるとすぐに、小さな赤いパンが出てきてシロップに直接入れます。シロップを置いた後、カシューナッツ、アーモンドピスタチオを加え、温かい状態でサーブします。 ......…………………Jalebiがハンナを作るのは簡単なので、早速始めましょう…
(we need a lot of support from you to make our blog better and every RECIPE of the blog with VIDEO logo. PLEASE SUPPORT US TO SHARE WITH YOU THANK YOU ALL PEOPLE ON OUR PATREON ACCOUNT
Hello friends, how do you guys hope that all will be well and with you we are fine too, today let us tell you all my favorite Indian sweet jalebi and teach you how to make at home, so let's tell you how to cook today Jalebi in the house quickly ...
Material
1. Flour - 1 CUP (ALL PURPOSE FLOUR)
2 . Curd - 1/2 CUP (CURD)
3. Vinegar - 1/2 tsp (VINEGAR-1/2 TSP)
4. Baking Soda - 1/2 tsp (BAKING SODA -1 / 2 TSP)
5. Sugar - For Sugar Syrup (SUGAR-FOR SUGAR SYRUP)
6. Lemon - 1 (LEMON-1)
7. Saffron - 1/2 tsp (SAFFRON-1/2 CHOTA CAMMACH)
8. ROSE PETALS-1 TBS
9. Ghee - for frying (CLARIFIED BUTTER-FOR FRYING)
Recipe
1. First we will take refined flour, add yogurt and a little bit of vinegar and mix it well and prepare a thin slurry with the help of water.
2 . Now take a vessel, add water, add sugar, a little lemon juice to clean the sugar syrup and together with the cardamom, saffron, rose leaves, sugar syrup will be ready.
3. Now you will put the all purpose batter in a cloth and make a small hole in the middle or make a flask type with a foil and put all the solution in it.
4. Now take a vessel and add ghee in it, as soon as the ghee is hot, with the help of this flask, you will put round in the ghee like jalebe and let the jalebi be ready till it becomes slightly red.
5. As soon as the jalebi is cooked, a little red pan will come out and put it directly in the syrup and then after leaving the syrup, add some cashew nuts, almond pistachios and serve hot ............... ………………… How easy is Jalebi to make Hanna, so let’s get started quickly…
HINDI
हेलो दोस्तो कैसे है आप लोग आशा करता हूँ सब ठीक ही होंगे और आपके साथ से हम भी ठीक है चलिए आज आप सबकी पसंदीदा इंडियन स्वीट जलेबी के बारे में बताते है और आपको घर में बनाना सिखाते है तो चलिए बताते है आज आपको की कैसे बनाते है घर में जलेबी जल्दी से ...
सामग्री
1 . मैदा - 1 CUP(ALL PURPOSE FLOUR)
2 . दही - 1/2 CUP(CURD)
3 . सिरका - 1/2 छोटा चम्मच (VINEGAR-1/2 TSP)
4 . बेकिंग सोडा - 1/2 छोटा चम्मच ( BAKING SODA -1 /2 TSP)
5 . चीनी - चाशनी के लिए (SUGAR-FOR SUGAR SYRUP)
6 . निम्बू - 1 (LEMON-1)
7 . केसर - 1/2 छोटा चम्मच (SAFFRON-1/2 CHOTA CAMMACH)
8 . गुलाब की पत्ती - 1 बड़ा चम्मच (ROSE PETALS-1 TBS)
9 . घी - तलने के लिए (CLARIFIED BUTTER-FOR FRYING)
बनाने की विधि
1 . पहले हम मैदा लेंगे उसमे दही और बिलकुल थोड़ा सा सिरका डालेंगे और सबको अच्छे से मिक्स करके पानी की मदद से हल्का पतला घोल तैयार करलेंगे .
2 . अब एक बर्तन लेंगे उसमे पानी डालेंगे , चीनी डालेंगे , थोड़ा निम्बू के रास चाशनी साफ़ करने के लिए और साथ में इलाइची पीसी हुए , केसर , गुलाब की पत्ती ये सब मिलकर चाशनी तैयार होने देंगे अच्छे से .
3 . अब जो मैदा के घोल बनाया है उसे एक कपडे में डालेंगे और बिलकुल बिच में छोटा सा छेद करलेंगे या फिर एक पन्नी से कुप्पी टाइप सा कुछ बनालेंगे और सारा घोल उसमे डाल देंगे .
4 . अब एक बर्तन लेंगे और उसमे घी डालेंगे थोड़ा घी गरम होते ही उसमे इस कुप्पी की मदद से जलेबे की तरह घी में गोल गोल करके डालेंगे और जलेबी तैयार होने देंगे थोड़ी लाल सी होने तक .
5 . जैसे ही पक जाए थोड़ी जलेबी थोड़ा लाल पन आ जाये वैसे ही निकाल कर सीधा चाशनी में डालदेंगे और फिर चाशनी से निकल कर उसपर थोड़ा काजू , बादाम पिस्ता डालकर गरमा गरम परोसेंगे ..........................................हैना कितना आसान जलेबी बनाना तो चलिए जल्दी से शुरू हो जाइये बनाना .......
FRENCH
Bonjour les amis, comment espérez-vous que tout ira bien et avec vous nous allons bien aussi, aujourd'hui, laissez-nous vous dire tous mes jalebi sucrés indiens préférés et vous apprendre à faire à la maison, alors disons comment cuisiner aujourd'hui Jalebi dans la maison rapidement ...
Matériel
1. Farine - 1 TASSE (FARINE TOUT USAGE)
2. Curd - 1/2 CUP (CURD)
3. Vinaigre - 1/2 cuillère à café (VINEGAR-1/2 TSP)
4. Bicarbonate de soude - 1/2 cuillère à café (BODING SODA -1 / 2 TSP)
5. Sucre - Pour le sirop de sucre (SIROP DE SUCRE POUR LE SUCRE)
6. Citron - 1 (LEMON-1)
7. Safran - 1/2 cuillère à café (SAFFRON-1/2 CHOTA CAMMACH)
8. ROSE PETALS-1 TBS
9. Ghee - pour la friture (BEURRE CLARIFIÉ POUR LA FRITURE)
Recette
1. D'abord, nous prendrons de la farine raffinée, ajouterons du yogourt et un peu de vinaigre et bien mélanger et préparer une suspension mince à l'aide d'eau.
2. Maintenant, prenez un récipient, ajoutez de l'eau, ajoutez du sucre, un peu de jus de citron pour nettoyer le sirop de sucre et avec la cardamome, le safran, les feuilles de rose, le sirop de sucre sera prêt.
3. Maintenant, vous allez mettre la pâte tout usage dans un chiffon et faire un petit trou au milieu ou faire un type de flacon avec une feuille et y mettre toute la solution.
4. Maintenant, prenez un récipient et ajoutez-y du ghee, dès que le ghee est chaud, à l'aide de cette fiole, vous allez mettre le ghee comme du jalebe et laisser le jalebi être prêt jusqu'à ce qu'il devienne légèrement rouge.
5. Dès que le jalebi est cuit, une petite casserole rouge sortira et le mettra directement dans le sirop puis après avoir quitté le sirop, ajoutez des noix de cajou, des pistaches aux amandes et servez chaud ......... ...... ………………… Comment Jalebi est-il facile de faire Hanna, alors commençons rapidement…
RUSSIAN
Привет друзья, как вы, ребята, надеетесь, что все будет хорошо, и с вами у нас тоже все хорошо, сегодня давайте расскажем вам все мои любимые индийские сладкие джалеби и научим, как готовить дома, поэтому давайте расскажем, как готовить сегодня, Джалеби в доме быстро ...
материал
1. Мука - 1 ЧАШКА (МУКА ВСЕГО НАЗНАЧЕНИЯ)
2 Творог - 1/2 ЧАШКИ (CURD)
3. Уксус - 1/2 ч.л. (уксус-1/2 ч.л.)
4. Пищевая сода - 1/2 ч.л. (пекарская сода -1 / 2 ч.л.)
5. Сахар - для сахарного сиропа (САХАР-ДЛЯ САХАРНОГО СИРОПА)
6. Лимон - 1 (ЛИМОН-1)
7. Шафран - 1/2 чайной ложки (САФРОН-1/2 ЧОТА-КАММАЧ)
8. РОЗОВЫЕ ЛЕПЕНЦЫ-1 TBS
9. Топленое масло - для жарки (уточнено, для жарки)
рецепт приготовления
1. Сначала мы возьмем очищенную муку, добавим йогурт и немного уксуса, хорошо перемешаем и приготовим жидкую суспензию с помощью воды.
2 Теперь возьмите сосуд, добавьте воды, добавьте сахар, немного лимонного сока, чтобы очистить сахарный сироп, и вместе с кардамоном, шафраном, листьями розы сахарный сироп будет готов.
3. Теперь вы положите универсальное жидкое тесто в ткань и сделайте маленькое отверстие в середине или сделайте колбу с фольгой и поместите в нее весь раствор.
4. Теперь возьмите сосуд и добавьте в него топленое масло, как только топленое масло станет горячим, с помощью этой колбы вы положите в него топленое масло, как джалибе, и дайте джалеби быть готовым, пока он не станет слегка красным.
5. Как только джалеби приготовится, из него выйдет маленькая красная сковорода, и она сразу же будет помещена в сироп, а после выхода из сиропа добавьте немного орехов кешью, миндальных фисташек и подайте горячим ......... ...... ………………… Насколько Джалеби легко сделать Ханну, так что давайте начнем быстрее…
SPANISH
Hola amigos, ¿cómo esperan que todo salga bien? Y con ustedes también estamos bien, hoy les contamos a todos mis jalebi dulces indios favoritos y les enseñamos cómo prepararlos en casa, así que les diremos cómo cocinar hoy Jalebi. en la casa rápidamente ...
Material
1. Harina - 1 TAZA (HARINA DE PROPÓSITO)
2) Cuajada - 1/2 TAZA (CURD)
3. Vinagre - 1/2 cucharadita (VINAGRE-1/2 TSP)
4. Bicarbonato de sodio - 1/2 cucharadita (SODA DE HORNEADO -1 / 2 TSP)
5. Azúcar - Para jarabe de azúcar (AZÚCAR PARA JARABE DE AZÚCAR)
6. Limón - 1 (LIMÓN-1)
7. Azafrán - 1/2 cucharadita (SAFFRON-1/2 CHOTA CAMMACH)
8. ROSE PETALS-1 TBS
9. Ghee - para freír (MANTEQUILLA CLARIFICADA PARA FREIR)
Receta
1. Primero tomaremos harina refinada, agregaremos yogur y un poco de vinagre y lo mezclaremos bien y prepararemos una suspensión fina con la ayuda de agua.
2) Ahora tome un recipiente, agregue agua, agregue azúcar, un poco de jugo de limón para limpiar el jarabe de azúcar y junto con el cardamomo, el azafrán, las hojas de rosa, el jarabe de azúcar estará listo.
3. Ahora colocará la masa para todo uso en un paño y hará un pequeño agujero en el medio o hará un matraz con una lámina y colocará toda la solución en él.
4. Ahora tome un recipiente y agregue ghee en él, tan pronto como el ghee esté caliente, con la ayuda de este matraz, colocará el ghee como jalebe y dejará que el jalebi esté listo hasta que se ponga ligeramente rojo.
5. Tan pronto como el jalebi esté cocido, saldrá una cacerola roja y la colocará directamente en el almíbar y luego, después de dejar el almíbar, agregue anacardos, pistachos de almendras y sirva caliente ......... ...... ………………… Qué fácil es que Jalebi haga a Hanna, así que comencemos rápidamente ...
GERMAN
Hallo Freunde, wie hofft ihr, dass alles gut wird und euch geht es auch gut? Lasst uns heute all meinen liebsten indischen süßen Jalebi erzählen und euch beibringen, wie man zu Hause macht, also lasst uns euch heute Jalebi kochen im Haus schnell ...
Material
1. Mehl - 1 TASSE (ALLZWECKMEHL)
2. Quark - 1/2 CUP (CURD)
3. Essig - 1/2 TL (VINEGAR-1/2 TSP)
4. Backpulver - 1/2 TL (Backpulver -1 / 2 TL)
5. Zucker - Für Zuckersirup (ZUCKER-FÜR ZUCKERSIRUP)
6. Zitrone - 1 (ZITRONE-1)
7. Safran - 1/2 TL (SAFRAN-1/2 CHOTA CAMMACH)
8. ROSE PETALS-1 TBS
9. Ghee - zum Braten (CLARIFIED BUTTER-FOR FRYING)
Rezept
1. Zuerst nehmen wir raffiniertes Mehl, fügen Joghurt und etwas Essig hinzu, mischen es gut und bereiten mit Hilfe von Wasser eine dünne Aufschlämmung zu.
2. Nehmen Sie nun ein Gefäß, geben Sie Wasser, Zucker und etwas Zitronensaft hinzu, um den Zuckersirup zu reinigen. Zusammen mit Kardamom, Safran, Rosenblättern ist der Zuckersirup fertig.
3. Nun stecken Sie den Allzweckteig in ein Tuch und machen ein kleines Loch in der Mitte oder machen einen Flaschentyp mit einer Folie und geben die gesamte Lösung hinein.
4. Nehmen Sie nun ein Gefäß und fügen Sie Ghee hinzu. Sobald das Ghee heiß ist, werden Sie es mit Hilfe dieser Flasche wie Jalebe in das Ghee geben und den Jalebi fertig machen, bis er leicht rot wird.
5. Sobald der Jalebi gekocht ist, kommt eine kleine rote Pfanne heraus und gibt sie direkt in den Sirup. Nach dem Verlassen des Sirups Cashewnüsse und Mandelpistazien dazu und heiß servieren. ...... ………
JAPANESE
こんにちは、皆さん、どうやってみんなが元気になることを願っていますか、あなたと一緒に私たちも元気です、今日はすべての私のお気に入りのインドの甘いジャレビを教えて、自宅で作る方法を教えましょう。すぐに家で...
材料
1.小麦粉-1カップ(すべての目的の小麦粉)
2。カード-1/2カップ(CURD)
3.酢-小さじ1/2(VINEGAR-1 / 2 TSP)
4.重曹-小さじ1/2(重曹-1 / 2 TSP)
5.シュガー-シュガーシロップ用(SUGAR-FOR SUGAR SYRUP)
6.レモン-1(レモン-1)
7.サフラン-小さじ1/2(SAFFRON-1 / 2 CHOTA CAMMACH)
8.ローズペタルズ-1 TBS
9.ギー-フライ用(明確なバターフライ用)
レシピ
1.最初に、洗練された小麦粉を取り、ヨーグルトと少量の酢を加えてよく混ぜ、水の助けを借りて薄いスラリーを準備します。
2。今、容器を取り、水を加え、砂糖を加え、砂糖シロップをきれいにするために少量のレモン汁を加え、カルダモン、サフラン、バラの葉とともに砂糖シロップを用意します。
3.次に、万能バッターを布に入れて中央に小さな穴を開けるか、またはホイルでフラスコ型を作り、その中にすべての溶液を入れます。
4.容器を取り、ギーを入れます。ギーが熱いとすぐに、このフラスコの助けを借りて、ギーベのようにギーを丸くし、ジャレビが少し赤くなるまで準備します。
5.ジャレビが調理されるとすぐに、小さな赤いパンが出てきてシロップに直接入れます。シロップを置いた後、カシューナッツ、アーモンドピスタチオを加え、温かい状態でサーブします。 ......…………………Jalebiがハンナを作るのは簡単なので、早速始めましょう…
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